Hol lehet focimezt venni?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
olvass csak vissza :D
egyébként már megszoktuk,meg ez nekünk is jó

ReaL MaDRid x siempre

és ? eddig is volt már itt ilyen , szóval <#beka2> a téma címére válaszolok <#nevetes1>
Zizou5
enyhe reklám jellegû.

Eladó focimezek XL-es méretben 9000 ft/darab áron ! Klubcsapatok és válogatott mezek ! Infók, képek, méretek a http://ruhabazar.gportal.hu oldalon ! Posta megoldható ! Személyes átvétel Eger, Miskolc, Budapest, Debrecen !
üdv
Zizou5
:D:D:D én se vok kics,bár nekem sztem az xl elég lenne. akkor megyünk real-barcára (kapnak a puzibarcások O_o) :D:D

LasDen
magamnak... :D
én egy ilyen benga állat vagyok... :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zizou5
3xl? aaaz igen? kinek lesz?:D O_o

LasDen
Real Madrid idei 3XL-s mez létezik????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gunnersboy
Fiorentina mez szted mennyibe lenne?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

McFrost
kék-hosszúújú?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
kell

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hunbasser
teszvesz.hu-n van chievo mez :P

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
durván 6500 ft

ReaL MaDRid x siempre

McFrost
hát ez baj :)

hali all
se chievo mez, se juventus mez nem lesz most egy darabig, csak azok vannak amiket a honlapon megtaláltok
üdv all
9csöves9
pont a Juve vendégrõl nincs kép -.-

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

McFrost
szerezz nekem Chievo mezt! -.-

http://ruhabazar.gportal.hu -> képek, árak, méretek, infók
üdv all
McFrost

McFrost
aki szerez nekem Chievo mezt , azt a nevemre veszem!

9csöves9
van olyan aki már rendelt innen?

subsidesports

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Sziasztok!! A Blahán gyönyörû mezeket árulnak a cigók!!/Hivatalosan engedik nekik, aki tehetinézze meg, de nehogy vegyetek!!!!!!!!!!!!!
<#ijedt>

hali all<#nezze>
DECEMBER 18-én kapok ez idénybeli mezeket. Szóval akinek kell mez karácsonyra az érdeklõdjön a [email protected]. Emailben tudok mezlistát is küldeni hogy miket tudok beszerezni addigra.
üdv <#kacsint>
Zsolti9014
oké, köszi

Hajrá Magyarország!

hali
szintén www.lionsport.hu, ott vannak képek, hát L-es nem nagyon szokott lenni, fõleg XL-esek jönnek inkább, majd írok ide méreteket holnap
üdv
hali
képek a www.lionsport.hu oldalon, még saját képeim nekem sincsenek, majd ha megjönnek akkor tudom õket lefotozni
üdv
Kaplan
Szia a Juve mezrõl és az Arsenal mezekrõl kéne kép. De az XL-s méret nekem nagyon nagy. Esetlegesen L-s méretet ezekbõl tudsz-e szerezni?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zsolti9014
A Juve mezekrõl 1-1 képet ha lehet, ugyanarra a mailre. Köszi

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
thx

Hajrá Magyarország!

listák mentek akik kértek :)
Kaplan
Jöhet ide is egy lista : [email protected]

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

báttyó02
vagy feyenoord-bol van hooijdonk mez :D de azt erõsen kétlem h van :S

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
szia,battyo@citromail címre küldj légyszi listát
de igazából engem csak marseille mez érdekelne,abból is cissé-s :) ha az van akkor szolj már plz

LasCar16
nekem pedig [email protected] mail címre küldd, thx elõre is

#acm

Zsolti9014
mezlistát a [email protected] címre kaphatnék?

Hajrá Magyarország!

hali all
DECEMBER 18-én kapok ez idénybeli mezeket. Szóval akinek kell mez karácsonyra az érdeklõdjön a [email protected]. Emailben tudok mezlistát is küldeni hogy miket tudok beszerezni addigra.
üdv
LasCar16
sziasztok 06/07es AC Milan 3.számú fekete mez vkinél, vagy aki betudna szerezni?:) írjatok ha van L/XL mérteben thx!

#acm

hali all
Utolsó árak: Argentina válogatott mez xl-es 7500 ft, Portugál válogatott mez bordó xl-es 7000 ft, Portugál válogatott mez piros xl-es 6000 ft/db, Blackburn Rovers idegenbeli piros mez 6000 ft/db, Angol umbro póló L-es 5000 ft/db. Érdeklõdni a [email protected] lehet vagy priviben. Képeket tudok küldeni róluk !
d jani
Hali !
Newcastle United Eredeti mezt nem tudsz véletlenül ?

báttyó02
hali

nem tud valaki lehetõleg olcsón marseille-s cissé mezt,vagy arsenalos henry mezt?

Holland , Ajax mez elkelt. Ami még maradt: argentina mez 8000 ft, portugál mez 7000 ft, angol mez 7000 ft, blackburn mez 6000 ft, barcelona mez ronaldinho 8000 ft. Érdeklõdni a [email protected] -n lehet ! <#vigyor>
Nekem is van egy eladó holland mezem, ezt viselték a vb-selejtezõkön. (szám középen, nem galléros). Akit érdekel írjon a [email protected].
Gunnersboy
Hol lehetne venni Palermo, Fiorentina mezt eredetit olcson?
edzõmeznek használnám õket és gondoltam h ien mezeket olcsóbban tudnék szerezni mint arsenalosat...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Lazio mez, francia mez eladva, a többi még meg van.
üdv
Scholes18
nekem Paul Scholes mez kéne ha one valakinek eladó!!

Glory Glory Man United!!

Scholes18
nekem Paul Scholes mez kéne ha one valakinek eladó!!

Glory Glory Man United!!

gercse
megnéztem az nem ez sajna, aszem az 2003 as lehet
mindegy egyelõre ugy sincs pénzem, majd ha lesz akkor még keresgélek, ha nem találok, akkkor marad a tiéd...

hali
sztem nekem van olyanom, emailben tudok képet küldeni róla
üdv
gercse
majd ha egyszer valaki birtokába jut egy 2004/05-ös Lazio meznek, akkor szóljon, mert megvenném :)

hali
még nincs, de lesz, még várni kell rá egy kicsit
üdv