Hol lehet focimezt venni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként már megszoktuk,meg ez nekünk is jó
ReaL MaDRid x siempre
üdv
én egy ilyen benga állat vagyok... :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
se chievo mez, se juventus mez nem lesz most egy darabig, csak azok vannak amiket a honlapon megtaláltok
üdv all
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
üdv all

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
<#ijedt>#ijedt>
DECEMBER 18-én kapok ez idénybeli mezeket. Szóval akinek kell mez karácsonyra az érdeklõdjön a [email protected]. Emailben tudok mezlistát is küldeni hogy miket tudok beszerezni addigra.
üdv <#kacsint>#kacsint>
szintén www.lionsport.hu, ott vannak képek, hát L-es nem nagyon szokott lenni, fõleg XL-esek jönnek inkább, majd írok ide méreteket holnap
üdv
képek a www.lionsport.hu oldalon, még saját képeim nekem sincsenek, majd ha megjönnek akkor tudom õket lefotozni
üdv
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
de igazából engem csak marseille mez érdekelne,abból is cissé-s :) ha az van akkor szolj már plz
DECEMBER 18-én kapok ez idénybeli mezeket. Szóval akinek kell mez karácsonyra az érdeklõdjön a [email protected]. Emailben tudok mezlistát is küldeni hogy miket tudok beszerezni addigra.
üdv
#acm
Utolsó árak: Argentina válogatott mez xl-es 7500 ft, Portugál válogatott mez bordó xl-es 7000 ft, Portugál válogatott mez piros xl-es 6000 ft/db, Blackburn Rovers idegenbeli piros mez 6000 ft/db, Angol umbro póló L-es 5000 ft/db. Érdeklõdni a [email protected] lehet vagy priviben. Képeket tudok küldeni róluk !
nem tud valaki lehetõleg olcsón marseille-s cissé mezt,vagy arsenalos henry mezt?
edzõmeznek használnám õket és gondoltam h ien mezeket olcsóbban tudnék szerezni mint arsenalosat...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
üdv
mindegy egyelõre ugy sincs pénzem, majd ha lesz akkor még keresgélek, ha nem találok, akkkor marad a tiéd...
sztem nekem van olyanom, emailben tudok képet küldeni róla
üdv
még nincs, de lesz, még várni kell rá egy kicsit
üdv