Hol lehet focimezt venni?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
csiévóba minek menne....nem levezetni akar õ :P

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

McFrost
haggyadmármagad -.-
jövõre ha a Chievóba igazol , te nem szeretheted:P

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

báttyó02
jah

Zsolti9014
mennyiért adod, és milyen méret?

Hajrá Magyarország!

Kaplan
A Vaterá-t ismerem, most vettem tegnap onnan egy Guide könyvet, de ezeket a focimezeket még nem láttam.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Barni
jah akkor szopacs :D
egyébként én sem vagyok az, ajándékba kaptam :)

Avanti Italia!

Zizou5
õ nem marseille szurkolo,hanem cissé fan, neki cissé kell :) vagyis tudtommal.

Barni
hi
nekem van egy eladó olimpique mezem, nem volt még rajtam mert nagy, viszont név nincs rajta..

Avanti Italia!

gercse
nincs mit :D..., at hittem mindenki ismeri ezt az oldalt :D

Kaplan
Kösz, hogy megmutattad ezt nekem :) Éljen a hosszúujju Arsenal mez ^^ Harmadikán rá is licitálok.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

báttyó02
nah majd meglássuk,mert egyelõre no máni :p

báttyó02
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

McFrost
ebbe te is beleférsz meg az arcod is a váltöméssel:ASsadsaddd

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gercse
ejj, gabber is tõle vete a mezt, én is már megnyertem az aukciót(olasz mez), nincs átverés, ez egy normális árverés:D

báttyó02
feyenoord engem hidegen hagy,hooijdonk a lényeg :)

báttyó02
ezt láttam már,de az ilyen árveréses akármikben nem bízok

Kaplan
Én meg az iskolában az 'olasz' mûvésznévre hallgatok elvakult Juventino-ként. :) Meg hát természetesen hajrá Itália! xD

Zizou5
max sima feyenoord mez van, hojdong nincs,:itt

gercse
báttyó02
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nagyon kecivagy<#vigyor1>

Zizou5
lol :D

LasDen
real honlapján a méretnél ilyen számok vannak..... :DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zizou5
miii?ebbõl én se értek semmit.

LasDen
néztem a real honlapján, de az ilyen 42 meg 52-bõl nem értek semmit... :DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gabber_saviola
:ASDSdasdasdasdasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

McFrost
vállfával akarod hordani???:ASasdadadsddddddddddddddd

báttyó02
aqrvaszád dekotsog :DA:FS:FS:SF

McFrost
mi faxomnak neked akkora?

báttyó02
cissé-s márszejj mezt továbbra sem tud senki? -.- xl-esbe @:

szerk: hooijdonk mezt már meg se merem kérdezni :d

báttyó02
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddd

Zizou5
értelek én.hát nézdmeg 1 lionsport boltba, vagy esetleg külföldrõl rendelni.

LasDen
2xl is úgy ahogy jó lenne, de az én igényeimnek nem felel meg... :DDDD

gercse
hát végülis igazad van..., én azért párszor felveszem, mondjuk utcán nem hordom, mert még betámadnak miatta :D(Erzsébet veszélyes hely)
de suliban jó lesz, egy-egy tesi órán, meg azért jó lehet feszíteni benne egy szem olasz drukkerként az osztályban :D

gabber_saviola
a 2008-2009-es szezonra gondolsz? :DDddd
igazából azért nem szeretek mezt hordani utcán, mert szerintem proli. Itt a balkánon mindenki szarik a másikra, szal senkit sem érdekel, hogy ki Palermós, ki Laziós és ki Chievós pl.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gercse
de ha egyszer bajnok lesz a csapat, akkor hordani fogod?:D

gabber_saviola
nem, nem azért nem veszem fel :)

McFrost
hosszúhajú ifjú rózsaszínben?:ASAsasddasddddd

Zizou5
hát ha esetleg azért nem veszed fel utcán, mert rózsaszín, megnyugtatlak, az h rozsaszín buzis stb, ez egy nagy badarság..

Zizou5
én eddig csak 2xl-st láttam. 3xlt még nem, de a 2xl nem jó, próbáltad már?

gabber_saviola
olyat próbálok most hozatni Olaszból, mert van egy kontaktom, de ha nem jön össze, akkor Miket :P

szerintem azt sem, mert a szívembe hordom a Palermót nem a testemen :P

gercse
nem is tudom miért..:D, ha a fekete lenne felvennéd?

gabber_saviola
meg persze, jó mezeket tud a srác
nyáron sokat volt rajtam az Olasz mez, Palermo mezemet meg utcán nem nagyon veszem fel :P

LasDen
#291--->>> ebben tud vki segíteni?????

gercse
az jó,és meg vagy elégedve a mezzel?
(vagy csak a szekrényben lóg?:D)

gabber_saviola
jaja Miket, még házhoz is hozta :P

gercse
én most készülök venni, akkor remélem jó lesz :)(gondolom mikettõl vetted)
ha te azt mondod, hogy jó akkor biztos :D

Zizou5
tehát egyáltalán nem izzadsz benne, és ilyen pamut, vagy aszerû anyagbol van javarészt?

gabber_saviola
amit egy másik sráctól vettem Olasz mezt a vb alat 9500-ért az zsír origi volt

Zizou5
aha értelek. amugy ezek teljesen ugyanolyanok mint a stadionban kaphato eredeti mezek, vagy ezek ilyen adidas, de szétizzadok benne mezek?

gabber_saviola
nem a veboldaláért regelt, hanem az olyan srácokat mint te vagy én ellásson olcsón mezzel, mert nem mindenkinek van 20ezre egy lájonsportos mezre.