801
Bezárt a bazár. Továbbiakban tessék máshol hirdetni (aláírásodban, médiaajánlat ...), vásárlóknak meg google.hu.
-
#479 Hello! Eladnám az újszerű állapotban lévő, lent látható magyar válogatott mezem 8000 Ft-ért. (16e-ért vettem)
Akit érdekel ide írjon: [email protected] -
#478 tescoban kajak láttam:D
asszem 4ropiért, de ha van még az ujságjukban benne van. -
ultras #477 Up :) -
OPM #476 Tudnátok segíteni hogy BP belvárosban merre kaphatok kisebb méretű (30-40cm) magyar zászlót? thx előreis -
pibi #475 Halli!Eladóak eredeti angol,skót,wales válogatott mezek kedvező áron!CSZKA Moszkva/orosz válogatott kétoldalas kötött sál ugyanitt eladó!Érdeklődésre képet is küldök.Címem: [email protected] -
ultras #474 Eladó válogatott mezek: Anglia, Brazilia, Franciaország, Németország, Olaszország, Mexico, Argentina, Elefántcsontpart, Spanyolország, Portugália, Írország, Hollandia.
Klubcsapat mezek: Chelsea, Milan, Barcelona, Real Madrid, Valencia, Inter, Arsenal, Newcastle, Palermo, Porto, Blackburn, Liverpool, Bayern München.
Érdeklődni az [email protected] lehet.
-
pibi #473 Halli!Eladó egy nagyon szép,újszerű olasz válogatott melegítőfelső,eredeti Kappa,M-es méretben.Ha vkit érdekel,képet is tudok küldeni.A címem: [email protected] -
ultras #472 Eladó mezeim: Angol, Brazilia, Francia, Olasz, Ír, Portugál, Német, Spanyol, Mexico, Argentina, Elefántcsontpart válogatott mezek és Inter, Palermo, Chelsea, Arsenal, Barcelona mezek. Érdeklődni az [email protected] emailen lehet. -
pibi #471 Halli!Van még egy eladó Milan mezem is,2002-2003-as,adidas,L-es,csere is érdekelne M-es méretre.
Cím:[email protected] -
pibi #470 Halli!Eladó mezeim vannak:Newcastle United,Arsenal,Tottenham,Partizan,Rangers,Reading,Wales válogatott,Dundee United,Skót válogatott.Mind eredeti,a minőségük nagy többségben jó, újszerű.Ha vkit érdekel,a címem [email protected] -
#469 szerintem simán -
#468 szerintem határeset, talán a samsung felirat nélkül, az adidas és chelsea emblémákkal jobb lenne. sőt, úgy egészen jó lenne.
(nem szeretem a cselzit, de attól még jól nézne ki) -
#467 Igazából én is szeretek sportosabb felsőket keverni a hétköznapi öltözettel, de ez már igazából túl sportos. Tudod, Ezt inkább téli termen kívűli tesikre lehetne venni, de hétköznapi viseletként nem igazán tartom nyerőnek. Ettől függetlenül ez a Te döntésed, én csak a véleményem mondtam el :) -
bonebeni #466 szerintetek ezt a felsőt el lehet hordani így hétköznapi cucc ként? mert tréning felsőnek van írva meg mitomén dehát nemhiszem hogy aki megveszi csak azér vezsi meg hoyg tréningezzen benne...mert én is gyűjtök rá és szeretém kikérni a véleményeteket -
#465 El kellene adnom az olasz válogatott mezem, mert pénz szűkében vagyok...
jelenlegi 2007/08-as mezről van szó, del piero felirattal, 7-es számmal.
Egyetlen egyszer volt rajtam, tehát mondhatni új..., még nem simúlt ki rajta a feliratozás sem, mert ahhoz többet kellet volna hordani,
7000 Ft sztem reális érte, ha azt nézem, hogy újonnan mennyi egy ilyen, és feliratozva meg nem sok helyen kapni, ha valakinek kell akkor írjon privátot, vagy ide.(tudom ez nem a reklám helye) -
Girondins #464 a boltban
-
jasonkoumas #463 sziastok ha vaki tud vagy tudja honnan lehet szerezni bármilyen Jason Koumas mezt vagy bármilyen cardiff City mezt az ide vagy [email protected] vagy [email protected] vagy 06307424701
előre is köszönöm -
panel82 #462 hali
ilyet sajnos nem tudok szerezni, de ha látok vhol szólok neked
üdv -
#461 sziasztok, ez a mez kapható-e valahol?:
üdv -
panel82 #460 Real Madrid hazai 2007/08as és Los Angeles Galaxy Beckham mez is kapható már ! http://ruhabazar.gportal.hu -
panel82 #459 hali
jön az is nemsokára
üdv -
#458 és Real? :P -
panel82 #457 Már kapható Barcelona, Milan, Chelsea, Liverpool, Newcastle, Celtic, Tottenham 2007/08as mezek !!!
http://ruhabazar.gportal.hu !!!
-
ryhdeksan #456 gportal? pfuj -
panel82 #455 Válogatott és klubcsapatok mezei -
panel82 #454 Focimezek -
panel82 #453 Mezek folyamatosan kaphatók nyáron is -> http://ruhabazar.gportal.hu -
panel82 #452 BL-döntőben résztvevő csapatok mezei még kaphatók készlet erejéig a döntő napjáig -> http://ruhabazar.gportal.hu -
#451 háéroimis
nyocanezer- -
#450 valakinek van stuttgart meze ? -
#449 tuti az, már megtaláltam. sebaj :DD -
#448 szerintem is robbie williams. nem rég megvett 1 angol alsobb osztályu csapatot, és lehet hogy jáccik is ott azt nem tudom. de szerintem lehetséges hogy télleg robbie williams
-
#447 és tényleg az! most akadtam rá. pedig meg mernék esküdni rá, hogy egy holland focicsapatnál teljesen hasonló címert láttam. -
#446 :D -
#445 Nem. Tök komolyan mondom :DDD -
#444 a smiley azért van ott mert hülyéskedsz ugye? :D -
#443 Rá merem adni a bal kezem, hogy ez a Robbie Williams pólója :D
-
#442 talán egy holland csapat, de nemtom -
#441 ezt a címert már láttam valahol focicsapatnál is, de nem tudok rájönni hogy hol. -
#440 Robbie Williams pólóin vannak ilyen címerek :D