Asheron\'s Call 2 PUBLIC Beta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna írni a nevemben "Klin 'targ-nak ,hogy mikór és hol legyen meeting,ugyanis tegnap az egész csapat belefulladt egy kanyonban lévõ folyóba(mentünk mobot hentelni,találtunk is pár fasza cumót),meg ,hogy véletlenûl töröltem a Gulidot és jó lenne ha visszavenne😊?
\"Life is around you and in you.\"
Most én vagyok a béna, vagy tényleg 1.5GB hely kell a telepítésnél a C: meghajtón? Nincs kedvem átparticionálni.
Én is szedem a cuccot, ha lejött akkor holnap este kellene együtt nyomnunk egyet!
Én is ítram neked,meg másnak is(nem magyar),de valahogy nem müxik
Persze ÉN vagyok a hülye, mert nekiállok explorerrel letölteni, és persze anyázok, amikor 330 megánál sutty megszakad...
Tanultunk a dologból, ráengedtem a DAP-ot, ezzel csesszen ki, ha tud 😊 szal 3-4 óra múlva jövök a multiba 😊)
DB
Tanultunk a dologból, ráengedtem a DAP-ot, ezzel csesszen ki, ha tud 😊 szal 3-4 óra múlva jövök a multiba 😊)
DB
A ti kung-futok nem erős!
miféle nov 1??? olvasod is a hnlapot, amir reklámozol ???? Megjelenési dátumok: Neocron: Nov 1.
Foglalkozol még vele ?
Foglalkozol még vele ?
Tényleg, Laza ha már itt vagy, mi ez a Nov. 1 a Neocronnál ? Még egy hónap béta van ? mert akkor lehet hogy mégis nekiesek 😊)
A MOB-ok is dobnak fegyvert
lehet csinálni fegyvert nyersanyagból, amit ki kell bányászni!
Elvileg nincsenek NPCk
Én Jimbo néven vagyok de az beszorult egy szar helyre úgyhogy most Blackmage néven futkosok
Elvileg nincsenek NPCk
Én Jimbo néven vagyok de az beszorult egy szar helyre úgyhogy most Blackmage néven futkosok
http://xferla1.fileplanet.com/^1616008235/092002/ac2beta12.exe
de ha valaki mondd egy public ftp-t ahova felfer en kirakom,hogy ne mindenki rolam szenvedje mar le
de ha valaki mondd egy public ftp-t ahova felfer en kirakom,hogy ne mindenki rolam szenvedje mar le
Public beta-ra gondoltam
HUB-ot /-el lehet eltüntetni visszahozni.
Kurzor meg nekem még nemsikerült eltüntetni.
Majd ha lessz valami összejövetel irjátok ám mert mennék én is. Ja és ha valaki tudja hogy hogy kell a green waspos küldetést megcsinálni az mondja már el nekem is mert foggalmam sincs hava menjek.
Most éppen egy nagy erõdféleségben vagyok ahol lehet különbözõ helyekhez csatlakozni.
Amúgy ayden néven nyomulok egy lándzsás kis gyikkal, szal nehogy eltapossatok véletlenül😊
Kurzor meg nekem még nemsikerült eltüntetni.
Majd ha lessz valami összejövetel irjátok ám mert mennék én is. Ja és ha valaki tudja hogy hogy kell a green waspos küldetést megcsinálni az mondja már el nekem is mert foggalmam sincs hava menjek.
Most éppen egy nagy erõdféleségben vagyok ahol lehet különbözõ helyekhez csatlakozni.
Amúgy ayden néven nyomulok egy lándzsás kis gyikkal, szal nehogy eltapossatok véletlenül😊
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
Mi a magyar mirror cime???
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Háth nemtom,így pár óra játék után elég...
Na mindeggy jöhetne már az SWG BETA addig jó lesz ez is😊
Na mindeggy jöhetne már az SWG BETA addig jó lesz ez is😊
nah fele lejött valszeg gyüvök én is :-D
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
És mi a neved egyébként?
Csomó embernek már kurvajó cuccai vannak!Honnan szerzik õket(én még nemláttam egy boltot se)
Én már rég elmentem onnan(már vagy 4teleportom volt azóta)