8
  • Hun7eR
    #8
    Cifu78 utolsó linkje, a kérdőjeles Mars Eagle az ami részt vett a mostani próbarepülésen, tehát ez tűnik a valódi koncepciónak.
  • Bonewerkz
    #7
    hat.. a nagy oldalviszonyu szarnyak gondolom, a ritka legkor miatt kellenek... a propellernek meg kisebb az energiaigenye, mint a lokhajtasnak... ami szerintem hianyzik rajta, az a stabilizalo feluletek (magyarul impo a gep, nincsen farka, azzal a ket csuro lap felevel eleg instabilnak nez ki, es ha egy ilyet kidobnak a marsi viharba, akkor szerintem nem latunk tole sok fotot...) a masik mar jobban nez ki (mars eagle(?)) csak eppen arra tennem a propellert, mert lokhajtassal nem jut messszire (uzemanyag) es a szarnya vegen, ha azokat a csuro gyanant hasznalt wingleteket felfele hajtanak, talan stabilabb lenne, nem kene a szamitogepenek annyit korrigalni, es esetleg egy atmeneti lefagyas eseten se esne le olyan hamar. Lsd: a papirrepulot is a V alaku torzs teszi stabilla, ha viszont a szarnya kifele lejt, (negativ V allas, A allas) akkor az egesz kutyu a feje tetejere fog allni. (es a mars eagle eseteben szamgep lefagyas eseten ritka legkorben egyzeruen leesik)
  • Hmuda
    #6
    Akepek alapjan nem valoszinu, hogy szallitasra fogjak hasznalni. Remelem nem egy vadaszgepet epitenek, hogy a Marson is haboruzzanak. Epp eleg ha itt a foldon oldosik egymast.
  • gz8
    #5
    Höhö, a legjobban az újablaklink tetszik .)))

    Nem rossz, bár kíváncsi vagyok, hogy a propelleres (jól látom az 1. és 2. képen?) mennyire lesz életképes!
  • Zozo76
    #3
    Hat, kivancsi lennek en is hogy nez ki a gep... :(