Robin Hood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ftp://Dynasty:[email protected]:6669
ftp://ManyThanks:[email protected]:5547
ftp://public:[email protected]:1332
ftp://Dynasty:[email protected]:22
ftp://leech:[email protected]:1337
Nem csekkoltam....:-))
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
nekem kb 200 mega jott le
de most meg reszenkent van fent
kéne egy ftp cim......
Jah meg akartam irni a suportnak hogy arujak mar el mit kell csinalni az erdobe az emberekkel de akkor fogtam fel hogy a gama meg meg se jelent officiel😊)
Kicsit neztek volna😊))
Szerintem nem valami biztato emailt kuldtek volna valaszkepp😊)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Pongyolan körülbelül ennyi.
Van sejtésed, hogy miért reset-el a Matrix hub olyan soxor? Végre elkezdett volna csorogni a cucc, 5 mega le is jött, erre kampec. Most meg nem tudok visszakonektálni
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
• Webisodes und Addon
Momentan sprechen wir gerade mit Spellbound über die Webisodes und das Addon. Ein Releasetermin steht aber noch nicht fest.
"C:/Program Files/Infogrames/Desperados
Data
Levels
Ha ide másoltad(mondjuk persze hogy ide,nem vagy hülye)
Lehet,hogy azon múlik,milyen sorrendben rakod a pályák alá.Rakd a 25-ös mellé,és ha azt kijárod akkor mehecc a nextre,vagyis amit felraktál
"
Desperados jatekhoz semilyen uj palya sincsen. Akarki etetett meg beneteket...
en kuldtem emailt maga a jatek fejleszto ceghez (ami a siton lehet megtalalni!) es asozntak hogy nincs meg semmi
de senki sem válaszol honnan lehet leszedni
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
de ez a topic ne errõl szóljon már
ha nem tetszik a jaték az ok de azért mi had játszunk vele :-)
De majd csak lesz valami ha lesz full 😊
Es ignis 8 ora allat vegig lehet vinni a desperadost 😊)
Ez most komoly?
(Nekem csak a Walls of Forteza tartott 3 órát. Pedig nekem is ez a kedvenc játékstilusom)
Viszont a kezelõfelület nem a legjobb, a Desperados-ban lévõ jobban kézre állt.
ember nekem ez a kedvenc jatekstilusom😊 Ha asozndom nem teccik annak megvan ra az oka😊
Mikorra várható a full?
ez nem henteléses game
lopskodni kell
gondolkozni
de ha ez neked kinlódás :-)
Nekem az nem teccet hogy mar az elejen kell tul sokat kinlodni 😊
Viszont a hir szivderitõ, frankó dolgot lehet ebbõl az alapötletbõl kihozni.