Robin Hood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
mindegyik too many 😞
Robin Hood The Legend Of Sherwood-flt :

ftp://Dynasty:[email protected]:6669
ftp://ManyThanks:[email protected]:5547
ftp://public:[email protected]:1332
ftp://Dynasty:[email protected]:22
ftp://leech:[email protected]:1337

Nem csekkoltam....:-))

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Ja, a fene egye meg. Sephi kollega, Te honnan nyúltad le a cuccost?

Breki33
a b****-tõl szedted?
nekem kb 200 mega jott le
de most meg reszenkent van fent

kéne egy ftp cim......
Breki33
Ha ilyen joban vagy veluk megkérdezned, hogy honnan lehet leszedni a DEsperados pályákat?
Sephi
Jah hot poen hogy nemetul van a forum😊))))
Jah meg akartam irni a suportnak hogy arujak mar el mit kell csinalni az erdobe az emberekkel de akkor fogtam fel hogy a gama meg meg se jelent officiel😊)
Kicsit neztek volna😊))
Szerintem nem valami biztato emailt kuldtek volna valaszkepp😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hunnenkoenig
Forditas nemetböl: Eppen targyalunk a Spellbounddal a Webisodes-okrol es az Addonrol. Egy kiadasi datum meg nincs meghatarozva.

Pongyolan körülbelül ennyi.

Persze hogy nem. (csak lenne már meg a végleges).
Van sejtésed, hogy miért reset-el a Matrix hub olyan soxor? Végre elkezdett volna csorogni a cucc, 5 mega le is jött, erre kampec. Most meg nem tudok visszakonektálni

Breki33
azert nem rossz a grafikája :-)
De valszeg ezért a gammáért nem vesz senki ATI Radeont. Ha meg arra kiváncsi, mit tud a kártyája, nézegesse a technikai demokat.

Sephi
Surgosen latogass el a helyi orvos rendelobe! Ingyen van!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Hmm probald meg a video kartyadnal belaitani a refrosht😊 nalam 80Mhz-en fut minden rendesen. Vagy ha ez se jo akkor probald meg hogy a Hardware Accelerationt vedd le egyel.

Sephi
Aki mar jacca irja le milyen 😊

nálam fenn van😊
Sephi
Ja ja. Demo szerint nem valami jo de majd reggel elvalik milyen. En is toltom 1000-el... sztm csak jo lesz es tuti vegig jaccom 😊

Mayday
Nekem most jott le. 😊 Kivancsi leszek ra...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Miguel
nov 12!? egx nappal a szülinapom elõtt van! de király.

kegán...

Aranylemezen van a Robin Hood! Megjelenés nov 12 körül! Jó lesz nézni a warezsite-okat.

Ezt a hivatalos német weboldalról szedtem le. Le tudja valaki forditani? Én nem ugatom a németet. (a nemzetközi site-okon viszon nincs semmi ilyenjellegû infó)

• Webisodes und Addon
Momentan sprechen wir gerade mit Spellbound über die Webisodes und das Addon. Ein Releasetermin steht aber noch nicht fest.

Breki33
"Most töltöttemle néhány pályát az eredeti site-ról. Betettem a pályák közé ,de nem találom sehol amikor megnézem a mentések közt se máshol. Mit tegyek? "

"C:/Program Files/Infogrames/Desperados
Data
Levels

Ha ide másoltad(mondjuk persze hogy ide,nem vagy hülye)
Lehet,hogy azon múlik,milyen sorrendben rakod a pályák alá.Rakd a 25-ös mellé,és ha azt kijárod akkor mehecc a nextre,vagyis amit felraktál
"
Sztem sincs a Desperados-hoy semmi kieg. Én is láttam a hivatalos weboldalt, és télleg olyan állapotban van, mint Sephi irta.

Breki33
hát akkor olvasd el a PCDOme forumat........
Sephi
De mirol is van szo?

Desperados jatekhoz semilyen uj palya sincsen. Akarki etetett meg beneteket...

en kuldtem emailt maga a jatek fejleszto ceghez (ami a siton lehet megtalalni!) es asozntak hogy nincs meg semmi

Breki33
a PÕcDOme-n egy srac leszedte es azt kérdezi hogy kell használni
de senki sem válaszol honnan lehet leszedni
Sephi
De mit birok az hogy az desperados oldalan mar 2001 ota ahoz a bizonyos kerdojeles karakterhez az van irva hogy Coming Soon. Nalunk ez a Coming Soon mar mindgyar masfel eve trat😊)))

Sephi
Micsoda? Lehet desperados palyakat kapni?

Breki33
inkább irjatok már honnan lehet Desperados pályákat lekapni......
Breki33
Madmax ezer éve Madmax :-)
Nem tudnál más nevet használni? Plizz

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Meg engem is. Bár a játék hivatalos weboldalán sem láttam vmi utalást a kiegészitõkre, szal nem tom, hogy vannak-e egyáltalán.

Breki33
Ez engem is érdekelne
Igy van

Breki33
már rég megvan.....
SarkanyfuaRUSH
Üdv!

Mikor jelenik meg a full verzió?

nagyon bejön a demo nálam 😊)
Breki33
végig, de úgy nem élvezetes
de ez a topic ne errõl szóljon már
ha nem tetszik a jaték az ok de azért mi had játszunk vele :-)
Sephi
Valoban nem ertek hozza. Bar eleg fura tan hogy ha kezem koze kerul egy ilyen gama megalas nelkul jaccom. Erdekesen valahogy nem ereztem a jateknak a fealingjet.

De majd csak lesz valami ha lesz full 😊

Es ignis 8 ora allat vegig lehet vinni a desperadost 😊)

Desperados 8 óra alatt???
Ez most komoly?
(Nekem csak a Walls of Forteza tartott 3 órát. Pedig nekem is ez a kedvenc játékstilusom)

Meg tud kötözni leütött embereket. De tud mást is, (állitólag) de még nem tudtam kipróbálni.

Viszont a kezelõfelület nem a legjobb, a Desperados-ban lévõ jobban kézre állt.

Sephi
De profi lehecc te. Tenyleg nem hentelos? Oedig en aszt hittem. tudod ez az elso ilyen tipusu jatek amit jaccok. Mert a Desperadost ugye nem vittem vegig 8 ora allat es a commadosokrol hard fokozaton vegigvetelerol se targyajunk😊

ember nekem ez a kedvenc jatekstilusom😊 Ha asozndom nem teccik annak megvan ra az oka😊

Breki33
bocsi de erre a kérdésedre se tudok válaszolni de utánnanézek

a papot te mire használod?
Igen. Csak még azt nem tudom, mi van akkor, ha csoportosan harcolok. Akkor mindegyik karakter ugyanazt a támadásvariációt csinálja?

Breki33
nem tudom de utannanezek
most kardozasnak teis nyomogatod az egergombot?
Igy van! Király ez a game, a kardozás kurva nagy ötlet. És a grafika, hát az valami fenomenális.
Mikorra várható a full?

Breki33
ja éás a grafika meg szerintem gyönyörû
Breki33
mi neked a kinlodás?
ez nem henteléses game
lopskodni kell
gondolkozni
de ha ez neked kinlódás :-)
Sephi
Hat en nem vagyok ugy oda erte... a demo nem teccet igazan. Lehet a full jobb lesz 😊

Nekem az nem teccet hogy mar az elejen kell tul sokat kinlodni 😊

Nem tom. Majd otthon megkukkantom, most még húzom az igát. 😞(

Breki33
ja vegre más is észrevette
nerkem nagyon tetszik
csak a papot nem egeszen értem
Van Demo!

Nyamm. Ez jól hangzik. Jó, hogy Te álmatlanságban szevedsz, nekem melóznom kell(ene, ha nem fórumoznék 😊)) )
Viszont a hir szivderitõ, frankó dolgot lehet ebbõl az alapötletbõl kihozni.