Robin Hood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez engem is érdekelne. Még egyszer kösz a tuti tippért aiguo.

Breki33
nem nincs mert az ISO-t szedem

de nagyon erdekelne honnan veszel ilyen jo ftp cimeket
persze ha publikus
Igy igaz.
Nekem is tetszik a game!

Megvan mar az osszes rar*?:-))

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Breki33
ja birom az ilyen emberkéket akik ot perc utan torolnek
en csak azt szedem le ami tudom, hogy valoszinulag erdekel

es igenis pont a desperados motor jo benne

ha strategiat akarok ott a cossack vagys a stronghold upgrade :-)
Breki33
80%

gyere ide aztan beszelunk: 193.231.238.27

magyar hub
Breki! Tegnap este leszedtem. Negked megvan már?

Breki33
van ebben strategia is
de johogy commandos szeru az a jo benne
Sephi
Ehh kalk nem halottal a Desperadosrol?😊

Ez a jatek annak az engine-jara keszult😊

Lenyeg az hogy holt poen ez a gama amikor pl. az oreg pap belevag egy csapat kozepebe egy egesz meh kaptart es azok elkezdenek szidkolozni😊

De volt egy jelenet ahol oszerohogtem az agyam espedig amikor egy csapthoz bevagunk egy kis zsak penzt altalaban egymast verik hogy kie legyen a penz de ha van egy kapitany is a kozelben az gyorsan oda megy es be horog hogy szep lenne abba hagyni. Nah es tegnap este bevagom a penzt a csapt koze oszevisza verik egymast erre jon a hulye kapitany es beszolt annak a katonanak aki epp maradt :

-Khm khm! What's happening here?
-O sir! I was just showing him a new move sir!
-Now wake him up!
-We were just practiceing.

Eheheh 😊)))))) De a jatek kozbe tok jo beszolasok vannak 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Megvan az oka miért kérte a CD-t... arghhh... nekem mindíg Z meghajtóként van konfigurálva a Virtual Daemon... természetesen simán elindult miután egy hatodik érzék által sugallt ötlet következtében generáltam mégegy meghajtót, ami immár G meghajtó lett... arghhh... 😊

flt féle release-m van...

Valami gáz van... levadásztam a gammát, az NFO szerint nincs védelem a cuccon, de indításkor mégis kéri a lemezt... most mi a tököm van?

Probald ftp-rol! :-))

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lacc
Honnan lehet leszedni? 😞( DC-n se találom.
Te most itt direkt idegesited a népet? Nem valami jó poén.

Sephi
Jaj de jo ez a gem😊

Volt most egy jelenet a jatekba hogy aszontam ilyen meg egy nincs.

Gyerekek itt az elseges orok vagy 10-szer inteligensebbek mint a Desperadosba es ha latnak valami mozgast odamennek es ha nem talanak semmit mennek es jelentik a parancsnoknak😊 Es a parancsnok csak akkor tamad ha minden embere mar ki van utve.

Jo tanacs viszont hogy lehetoleg ne oljunk meg senkit hanem csak KO majd megkotozes technmikat alkalmazzunk mert akkor sokan jonnek a csaptban.

Aszt is birom ha egy nagyobb csapat jaror koze bedobunk egy zsak penzt ezek a hulyek elkezdenek a penzert verekedni es 7 bol marad 1 aki megnyeri a bulit aszt meg mi siman kiszedjuk.

A verekedes a jatekban nem ugy folyik hogy siman lelovunk valakit. Itt harolni keel! Amikor az emberunk beal tamadasba a mouse lenyovatartasaval kis vonalakat tudunk rajzolni es a szereplonk eszerint tamad majd. Jobb utes bal utes meglokes piruett szal erdekes.

Az is tok jo hogy Robin tud haztetokon ugralni es nekem speciel az nagyon teccet amikor az erdoben jelet adtam az embereimnek es azok mint a komandosok leereskedtek a fakrol egy kotelen es mindekit megtamadtak😊

Nah eleg a szobol megyek jaccani😊

Breki33
najo fiuk akkor holnap találkozunk a DC-n :-)
Hát igen. 😊) Asszem én is jobban figyelek a kollegáim gépére, mint õk maguk.

Na, vazzzz 421. 😞(( elsõre mekkora mákom lehetett.

😊)) Én is bakker! Egyszer megszívtam. Kábé 1 éve. Munkatársam "új?" gépére 10GB ISO. Azt format, mondja a rendszergazda.
Ismét a nulláról kezdtem! 😞

Mindegy, most szedem az ftp-rõl a rarokat, csak leér már.
M.A.D: Szedjed ezerrel, megéri. 1 giga több, mint elég. (Én át szoktam lapátolni a cuccaimat pár kollegám gépére, úgy, hogy nem is tudnak róla. Ilyen manager tipusok, csak az Outlook-ot meg a MS Projekt-et ismerik, és van vagy 10 giga szabad helyük 😊))

beengedett, mivel 6 file lejött....nem?
de már töröltem. baj?

Breki33
de ott a bin van

de a hub keresovel rakereshetsz részekre is
en a binre kerestem
Majd összekaparok annyit. De remélem, lejön egyben, még ma. 2 és fél óra alatt 22 file jött le, 18.00-ig remélem lejön a maradék 29 is.

Breki33
teged beenged az ftp?
Áááá, na most szedjem?
Mert van még egy 1GB helyem.

Jelentem! Nem szedem már. Már a saját gépemen is csak 800MB hely van, nemhogy a munkatársaimén. 😊

Breki33
ha leszedted kirakhadnad a DC-re
es a demo alapjan szuper
szeretem a munkahelyi netet.

😊)) höööö én csak most kezdtem szedni, amúgy meg DC-zni szoktam, de ha már itt van..😊)))
amúgy meg alig van helyem a vinyón.
figyelem egy hete ezt a gammát, tényleg jó?

Breki33
ha van 10 giga megosztanivalod tudok egy ju HUB-ot
150.254.88.94:411
Nos, valszeg a Te 95 k/sec -ed miatt van nekem a 30 k/sec 😊)

Én behammer-eltem magam 😊)

nincs 😊)

Breki33
ne izgasd a népet :-)
Breki33
oda engem nem enged be
Breki33
en a bint szedem :-)

nincs icq-d?
a fenéket. ez 95 kb/sec-el jön . 😊)

Ha gondolod, kezdd el a végétõl visszafelé szedni, és akkor ha mindkettõnknek megszakadna a letöltés, akkor ki tudjuk segiteni egymást.

aiguo által megadott FTP-rõl (ftp://leech:[email protected]:1337) szedem, átlagosan 30 k/sec-cel jön. Már az elsõ 18 file lenn van.

Breki33
nah most találtam egy lengyelt ahonnan 20-al jon
Breki33
este nem leszek fent

amugy ajanlom a kiskertemet

a ftp nem publikus?
en egy masik HUB-ot találtam a hub keresu progival
ott is fent van csak lassan jon
Sephi
Hat mondjuk egyeltalan nem hasonlit a Desperadohoz. Szerintem teljesen mas a gama. Ugyertem oszesen ha van 10 palya de mindig viszaterunk egyikre vagy masikra este vagy reggel es mas missio van. Ez annyiba ha jo hogy mar nagyabol ismerjuk a palyakat kivurol csak mas mas missiok lesznek.

Teccik a sok szereplo benne nem ugy mint a Desperadosba hogy volt 6. Itt en mar siman a 11 ediknel tartok😊

Robin , Marion , John , Tuck , Ijjasz , bohom harcos , orvos , scarlet , az oreg nem tudomhogyhivjak stb stb

ne csigázz.... 😊)
Még csak most jön le a 8. file.

Sephi
Kicsit idegesito a jatekban hogy igen nehez😊
Sajnos az a metodus mint pl a Desperadosba volt hogy mindekit kinyirunk nem muxik 😊

En kb most vagyok a 46% a jatekbol es mar olyan nehez reszek vanank hogy jaj. Igaz Skarlat Will igen erosen K.O. -za a elenseget😊)

Jajj Breki, de jó hogy itt vagy. Nekem most csorog lefelé a cuccos egy ftp-rõl, remélem nem szakad meg. Ha lejön, akkor este megosztom DC-n és akkor le tudod szedni. Csak normális hubot mondjál, mert pl a matrix tegnap 5 percenként resetelt.

Breki33
támogatom :-)
Sajna djcomm -ról nekem sehogy se jött a cucc. Nem tudnád feltölteni valahová? Vagy esetleg DC-n megosztani?

Breki33
csak volt nem?
Sephi
Altalaban too many 😞

spR sajana de privi FTP 😞

de aszem djcon oldalan fent van.