Robin Hood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nagyon erdekelne honnan veszel ilyen jo ftp cimeket
persze ha publikus
Nekem is tetszik a game!
Megvan mar az osszes rar*?:-))
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
en csak azt szedem le ami tudom, hogy valoszinulag erdekel
es igenis pont a desperados motor jo benne
ha strategiat akarok ott a cossack vagys a stronghold upgrade :-)
Ez a jatek annak az engine-jara keszult😊
Lenyeg az hogy holt poen ez a gama amikor pl. az oreg pap belevag egy csapat kozepebe egy egesz meh kaptart es azok elkezdenek szidkolozni😊
De volt egy jelenet ahol oszerohogtem az agyam espedig amikor egy csapthoz bevagunk egy kis zsak penzt altalaban egymast verik hogy kie legyen a penz de ha van egy kapitany is a kozelben az gyorsan oda megy es be horog hogy szep lenne abba hagyni. Nah es tegnap este bevagom a penzt a csapt koze oszevisza verik egymast erre jon a hulye kapitany es beszolt annak a katonanak aki epp maradt :
-Khm khm! What's happening here?
-O sir! I was just showing him a new move sir!
-Now wake him up!
-We were just practiceing.
Eheheh 😊)))))) De a jatek kozbe tok jo beszolasok vannak 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Volt most egy jelenet a jatekba hogy aszontam ilyen meg egy nincs.
Gyerekek itt az elseges orok vagy 10-szer inteligensebbek mint a Desperadosba es ha latnak valami mozgast odamennek es ha nem talanak semmit mennek es jelentik a parancsnoknak😊 Es a parancsnok csak akkor tamad ha minden embere mar ki van utve.
Jo tanacs viszont hogy lehetoleg ne oljunk meg senkit hanem csak KO majd megkotozes technmikat alkalmazzunk mert akkor sokan jonnek a csaptban.
Aszt is birom ha egy nagyobb csapat jaror koze bedobunk egy zsak penzt ezek a hulyek elkezdenek a penzert verekedni es 7 bol marad 1 aki megnyeri a bulit aszt meg mi siman kiszedjuk.
A verekedes a jatekban nem ugy folyik hogy siman lelovunk valakit. Itt harolni keel! Amikor az emberunk beal tamadasba a mouse lenyovatartasaval kis vonalakat tudunk rajzolni es a szereplonk eszerint tamad majd. Jobb utes bal utes meglokes piruett szal erdekes.
Az is tok jo hogy Robin tud haztetokon ugralni es nekem speciel az nagyon teccet amikor az erdoben jelet adtam az embereimnek es azok mint a komandosok leereskedtek a fakrol egy kotelen es mindekit megtamadtak😊
Nah eleg a szobol megyek jaccani😊
Ismét a nulláról kezdtem! 😞
M.A.D: Szedjed ezerrel, megéri. 1 giga több, mint elég. (Én át szoktam lapátolni a cuccaimat pár kollegám gépére, úgy, hogy nem is tudnak róla. Ilyen manager tipusok, csak az Outlook-ot meg a MS Projekt-et ismerik, és van vagy 10 giga szabad helyük 😊))
de már töröltem. baj?
Mert van még egy 1GB helyem.
amúgy meg alig van helyem a vinyón.
figyelem egy hete ezt a gammát, tényleg jó?
amugy ajanlom a kiskertemet
a ftp nem publikus?
en egy masik HUB-ot találtam a hub keresu progival
ott is fent van csak lassan jon
Teccik a sok szereplo benne nem ugy mint a Desperadosba hogy volt 6. Itt en mar siman a 11 ediknel tartok😊
Robin , Marion , John , Tuck , Ijjasz , bohom harcos , orvos , scarlet , az oreg nem tudomhogyhivjak stb stb
Még csak most jön le a 8. file.
Sajnos az a metodus mint pl a Desperadosba volt hogy mindekit kinyirunk nem muxik 😊
En kb most vagyok a 46% a jatekbol es mar olyan nehez reszek vanank hogy jaj. Igaz Skarlat Will igen erosen K.O. -za a elenseget😊)