Robin Hood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel álmatlanságban szenvedek kerestem néhány magyar nyelvû linket is. Érdekes módon a www.hardwired.hu egész sok figyelmet szentelt neki:

Egy kis elõretekintés: http://www.hardwired.hu/forum/forum.hw?t=2338
Egy kis német nyelvû RealMedia mozi: http://www.hardwired.hu/dl.hw?id=612&dl=1
És végül a keresés, amelyekbõl a fentieket csemegéztem: http://www.hardwired.hu/search.hw?q=robin&sbm_srch=sz%F6rcs%21

Egyébként a fenti online újságban találtam még egy meglepõ, de igen kellemes hírt:

Új Spellbound játékról libbentette fel a fátylat a német Pc Games. Mint tudjuk a Spellbound követte el a Desperadost, és jelenleg a Robin Hoodon dolgozik. Az új játékukkal, amely a Vampire Hunter munkacímet viseli, sem akartak szakítani kedvenc mûfajukkal, a Commandos-sztájl csapat taktikai játékkal. Ahogy a címbõl is sejthetõ jelen esetben egy harcos vámpírvadász csapatot kell majd irányítanunk és irtanunk a gonosz vérszopókat. A csapatunk ismét elég vegyes lesz, lesz benne Magándetektív, Újságíró, Színésznõ, Orvos, Ex- Katona és Pap. A dolog érdekessége, hogy ebben a játékba már egy pár RPG elemet is belecsempésztek, mert a karaktereink fejlõdnek és új képességeket adhatunk nekik, a természetesen meglévõ alap képességek mellé (az eddigiekben a képességek be voltak betonozva). A játék atmoszféráját olyan filmekbõl szeretnék kölcsönözni, mint az Interjú a vámpírral, a Dracula és a Vámpírok bálja. A vadászat többek közt a következõ helyszíneken zajlik majd: az 1890-es évek Londonja, Erdély, Párizs és Prága. Megjelenés 2003 végén várható.

(Ezt is a fenti keresésbõl vettem, fennt van 2 screenshot is ebbõl a játékból)
Ez az!

Igazad van 😊)

Bradley
Könyörgöm, mért kell mindennek 3-dsneklenni??? Mán a pék fütyije ki van vele!!! Elegem van a szögletekbõl!!! Rajzolt gamét akarok!!! 😊))

Csatlakozom én is a rajongó táborhoz, hangulatos kis gaménak néz ki!

Shep
Ha legalább olyan nehéz lenne mint a commandos 1 akkor kit érdekel hogy nem 3d-s. Igazam van vagy, igazam van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

I.C.ram
Én is nagyon várom már, de a grafika nem valami korhû. Azért jó lesz ez.
Desperados is eléggé az ismeretlenségbõl robbant be a köztudatba, sõt, az elején sokan csak egy Commandos klónnak tartották, ami eleve vesztésre itéltetett a Commandos 2-vel szemben, azán mégis elég szépen aratott. Remélem igy lesz most is.
Egyébként az egy sajnálatos tendencia, hogy mostanság csak a 3D-s csodák kapnak nagy nyilvánosságot hónapokkal a megjelenésük elõtt, pedig gyakran csak egy csodaszép engine a game, 0 játszhatósággal. PL SOF2, mindenki kurvára várta, szinte remegtek a népek az izgalomtól minden egyes új screenshot láttán, aztán mégis eléggé vegyes fogadtatásban részesült.

Az az értelme a topiknak, hogy a játék már majdnem kész és én még eddig nem nagyon hallottam róla, pedig szorgalmasan bújom a játékújságokat. Ma vettem egy PC.GAMES-t és annak a hátulján hirdették. Gondoltam bedobom a köztudatba, hátha több emberhez eljut a hír => több ember megvásárolja => a Spellbound csinál még néhány ehhez hasonló játékot. Igaz, hogy nincs benne csillivilli 3D effekt, mint a mai játékokban, de én ezeket szeretem. Nekem olyan ez a játék, mint valami puzzle, amit lépésenként kell összerakni. Jobban kikapcsol, mint néhány amorf lény legyakása az XY bolygóról 😊
Ja. Nekem is úgy tûnik.

Úgy látom erõsen egyezik ezen a téren az ízlésünk 😊
Egyébként ahogy a WallPapereket elnézem, télleg nem változtattak az enginen, de ez abszolút nem hátrány! Én személy szerint nagyon szeretem ezeket a 2D-s gammákat, sokkal feeling-esebbek, nem kell mindig a csilli-villi 3D. Pl C2-ben a szobák forgatása kifejezetten idegesitett.

Pontosan. Meg a C2 nem is volt annyira nehéz, nekem egy idõ után monotonná vált. Nem ugy a C1 vagy a Desperados. Utóbbit kb 40 óra alatt játszottam végig. Asszem ez manapság ritkaság. Remélem ez a game is jó hosszú játékidõt nyújt.

Hát igen. Jellemzõ, hogy a Desperadost és a C2-t egyszerre szereztem meg biztonsági másolat formájában, aztán a C2 ment a fiók mélyére (azóta sem láttam), a Desperadost pedig megszereztem eredetiben is. Valahogy "fílingesebb" volt az egész sztori, az egyes karakterek jól el voltak találva és a vadnyugati miliõ is sokat dobott rajta. Én is azon filóztam, hogy nekem is elég ugyanaz a régi Desperados engine; csak a játék maga fogjon meg. Én úgy érzem a Robinnal is jókat fogok játszani. 😊
Bocs a duplázásért, csak kétpercenként szakad a netem.
Vazze! Ez király lesz! Imádtam a Commandos-t és a Desperados-t! Õszintén szólva remélem nem rakják tele a gamét sok olyan felesleges újitással, mint a C2-õt. Nekem elég a Desperados engine is, újabb szuper történettel.

Bocs a Desperados címért, de azt akartam hogy idegyertek 😊. Nos úgy néz ki, hogy a Spellbound, a cég aki a Desperadost készítette, novemberben piacra dobja a Robin Hood, the legend of Sherwood játékot. A játék honlapját átolvasva azt gondolom, hogy ez is egy olyan brilliáns RTT játé lesz, mint a Commandos vagy a Desperados. Ezúttal azonban a középkori Angliában kell nyomulnunk Robinnal, Tuck baráttal, Skarlát Will-el és a társaikkal. A koncepció nem változott a grafika szép, minden együtt van a jó játékhoz. Én csak azon csodálkozom, hogy magyar online és offline játékújságokban nem olvastam errõl a játékról, és szerintem vétek lenne kihagyni.

A játék honlapja: http://www.robinhood-game.com/
Bocs a Desperados címért, de azt akartam hogy idegyertek 😊. Nos úgy néz ki, hogy a Spellbound, a cég aki a Desperadost készítette, novemberben piacra dobja a Robin Hood, the legend of Sherwood játékot. A játék honlapját átolvasva azt gondolom, hogy ez is egy olyan brilliáns RTT játé lesz, mint a Commandos vagy a Desperados. Ezúttal azonban a középkori Angliában kell nyomulnunk Robinnal, Tuck baráttal, Skarlát Will-el és a társaikkal. A koncepció nem változott a grafika szép, minden együtt van a jó játékhoz. Én csak azon csodálkozom, hogy magyar online és offline játékújságokban nem olvastam errõl a játékról, és szerintem vétek lenne kihagyni.

A játék honlapja: http://www.robinhood-game.com/