Robin Hood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki lenne olyan kedves, hogy a koli DC-re feljön ha van neki Robin Hoodja. Nem találom senkinél. Holnap napközben le tudnám húzni.
Nagyon hálás lennék.
Köszi
Mit csinaltal,hogy jo lett?!
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
http://warcraft3.gamekapocs.hu/dest/main/
Olaldt ott le van irva minden amit tudni kel gamarol.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Probaljatok meg! Könyebb mint a DC++-rol!!!!
Mit kell tennem?
Azért ha valalki tud ftp vagy web letöltést szóljon, köszi
Köszönöm
Most eppen elbasztam egy haborus reszt mert mentem inkabb Lady Mariant megcsokolni 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Menekülnöm kellett, mert magukhoz tértek az õrök, és támadtak.
Strungley vagy hogyhivjak nah!
Az oreg tata akit kiszabaditunk az tud kotozni es a melak nagy allt az tudgya oket hordani vaz.
Hat nem olvasatok el a leveleket a foldrol baszus?
Mondjuk már a demobol is tudtam hogy kell, de a final minden várakozásomat felülmúlta.
Sephi: Én most a második pályán vagyok, kiszabaditottam a 3 + 1 pasikat, és most le kéne lécelnem. Csak az a baj, hogy akiket eddig leütöttem, magukhoz térnek, és rám támadnak, meg kell ölnöm õket. Nincs vmi más trükk erre?
Egyébként szétröhögtem az agyam, amikor az õrök összeverekednek az aranyon. Volt hogy mind az 5 õr kiütötte egymást. 😊)
A harci techika roppand egyszeru. Ahogy lenyomva tartod a ball klikket csinaj jeleket ugy ahogy akarod hogy harcojjon😊
Nalam a harmod alatalaban jobb utes majd ball utes majd haturol es vegul elore meglokom.
Mondjuk Scarlet Will-nel eleg egy erosebb hatso utes mert mar padlot fog.
Meg egy titok hogy lehetoleg ne ojjel meg senkit hanem jol kotozd meg oket es a nagydarab embereddel meg vidd el hogy tobiek ne lassak.
Ha nem leszel tomeg gyilkos akkor sok ember lesz a csapatodban.
A terkepen amikor lesz egy missiod mutat majd egy szamot az aszt jelenti hogy hany missiot csinahacc meg amig az a bozonyos missio elerheto lesz.
Az a jo benne hogy nem kotelezo megcsinalni egy missiot elsore igaz ha elbukod valami pontlevonas jar es mas lesz a story.
a masidikon kiszabaditottam valakit az akasztofa alul aztan bemenekultunk egy házba
De azért köszi.
Remélem holnap már a gammáról beszélgetünk itt sokan.
nezd meg a direct connect forumban a Sweet Freedom cimét...........
Van itt egy friss review:
http://gamespot.com/gamespot/stories/reviews/0,10867,2897317-2,00.html
egyre szimpibb leszel :-)))))
csak nehogy félreértsd :-)
nekem az az elvem, hogy warezert nem fizetek....
amugy meg nem volt nagy szenvedes