Robin Hood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gamecopyworld.com,mi mas 😉

SarkanyfuaRUSH
Sziasztok!

Valaki lenne olyan kedves, hogy a koli DC-re feljön ha van neki Robin Hoodja. Nem találom senkinél. Holnap napközben le tudnám húzni.

Nagyon hálás lennék.

Köszi
En siman feltettem a nocd patchet es megjavult.

Lacc
Valaki segítsen plz! Nem teljesen értem, hogy mi is a helyzet a táborban. Ráállítok embereket ilyen-olyan dolgokra de nem úgy néz ki mintha bármit is csinálnának miközben én távol vagyok 😊 Pl. megmondom egy íjásznak hogy készítsen nyilakat, erre mikor visszajövök egy missionról sehol egy nyíl, még õnála sincs. Ugyanez a gyakorlatozással, egy másik íjászt odaállítottam a folyóhoz hogy gyakoroljon, erre semmit nem fejlõdött, vagy ha a katonához állítom, ott se fejlõdik. Akkor most hogy is van ez?
Nalam is ugyanez a baj :-((
Mit csinaltal,hogy jo lett?!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

mar jo

Nalam vmiert megy a jatek es ugy 5 masodpercenkent megall ugy 2 masodpercre es rohadtul idegesito,nem tudjatok mit kell tenni?

Sephi
Ajnalom figyelmetekbe a

http://warcraft3.gamekapocs.hu/dest/main/

Olaldt ott le van irva minden amit tudni kel gamarol.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hunnenkoenig
Nekem automatan kard van a kezeben es en eddig mindenkit megöltem. AZ baj?

Hunnenkoenig
en leszedtem az eMule -lal! Gyorsabban ment mint az eDonkey es sok embernek megvan, igy neha 20kb/s sebesseget is elertem. Egy ejszaka lejött!!!

Probaljatok meg! Könyebb mint a DC++-rol!!!!

Csak egy gyereknel van de ahhoz se lehet bemenni vmiert.

Marmint siman irjam be hogy robin hood?

Ahh sikerult,mosma csak aszondja meg vki melyik usertol lehet szedni a robint,mer rengetegen vannak.

Nah ramentem a sweet akarmire de azt irja miutan bemegy hogy: Please, come back when you have at least 3 slots open
Mit kell tennem?

Jol van mar feltettem meg is osztottam 8 gigat de hova kell mennem?Van itt vmi hub irva,meg a nevem is mer lattam itt hogy azt kell.

a magyar dc oldalt olvasd el. nem igaz. havonta 2-3 ember bebukik ezzel a DC-vel. Ott elolvasod, hogy mi is az a DC, és nem lesz tötbb kérdésed.

En is igy vagyok vele,csak nekem van idom.Hogy kell csinalni a dcvel?Meg a programsincs meg nekem.

SarkanyfuaRUSH
Hát ma másnem, akkor majd megnézem. Meddig szokott elérhetõ lenni egy gamma DC-n? Nem nagyon van idõm most, talán hétvégén lesz.
Azért ha valalki tud ftp vagy web letöltést szóljon, köszi
SarkanyfuaRUSH
Gyerekek segíjjetek már rajtam. Istennek nem bírom megszerezni ezt a gamet, pedig nagyon csipáznám. Ha van még valami hely ahonnan le lehet szedni írjátok ide légyszi. Ha lehet ne DC, de ha nincs más megpróbálkozok vele (egyszer már próbáltam, de nem jött össze, tudom elég rák, hogy ekkora láma vagyok de ez van 😊)

Köszönöm
Azt mar probaltam de kicsit lamus vagyok ahhoz 😞

Breki33
aiguo téged keresnék :-)

amugy a DC-n fent van
Vki nem tud meg linket hozza mer mar nincs meg az aiguo altal megadotton.

Sephi
Ahh majd ha ott lesztek ahol en vagyok hogy mar nyuzsog az erdo az embereimmel es mar nem tudok mit kinek adni melot meg miegyeb jaj.

Most eppen elbasztam egy haborus reszt mert mentem inkabb Lady Mariant megcsokolni 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Breki33
en meg eddig egyedul voltam
de lattam, hogy a melák tud.....
Nem volt rá idõm 😊))
Menekülnöm kellett, mert magukhoz tértek az õrök, és támadtak.

Sephi
Dehogynem!!!

Strungley vagy hogyhivjak nah!
Az oreg tata akit kiszabaditunk az tud kotozni es a melak nagy allt az tudgya oket hordani vaz.
Hat nem olvasatok el a leveleket a foldrol baszus?

Breki33
jaja az elejen senki sem tud kotozni
Istenkirály a game!

Mondjuk már a demobol is tudtam hogy kell, de a final minden várakozásomat felülmúlta.
Sephi: Én most a második pályán vagyok, kiszabaditottam a 3 + 1 pasikat, és most le kéne lécelnem. Csak az a baj, hogy akiket eddig leütöttem, magukhoz térnek, és rám támadnak, meg kell ölnöm õket. Nincs vmi más trükk erre?
Egyébként szétröhögtem az agyam, amikor az õrök összeverekednek az aranyon. Volt hogy mind az 5 õr kiütötte egymást. 😊)

Sephi
Jah de nem csak aszt kell kiszabaditani hanem ott van meg harom emberke lekotozve😊

A harci techika roppand egyszeru. Ahogy lenyomva tartod a ball klikket csinaj jeleket ugy ahogy akarod hogy harcojjon😊

Nalam a harmod alatalaban jobb utes majd ball utes majd haturol es vegul elore meglokom.

Mondjuk Scarlet Will-nel eleg egy erosebb hatso utes mert mar padlot fog.

Meg egy titok hogy lehetoleg ne ojjel meg senkit hanem jol kotozd meg oket es a nagydarab embereddel meg vidd el hogy tobiek ne lassak.
Ha nem leszel tomeg gyilkos akkor sok ember lesz a csapatodban.

A terkepen amikor lesz egy missiod mutat majd egy szamot az aszt jelenti hogy hany missiot csinahacc meg amig az a bozonyos missio elerheto lesz.

Az a jo benne hogy nem kotelezo megcsinalni egy missiot elsore igaz ha elbukod valami pontlevonas jar es mas lesz a story.

Breki33
egyenlore csak az elso pálya van kész, de tok jo pl, hogy lehet "korbefordulosan" kaszabolni a gaz ellent

a masidikon kiszabaditottam valakit az akasztofa alul aztan bemenekultunk egy házba
Nekem teccik "mindketto"!:-))

Sephi
Nah teccik a hood?

Sephi
Nah teccik a robin?

Most stabilan jön a Spearhead, ugyhogy el nem mozdulok a Matrix-ról. Meg különben sem sürgõs a dolog, ma estére már a Robin van elõirányozva. 😊)
De azért köszi.
Remélem holnap már a gammáról beszélgetünk itt sokan.

Breki33
nekem 50-el jon es itt nem csapolnak meg

nezd meg a direct connect forumban a Sweet Freedom cimét...........
Hajrá!

nem értem félre 😊))

Breki33
az ftp cimek helyet nem árulod el? :-)
Nincs serial,se multi se skirmish mode!

Van itt egy friss review:

http://gamespot.com/gamespot/stories/reviews/0,10867,2897317-2,00.html

Breki33
tényleg van serial?

nehogy ezert ne tudjunk játszani......
Breki33
teljesen egyetértek ugyenez a véleményem
egyre szimpibb leszel :-)))))

csak nehogy félreértsd :-)
Breki33
nah gondolhattam volna
nekem az az elvem, hogy warezert nem fizetek....

amugy meg nem volt nagy szenvedes
Breki33
mivel kb öt perce fejeztem be még nem :-)
ftp://leech:[email protected]:1337

Nem akarok belékötni, és Neked igazad is van, mert elõfizetsz egy ftp-re, és onnan szedsz le amit csak látsz. De én se csipem, amikor egyesek ész nélkül töltenek le minden kezük ügyébe kerülõt, fingjuk sincs róla, hogy mi az, csak leszedik, mert éppen benn vannak egy ftp-n. Akik meg célirányosan keresnek vmit, azok meg szivnak az ilyenek miatt. Sztem a demo alapján már bõven el lehet dönteni, kell-e a játék vagy sem.

Köszi. Most nekem a Mohaa átlagosan 30-40 K/sec-cel jön remélem igy is marad. Kipróbáltad már a Robin-t?

Breki33
amiatt kérdeztem mert ez stabilabb huh es jobban jon a cucc
Az általad megadott hub-ra nem, de nekem a robin már megvan. Ma fogom kipróbálni (alig várom az 5 órát, hogy leléphessek). A Mohaa Spearheadet meg most szedem a matrix-ról

Breki33
akkor inkabb a DC :-)

spR sikeult bejutnod?
Be lehet jutni, csak próbálkozni kell. Nekem úgy jött be, hogy 30 sec-enként reconnectáltam. Kisebb várakozás esetén bannolnak, szal nem ajánlott a dolog. Jó eséllyel 15-20 perc alatt be lehet jutni.