Robin Hood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval: Már többször végig vittem a játkot, és a legvégén amikor Robinék sherwood-i erdõben buliznak kettõ hangfal társaságában és jönnek az erdõbõl gonosz katonák, aztán õk is beállnak táncolni. Ott a program stuteley-i karakterre enged csak kattintani. Aztán kijön az, hogy vége meg minden, rákattinthatok a kék "V" pecsétre. Na most ott lehet valamit csinálni vagy csak ennyi? 😄
De k*rvajó géped van istenem....
Volna egy problémám!
Innen le lehet tölteni a játékot: http://netzoom.ru/view/823/
Ez idáig rendben is volna, letöltöttem, de kiderült ez egy 60 perces idõkorlátos játék, tehát egy óráig lehet vele játszani és vége.
A crack viszont amit le lehet hozzá tölteni nem jó.
Hogyan lehetne ezt megkrekkelni, hogy ne legyen benne idõkorlát?
Már próbáltam egy rakat cracket hozzá, de egyik se mûködik vele.
Segítsen valaki!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tudom, hogy már régi ez a játék, de nekem nem rég lett meg, a Gamestar egyik hónapban rárakta DVD -re. Leszedtem és kéne hozzá autorun fájl, mert nem indul el. Próbáltam autorun.inf fájlt csinálni, ez sikerült is csak amikor berakom a cd-t akkor nem adja be a menüt, hanem telepítené. (gondoltam rá, hogy autorun.exe fájl kéne, nem tudom)
Légyszi küldjön valaki egy normális autorun fájlt, akinek cd -s változatban megvan ez a játék.
Ide küld: [email protected]
Elõre is köszi
Maga a játék kicsit tényleg idegesítõ a nem változó pályákkal, meg a lassú elõrehaladással (magamra vonom a figyelmet, leütöm, megkötözöm, elcipelem, és mindezt szinte egyesével, mert ugye ölni nem szimpatikus, meg nem is hasznos az emberek számának növekedése miatt).Azért órákat el tudok játszani vele...
A 2. pályán még nem tudsz bakot tartani, mert kell hozzá Little John, akit csak pályákkal késõbb kapsz meg...
Úgy a harmincvalahányadik küldinél vagyok, a cél állítólag 100.000 font megszerzése, akkor jõ Oroszlánszívû...
Van egy rahedli emberem az erdõben, de a fõ Vidám Fickókból csak egy-egy (Tuck barát, Skarlát Vili, Littlie John, Robin Hood, meg az öreg hálós-kötözõs).
Mentettem minden pályámat a küldetés vége elõtt, talán tudok segíteni a game elején járóknak.
Retteketet
Problémám a játékkal a következõ!
AMD 1,3 Win98 és a játék kb 5 másodpercenként beakad 3 másodpercre!? Azt hittem lemezmûveletet végez de semmi! Mitõl lehet ez? Találkozott már valaki ilyennel?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Kinek van meg ez a csodálatos játék, mert nagyon örülnék ha elküldené postán.
A részleteket mailban.
[email protected]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mar nem tudom hany palya ota ugyanazt kell majdnem csinalni. A Desperadosba aze mas volt de nah.
Aszt halottatok hogy a Spellbound most kesziti ugyanilyen stilusba a Vampirok jatekot es asztan a El Capone-t 😊
Szal lesz Vampiros gama is ilyen stilusba es maffias is😊)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Eljutottam a sajat kis erdei falumig, tehat az lejen vagyok.
A falumban van nehany erdekesebb hely.
1. kardozast fejleszto hely
2. ijjazast fejleszto hely
Na en szep sorban bedobaltam oda az embereket, es annak rendje modja szerint el is kezdik a gyakorlast.
Ha raviszem az emberre a kurzort, akkor lathatova valik a ket harci kepessegenek szintje. Na itt a bokkeno, hosszu-hosszu edzes utan sem fejlodnek.
Mit csesztem el, vagy mennyi ideig kell oket edzettni, hogy vegre javuljon a skill-juk?
Illetve van valami hely, ahol asszem nyilvesszot lehet keszitettni, az hogy mukodik?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Robin_Hood_The_Legend_of_Sherwood-FLT :
ftp://l33cH-Fr0M:[email protected]:17594/
ftp://Insomnia:[email protected]:23232/
ftp://leech:[email protected]:8888/
66.45.8.137 / l:BlueJAM p😛iPeRiTo port:5599
192.87.128.134 / l:Leech p:Leech port:2800
213.133.39.234 / l:L3ech p:M3 port:5446
24.191.80.209 / l:hi p:tandem port:6640
129.82.142.8 / l:just p:leech port:7373
194.96.54.12 / l:leech p:=by=robsworldUK port:666
63.93.158.182 / l:l33ch p:l33ch port:65535
156.17.132.22 /zap/by Popers/Robin_Hood_The_Legend_of_Sherwood-FLT/ l:anonymous p:i.test.ca port:21
195.5.220.20 / l:leech p:leech port:6669
63.170.30.232 / l😛sico p😮nLy port:1975
Sok sikert!
Sephi:

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"
En nem raktam fol eszt a noCd cracket mert nekem megy ez nelkule is
Sgftp\upload\robin\grurhls11cd*
Koszonet erte:Inganak!
Megertem, hogy nem tanultad soha a helyesirast iskolaban, de akkor legalabb ellenöriztesd, ha nyilvanossagra akarod hozni. :-))
A forumozas egy sziszifuszi munka, en mar rajöttem.
Itt a valasz ember😊

Biztos az a qurva monitor...
Koszi a linket megegyszer!!!
Igen a NORTH AMERICA mirrorokon valoban ott van !
En a EUROPE servereket csekkoltam:-(
Na lásd , hogy milyen vagyok ma reggel ... CSAK KATT IDE ÉS TÖLTSD LE EZT!
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Én éppen most szerdtem le , mert a gamma is most ért le .
Added the No-CD for: Robin Hood: The Legend of Sherwood v1.0
"A BC a jobbik csapat jutalma."