Robin Hood

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fülüke
Üdv. Nemtudom egyáltalán visszaír e valaki így 3 év szünet után, de lenne egy kérdésem.

Szóval: Már többször végig vittem a játkot, és a legvégén amikor Robinék sherwood-i erdõben buliznak kettõ hangfal társaságában és jönnek az erdõbõl gonosz katonák, aztán õk is beállnak táncolni. Ott a program stuteley-i karakterre enged csak kattintani. Aztán kijön az, hogy vége meg minden, rákattinthatok a kék "V" pecsétre. Na most ott lehet valamit csinálni vagy csak ennyi? 😄

De k*rvajó géped van istenem....

Helló Mindenki!

Volna egy problémám!
Innen le lehet tölteni a játékot: http://netzoom.ru/view/823/
Ez idáig rendben is volna, letöltöttem, de kiderült ez egy 60 perces idõkorlátos játék, tehát egy óráig lehet vele játszani és vége.
A crack viszont amit le lehet hozzá tölteni nem jó.
Hogyan lehetne ezt megkrekkelni, hogy ne legyen benne idõkorlát?
Már próbáltam egy rakat cracket hozzá, de egyik se mûködik vele.
Segítsen valaki!
akyyy
senki se játszik?:S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
nem játszottál még a comandossal😊

akyyy
Áhh, hülye köcsög játék! Ott vagyok az erdõbe a telepen, ráírányítok pár jómunkás embert, csináljon Robinnak nyilakat, mire visszajön a küldibõl. Azok meg b*szn*k csinálni! Hát miért nem csinálnak, mit csinálnak azok? Egymást b*sz*g*tják még én azt a szerencsétlen adógyûjtõt b*sz*m???????? Hát b*ssz* meg az egész:@@@@@@@@

Hali!

Tudom, hogy már régi ez a játék, de nekem nem rég lett meg, a Gamestar egyik hónapban rárakta DVD -re. Leszedtem és kéne hozzá autorun fájl, mert nem indul el. Próbáltam autorun.inf fájlt csinálni, ez sikerült is csak amikor berakom a cd-t akkor nem adja be a menüt, hanem telepítené. (gondoltam rá, hogy autorun.exe fájl kéne, nem tudom)
Légyszi küldjön valaki egy normális autorun fájlt, akinek cd -s változatban megvan ez a játék.
Ide küld: [email protected]
Elõre is köszi

Mármint a játékot? Nem láttam még a végét...
Maga a játék kicsit tényleg idegesítõ a nem változó pályákkal, meg a lassú elõrehaladással (magamra vonom a figyelmet, leütöm, megkötözöm, elcipelem, és mindezt szinte egyesével, mert ugye ölni nem szimpatikus, meg nem is hasznos az emberek számának növekedése miatt).Azért órákat el tudok játszani vele...
Breki33
érdemes végigvinni?
Boba:
A 2. pályán még nem tudsz bakot tartani, mert kell hozzá Little John, akit csak pályákkal késõbb kapsz meg...
Úgy a harmincvalahányadik küldinél vagyok, a cél állítólag 100.000 font megszerzése, akkor jõ Oroszlánszívû...
Van egy rahedli emberem az erdõben, de a fõ Vidám Fickókból csak egy-egy (Tuck barát, Skarlát Vili, Littlie John, Robin Hood, meg az öreg hálós-kötözõs).
Mentettem minden pályámat a küldetés vége elõtt, talán tudok segíteni a game elején járóknak.
EOX
Akinek megvan a Desperados, az meg tudná tenni azt a szívességet, hogy feltelepíti, és a Levels könyvtárból elküldené nekem a Level_22.dvm fájlt?

Retteketet

Sziasztok!

Problémám a játékkal a következõ!
AMD 1,3 Win98 és a játék kb 5 másodpercenként beakad 3 másodpercre!? Azt hittem lemezmûveletet végez de semmi! Mitõl lehet ez? Találkozott már valaki ilyennel?
Örm
Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Örm
Az elsõ éjszakai pályán hol kell találkozni Mariannal?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Üdv!
Kinek van meg ez a csodálatos játék, mert nagyon örülnék ha elküldené postán.
A részleteket mailban.
[email protected]
Sephi
gyermekem... a papot jol kotozd meg es vidd be abba az ures szobaba ami a hatso temetobe nyilikk majd bujjal be Robinnal a gyontatoba es akkor majd odajon Marian 😞)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Breki33
engem még Mindig a DEsperados pályák érdekelnének :-)
Sephi
Kicsit meguntam.... eleg unalmas kezd lenni 😞
Mar nem tudom hany palya ota ugyanazt kell majdnem csinalni. A Desperadosba aze mas volt de nah.

Aszt halottatok hogy a Spellbound most kesziti ugyanilyen stilusba a Vampirok jatekot es asztan a El Capone-t 😊

Szal lesz Vampiros gama is ilyen stilusba es maffias is😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Breki33
es hany embered van?
milyen pályák vannak?

valami bovebbet please
Breki33
nekem egyenlore még csak öt emberem van
ti hol tartotok?
:-))

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

cold-fire
http://www.smilies.nl/tales/elf.gif

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Breki33
http://www.robinhood-game.com/
3P
Most kezdtem el jatszanoi a Robin-nal.
Eljutottam a sajat kis erdei falumig, tehat az lejen vagyok.
A falumban van nehany erdekesebb hely.
1. kardozast fejleszto hely
2. ijjazast fejleszto hely
Na en szep sorban bedobaltam oda az embereket, es annak rendje modja szerint el is kezdik a gyakorlast.
Ha raviszem az emberre a kurzort, akkor lathatova valik a ket harci kepessegenek szintje. Na itt a bokkeno, hosszu-hosszu edzes utan sem fejlodnek.
Mit csesztem el, vagy mennyi ideig kell oket edzettni, hogy vegre javuljon a skill-juk?

Illetve van valami hely, ahol asszem nyilvesszot lehet keszitettni, az hogy mukodik?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Breki33
gondolom az 1.1-es patch utan ra kell rakni, hogy ne kérje a CD-et es kész
Sephi
Jovanna 😊

Sziooo!

Robin_Hood_The_Legend_of_Sherwood-FLT :

ftp://l33cH-Fr0M:[email protected]:17594/

ftp://Insomnia:[email protected]:23232/

ftp://leech:[email protected]:8888/

66.45.8.137 / l:BlueJAM p😛iPeRiTo port:5599
192.87.128.134 / l:Leech p:Leech port:2800
213.133.39.234 / l:L3ech p:M3 port:5446
24.191.80.209 / l:hi p:tandem port:6640
129.82.142.8 / l:just p:leech port:7373
194.96.54.12 / l:leech p:=by=robsworldUK port:666
63.93.158.182 / l:l33ch p:l33ch port:65535
156.17.132.22 /zap/by Popers/Robin_Hood_The_Legend_of_Sherwood-FLT/ l:anonymous p:i.test.ca port:21
195.5.220.20 / l:leech p:leech port:6669
63.170.30.232 / l😛sico p😮nLy port:1975

Sok sikert!

Sephi:

cold-fire
köszi😊))

Sephi
Hat ha bemesz a boltba akkor a polcrol de maskepp FTP-rol 😊)

cold-fire
szevasztok ! nem tudjátok honnan lehet leszedni a teljes verziot?

Sephi
Ahm... Mire is jo ez a No CD crack? En nem ertem.. letezik 1.1 patch a gamahoz vagy mi?

En nem raktam fol eszt a noCd cracket mert nekem megy ez nelkule is

Breki33
dehogynincs

hálla legyen nekijje
egész erdõ áldja a nevét :-)
ezen az ftp-n nincs már fenn a robin hood
Sephi
Azt tudom hogy hol van de hogy kell bealitani es netrol hol es mit kell letolteni.

Sephi
Ha te nekem elarulod hogy Word-be hol van ilyen opcio hidd el megteszem neked.

Robin Hood NoCDCrack 1.1

Sgftp\upload\robin\grurhls11cd*

Koszonet erte:Inganak!

Hunnenkoenig
Ja amugy nem akarok szemelyeskedni, de legalabb egy helyesirasellenörzö progit lefuttathatnal a word-ben mielött nyilvanossagra hozod a cikket. Szerintem magyarban is van ilyen.

Megertem, hogy nem tanultad soha a helyesirast iskolaban, de akkor legalabb ellenöriztesd, ha nyilvanossagra akarod hozni. :-))

Hunnenkoenig
Ha mar ket sorral lejebb kell olvasniuk, akkor mar faraszto! Igy a cimedet kb. 2 ember olvasta, es abbol max 1 ment el oda es nezte valoban meg.

A forumozas egy sziszifuszi munka, en mar rajöttem.

Breki33
ja néztem csak a helyesiras :-)
Sephi
Olyan hulyek vagytok komolyan. Nem lehet megerteni hogy mindent leirtam a jatekrol az allab megadott oldalon? Minden egyes dologra kulon kitertem.

Breki33
na a patc már megvan csak a crack kéne hozza :-)
Breki33
már nincs fent honnan lehet még leszedni?
Valaki arulja mar el, hogy ha megcsinalok egy palyat es robin ipphogy meg el hogy gyogyitsam meg?

Sephi
http://warcraft3.gamekapocs.hu/dest/main/

Itt a valasz ember😊

Koszi!

Bazze... akkor a szemeimmel lesz a gond:-))

Biztos az a qurva monitor...

Koszi a linket megegyszer!!!

skorpio7
Pedig én ma reggel egy európairól rántottam le . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Koszonem !

Igen a NORTH AMERICA mirrorokon valoban ott van !

En a EUROPE servereket csekkoltam:-(

skorpio7
Amúgy meg kb. 1 hónapig szoktak legalább fent lenni a cuccosok , szóval csak jól körül kell nézni és megleleled .

Na lásd , hogy milyen vagyok ma reggel ... CSAK KATT IDE ÉS TÖLTSD LE EZT!

skorpio7
A fõoldalon pedig ott virít jól õlvasható , nagybetûkkel .
Én éppen most szerdtem le , mert a gamma is most ért le .

Added the No-CD for: Robin Hood: The Legend of Sherwood v1.0 (PC) - Thanks -VLuka- & Bounty Warrior.

Hat ott pedig nincs,-vagy mar nincs:-(

Oldal 1 / 6Következő →