Top 10 forumozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
jelenleg mennyi hozzászólásom van?
köszypuszy<#smile>#smile>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
REAL MADRID
Üzenetek száma: 8007
Realista
Üzenetek száma: 10156
Tottikám
Üzenetek száma: 9886
Szabika
Üzenetek száma: 20354
Gáborom
Üzenetek száma: 20175
Lammer
Üzenetek száma: 19622
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
köfi
REAL MADRID
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
púúúúú
köszönöm😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
10642
púúúúú
24 - Exile -Nov.23
<#gonosz1>#gonosz1>
csak msot mert ugy szeretném hogy mindne hónap 1.napjan kérme és egy stato nyomatok <#idiota>#idiota>
24 - Exile -Nov.23