Top 10 forumozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
elsõ alkalommal kérhetnék én is egyet?😛 (nem lesz valami hû de sok, csupán csak kíváncsiságból^^)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
púúúúú
tényleg, holnap pont 7 éve regiztem. :o
amúgy, már elõtte is voltam vagy két évet, de ekkor jött rám a reggelhetnék 😊)
¥ xfire: kistekila
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
legutoljára talán féléve,vagy még régebben kértem
olyan 4 ezer körül lehetek
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
| #8493=1 <#idiota>#idiota>
STRIKE van ittis!!!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ty
Köszönöm! <#wink>#wink>