Top 10 forumozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-saját fórumos és gumiszobás hozzászólások nem számítanának(spamm elkerülése okán)
-a többi fórumba való spamm pedig büntetõ pontot eredményezne
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
bááár ezt itt is meglehetne,hogy a vipeknek megmondják havonta , míg a nem vipeknek csak 3 havonta 😄
púúúúú
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
szimplán engem érdekel mennyit dumáltam egyik és másik hónapban..
ugymond tájékoztató magamnak ,de ettõl függelten ha egyik hónapban beszélek 100 hsz-t akkor nem lesz célom a köviben elérni a +160 at 😄
na mind1 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
eeeeeeeez durva 😄 aztán odajutunk,hogy félévente lehet majd csak évente egyszer :S mindenki megkapja szülinapi adjánra a hsz számot 😄DD
akkor kérnék én is egyet azt kalap egy idõre 😛
kössz
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯