Top 10 forumozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem pl. felnyitotta a fiatalember a szememet, és úgy döntöttem, hogy nem bámulom napi 8 órán keresztül a monitort, hanem inkább elmegyek bandázni helyette! Remélem apu majd ad pénzt, ha keresetem nem lesz!
Sõt, eddig azt sem tudtam, hogy mit vegyek annak a haveromnak, aki nagyon jóképû ás mindig a sötétben szokott nyomozni, de mostmár ezt is tudom.
Nekem sokat segítettél Jony, köszönöm!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
www.extragyongy.hu
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
megint lemaradtam. 😄
CATS: How are you gentlemen?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
"...Sory, senkit nem szeretnék megbántani,..."
és mi lett belõle 😞

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Vagy én csak a 10% ismerem.
A csajoknak se ti vagytok az igazi..

www.extragyongy.hu
Mit csináltok... Erre én: barátkozunk erre te:Mindenem megvan! nincs szükségem semmire!!-Ezt nem vágom
www.extragyongy.hu