Top 10 forumozók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
A gépet, ugye?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

FtranX
szrerintem hülyeség, hogy aki sokat netezik, annak nem marad elég ideje a tárasági életre. Én napi 6-8 órát lazán gép elõtt ûlök és mégis napi szinten tartom a kapcsolatot a haverokkal, kocsmázni, szórakozni, edzeni járunk. Sohasem merült fel, hogy a haverok és a gép közül melyiket válasszam.

Gery1980
lol😄DD

ollie
Ki az a Sory? Sokan emlegetik... 😊)))

ollie
Nekem is, hidd el 😊)))

MIMACSKA

www.extragyongy.hu

MIMACSKA

www.extragyongy.hu

Szerintem a sok köcsög Jóarc magába szállhatna és gondolkodhatna.
Nekem pl. felnyitotta a fiatalember a szememet, és úgy döntöttem, hogy nem bámulom napi 8 órán keresztül a monitort, hanem inkább elmegyek bandázni helyette! Remélem apu majd ad pénzt, ha keresetem nem lesz!
Sõt, eddig azt sem tudtam, hogy mit vegyek annak a haveromnak, aki nagyon jóképû ás mindig a sötétben szokott nyomozni, de mostmár ezt is tudom.

Nekem sokat segítettél Jony, köszönöm!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

dikki*yysw
Sztem meg zaki 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Adi
Szépek a szemeid.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Csocso gondolom te vagy a top one... 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

MIMACSKA
A fórumozók fényképei topicban eccer eléggé eldurvult a vita. Hykao törölt is. Ott írta, hogy azért "büntet" mert nem vállaszoltak neki a játékosok fórumokban.

www.extragyongy.hu

FREAK
na vége a bandaháborúnak? 😊

Riszpekk

VinylToy
Télleg...János igazad van 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

aybabtu
'És mindezt azért mert nem segítettek egy két játékban???'

megint lemaradtam. 😄

CATS: How are you gentlemen?

Loál János
#429!!!

VinylToy
Én bevallom ha nekem rossz napom lett volna, ugyanígy reagáltam volna, mert gondolom Õ (Jony) elõször tök ártatlanul leírt valamit, aztán bemérgett, amit nem kellett volna...legalább volt min mosolyogni így reggel 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

MIMACSKA
Már elfolyt😊) a téma....

www.extragyongy.hu

tomsolo
hát mit mondhatnék erre?

SORY!!!

😄DD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Punker
mi folyik itt?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MIMACSKA
nem ugrottam neki..

www.extragyongy.hu

VinylToy
#491, de nem kellett volna ráugrani egybõl nyolcan...mondjuk Õ neki se kellett volna tovább durvulni 😊

MIMACSKA
szori😄D

www.extragyongy.hu

Loál János
#429 volt a starter hozzászólás, szal...

MIMACSKA
Mindíg kötexik...de nem baj

www.extragyongy.hu

tomsolo
sory(!!!!!)? 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

VinylToy
Pedig így kezdte:

"...Sory, senkit nem szeretnék megbántani,..."

és mi lett belõle 😞

MIMACSKA
Lehengerelt a személyisége😊)

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
hát persze...

www.extragyongy.hu

VinylToy
És magadhoz is nyúltál

MIMACSKA

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Be se kell, hogy linkeld a barátaidat....már így is meggyõztél.

www.extragyongy.hu

VinylToy
Mibõl lesz a cserebogár 😊

Dzsini
hajrá 😊 ha nincs szégyellnivalótok

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Magadhoz nyúlnál ha már csak a fotóját belinkelném a barátaimnak. Elég jófaszik úgymondd. Amúgy én is kibaszott jóképû vagyok.

Na félkor indul a banda, jó monitorozást mindenkinek az estére. Holnap ilyenkor megint várhatóak különbözõ helyeken a fórumban az uninteligens renitenskedõ hozzászólásaim, addigis.

MIMACSKA
ha mindíg arcszeszt kaptok.

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
hát qrvára tévedsz!!
Vagy én csak a 10% ismerem.

A csajoknak se ti vagytok az igazi..

www.extragyongy.hu

Hát akkor nézd meg jobban:
Mit csináltok... Erre én: barátkozunk erre te:Mindenem megvan! nincs szükségem semmire!!-Ezt nem vágom

MIMACSKA

Hát nem találtátok meg még az igazit..

www.extragyongy.hu

De ez hidd el hogy nagy általánosságban is igy igaz. A nõk 90 százaléka csak arcszeszt tud venni.

MIMACSKA

www.extragyongy.hu

Hát igen õk nem akkora érzékkel küldik ezt az ajándékozás dolgot.

Ezt most mire irtad???

MIMACSKA
figyúúú ha ezt a csajaitok nem veszik észre...hát nem csodálkozom, hogy így vélekedsz a nõkrõl.

www.extragyongy.hu

Magyarul ez az ajándékozás csak példa volt.

Lehetõleg mindig valami nagyon hasznosat kell venni, olyat ami még egy barátnõnek se jutna eszébe. Pld. az egyik haverom állandóan számolja a pénzt, na õ egy ilyen pénzösszefogót kapott mint ami a filmekbe van. A másik meg állandóan nyomoz ha sötét van õ kapott egy világitós kulcstartót. Nagyon ritkán ajándékozunk, csak akkor ha látjuk hogy valami apróságra nagy szüksége van a másiknak.

MIMACSKA
...[ csak nem tudja miért]

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Mindenem megvan! nincs szükségem semmire!!

www.extragyongy.hu

Loál János