Top 10 forumozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mod. alapelvek:
Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hát ha csak olyan emberek lennének a földön mint én akkor azt hiszem kurvajóvilág lenne.

valaki ellopta a nickedet? Ez egész emberi megnyilatkozás.
www.extragyongy.hu
www.extragyongy.hu

Ja és szarok rá, hogy ti meg dolgozok közbe estleg.

Másodszor pedig nem hiszem le kéne irnom, hogy attól még hogy a bandázás szót használom nem vagyok kis homi. De ha megadod a cimedet nagyon szivesen viszek még pár embert aki szintén ezt a szót használja és akiket szintén hominak neveztél.

A másik hogy itt nem pénzkeresésrõl volt szó az megint más téma úgy gondolom, javits ki ha nem igy van. Szóval ez a hozzászólásod nem egyébb üres gúnyolodásnál, és mellesleg harmatgyenge. Talán még annyit, hogy senki nem mondta, hogy neked azt kell csinálnod amit én. Neked azt adta meg a jóisten, hogy a monitor elõtt ülj amig le nem fordulsz a székrõl, csak gratulálni tudok hozzá és szerintem ne is nagyon hagyd abba, mert nem tudod, mert már cs egy függõ vagy a több ezer közül.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
bár most úgyis bandázik,szal leghamarabb holnap nyomozhat le:-ppp
Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről.
Jony nem érzed magad kis hominak?Én kb 10 éves koromban használtam a "bandázás" szót a többiröl nem is beszélve....