Top 10 forumozók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MIMACSKA
Jó ajándék.....nagy barátság

www.extragyongy.hu

Barátkozunk.

MIMACSKA
MIT ADTOK EGYMÁSNAK AJÁNDÉKBA??????

válaszoljá má jony!!!!!!!
Ha tanulnék tõled valami jót bevezetném a saját bandámba....

www.extragyongy.hu

Hát ilyet nem irtál, csak végülis pont errõl vitatkoztál velem de mind1. Úgylátszik annak ellenére hogy ekkora az intelligencia azért ti is tévesztetek.

tomsolo
ez ilyen valentin napi dolog?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Gery1980

Gery1980
Primitív törzseknél ez szokás, ne csodálkozz

VinylToy
De ugye...nem olyan ajándék...mint amire gondolnak majd itt egyesek...

seggnyalás = ajándék

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

hen-tes
na mi az állításod, ad ide , majd megcáfolom 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

MIMACSKA
Állandóan ajándékozzátok egymást?

www.extragyongy.hu

Például ha a barátom ad nekem egy kis ajándékot akkor azonnal biztositom róla hogy most emgnövelte a barátságunk térfogatát. De egyébként ez csak egy humoros szleng amit mi találtunk ki magunknak.

MIMACSKA
Rajzoltál szmájlit??

www.extragyongy.hu

hen-tes
de hogy a francba jön ide a seggnyalás ????

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

A barátság térfogata nem mérhetõ.😄 Azt bizonyos tettekkel de akár egy egyszerû kedveskedéssel is lehet növelni illetve csökkenteni.

MIMACSKA
Mit csináltok pl ma....10perc múlvától hajnali 2-3ig?

www.extragyongy.hu

tomsolo

Nem is a barátnõkrõl van itt szó hanem a barátokról. Természetesen ezzel a válasszal látod meg vagyok elégedve.

Azt azért hangsúlyoznám, hogyha már a HC fórumozás nem gáz a csajnak akkor a hc barátkozás sem, és itt nem a kocsmába járásra gondolok mert itt már 3-ik ember példálózik ezzel.

Loál János
Szegény... :C

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
Ez költõi kérdés, right? :-DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

VinylToy
2 fõ/köbméter

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

MIMACSKA
Bacardi colával

www.extragyongy.hu

Dzsini
mennyi egy barátság térfogata? hogy mérhetõ??

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MIMACSKA
A bandád nem dolgozik??
Naplopók!!

www.extragyongy.hu

tomsolo

Nem vagyok teljesen egészséges de ezt hagyjuk.

Fél óra múlva kezdõdik a bandázás és ma éjjel 2-3-ig fog tartani. Nagyon jó lesz a hangulat! Rengeteg röhögés a bandaszellemet pedig folyamatosan növeljük és a barátság térfogatát is.

MIMACSKA
Már ninc itt...lehet, hogy már bandázik...

www.extragyongy.hu

tomsolo
jony!!!!!!!!!!!!! ne forumozzá má!!!!!!!!!!!!!! vár a bondázás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blasta
Félre értelmezed a dolgokat!
Nem kell monitorfejünek lenni ahhoz, hogy valaki hardcore fórumozzon!
A Jóarcok többségének van és volt normális barátnõje, akik nem azért vannak vele mert mekkora vagánycsávó, mert kemény mint a rigalánc, hanem más -érzelmi- okok miatt. Ebben pedig nem akadály egy fórum vagy a haverok. Simán lehet HC fórumozni, csajozni és haverozni úgy, hogy a ballansz fennmaradjon.

MIMACSKA
Jony! Miért szál el ilyen könnyen az agyad?
Mert, hogy kifejted a véleményed az ok, de már többször láttam, hogy teljesen eldurvulsz.
És mindezt azért mert nem segítettek egy két játékban???

www.extragyongy.hu

Blasta
Amig normális voltál próbáltunk normálisan érvelni, de minek, amikor SÜT RÓLAD AZ EGYSZERÛSÉG?
Az ember minek erölködjön?

Dzsini
Gery, Freak nagyon ki vagytok itt osztva... húzzátok meg magatokat, mert büntetés lesz... 😉

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Egyébként addig nem volt itt õrjöngés amig te meg nem jelentél. Normálisan elõadtam a mondandómat, olvass csak vissza. 2-0

Gery1980

tomsolo
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Amúgy annak ellenére hogy ilyen kibaszott intelligensek vagytok, normálisan nem sikerült megcáfolnotok az állitásaimat, azt is mondhatnám, hogy alulmaradtatok a vitába....

Ams
gyere Gery BBANDÁZZUNK, HUÁÁÁ 😄DD

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ez a fajta nõ pedig teljesen biztos vagyok benne, hogy undorodik a monitorfejû f....tól, és legalább akkora gáz neki ha számitógépezel mint hogyha a haverjaiddal lennél.

tomsolo
te most mit nézel?

Én is köszönöm! Megtiszteltetés volt egy nagyképû napmintnap monitort bambuló, fizikailag nyeszlett kis korccsal megismerkedni.

tomsolo
hi

Gery1980
Na szerintem ez a téma túl van tárgyalva..

Részemrõl OFF!

Gery1980
Bizony, te natúrfaszkalap vagy.

Dzsini
nem, neked csak az okoz valami hihetetlen örömet, hogy idejössz, és nekiállsz fikázni egy olyan életstílust, amit nem ismersz... tényleg, ez sokkal fejlettebb, okosabb dolog.

Én meg a nagyképüséget viselem nehezen, belõled meg az sugárzik. Mellesleg valószinû okosabb vagyok nálad. Csak nem vagyok ilyen elitfaszkalap.

Gery1980
Szia Jony...Megtiszteltetés volt egy benszülöttel megismerkedni.Köszönöm az értékes tapasztalatot!

Dzsini
pápá 😊

Monitorfejû faszkalapok.

Gery1980
Komolyan?..Elcsórtok a közértbõl pár csokit a srácokkal, vagy összecsaptok a helyi bandákkal?..Durva csávó lehetsz.
De ugye nem haragszol meg, ha én most ezt itt abbahagyom veled..Sugárzik belõled az egyszerûség, és az unintelligenciát nagyon nehezen viselem el.

Dzsini
ha meg senki sem szimpatikus, akkor lehet bezárni az SG-s böngészõablakot, és továbbállni máshova. semmi szükség nincs erre a stílusra a fórumon.