Top 10 forumozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Topiknév, hozzászólás száma.
Tán ha nem ilyen "kultúráltan" adnád elõ a véleményedet, akkor nem szólna be senki, és akkor nem kellene itt idegbetegeskedned. Bár, ha neked ez jó, akkor csináld.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről.
Jony, ugye nem baj, ha publikálom az üzidet?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A yuppie-knak akad IQ-juk!!!! Lévén a legtehetõsebb egyetemeket végezték :-DDDDD
"Jó" neked.
Ajánlom olvasmányként "magadról" Brett Easton Ellis könyveit, szinte mind "rólatok" szól, és bemutatja, hogy miért gondolja úgy a fajtátok, hogy felsõbbrendû másnál.
Már ha jut idõ olvasásra a bandázás mellett.
Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről.

ajánlanám, hogy mielõtt a "Mehet!" gombra nyomsz, máskor olvasd át mégegyszer, hogy mit is írtál, és hogy azt egy ismeretlen ember minek veheti. lehet, hogy a te ismerõsi körödben bizonyos szavak megengedettek, de egy publikus fórumon már nem. köszi.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
(mellesleg mutass 2 egyforma embert, utána beszélhetsz arról, hogy különbözik-e valaki vagy sem)
Amit nyomok nekem olyan csibészkedés szintû, szórakozok veletek azt kész nem hinném hogy ez bármilyen szinten fedné a lentebb leirt "bûnöket". Bár ha valaki igy gondolja szarok rá és állok elébe..
www.extragyongy.hu