Top 10 forumozók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként meg Freak ugyanezt mondta pár hozzászólással lejjebb/ha jól emlekszem/, csak nézd meg, hogy ez egy seggnyaló topic. De mostmár nem az mert én átváltoztattam.😄 Minden rendben.

Darko Ferkó
Gyanítom ott, hogy létezünk...

Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről.

Hát hol?

Topiknév, hozzászólás száma.
Ti komolyan gondoljátok, hogy ez itt kezdõdõött?? Mármint 429-el. Hát elmondom neked édes öcsém hogy nem.

Tán ha nem ilyen "kultúráltan" adnád elõ a véleményedet, akkor nem szólna be senki, és akkor nem kellene itt idegbetegeskedned. Bár, ha neked ez jó, akkor csináld.
Ah kösz, ez már más. Egyébként jó az aláirásod, a legnagyobb poén, hogy kb. ugyanarról szól mint az elõzõ. Hiába néha váltani kell, azért majd azt is rakd vissza mert nem rossz.

Blasta
Brillíriozz még haver!!!!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

És akkor már tudni fogja kinek ugat és tulajdonképpen hány kiló.

Szal akkor leredukálom nektek a dolgot. Nekem élõ egyenesbe egy ilyen Blasta féle tag beszól akkor elkenem a szája szélét. Namost, miért ne kenném el ha itt szól be, legalább mintketten megismerjük egymást.

Itt csak intelligens és fellengzõs stilusban illik geciskedni? Kb. Ugyanaz volt a mondandóm mint Blastának csak én nem kertelek hanem megmondom az igazságot és ez sok esetben ferebb mint amit ti mûveltek.

Végülis azt kifejezetten neked irtam ha nem tünt volna fel, de hát szarok rá hogy mit csinálsz csak engem ne sértegess mert megütöm a bokádat!

Darko Ferkó
Nem hiszem, szerintem büszke rá.

Darko Ferkó
😊

Darko Ferkó
Azt hiszem a privát üzeneteddel erre nagyszerûen rácáfoltál

Illendõ dolog ilyen júzereket engedni fórumozni?
Blasta
De hogy elejét vegyük a dolgoknak:
Jony, ugye nem baj, ha publikálom az üzidet?

Blasta
Hmm, szerintem EBBEN AZ EGYEDI ESETBEN kifejezetten ajánlott publikussá tenni. :-)

Punker
meglátogatotot pár gyanús figura? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
hm. Blasta nem biztos, hogy illendõ dolog privát üzenetet a másik oldal engedélye NÉLKÜL publikussá tenni...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

vizes

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Blasta
Sziasztok! Sajnos vissza kell vennem a stílusomból. Hogy miért, az maradjon az én titkom!

Ilyenkor kezdem érteni mi is történhetett kambodzsában.

Na akkor hogy is van ez a privi?? Mert te megint sértegetsz és anyázni szeretnélek, sõt ki is csapom azt a szakállas buzi fejedet.

Ez, hogy mindenkit besorolni valami csoportba. Homo sapiens vagyok a barátaimmal együtt.

hen-tes
na hol van a lista ??

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Darko Ferkó

Blasta
Nono!
A yuppie-knak akad IQ-juk!!!! Lévén a legtehetõsebb egyetemeket végezték :-DDDDD

Darko Ferkó
Nagy nehezen, de leesett,hogy yuppie vagy.
"Jó" neked.
Ajánlom olvasmányként "magadról" Brett Easton Ellis könyveit, szinte mind "rólatok" szól, és bemutatja, hogy miért gondolja úgy a fajtátok, hogy felsõbbrendû másnál.
Már ha jut idõ olvasásra a bandázás mellett.

Rendben remélem menni fog.

Efreet
ez a 692 máris jobban hangzik...
ajánlanám, hogy mielõtt a "Mehet!" gombra nyomsz, máskor olvasd át mégegyszer, hogy mit is írtál, és hogy azt egy ismeretlen ember minek veheti. lehet, hogy a te ismerõsi körödben bizonyos szavak megengedettek, de egy publikus fórumon már nem. köszi.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Punker
itt mindenki különbözik, és így vannak viták is de bizonyos határokon belül, ha valaki zavar nagyon akkor ezt közöld vele priviben, de ne szemeteld tele a topicokat személyeskedéssel.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Efreet
nem érdekel, hogy mi a véleményed rólam, nem azért írtam. ez itt a rendszer, ennyi.
(mellesleg mutass 2 egyforma embert, utána beszélhetsz arról, hogy különbözik-e valaki vagy sem)

Ha hiszed ha nem eszemben sem volt megszegni, a mai mocskolódásomnak az oka a #659-es hozzászólás volt. Bocs ha elvetettem a súlykot.

Király faszi vagy bár tulajdonképpen nem ártasz ezzel nekem akkorát mint ahogy képzeled, sõt nagyjából teszek rá. Legalább gyakoroltam gépelni. Mindenesetre lehet az olyan emberekre is érdemes lenne odafigyelni akik egy kicsit különböznek tõletek, lehet még okozhatnak meglepetést.

Efreet
ha viszont ide akarsz járni, akkor el kell fogadnod az itteni rendszert. aminek része az, hogy nem illik a moderálási elveket ilyen szinten megszegni. a gumiszobában SEM.

Az az igazság, hogy én is szeretek igy gépelni társalogni de úgylátszik nehezen megy vagy még bele kell rázódnom vagy az is lehet hogy nem vagyok erre alakalmas. Mindenesetre az SG tettszik legjobban küllemre. Egyszerüen szeretem ezt a kék fehér feelinget ennyi. Más fórumokról meg nem is nagyon tudok de nincs is kedvem nyomozni. Most úgyis van egy ilyen fellángolásom azt megint nem leszek egy fél évig, bár ki tudja.

Efreet
ha ÉN úgy gondolom, hogy nem tetszik, amit irogatsz, kimoderállak. ennyi.

Punker
neked mi bajod van? ha nem tetszenek a fórum szabályai akkor ne gyere ide, ennyi....

Hát? Büntény????? Na ne fárassz öregem.

Ezekszerint ez a többit is leredukálja. A kérdésem arra vonatkozott, hogy mondjuk ha eldurvulna a helyzet és feljelentésig menne a dolog akkor mi számit személyeskedésnek. Meg a többivel se vagyok teljesen tisztába. Tervezem, hogy kimûvelem magam az alkotmányból mert hát az nagyon hasznos ha azt vágja valaki de eddig még nem sok türelmem volt hozzá.

Efreet
amikor lep...zod egy fórumtársadat, az nem "csibészkedés".

Efreet
az személyeskedés, amit a moderátor annak tart. ilyen egyszerû.

Egyébként lehet kiröhögtök de nekem ennek olyan diktatotrikus jellege van. Túl komolyra lett szabva ez a fórumozás /hiába sok a buzi/ Szerintem az hogy itt ütöm a billentyût, teljesen más mûfaj mintha ugyanezt az illetõ leányzóval vagy férfiúval szemtõl szembe csinálnám! De amilyen hülye viágban élünk tessék itt van, mostmár egy utolsó fórumon se engedheti el magát az ember?
Amit nyomok nekem olyan csibészkedés szintû, szórakozok veletek azt kész nem hinném hogy ez bármilyen szinten fedné a lentebb leirt "bûnöket". Bár ha valaki igy gondolja szarok rá és állok elébe..

MIMACSKA
Ne izgulj nem az!
Na pá!!

www.extragyongy.hu

Lehet mûveletlen vagyok de. Csak hogy tisztázzuk a dolgokat. Mi minõsülhet például személyeskedésnek. Az például már emberi méltóság megsértése ha valakire azt mondom ronda?

MIMACSKA
hehe

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Na mennem kell, úgyhogy magadra hagylak, hogy a lehengerlõ személyiségedet máson köszörüld.

www.extragyongy.hu

Látom el is menekültél pápá.

Érdekes engem még itt senkinek nem sikerült meggyõznie az állitásaim ellenkezõjérõl esetleg tegnap pár ember kapisgálta, de hát szépen néznénk ki ha mit tudjam én hány ezer hozzászólás tapasztalatával ne tudnának elintézni egy hozzám hasonló nubit. Azért megmondom õszintén többre számitottam fõleg az ilyen Freak féle emberektõl. Merthát õ próbálkozott de lehet nem volt jó napja vagy nem is tudom de nem jött össze neki.

Három teljes sornál.