Top 10 forumozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tatán voltam katona 😉
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
a csetet nem
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
😄😄 örülnék ha már egyszer meglenne az 1000...
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
még sosem kérdeztem,de most kiváncsi vagyok😊
Szal mennyit "pofáztam" eddig? 😄
thx
What about the forests?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
egy számot szeretnék kérni.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Én asszem top 11-es vagyok <#rolleyes>#rolleyes><#miaz>#miaz>
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
ezt betudom az öregedésednek<#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
egy számot szereték.
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
De szerinte "bogyoka" viszi a pálmát 100 000 fölött van jóval a hsz-számban.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!