Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, akkor asszem elkezdem, max. hazahozom hétvégére az aktuális mentést, és itt nyomom onnéttól ha megvan a thermo 😊
köszi!
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
A teljes játékban csak a végefelé kapsz hõkép headset-et.
Aztán késõbb eszembe jutott... GF4 MX440-el gondolom nincs thermovision?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Remélhetõleg pár nap, és felkerül a GameHunter-re.
Most kezdem a pepecselést a töltõképernyõkkel.
Legkésõbb este küldöm Methosnak, aztán remélhetõleg pár nap, és letölthetõ lesz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kis funny volt 😊
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
sazl : c
Még bem jáccottam vele a kieggel...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Úgy tervezem, hogy a már meglévõ - GameHunterrõl letölthetõ - full alapjáték magyarítás lesz kiegészítve ezzel, a további zavarok elkerülése végett.
Ha az elsõ muki után (akit én egyébként a lapáttal vágtam fejbe, miközbe telefonált) a szûkítésnél átugrod a lézert (éjjellátóval látható), akkor nem fog lezáródni az üvegajtó (nem a retina letapogatós!).
Aláiirás
Aztán csak tovább elõre :-)
Ott az az ember a retina vizsgálatra nem jó leütöm!
Ott egy zárt ajtó a szobában egy ember áll!
Next PC upgrade: 2022
Sorban - ahogy Lambert mondja - bele kell nézegetni a piros lámpákba!
Aztán "tudsz" mozogni is.
Rakd fel a magyarítást!!!
Az a problémám, hogy feltettem a gamet,(simát nem a missont)és nem tudok mozogni emberünkkel 😊
egérrel tudok körbeznézni, de nem akar semmit csinálni csak áll 1helybe.
valami 5let van erre valakinek mi lehet a gáz?
és mondom két teljesen különbozõ gépben csináltam
a régi gépemben is és a nyert negyedmillás Brand gépben is.
A kettõben egy dolog volt azonos a videokari.
Engem már annyira nem érdekel mert végigjátszottam.
Nálam van amikor félóráig is ment van amikor 5 percig.
Driver gond? De a mission pack most jelent meg, csak megy új driverekkel is.
MSI alaplapom van, XP pro, 2.4 P4, 512 DDR,
INNO Gef 4200 Ti, a monitor 100 Hz 1024x768-ban megy, Realtek AC 97 integrált hangkártya.
Egyezik valami a tieddel?
csak nekem újraindul
a kártyánk ugyanaz tehát az lehet a ludas
emléxem régen másik géppel ugyanez volt akkor valahogy megoldottam
gondolom a fórumban le van írva, de lusta vagyok visszakeresni

Gondoltam újra felteszem és kipróbálom a mission packot, de 1 perc játék után vagy még annyi sem kell neki lefagy az egész gépem.
Régebben nem emlékszem ilyen hibára az eredetinél.
Gef Ti 4200-am van 53.03 driverrel.
Próbáltam már hardveres gyorsítás levenni a hangról, régebbi drivert (45.23), setupban defaultra állítani, nincs már felhúzva sem a kártya, minden minimálison van és mégis.
Másnál nem volt ilyen gond?
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
A felugrásnál én csíteltem.
szal hol kell próbálkozni???
képet beszúrni sajna nem tudok.
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
vágóhidas pálya.
...elõször az antennát kell tönkretenni, hogy az amerikai katonák és a kínai elõkelõségek kivégzése semmi szín alatt ne kerülhessen képernyõre, majd - ha van még idõ - kimenteni õket...
amire én gondolok ott a kétfalast kell alkalmazni.
Anno mindenki itt akadt el.
Nem érte el a peremet