3838
-
#3518 Na akkó' most kell majd az ezredest elkapnod, és a retinaletapogatóhoz vonszolnod... -
#3517 Jah, az is jó, amikor a két rendőr a részeget (a padon ülőt) mindenáron le akarja venni pénzzel, de az beájul, erre káromkodnak, hogy most lőttek a zsetonnak...
Sajnos a játék nem ír ki minden párbeszédet, pedig a szövegfájlokban minden benne van, és le is fordítottam ezeket is (úgy tűnik fölöslegesen)... -
#3516 Megvan. Behajítottam egy üveget a fagyasztóba, így elkezdtek mászkálni, és elmászkáltak a riasztótól. Szép sorban ütöttem le őket :D -
#3515 Hm, most így nem ugrik be, de azt tudom, hogy minden szobába bementem. Nem akit két rendőr basztat? Bár az kint volt egy padon...
Szal ezek a szakácsok :( Ha megölöm őket, akkor vége, mer túl sok civilt nyírtam ki, ha viszont csak leütöm az egyiket, akkor a másik megnyomja a riasztót :( -
#3514 Nah. Hehe, a konyhában a szakács meg az egyik őr épp belecsulázik valamelyik magasabb beosztású kajájába!
Ja tényleg: milyen volt a rendőrségen a félholtravert, székhez kötözött gyanúsított az egyik kihallgatószobában? (remélem nem rohantál át a pályán úgy, hogy körbe se néztél?!) -
#3513 Most sikerült átmásznom azon a csövön, és bemásznom az ablakom, asszem a konyhába. Az volt a gond, hogy valszeg az egyik hullát(?) nem dugtam el jól, mert most mindegyiket korom sötét helyre vittem, és sikerült. -
#3512 Ja, az éjjellátóval lenézel a kertbe, és látod a kertet behálózó biztonsági infra-rácsot.
Na most akkor hol is vagy pontosan és mi történik? -
#3511 Elpakoltam mind :D -
#3510 De nem szólal meg semmi, hanem egyszer csak azt mondja, hogy tralalal... :( Az infra az az éjjellátó? Mer azzal nem látok semmit :( -
#3509 Előfordulhat, hogy szabadon hagytál testeket!!! -
#3508 Az infrarács a kertben van (ha felveszed az infraszemüveget és lenézel látod is).
A "túl hangos a lopakodás"-t ne vedd szó szerint, ezt akkor mondja lambert ha megszólal (immáron sokadjára) a riasztó!!! -
#3507 Vagy valszínúleg az az infrarács fog meg? Tudom, hogy a déli szárny fő csarnokában ki lehet kapcsolni, de nem tom, hogy a déli szárny, vagyis hogy melyik a déli szárny :) -
#3506 Mikor majnem az ablakhoz érnék, azt mondja, hogy túl hangos voltam, pedig nem is. Megfigyeltem, hogy akkor is ezt mondja, amikor kamera fog be engem. -
#3505 Csakhogy valahol van egy kamera, ami lemeszel engem, amikor már majdnem az ablaknál vagyok...
A sofőrt elkaptam anélkül is :) Megbújtam a sötétben, és csak vártam és vártam... -
#3504 Az alagsorban meg akkor kell elkapnod hátulról a sofőrt amikor épp hugyozik... -
#3503 Jah. -
#3502 Hehe, most lesz az, hogy a szakácsék épp beleköpnek a levesbe! -
#3501 Pont most mentem ki arra az erkélyre, és balra egy ürge kinyitotta az ablakot, mert rágyújtott. Feltételezem oda kell átsurrannom :) -
#3500 Mindig amikor kérdezek valamit, abban a percben rájövök, hogy merre kell menni... -
#3499 Report! What's your status? -
#3498 Értettem én, szal ne legyél szomorú ;) Viszont most nem találom azt a liftet... Kár, hogy nincs iránytű... Azt mondja, hogy a déli szárnyba menjek át, de hát foglamma sincs merre van Észak, merre van Dél... -
#3497 Szomorú vagyok, hogy az elején csak úgy végigszaladtál, anélkül, hogy pontosan értetted volna a történéseket! -
#3496 no meg a quicksave is sokat segít ugye... -
#3495 Nem baj, megint sikerült egy skulóval leterítenem egyet :) -
#3494 Hm, eddig nem olvastam ezeket a magánleveleket, de akkor mostantól fogom. Nagyon jó a game :DDD Már a 2. missziót csinálom, és télleg sokkal élvezetesebb, hogy magyarul van a duma szövege megjelenítve!! Good Job Soldier!! :D -
#3493 A magánlevelezések a legjobbak! (Adatoknál!) Tudod, amiket felveszel a testektől. Nagyot dobnak a játékélményen!!! (az a múltkori kis szösszenet is egy ilyen volt, tudod amikor Philip Masse lebassza azt a ruszkit) Arról nem is beszélve, hogy gyakran ezekből derülnek ki a továbbjutás lehetőségei stb. -
#3492 Messziről nagyon nehéz pontosan fejbelőni (úgy, hogy megdögöljön), zoomolni pisztollyal nem lehet (majd az sc-20-al...) -
#3491 Kettőt és könnyebbet, így fejből nem vágom, lévén, hogy már jóideje annak, hogy az alapjátékot nyomtam. Nézz körül mindenütt, még az olyan helyeken is, ahová csak falhoz lapulva tudsz bejutni!!!
De ha mindenkit egy-egy fejlövéssel ártalmatlanítassz, illetve hátulról elkapod-leütöd a csókákat (úgy, hogy mögéjük hajítasz egy kólásdobozt, vagy egy üveget stb. - erre a tag elmegy arra szétnézni) akkor elég a lőszer! -
#3490 Nagyon kira a magyarosítás!! Még sosem játszottam magyarított játékkal :) Ok, most megvan hol kell kimenni. Az volt a gond, hogy 1 skulóm maradt, és ott volt az az őr, de most sikerült 1 golyóval leterítenem, pont arcon lőttem aztán kimentem az ajtón. -
#3489 Messziról is? Pisztollyal nem lehet zoomolni? Nem sikerült nekem :( -
#3488 Na most raktam fel, mindjárt kipróbálom :) Az irányítást még gyakorolnom kell. A rendőrség épületén belül hol van lőszer? -
#3487 Tévedsz!!! Pontos lövéssel egyetlen fejlövés is elég!!! Hátulról meg ne pazarold a lőszert, lopakodj mögéjük, lassan és vagy kapd el (ilyenkor leütés előtt kihallgathatod őket), vagy egyetlen ütéssel iktasd ki hátulról! -
#3486 Hát oda kell figyelni, mert - főleg az elején, amikor csak pisztolyod van - nincs sok tápolásra alkalom (de azért akad, pl. a rendőrség épületében is). Az egérgörgő előregörgetésével gyorsítassz a tempódon, visszagörgetéssel lassítassz. (ha lesz már f2000-ed is, akkor pedig - ha már elővetted a fegyvert - az előregörgetéssel nézel bele a fegyver távcsövébe, alternatív tüzeléssel pedig visszatartod a levegőt, hogy célra tudjál tartani)
A hullákat-leütött csókákat azokon a pályákon, ahol lényeges, hogy ne riadóztassanak mindig rejtsd el valami sötét helyre (ezt látod a láthatóság potmétereden), még akkor is ha kinyírtál mindenkit. -
#3485 Ugyanis nem bírtam megállni, hoghy ne lődözzek le mindenkit :) Ami nem tetszik, hogy nem lehet egy jó headshottal leszedni az embereket, még hátulról sem. Legalább3-5 skuló kell hozzá :( Pedig olyan jó, amikr egy csendes "twwwp", és holtan rogy össze a bűnös :D -
#3484 Az van, görgős! akkor ezt kipróbálom. Nekem az eredeti konfig van, mert úgy is jó a beállítása, de valamiért csak elejti a dobozokat. Egyébként nagyon kira a játék. Szeretem az ilyen bújkálós lopakodós játékot :) Csak az a baj, hogy 1 skulóm maradt, és sehol nem lehet felvenni... -
#3483 Na akkor válaszolok itt. A magyarítás rámegy bármilyen verzióra!!! Csak arra kell figyeldet, hogyha a játék telelpítésénél megváltoztattad a telepítési útvonalat, akkor a magyarítás telelpítésénél is ezt kell beírnod!
A mission pack magyarítását is rádobhatod nyugodtan, mert ez tartalmaz néhány javítást az alapjáték magyarításához is!!! (Csak arra figyelj, hogyha később felrakod a mission pack-et is, akkor megint telepítsd rá a magyarítást, mert felülíródik) -
#3482 Milyen egered van??? Ha görgős, ahol a görgő a harmadik gomb, akkor én. pl. úgy állítottam be a konfigot, hogy a középső gombra előveszi a fegyvert (ha jobboldalt látod a téglalapban), ill. ha valamilyen tárgy van a kezedben, akkor azzal lehet célozni, hogy hová dobja (hehe, elég pontosan, a bónusz cd valamelyik pályáján még street ball palánkra is dobtam kosárlabdával) -
#3481 Köszi. A kólásdobozt viszont nem tom eldobni, csak elejteni... Mi erre a megoldás? -
#3480 G! Rakd már fel a magyarítást, ne szarozz, és akkor egészen pontosan fogod érteni, hogy mit kell csinálni!!!
Még az átvezető, töltőképeket is megcsináltam magyarra!!! -
#3479 szivesen