3838
-
Rusy #3478 A kólásdobozt el lehet dobni...
az udvaron van egy kis lyuk a bokornál, és ott a rendőrség hátsó ajtajának a kódja ha ottvagy ahol gondolom
Köszi hykao nagyon jó a hun megint végigtoltam a simát és először a kieget... -
#3477 Bevallom hősiesen, hogy én már az első pályán elakadtam, nem tom merre kell menni. Valakinek a hulláját kell asszem megtalálni, de valami udvaron vagyok, ahonnan semerre nem lehet menni (csak vissza...) -
#3476 Vannak ilyen kólásdobozok, meg üvegek, amiket fel lehet venni. Igazából mit lehet velük csinálni? Mert nekem max csak kiejtenem sikerült a kezemból... -
#3475 Nagyon bejön a game :) Nem hittem volna, hogy TPS-t ilyen jól meg lehet csinálni :) -
tomcooper #3474 Hali! Tennap végigtótam az Anyajátékot 3-adszorra!!! Kúúúl!!!
Ma meg megkaptam a 3 bónuszpályát!! Ha megöltök is, megkérdezem: mi a pék f.sz.ért írja ki, hogy: Could not retrieve installation folder.blabalabal... Nem bírom feltenni a 1.3/as pecset!!!
Mit kő csinálni? Segíccsetek!!! Lécci!!
Ja és bocs, ha már kitrágyaltátok, de én nem tanátam erre utaló monyokat!
Előre is tenx!! -
#3473 Ja az a második rész lesz - elméletileg március végén jön ki - de még a hivatalos megjelenés előtt ki akarják adni a demót. -
#3472 Üdv :) Na felírtam CD-re a Splintit. Az oldaluk tényleg nagyon jó, csak a trailerek nem jönnek be. Jang van, de csak szürke kép. Megpróbálom azzal a K-Lite-tal, de a múltkor nem jött össze azzal sem. A Pandora Tomorrow az a második rész? -
#3471 nm -
#3470 Köszi sikerült!!
A fordításért pedig külön köszönet!Azt hiszem az egésszet végig viszem így magyarul!
Ha valaki pedig szívna a telepítéssel akkor nem szabad beillesztéssel csinálni és alul az o nem o hanem nulla! -
#3469 A másolás-beillesztés mókánál ált. mindig beugrik egy SPACE is valahová...
...amúgy a serialt nem lehet copy-paste módszerrel - csak blokkonként - bemásolni!!!
...de mondom, letöltöttem, megnéztem, és egyből jó volt.
Légy körültekintőbb!!! -
#3468 Mégegyszer megprobáltam csak nem lép tovább a telepítő!pedig másolás beillesztéssel csináltam! -
#3467 Egyébként aki nem tudná, itt egy link a kiegészítő honosításához: GameHunter -
#3466 Valamit elfurulyázhattál, mert nincs baj a telepítővel!!!
Helyes adatbeírás esetén továbblép a telepítő!!! -
#3465 Mindjárt megsasolom. -
#3464 Felkerült Methos oldalára a kieg.honosítása csak feltelepíteni nem lehet!Probáltam már kézzel beírni vagy másolással beilleszteni mindegy mert kiírja hogy pontatlanok az adatok.ha valakinek sikerül írja már be hogy hogy csinálta!! -
Rusy #3463 kössz -
#3462 Bemountolod, aztán csinálsz belőle isot. -
Rusy #3461 Az konvertál? nekem arra kéne hogy bin-ből átrakjam iso-ba -
#3460 Alcohol120%. -
Rusy #3459 Mit ajánlasz? -
Rusy #3458 jaja :))) -
#3457 Aham... winiso sucks imho. -
Rusy #3456 Az a baj hogy ez iso winiso-val csináltam dvd-n van, a bin cue már nincs meg -
#3455 Próbálj meg iso-t csinálni belőle, és onnét telepíteni. Nekem a GTA3 VC-nél ez bevált.. -
Rusy #3454 kössz! akkor letöltöm újra a játékot! -
#3453 Nekem van ilyen fájl.
Egyébként a PC-s verzióból kimaradt ez a pálya... -
#3452 Nem, a mission pack-ben az 1.3-as tartalmazza azt is.
Lehet, hogy nem jól jött le neked az a fájl. -
Rusy #3451 az eredeti játék telepítésébe a textures mappába nincs benne, 3_1shipyard.txt.utx, ilyet hiányol, mikor a többi textura tex.utx kiterjesztésű, valaki nézze már meg lécci, hogy meg van e neki ez a fájl?? előre is köszi :)
-
Rusy #3450 a telepített játékban hiányzik a 3_1shipyard.utx textúra, de nincs benne eredetileg sem, és mikor frissítené, nem találja, lehet hogy kell az 1.02 patch? -
#3449 Nem tudom mi lehet a gyík nálad, de azt tudod, hogy a mission pack-el kibővített magyarítás még nem letölthető?! -
Rusy #3448 Még egyszer sem raktam fel most rakom előszőr, hogy kész a magyarítás.. -
Rusy #3447 nekem sem megy fel a patch, felrakom az origi exe-t elmegy 60%ig, aztán verify of new file failed possible internal error, valakinél volt ilyen? -
#3446 :) mondasz valamit :) -
#3445 Ha a mission pack megvan, akkor nem kell az 1.2, mert az 1.3-ban benne van minden. (Hehe itt nem kellett annyit foltozgatni, mint mondjuk a Street Legalban...) -
#3444 1.2b-t letöltöm, meg a mission packot. :D -
#3443 Azt hiszem az 1.3-as csak a mission packhoz van, külön nem letölthető. -
#3442 Hú, patch. Jó hogy mondod. Minden játékhoz amit elviszek keresek patcheket is :) -
#3441 Ja effektnek jó, az biztos. -
#3440 Mintha az 1.3-as patch leírásában olvastam volna valamit, hogy GF2 alapú kártyákon javítottak a thermo nézeten, de nem biztos.
Mindegy, nem vesztessz vele, ha kipróbálod.
De mondom, csak néhány esetben érdemes-kell használni, mert amúgy nem látsz vele elég messzire.
Az éjjellátó a nyerő, kivéve a túl fényes helyiségeket. -
#3439 Jó, de a demóban imádtam, 2003 elején soha nem látott effekt volt. Hiányzik majd, nem a végigvitel szempontjából :))
Mondjuk erre a félévre annyi tervem van, hogy 50 embernek is sok lenne, de talán találok majd egy kis időt a SC-re is.
Mission Packról álmodni sem merek, Pandorát meg majd megnézem... legalább bemelegítenék addigra.