3838
  • Rusy
    A kólásdobozt el lehet dobni...
    az udvaron van egy kis lyuk a bokornál, és ott a rendőrség hátsó ajtajának a kódja ha ottvagy ahol gondolom
    Köszi hykao nagyon jó a hun megint végigtoltam a simát és először a kieget...
  • Gfreiter
    Bevallom hősiesen, hogy én már az első pályán elakadtam, nem tom merre kell menni. Valakinek a hulláját kell asszem megtalálni, de valami udvaron vagyok, ahonnan semerre nem lehet menni (csak vissza...)
  • Gfreiter
    Vannak ilyen kólásdobozok, meg üvegek, amiket fel lehet venni. Igazából mit lehet velük csinálni? Mert nekem max csak kiejtenem sikerült a kezemból...
  • Gfreiter
    Nagyon bejön a game :) Nem hittem volna, hogy TPS-t ilyen jól meg lehet csinálni :)
  • tomcooper
    Hali! Tennap végigtótam az Anyajátékot 3-adszorra!!! Kúúúl!!!
    Ma meg megkaptam a 3 bónuszpályát!! Ha megöltök is, megkérdezem: mi a pék f.sz.ért írja ki, hogy: Could not retrieve installation folder.blabalabal... Nem bírom feltenni a 1.3/as pecset!!!
    Mit kő csinálni? Segíccsetek!!! Lécci!!
    Ja és bocs, ha már kitrágyaltátok, de én nem tanátam erre utaló monyokat!
    Előre is tenx!!
  • hykao #3473
    Ja az a második rész lesz - elméletileg március végén jön ki - de még a hivatalos megjelenés előtt ki akarják adni a demót.
  • Gfreiter
    Üdv :) Na felírtam CD-re a Splintit. Az oldaluk tényleg nagyon jó, csak a trailerek nem jönnek be. Jang van, de csak szürke kép. Megpróbálom azzal a K-Lite-tal, de a múltkor nem jött össze azzal sem. A Pandora Tomorrow az a második rész?
  • hykao #3471
    nm
  • nagykispeter
    Köszi sikerült!!
    A fordításért pedig külön köszönet!Azt hiszem az egésszet végig viszem így magyarul!
    Ha valaki pedig szívna a telepítéssel akkor nem szabad beillesztéssel csinálni és alul az o nem o hanem nulla!
  • hykao #3469
    A másolás-beillesztés mókánál ált. mindig beugrik egy SPACE is valahová...
    ...amúgy a serialt nem lehet copy-paste módszerrel - csak blokkonként - bemásolni!!!

...de mondom, letöltöttem, megnéztem, és egyből jó volt.
    Légy körültekintőbb!!!
  • nagykispeter
    Mégegyszer megprobáltam csak nem lép tovább a telepítő!pedig másolás beillesztéssel csináltam!
  • hykao #3467
    Egyébként aki nem tudná, itt egy link a kiegészítő honosításához: GameHunter
  • hykao #3466
    Valamit elfurulyázhattál, mert nincs baj a telepítővel!!!
    Helyes adatbeírás esetén továbblép a telepítő!!!
  • hykao #3465
    Mindjárt megsasolom.
  • nagykispeter
    Felkerült Methos oldalára a kieg.honosítása csak feltelepíteni nem lehet!Probáltam már kézzel beírni vagy másolással beilleszteni mindegy mert kiírja hogy pontatlanok az adatok.ha valakinek sikerül írja már be hogy hogy csinálta!!
  • Rusy
    kössz
  • Dikkma
    Bemountolod, aztán csinálsz belőle isot.
  • Rusy
    Az konvertál? nekem arra kéne hogy bin-ből átrakjam iso-ba
  • Dikkma
    Alcohol120%.
  • Rusy
    Mit ajánlasz?
  • Rusy
    jaja :)))
  • dikki*yysw
    Aham... winiso sucks imho.
  • Rusy
    Az a baj hogy ez iso winiso-val csináltam dvd-n van, a bin cue már nincs meg
  • dikki*yysw
    Próbálj meg iso-t csinálni belőle, és onnét telepíteni. Nekem a GTA3 VC-nél ez bevált..
  • Rusy
    kössz! akkor letöltöm újra a játékot!
  • hykao #3453
    Nekem van ilyen fájl.
    Egyébként a PC-s verzióból kimaradt ez a pálya...
  • hykao #3452
    Nem, a mission pack-ben az 1.3-as tartalmazza azt is.
    Lehet, hogy nem jól jött le neked az a fájl.
  • Rusy
    az eredeti játék telepítésébe a textures mappába nincs benne, 3_1shipyard.txt.utx, ilyet hiányol, mikor a többi textura tex.utx kiterjesztésű, valaki nézze már meg lécci, hogy meg van e neki ez a fájl?? előre is köszi :)
  • Rusy
    a telepített játékban hiányzik a 3_1shipyard.utx textúra, de nincs benne eredetileg sem, és mikor frissítené, nem találja, lehet hogy kell az 1.02 patch?
  • hykao #3449
    Nem tudom mi lehet a gyík nálad, de azt tudod, hogy a mission pack-el kibővített magyarítás még nem letölthető?!
  • Rusy
    Még egyszer sem raktam fel most rakom előszőr, hogy kész a magyarítás..
  • Rusy
    nekem sem megy fel a patch, felrakom az origi exe-t elmegy 60%ig, aztán verify of new file failed possible internal error, valakinél volt ilyen?
  • dikki*yysw
    :) mondasz valamit :)
  • hykao #3445
    Ha a mission pack megvan, akkor nem kell az 1.2, mert az 1.3-ban benne van minden. (Hehe itt nem kellett annyit foltozgatni, mint mondjuk a Street Legalban...)
  • dikki*yysw
    1.2b-t letöltöm, meg a mission packot. :D
  • hykao #3443
    Azt hiszem az 1.3-as csak a mission packhoz van, külön nem letölthető.
  • dikki*yysw
    Hú, patch. Jó hogy mondod. Minden játékhoz amit elviszek keresek patcheket is :)
  • hykao #3441
    Ja effektnek jó, az biztos.
  • hykao #3440
    Mintha az 1.3-as patch leírásában olvastam volna valamit, hogy GF2 alapú kártyákon javítottak a thermo nézeten, de nem biztos.
    Mindegy, nem vesztessz vele, ha kipróbálod.
    De mondom, csak néhány esetben érdemes-kell használni, mert amúgy nem látsz vele elég messzire.
    Az éjjellátó a nyerő, kivéve a túl fényes helyiségeket.
  • dikki*yysw
    Jó, de a demóban imádtam, 2003 elején soha nem látott effekt volt. Hiányzik majd, nem a végigvitel szempontjából :))

Mondjuk erre a félévre annyi tervem van, hogy 50 embernek is sok lenne, de talán találok majd egy kis időt a SC-re is.
    Mission Packról álmodni sem merek, Pandorát meg majd megnézem... legalább bemelegítenék addigra.