3838
  • dikki*yysw
    VáááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez odabasz! Nagyon fasza!
  • Gfreiter
    Ha letöltött a MP, akkor letöltöm :)
  • Gfreiter
    Köszi :)))
  • hykao #3555
    2 video a pandora multiplayer részéről, amiből kiderül, hogy kétféle brigád közül választhatunk: az egyik FPS nézetű, amolyan lerohanós csapat, a másik meg Sam Fisher féle TPS nézetű lopakodós...
    ...oldalanként két-két különleges látásmód dukál: elektromágneses mező látó + valamiféle mozgásdetektáló, a másik oldalon meg a már jól ismert éjjellátó + hőkép látó

érdekes lesz

ja, a két videó mérete olyan 15 mega körüli
  • hykao #3554
    ...jó lapátozást!
  • Gfreiter
    Na, már tőtöm lefele a Mission Pekket
  • Gfreiter
    Azé vok hülye, mert mindig csak az autosavet használom, és így nem tok visszamenni adott pályákra De nem baj, úgyis végigviszem mégegyszer :)
  • Gfreiter
    LOL, elég jók :D
  • cyrus #3550
    Mint Mátyás.. Így járkált az alattvalók között...:)
  • hykao #3549
    ...még a végén kiderül, hogy Hamlet grúz király volt...
  • cyrus #3548
    De Ő csk egy söfőőőőr !!! - MOndja Ő...
    De biztos ami biztos, őt is úgy basztam tarkón hogy csak ugy kongott a feje..:)
  • hykao #3547
    ...az szovjet cucc, szal az ismerős is lehet , amúgy a Grúz Védelmi Minisztérium garázsában a Lada (szerű) is ismerős...csak az elejét elbaszták a modellnek...na meg a sofőr neve: Hamlet...LOLOLOLOL!!!
  • cyrus #3546
    Nekem az utsó pályán radiátor is ismerős volt.. ilyen kis barna oldschool.. tudod ott ahol van az a nagy terem, ahol miután felveszed a zárpiszká, bejön 2 őr.. és ki kell őket kerülni.. bemenni oda ahonna jöttek és ott a lépcsőn felmenni vigyázva hogy a lábadnmál levő lézeres érzékelőkbe ne ütközz bele... na ott a fordulónál az is nagyon ismerős, nagyanyámnak olyan radiátora volt :P
  • hykao #3545
    Mondjuk milyen érdekes, hogy a rádióból meg Brahms: Magyar táncok szól...hmmm, kamuznak ezek...van ott mégiscsak valamilyen magyar szál...
  • hykao #3544
    ...vagy méginkább az ámerikaiak földrajztudását...
  • cyrus #3543
    Ez sajnos mán a országunkat jellemzi....
    Da !
  • hykao #3542
    szerintem az a "megoldás", hogy egyszerűen választottak egy olyan textúrát, amilyet találtak, mondjuk a neten...és amilyenre egy ámerikai polgár azt hiheti, hogy valami nagyon keleti...
  • hykao #3541
    ...mint ahogy azt is, hogy 2004-ben Tbiliszi IV.kerületi rendőrkapitányságán mindenütt LCD monitoros PC-k figyelnének, valamint a kapitányságon belül, 20 méternyire a celláktól lenne egy "rendőrségi hullaház" is...LOL
  • cyrus #3540
    Háááát nemtudod ?
    A gém olyan rohadt intelligens, hogy megnézi a windows országbeállításiajit, és aszerint konfigolja a csatornafedelek textúráit.
  • Mayday
    Akkor mi a megoldás?
  • cyrus #3538
    Mé ? ha nálunk lehet külföldi cseresznye :P
  • hykao #3537
    Hehe, kizártnak tartom, hogy Burmában a Fővárosi Csatornázási Művek Rt. csatornafedelei lennének.
  • Mayday
    Jaja, es kerdeztek is a fejlesztoket, de abszolut senki nincs a fejlesztocspatban, aki magyar szarmazasu lenne. Viszont a helyszineket hitelesen probaltak visszaadni - valszeg akkor azon a helyen ilyen csatornafedél lehet?
  • hykao #3535
    Hehe, az ominózus csatornafedelekre emlékszik még valaki?

• Dikkma
    Lapátte :DD
  • hykao #3533
    #3432 ...de nem tudom miért én olvasok vissza helyetted...
  • Gfreiter
    Szólj Hykaonak, talán ő tud. Én sajnos nem tok.
  • tomcooper
    Mi van, bazeg, senki se segít?!!!
  • Gfreiter
    Hykao, egyébként olvasom a magánlevelezéseket is :) Jók :)
  • hykao #3529
    ...persze nem hátba, hanem tarkón.
  • hykao #3528
    Dehogynem, sőt ugyanez megoldható üveggel is.
  • cyrus #3527
    Nem mondod hogy lapáttal basztad hátba ???? ??
  • Herold
    De jó! Hókon lehet vágni lapáttal az ellent? Kirrrály!!!
  • Gfreiter
    LLLOOOLLL :DDD
    "Karcsi és a lapát esete..." Mindig olyan találóan fogalmazol :DDD
  • hykao #3524
    Karcsi és a lapát esete:

• hykao #3523
    Itt bővebb infókat találsz a március végén debütáló új Splinti Multiplayer részéről.
  • Gfreiter
    Nem tudtam, viszont most 1000L ki fogom próbálni!!! Nagyon tutkó ez a játék, bár multiban nem tudom nagyon elképzelni. Mindenki egymás ellen fog lopakodni?
  • hykao #3521
    Hehe, azt tudod, hogy ha az üveget pont valamelyik csóka tarkójának dobod, akkor elájul (azaz ugyanaz a hatás mintha leütnéd)
  • Gfreiter
    Így van, már el is intéztem :) Csak közben csináltam is egy szendvicset, ezért tartott sokáig :D
    Jaja, üvegdobálásban már főnök vagyok :)))
  • hykao #3519
    Akkó' csak rájöttél, hogy is lehet eldobni az üveget...