Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Na most raktam fel, mindjárt kipróbálom 😊 Az irányítást még gyakorolnom kell. A rendõrség épületén belül hol van lõszer?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
Tévedsz!!! Pontos lövéssel egyetlen fejlövés is elég!!! Hátulról meg ne pazarold a lõszert, lopakodj mögéjük, lassan és vagy kapd el (ilyenkor leütés elõtt kihallgathatod õket), vagy egyetlen ütéssel iktasd ki hátulról!
hykao
Hát oda kell figyelni, mert - fõleg az elején, amikor csak pisztolyod van - nincs sok tápolásra alkalom (de azért akad, pl. a rendõrség épületében is). Az egérgörgõ elõregörgetésével gyorsítassz a tempódon, visszagörgetéssel lassítassz. (ha lesz már f2000-ed is, akkor pedig - ha már elõvetted a fegyvert - az elõregörgetéssel nézel bele a fegyver távcsövébe, alternatív tüzeléssel pedig visszatartod a levegõt, hogy célra tudjál tartani)

A hullákat-leütött csókákat azokon a pályákon, ahol lényeges, hogy ne riadóztassanak mindig rejtsd el valami sötét helyre (ezt látod a láthatóság potmétereden), még akkor is ha kinyírtál mindenkit.
Gfreiter
Ugyanis nem bírtam megállni, hoghy ne lõdözzek le mindenkit 😊 Ami nem tetszik, hogy nem lehet egy jó headshottal leszedni az embereket, még hátulról sem. Legalább3-5 skuló kell hozzá 😞 Pedig olyan jó, amikr egy csendes "twwwp", és holtan rogy össze a bûnös 😄

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Az van, görgõs! akkor ezt kipróbálom. Nekem az eredeti konfig van, mert úgy is jó a beállítása, de valamiért csak elejti a dobozokat. Egyébként nagyon kira a játék. Szeretem az ilyen bújkálós lopakodós játékot 😊 Csak az a baj, hogy 1 skulóm maradt, és sehol nem lehet felvenni...

hykao
Na akkor válaszolok itt. A magyarítás rámegy bármilyen verzióra!!! Csak arra kell figyeldet, hogyha a játék telelpítésénél megváltoztattad a telepítési útvonalat, akkor a magyarítás telelpítésénél is ezt kell beírnod!
A mission pack magyarítását is rádobhatod nyugodtan, mert ez tartalmaz néhány javítást az alapjáték magyarításához is!!! (Csak arra figyelj, hogyha késõbb felrakod a mission pack-et is, akkor megint telepítsd rá a magyarítást, mert felülíródik)
hykao
Milyen egered van??? Ha görgõs, ahol a görgõ a harmadik gomb, akkor én. pl. úgy állítottam be a konfigot, hogy a középsõ gombra elõveszi a fegyvert (ha jobboldalt látod a téglalapban), ill. ha valamilyen tárgy van a kezedben, akkor azzal lehet célozni, hogy hová dobja (hehe, elég pontosan, a bónusz cd valamelyik pályáján még street ball palánkra is dobtam kosárlabdával)
Gfreiter
Köszi. A kólásdobozt viszont nem tom eldobni, csak elejteni... Mi erre a megoldás?

hykao
G! Rakd már fel a magyarítást, ne szarozz, és akkor egészen pontosan fogod érteni, hogy mit kell csinálni!!!
Még az átvezetõ, töltõképeket is megcsináltam magyarra!!!
hykao
szivesen
A kólásdobozt el lehet dobni...
az udvaron van egy kis lyuk a bokornál, és ott a rendõrség hátsó ajtajának a kódja ha ottvagy ahol gondolom
Köszi hykao nagyon jó a hun megint végigtoltam a simát és elõször a kieget...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Gfreiter
Bevallom hõsiesen, hogy én már az elsõ pályán elakadtam, nem tom merre kell menni. Valakinek a hulláját kell asszem megtalálni, de valami udvaron vagyok, ahonnan semerre nem lehet menni (csak vissza...)

Gfreiter
Vannak ilyen kólásdobozok, meg üvegek, amiket fel lehet venni. Igazából mit lehet velük csinálni? Mert nekem max csak kiejtenem sikerült a kezemból...

Gfreiter
Nagyon bejön a game 😊 Nem hittem volna, hogy TPS-t ilyen jól meg lehet csinálni 😊

Hali! Tennap végigtótam az Anyajátékot 3-adszorra!!! Kúúúl!!!
Ma meg megkaptam a 3 bónuszpályát!! Ha megöltök is, megkérdezem: mi a pék f.sz.ért írja ki, hogy: Could not retrieve installation folder.blabalabal... Nem bírom feltenni a 1.3/as pecset!!!
Mit kõ csinálni? Segíccsetek!!! Lécci!!
Ja és bocs, ha már kitrágyaltátok, de én nem tanátam erre utaló monyokat!
Elõre is tenx!!
hykao
Ja az a második rész lesz - elméletileg március végén jön ki - de még a hivatalos megjelenés elõtt ki akarják adni a demót.
Gfreiter
Üdv 😊 Na felírtam CD-re a Splintit. Az oldaluk tényleg nagyon jó, csak a trailerek nem jönnek be. Jang van, de csak szürke kép. Megpróbálom azzal a K-Lite-tal, de a múltkor nem jött össze azzal sem. A Pandora Tomorrow az a második rész?

hykao
nm
nagykispeter
Köszi sikerült!!
A fordításért pedig külön köszönet!Azt hiszem az egésszet végig viszem így magyarul!
Ha valaki pedig szívna a telepítéssel akkor nem szabad beillesztéssel csinálni és alul az o nem o hanem nulla!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

hykao
A másolás-beillesztés mókánál ált. mindig beugrik egy SPACE is valahová...
...amúgy a serialt nem lehet copy-paste módszerrel - csak blokkonként - bemásolni!!!

...de mondom, letöltöttem, megnéztem, és egybõl jó volt.
Légy körültekintõbb!!!
nagykispeter
Mégegyszer megprobáltam csak nem lép tovább a telepítõ!pedig másolás beillesztéssel csináltam!

hykao
Egyébként aki nem tudná, itt egy link a kiegészítõ honosításához: GameHunter
hykao
Valamit elfurulyázhattál, mert nincs baj a telepítõvel!!!
Helyes adatbeírás esetén továbblép a telepítõ!!!
hykao
Mindjárt megsasolom.
nagykispeter
Felkerült Methos oldalára a kieg.honosítása csak feltelepíteni nem lehet!Probáltam már kézzel beírni vagy másolással beilleszteni mindegy mert kiírja hogy pontatlanok az adatok.ha valakinek sikerül írja már be hogy hogy csinálta!!

kössz

Dikkma
Bemountolod, aztán csinálsz belõle isot.
Az konvertál? nekem arra kéne hogy bin-bõl átrakjam iso-ba

Dikkma
Alcohol120%.
Mit ajánlasz?

jaja 😊))

dikki*yysw
Aham... winiso sucks imho.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Az a baj hogy ez iso winiso-val csináltam dvd-n van, a bin cue már nincs meg

dikki*yysw
Próbálj meg iso-t csinálni belõle, és onnét telepíteni. Nekem a GTA3 VC-nél ez bevált..

kössz! akkor letöltöm újra a játékot!

hykao
Nekem van ilyen fájl.
Egyébként a PC-s verzióból kimaradt ez a pálya...
hykao
Nem, a mission pack-ben az 1.3-as tartalmazza azt is.
Lehet, hogy nem jól jött le neked az a fájl.
az eredeti játék telepítésébe a textures mappába nincs benne, 3_1shipyard.txt.utx, ilyet hiányol, mikor a többi textura tex.utx kiterjesztésû, valaki nézze már meg lécci, hogy meg van e neki ez a fájl?? elõre is köszi 😊

a telepített játékban hiányzik a 3_1shipyard.utx textúra, de nincs benne eredetileg sem, és mikor frissítené, nem találja, lehet hogy kell az 1.02 patch?

hykao
Nem tudom mi lehet a gyík nálad, de azt tudod, hogy a mission pack-el kibõvített magyarítás még nem letölthetõ?!
Még egyszer sem raktam fel most rakom elõszõr, hogy kész a magyarítás..

nekem sem megy fel a patch, felrakom az origi exe-t elmegy 60%ig, aztán verify of new file failed possible internal error, valakinél volt ilyen?

dikki*yysw
😊 mondasz valamit 😊

hykao
Ha a mission pack megvan, akkor nem kell az 1.2, mert az 1.3-ban benne van minden. (Hehe itt nem kellett annyit foltozgatni, mint mondjuk a Street Legalban...)
dikki*yysw
1.2b-t letöltöm, meg a mission packot. 😄

hykao
Azt hiszem az 1.3-as csak a mission packhoz van, külön nem letölthetõ.
dikki*yysw
Hú, patch. Jó hogy mondod. Minden játékhoz amit elviszek keresek patcheket is 😊

hykao
Ja effektnek jó, az biztos.
hykao
Mintha az 1.3-as patch leírásában olvastam volna valamit, hogy GF2 alapú kártyákon javítottak a thermo nézeten, de nem biztos.
Mindegy, nem vesztessz vele, ha kipróbálod.
De mondom, csak néhány esetben érdemes-kell használni, mert amúgy nem látsz vele elég messzire.
Az éjjellátó a nyerõ, kivéve a túl fényes helyiségeket.
dikki*yysw
Jó, de a demóban imádtam, 2003 elején soha nem látott effekt volt. Hiányzik majd, nem a végigvitel szempontjából 😊)

Mondjuk erre a félévre annyi tervem van, hogy 50 embernek is sok lenne, de talán találok majd egy kis idõt a SC-re is.
Mission Packról álmodni sem merek, Pandorát meg majd megnézem... legalább bemelegítenék addigra.