3838
-
#3558 VáááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez odabasz! Nagyon fasza! -
#3557 Ha letöltött a MP, akkor letöltöm :) -
#3556 Köszi :))) -
#3555 2 video a pandora multiplayer részéről, amiből kiderül, hogy kétféle brigád közül választhatunk: az egyik FPS nézetű, amolyan lerohanós csapat, a másik meg Sam Fisher féle TPS nézetű lopakodós...
...oldalanként két-két különleges látásmód dukál: elektromágneses mező látó + valamiféle mozgásdetektáló, a másik oldalon meg a már jól ismert éjjellátó + hőkép látó
érdekes lesz
ja, a két videó mérete olyan 15 mega körüli -
#3554 ...jó lapátozást! -
#3553 Na, már tőtöm lefele a Mission Pekket -
#3552 Azé vok hülye, mert mindig csak az autosavet használom, és így nem tok visszamenni adott pályákra De nem baj, úgyis végigviszem mégegyszer :) -
#3551 LOL, elég jók :D -
cyrus #3550 Mint Mátyás.. Így járkált az alattvalók között...:) -
#3549 ...még a végén kiderül, hogy Hamlet grúz király volt... -
cyrus #3548 De Ő csk egy söfőőőőr !!! - MOndja Ő...
De biztos ami biztos, őt is úgy basztam tarkón hogy csak ugy kongott a feje..:) -
#3547 ...az szovjet cucc, szal az ismerős is lehet , amúgy a Grúz Védelmi Minisztérium garázsában a Lada (szerű) is ismerős...csak az elejét elbaszták a modellnek...na meg a sofőr neve: Hamlet...LOLOLOLOL!!! -
cyrus #3546 Nekem az utsó pályán radiátor is ismerős volt.. ilyen kis barna oldschool.. tudod ott ahol van az a nagy terem, ahol miután felveszed a zárpiszká, bejön 2 őr.. és ki kell őket kerülni.. bemenni oda ahonna jöttek és ott a lépcsőn felmenni vigyázva hogy a lábadnmál levő lézeres érzékelőkbe ne ütközz bele... na ott a fordulónál az is nagyon ismerős, nagyanyámnak olyan radiátora volt :P -
#3545 Mondjuk milyen érdekes, hogy a rádióból meg Brahms: Magyar táncok szól...hmmm, kamuznak ezek...van ott mégiscsak valamilyen magyar szál... -
#3544 ...vagy méginkább az ámerikaiak földrajztudását... -
cyrus #3543 Ez sajnos mán a országunkat jellemzi....
Da ! -
#3542 szerintem az a "megoldás", hogy egyszerűen választottak egy olyan textúrát, amilyet találtak, mondjuk a neten...és amilyenre egy ámerikai polgár azt hiheti, hogy valami nagyon keleti... -
#3541 ...mint ahogy azt is, hogy 2004-ben Tbiliszi IV.kerületi rendőrkapitányságán mindenütt LCD monitoros PC-k figyelnének, valamint a kapitányságon belül, 20 méternyire a celláktól lenne egy "rendőrségi hullaház" is...LOL -
cyrus #3540 Háááát nemtudod ?
A gém olyan rohadt intelligens, hogy megnézi a windows országbeállításiajit, és aszerint konfigolja a csatornafedelek textúráit. -
#3539 Akkor mi a megoldás? -
cyrus #3538 Mé ? ha nálunk lehet külföldi cseresznye :P -
#3537 Hehe, kizártnak tartom, hogy Burmában a Fővárosi Csatornázási Művek Rt. csatornafedelei lennének. -
#3536 Jaja, es kerdeztek is a fejlesztoket, de abszolut senki nincs a fejlesztocspatban, aki magyar szarmazasu lenne. Viszont a helyszineket hitelesen probaltak visszaadni - valszeg akkor azon a helyen ilyen csatornafedél lehet? -
#3535 Hehe, az ominózus csatornafedelekre emlékszik még valaki?
-
#3534 Lapátte :DD -
#3533 #3432 ...de nem tudom miért én olvasok vissza helyetted... -
#3532 Szólj Hykaonak, talán ő tud. Én sajnos nem tok. -
tomcooper #3531 Mi van, bazeg, senki se segít?!!! -
#3530 Hykao, egyébként olvasom a magánlevelezéseket is :) Jók :) -
#3529 ...persze nem hátba, hanem tarkón. -
#3528 Dehogynem, sőt ugyanez megoldható üveggel is. -
cyrus #3527 Nem mondod hogy lapáttal basztad hátba ???? ?? -
#3526 De jó! Hókon lehet vágni lapáttal az ellent? Kirrrály!!! -
#3525 LLLOOOLLL :DDD
"Karcsi és a lapát esete..." Mindig olyan találóan fogalmazol :DDD -
#3524 Karcsi és a lapát esete:
-
#3523 Itt bővebb infókat találsz a március végén debütáló új Splinti Multiplayer részéről. -
#3522 Nem tudtam, viszont most 1000L ki fogom próbálni!!! Nagyon tutkó ez a játék, bár multiban nem tudom nagyon elképzelni. Mindenki egymás ellen fog lopakodni? -
#3521 Hehe, azt tudod, hogy ha az üveget pont valamelyik csóka tarkójának dobod, akkor elájul (azaz ugyanaz a hatás mintha leütnéd) -
#3520 Így van, már el is intéztem :) Csak közben csináltam is egy szendvicset, ezért tartott sokáig :D
Jaja, üvegdobálásban már főnök vagyok :))) -
#3519 Akkó' csak rájöttél, hogy is lehet eldobni az üveget...