Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mé ? ha nálunk lehet külföldi cseresznye 😛

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

hykao
Hehe, kizártnak tartom, hogy Burmában a Fõvárosi Csatornázási Mûvek Rt. csatornafedelei lennének.
Mayday
Jaja, es kerdeztek is a fejlesztoket, de abszolut senki nincs a fejlesztocspatban, aki magyar szarmazasu lenne. Viszont a helyszineket hitelesen probaltak visszaadni - valszeg akkor azon a helyen ilyen csatornafedél lehet?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hykao
Hehe, az ominózus csatornafedelekre emlékszik még valaki?

Dikkma
Lapátte 😄D
hykao
#3432 ...de nem tudom miért én olvasok vissza helyetted...
Gfreiter
Szólj Hykaonak, talán õ tud. Én sajnos nem tok.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mi van, bazeg, senki se segít?!!!
Gfreiter
Hykao, egyébként olvasom a magánlevelezéseket is 😊 Jók 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
...persze nem hátba, hanem tarkón.
hykao
Dehogynem, sõt ugyanez megoldható üveggel is.
Nem mondod hogy lapáttal basztad hátba ???? ??

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Herold
De jó! Hókon lehet vágni lapáttal az ellent? Kirrrály!!!

Gfreiter
LLLOOOLLL 😄DD
"Karcsi és a lapát esete..." Mindig olyan találóan fogalmazol 😄DD

hykao
Karcsi és a lapát esete:

hykao
Itt bõvebb infókat találsz a március végén debütáló új Splinti Multiplayer részérõl.
Gfreiter
Nem tudtam, viszont most 1000L ki fogom próbálni!!! Nagyon tutkó ez a játék, bár multiban nem tudom nagyon elképzelni. Mindenki egymás ellen fog lopakodni?

hykao
Hehe, azt tudod, hogy ha az üveget pont valamelyik csóka tarkójának dobod, akkor elájul (azaz ugyanaz a hatás mintha leütnéd)
Gfreiter
Így van, már el is intéztem 😊 Csak közben csináltam is egy szendvicset, ezért tartott sokáig 😄
Jaja, üvegdobálásban már fõnök vagyok 😊))

hykao
Akkó' csak rájöttél, hogy is lehet eldobni az üveget...
hykao
Na akkó' most kell majd az ezredest elkapnod, és a retinaletapogatóhoz vonszolnod...
hykao
Jah, az is jó, amikor a két rendõr a részeget (a padon ülõt) mindenáron le akarja venni pénzzel, de az beájul, erre káromkodnak, hogy most lõttek a zsetonnak...
Sajnos a játék nem ír ki minden párbeszédet, pedig a szövegfájlokban minden benne van, és le is fordítottam ezeket is (úgy tûnik fölöslegesen)...
Gfreiter
Megvan. Behajítottam egy üveget a fagyasztóba, így elkezdtek mászkálni, és elmászkáltak a riasztótól. Szép sorban ütöttem le õket 😄

Gfreiter
Hm, most így nem ugrik be, de azt tudom, hogy minden szobába bementem. Nem akit két rendõr basztat? Bár az kint volt egy padon...
Szal ezek a szakácsok 😞 Ha megölöm õket, akkor vége, mer túl sok civilt nyírtam ki, ha viszont csak leütöm az egyiket, akkor a másik megnyomja a riasztót 😞

hykao
Nah. Hehe, a konyhában a szakács meg az egyik õr épp belecsulázik valamelyik magasabb beosztású kajájába!
Ja tényleg: milyen volt a rendõrségen a félholtravert, székhez kötözött gyanúsított az egyik kihallgatószobában? (remélem nem rohantál át a pályán úgy, hogy körbe se néztél?!)
Gfreiter
Most sikerült átmásznom azon a csövön, és bemásznom az ablakom, asszem a konyhába. Az volt a gond, hogy valszeg az egyik hullát(?) nem dugtam el jól, mert most mindegyiket korom sötét helyre vittem, és sikerült.

hykao
Ja, az éjjellátóval lenézel a kertbe, és látod a kertet behálózó biztonsági infra-rácsot.
Na most akkor hol is vagy pontosan és mi történik?
Gfreiter
Elpakoltam mind 😄

Gfreiter
De nem szólal meg semmi, hanem egyszer csak azt mondja, hogy tralalal... 😞 Az infra az az éjjellátó? Mer azzal nem látok semmit 😞

hykao
Elõfordulhat, hogy szabadon hagytál testeket!!!
hykao
Az infrarács a kertben van (ha felveszed az infraszemüveget és lenézel látod is).
A "túl hangos a lopakodás"-t ne vedd szó szerint, ezt akkor mondja lambert ha megszólal (immáron sokadjára) a riasztó!!!
Gfreiter
Vagy valszínúleg az az infrarács fog meg? Tudom, hogy a déli szárny fõ csarnokában ki lehet kapcsolni, de nem tom, hogy a déli szárny, vagyis hogy melyik a déli szárny 😊

Gfreiter
Mikor majnem az ablakhoz érnék, azt mondja, hogy túl hangos voltam, pedig nem is. Megfigyeltem, hogy akkor is ezt mondja, amikor kamera fog be engem.

Gfreiter
Csakhogy valahol van egy kamera, ami lemeszel engem, amikor már majdnem az ablaknál vagyok...
A sofõrt elkaptam anélkül is 😊 Megbújtam a sötétben, és csak vártam és vártam...

hykao
Az alagsorban meg akkor kell elkapnod hátulról a sofõrt amikor épp hugyozik...
hykao
Jah.
hykao
Hehe, most lesz az, hogy a szakácsék épp beleköpnek a levesbe!
Gfreiter
Pont most mentem ki arra az erkélyre, és balra egy ürge kinyitotta az ablakot, mert rágyújtott. Feltételezem oda kell átsurrannom 😊

Gfreiter
Mindig amikor kérdezek valamit, abban a percben rájövök, hogy merre kell menni...

hykao
Report! What's your status?
Gfreiter
Értettem én, szal ne legyél szomorú 😉 Viszont most nem találom azt a liftet... Kár, hogy nincs iránytû... Azt mondja, hogy a déli szárnyba menjek át, de hát foglamma sincs merre van Észak, merre van Dél...

hykao
Szomorú vagyok, hogy az elején csak úgy végigszaladtál, anélkül, hogy pontosan értetted volna a történéseket!
hykao
no meg a quicksave is sokat segít ugye...
Gfreiter
Nem baj, megint sikerült egy skulóval leterítenem egyet 😊

Gfreiter
Hm, eddig nem olvastam ezeket a magánleveleket, de akkor mostantól fogom. Nagyon jó a game 😄DD Már a 2. missziót csinálom, és télleg sokkal élvezetesebb, hogy magyarul van a duma szövege megjelenítve!! Good Job Soldier!! 😄

hykao
A magánlevelezések a legjobbak! (Adatoknál!) Tudod, amiket felveszel a testektõl. Nagyot dobnak a játékélményen!!! (az a múltkori kis szösszenet is egy ilyen volt, tudod amikor Philip Masse lebassza azt a ruszkit) Arról nem is beszélve, hogy gyakran ezekbõl derülnek ki a továbbjutás lehetõségei stb.
hykao
Messzirõl nagyon nehéz pontosan fejbelõni (úgy, hogy megdögöljön), zoomolni pisztollyal nem lehet (majd az sc-20-al...)
hykao
Kettõt és könnyebbet, így fejbõl nem vágom, lévén, hogy már jóideje annak, hogy az alapjátékot nyomtam. Nézz körül mindenütt, még az olyan helyeken is, ahová csak falhoz lapulva tudsz bejutni!!!
De ha mindenkit egy-egy fejlövéssel ártalmatlanítassz, illetve hátulról elkapod-leütöd a csókákat (úgy, hogy mögéjük hajítasz egy kólásdobozt, vagy egy üveget stb. - erre a tag elmegy arra szétnézni) akkor elég a lõszer!
Gfreiter
Nagyon kira a magyarosítás!! Még sosem játszottam magyarított játékkal 😊 Ok, most megvan hol kell kimenni. Az volt a gond, hogy 1 skulóm maradt, és ott volt az az õr, de most sikerült 1 golyóval leterítenem, pont arcon lõttem aztán kimentem az ajtón.

Gfreiter
Messziról is? Pisztollyal nem lehet zoomolni? Nem sikerült nekem 😞