3838
  • Gfreiter
    Hát ezzel a szarral max 800x600-ban tom nyomni pl az armyt (mondjuk azt multiban), de a Splintit csak 640x480-ban :( 64 alatt mondjuk nem szeretnék semmit. De azon gondolkozom, hogy ha már veszek majd egy másik karit, akkor az 128-as lesz.
  • hykao #3597
    Egyébként ha szinte csak 640x480-ban, minden low felbontás mellett tudnál játszani a Gef4MX-el, akkor elég lenne még a 32 is...
  • hykao #3596
    vagy 128
  • Gfreiter
    Köszi. És az is 64 Mb-s kari?
  • hykao #3594
    ...pedig a 9800 a drágább (úgy tűnik hosszútávon mégse volt sikeres az elébb említett trükk...)
  • Kandurex
    Egyébként egy kis érdekesség, hogy mennyire ütős az új FX Nvidia seria:

504e felhasználóból:

ATI 9800 seria 27e+
    FX 5900 seria 4e+

lolkabolka...
  • hykao #3592
    Megnézem neked, hogy mennyiért tudnád eladni, és mennyi lenne egy 8500-as.
  • hykao #3591
    Sajnos ezen nem kell gondolkodni: az nvidia mocskos trükkje működött -> kecsegtető áron árultak gef4 néven, valójában Gef2!!! tudású kártyát
    ...szomorú...
  • Gfreiter
    Nekem úgy rakták össze a gépet. Mikor mondta a srác, hogy milyen konfig lesz, ase tudtam, hogy eszik e vagy isszáka Gfroce-t. Én csak annyit mondtam, hogy legyen benne 3D kártya, azt kész.
  • Gfreiter
    Csak nincs semmi ismeretségem, meg ilyesmi. Asse tom, hogy mi hol merre. nem vagyok jártas a hardwareek terén. Meg most abszolút semmi dellám nincs 8még 500 Ft se). Esetleg a jovő hónapban, mert e hó végén elutazom, és ha lesz hó közepén egy kis gemoám, akkor az egészet félre kell tennem erre + még anyámtól is kölcsön kell kérnem :(
  • Kandurex
    Pár százezer ember gépe összesítve, elgondolkodtató, hogy Gef4mx még mindig 38-40% -on áll!
  • hykao #3587
    Sztem add el gyoúrsan! Most még el tudod adni majdnem annyiért, amennyiért egy 8500-as ati-t tudsz venni!!! ...azon meg megy minden.
  • Gfreiter
    Tudom, azért mondom, hogy szívás nekem :(
  • hykao #3585
    Ez a pandorára vonatkozik
  • Gfreiter
    ez szopacs... Nekem Gforce 440 MX van
  • hykao #3583
    Nézd, nekem eredetiben van meg a játék mission pack-estül (collectors edition), így mélyreható tanácsadásban nem tudlak részesíteni a warezes cuccal kapcsolatban, de korábban már kitárgyaltak alapján:
    -valahol a warezes mission pack cd-n (vagy iso-n) ott kell lennie a megfelelő verziójú .exe indítófájlnak, ezzel felülírod az alapjáték .exe fájlját, és így már rá kell kúsznia, először az 1.3-as patch-nek, majd a bónusz három pályának
    -előfordulhat, hogy rosszul töltődött le a mission pack, de az is, hogy az alapjáték (vagy a cd-k hibásak), ez nem mindig derül ki, hisz némelyik install egyszerűen hibaüzenet nélkül továbbugrik, ha egy fájlt nem talál, vagy nem tudja másolni (mint pl. nem sokkal korábban az egyik emberkével is ez történt: csak a mission pack installnál derült ki, mert egy olyan fájl-blokk hiányzott, ami az alapjáték pc-s verziójából végül kimaradt pályáé volt)

Szóval ha bővebben kifejtenéd, hogy milyen hibaüzenet van, és a telepítés milyen fázisában, közelebb kerülnénk a hiba felderítéséhez.
  • tomcooper
    Hykao, most akkó hogy köll föltennyi ezt a k. missön pekket? A hajam kezd ritkulni... Előre is tenx!!
  • hykao #3581
    Hivatalos oldal tanúsága szerint:

1. Min Requirements:
    Supported OS : Windows® 98/ME/2000/XP
    Processor: 1Ghz Pentium® III or AMD Athlon processor
    RAM: 128 MB of RAM
    Video card: 64MB video card, ATI 8500 (or higher), GeForce 3 (or higher)
    Sound card: Direct X8 compatible
    CR-Rom: CD-Rom 8X
    Peripherals: Windows compatible mouse and keyboard required
    Network: Broadband modem 64Kbit upload
    Hard Drive space needed: 2Go

Illetve még:

4. Not Supported:
    GeForce 4MX and GeForce 4Go
    , Game Pad
  • hykao #3580
    Mindenesetre, ha az "Csak mert annyi mindent szeretnék venni" a gépedre vonatkozott, akkor ram, proci, alaplap meg ilyeneknél előrébbvaló a videokártya.
  • dikki*yysw
    Lehet hogy szingliben igen, de ha akarsz multizni, ott nélkülözhetetlen lesz szerintem...

Szingliben én is most akarom újrajátszani (na jó, ezelőtt csak kb. 20%-ig jutottam) a játékot, egy MX440-en, ott tényleg nem kell majd igazából a thermo.
  • Adam II
    Úgyis azt használom a legkevesebbet.
  • dikki*yysw
    Menni fog. Szerintem thermo kókány lesz, többi rendben lesz.
  • Adam II
    Szerintetek GeForce 2 fog majd üzemel az SC Pandorra tomorrow?
    Csak mert annyi mindent szeretnék venni és a videokártya meg elég drága a pénz az meg ugye kevés:(
  • tomcooper
    Hali!
    Mostakkó azt köll csinálni, hogy a cd-n lévő eredeti exét visszamásolni a gém mappájába, aztán felrakni az 1.3-as pecset? Vagy mi a jó sorrend, mert nekem folyamatosan hibaüzenettel áll le a telepítés, akárhogy másolgatom az exéket!!! Plíz help!!!
  • Gfreiter
    Én is magyaron nyomom, de csak 5 gigám van, ezért a flashen szoktam. De kábelről, DSL-ről egyaránt szarul jön le.
  • cyrus #3573
    én csak magyar hubokon nyomom, ott találok nha T3-as vagy satellites arcokat,
    ahonnan jön 60-70el :)
  • Gfreiter
    *byte*
  • Gfreiter
    És utána még próbálkoztam erre arra csatlakozni, de mindenhonnan 5-15 kbit/s-sel jött le a cucc.
  • Gfreiter
    *Jacques-ba macska*
  • Gfreiter
    Csak az meg zsákbamacska. A napokban este elindítottam, hogy majd reggelre jól letölt egy-két cuccot, azt reggel még az első cucc negyedénél volt, majd elmentem, gondoltam úgyis csak este leszek itthon. Este hazajövök, és még csak valamivel a 40% után csoszmorgott. Azaz kb 24 óra alatt jött le úgy 300 mega... Na azonnal kilőttem a faxba az egészet...
  • cyrus #3568
    DC++ on előbb
  • Gfreiter
    Hm, márc vége nincs messze. Kíváncsi vagyok HDC-n mikor lesz meg
  • insp
    Ez a first person nézet NAGYON ütős! Alig várom már!
  • hykao #3565
    ITT, a március 3-i híreknél
  • hykao #3564
    A splintercell.com-on is fennvan.
  • dikki*yysw
    Hykao, lehet tudni honnét szedték pcdome-osok ezt a két videt? Sehol máshol nem találtam meg őket.
  • dikki*yysw
    Híres leszek!
  • cyrus #3561
    Majd megtalálják a neves gamer magazinok ezt a hozzászólást mert csak bedobják a gugölbe hogy "olyan hozzászólás ami neves gamer magazinunk cimlapján is szerepelhetne" és ez lesz az első result..:)
  • dikki*yysw
    Remélem is! Azzal az elképzeléssel ültem le:

"Na, most írok egy hozzászólást, amely akár a neves Gamer magazinok címlapjain is szerepelhetne, de most csak ide, az SG-re írom be!"
  • cyrus #3559
    Ez a hozzászólás akár neves Gamer magazinok címlapján is szerepelhetne....