3838
  • Spenser
    Hi
    tegnap én is végig nyomtam lehetett volna hosszabb baromi rovd..
    Írányítás nekem semm teccet de a többi jó...
    Nálam minden fullon volt: AMD XP 1700+ , 256 ram ,GF2 TI 64....
  • Csacsi
    Hát nem tudom, de itt írta valaki, hogy néhol neki nincs árnyék a játékban. Hát nálam tökéletesen van mindenhol árnyék.
  • ember
    pont ugyanott vannak árnyékok mint xboxon
  • Csacsi
    Nyiri: Mindegy, akkor úgy mondom, hogy lebutították az irányítást, hogy az xboxosok is tudjanak vele játszani.... :)
  • ember
    1 pisztolyod van plusz 2 lockpick, száloptika, asszem ennyi

szal igen, egy fegyver van
  • CSOCSO
    szerintem nem , de mindegy
  • Nyiri
    Csacsi: XBOX atirat??? Muhhahhahahahah
    Legeloszor is pcre tervesztek csak a karacsonyi konzol orulet miatt adtak ki xboxra hamarabb. Ugyhogy inkabb pcrol xbora valo atirat...
  • Csacsi
    Laza : Ennyit arról a szar xboxról, nálam mindenhol van árnyéka a faszinak, és pontosan ott ahol lennie kéne....

csubakka: Azért szar egy kicsit az irányítás, mert szutyok xbox átirat, de szerintem azért szokható, és nem olyan rosz, de azért pc-re, írhattak volna másflayta irányítást, bár nekem az is elég, hogy sokkal szebb pc-n, mint xboxon, és ráadásul nem is szaggat.
  • Laza
    ezt meg nem figyeltem, de vannak helyek, ahol biztosan atmegy (azon keresztul osztom a fejlovest:)
  • Goodwill
    az viszont érdekes hogy az üvegen nem megy át a golyó....hacsak nem golyóálló ;)
  • Laza
    ja, en az Xboxos full verziorol regelek.. :)
  • Laza
    Kiraly a game...
    csak eleg furi, hogy nehany helyen egyszeruen nincs arnyeka a faszinak (es olyan kirivo helyeken, mint pl egy eloszoba, ahol a fejed felett van a lampa, vagy melletted az allolampa)...
  • Goodwill
    istencsászárkirály a game ;)
  • Mnemomic
    Hát ilyen beállításokkal biztos nem is az :(
  • ember
    gft2=gf2
  • ember
    nekem duron800+gft2gts-en jól játszható 800x600 high/high

win2k sp2

néha egy idő után elkezd lassulni, egy save-load után viszont megint gyors

szedj le új detonatort ha nincs fönn
  • a.carkey
    Jó kis játék lesz ez, de sajna w98 alatt nem tudtam creálni játékost és menteni sem tudtam. Ha valaki tud w98 alatt, az segítsen mi lehet a baj. W2k alatt végignyomtam - semmi gond nem volt -, de kicsit mintha rövidecske lenne ez a pálya, megszórhattak volna minket egy nagyobbacskával is + tele van hülyeségekkel:
    Ha halkan mögélopakodok vkinek, nem hall meg - helyesen -, de a recepciónál, ha csak egy kicsit is belóg a pisztolyom, kiszúrja háttal is... +
    Négy fejlövés kell néha egy őrnek ... +
    Lelövöm a "dokit" a "tepsik" mellett és ki sem szúrja a kamera (?), ami ráadásul nem is lát át az átlátszó lepedőn, de ha a pisztoly belóg riaszt (bár az idióta őr akkor sem jön ki a "tévészobából") ...
    Kicsit Hitmanes a beütése, van benne egy yoo adag MGS feeling is, de valami mintha nem lenne kóser ...
    Szerintetek?
  • Nyiri
    eleinte alig birtam megcsinalni a terpeszallast, de mostmar siman megy :)
  • Mnemomic
    Mit? A terpeszállást leirtam az 54-es hozzaszólásban.
  • cypher
    ..ehhh,rövid vót....
  • CSOCSO
    és hogyan kelll??
  • CSOCSO
    fuu de látszik hogy unreal motor:) idiota kereszt az alt tab miatt:)))
  • Mnemomic
    Na nekem az a fal közötti terpeszállás egész jól megy még egy csomó helyen fel lehet ugrani úgy a pályán.

Ja nekem sikerült a prosecturan lévő dagadék számítógépest elkapnom. Ki is lehet kérdezni úgy :) Volt olyan hogy riasztott elkaptam, és a társa aki jött lelőtte miközben rám lőtt :) Én meg szépen lelőttem azt, és meg sem sérültem :)
  • Inquisitor
    Volt e fent a drivered elött Detonator 3x.xx driver és ha igen, leszedted e az írtó programmal???
    A DirectX 8.2 biztos nem kell hozzá, mert a ReadMe is csak 8.1b-t ír, ráadásul a 8.2-ben csak DirectMedia fileok lettek cserélve ...
  • Dante
    megvan mi volt... ez a buznyák detonátor 41.09...
    nem tudom mi az a csúszka ott a képernyő beállítások->speciális->teljesítmény fülecske alatt, hogy
    "Alkalmazás - Kiegyenlített - Agresszív"

eddig a kiegyenlítetten volt, most áthúztam az alkalmazásra, és láss csodát, műxik...

Amúgy ha valaki tudja mire jó ez a csúszka az megoszthatná velem, mert lövésem sincs mi értelme...
  • Dante
    hát gáz van emberek:(

Nem tudjátok miért villognak a textúrák?
    Teljesen lerontja a játékélményt...
    itt egy példa:
    csekk it:(

nem tudjátok mitol van ez?
    (gef4 ti4200, 128ram, dx8.1 detonator 41.09)
    thnx
  • ember
    elég jó a játék, és remekül megy egy 'szar' Gef2-vel is.

de valamiért ha játék közben kimegyek a menübe, átállítok valamit (bármit) és ok-zom, utána belassul az egész, újra kell indítani...
    érdekes...
  • Csacsi
    Ezt nem tudom, de tudtommal, minden monitornak létezik valahol egy inf kiterjesztésű file-ja, azt kéne megszerezni.
  • Csacsi
    Igyekszik az ember... :)
  • Csacsi
    "FRISS: Akinél a bejelentkező kép után az alábbi hibaüzenettel elszáll a játék...

History: ResetDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::Exec

...kolbászoljon bele a SYSTEM könyvtár alatt lévő SplinterCellUser.ini és SplinterCellSettings.ini fileokba és cserélje le a "Resolution=480x640" értékét 800x600 -ra."

Infok a hardwiredről.
  • The Garrett
    ehh és ha nincs driver a monitoromhoz csak a standard?
  • Csacsi
    Na szóval, mindenkinek, akinek az volt a baj, hogy bejött a játék, de ha felbontást váltott, akkor halotta a zenét, de kikapcslot a monitor, annak azt ajánlom, hogy ne szabványos képernyőként installálja fel a monitorját, hanem rendesen drivert rakjon fel hozzá, mert ha szabványos képernyőként rakja fel, akkor a windowsból nézi a refresh rate értéket, és az 200Hz. Szóval fel kell telepíteni rendesen a monitort, és úgy már nem lesz gond. Legalábbis nálam megoldódott a probléma.
  • Mnemomic
    Na szóval mikor nekiugrik a falnak és onnan felfele elrugaszkodik az újabb backspace hatására, akkor meg kell nyomni a felfele nyilat és ottmarad fenn :)
  • The Garrett
    Allhail!

Ájhevöpráblöm vith spilnter cell:

1. Nem tudom szerintem az első gond a monitor képfrissítésével lesz: csak a képernyő közepén egy vibráló csíkban menne a game... 60-70 Hz en ugyanugy... ://

2. Valami SND library error -ra panaszkodik ez gondolom valami hang probléma lesz (AC97 powa)

Vannak valakinek hasonló gondjai? vagy csak velem akarnak kibaszni mert tudják mióta várom ezt a game-t...
  • CSOCSO
    elvileg felugrasz és a levegöben megint.. ekkor elrugaszkodik..és akkor kéne valamit..
  • Mnemomic
    Én rájöttem. Az elején a celláknál próbáld. Ott se a cellánál hanem két cella közti falon :)

Szóval állj mondju jobb oldalra a falhoz. Aztán a jobbra nyíl mellett nyomj egy Backspace-t akkor raugrik a falra, majd megint egyett-azt most meg nem mondom hogy ehhez kell-e már újabb irányt megadni-és akkor elvileg magától megmarad úgy terpeszállásban a két fal között :)
  • CSOCSO
    hja igen, elfelejtettem mondani:)
  • CSOCSO
    ez a baj csak a civileken sikerűlt
  • Mnemomic
    Ja a túszejtés nekem a kinnt lévő civilen sikerült :)
  • Árnyvadász
    Én csak a UBI Soft miatt félek. Mostanában eléggé középszintű programokat adnak ki. De lehet ez a Cell jó lesz. Thx a leírást.