3838
-
#152 Ezt a következtetést, miből vontad le? Bevallom azt, hogy az xbox-hoz nem értek, és talán nem volt jogom elmondani a véleményem, mert csak az egyik oldalt ismerem, de viszont azt tudom,h ogy mi mindent lehet kihozni egy pc-ből, és abban biztos vagyok, hogy több dolgot, mint egy xboxból.
Bár ebben is lehet, hogy tévedek, de mint mondottam, az xbox-hoz nem értek, és ezért nem is akarok tovább beszélni erről. Részemről vége.
Szabad világban élünk, mindenki azt használ, amit szeret, és ebben nincs is semmi rosz.... -
HoTDoG #151 Kicsit néha olyan irreális érzete van az embernek :). Kicsit olyan mint amikor rambo nekimegy egy géppuskával 200 fegyveres katonának, és persze ő győz. Najó ez nem ilyen, de kb 1 hadsereggel kell elbánnunk ;>. -
#150 mind=mint -
#149 Visszatérve az eredeti témára, ez a csávó tök olyan mind dszodsz klúni :) -
#148 ezek utan meg azt is ketlem, hogy ertesz a PCkhez.. :D -
Xboxman #147 De jó ,hogy itt minden kibaszott témából konzol vs pc vita lesz,nevetséges bazz... -
#146 :-DDDDDD
Szerintem szard le....
....jó kis ballisztikus ívben....:-DDD -
#145 azért én leszarom :) -
#144 Egyszerűen szűk látókörű a srác, le se kell szarni. -
#143 ehe játszunk egy CS face to face-t, te TV-n, én monitoron, ok?
-
#142 ja hoppá, unregekkel alapból nem törődünk, ugye?
(kivéve ©UNREG-et :) -
#141 "teljesen mas szerkezet miatt a teven mindig is szebb lesz a kep"
ejha! hát ez nem semmi :DDDD
érdekes, én is játszom néha tv-outtal, de nem tűnik szebbnek a kép...
játszottál te már egyáltalán egy jó monitoron 1024ben fsaa-val? nem írnál ilyen baromságokat... -
#140 Ezt a konzolfejet bazz... nembírom mikor valaki ekkora ostoba. Öreg tudod mi az a felbontás?!
Ja és ha az a legnagyobb előnye a konzolnak, hogy tv-n bambulhatod, akkor elég gáz, mert fogom a tv-re küldöm a képet és már van "nagy" képernyőm...
Konzolon ami jó: csihipuhi (pl: mortal), autózni, platformgamezni, meg britney dancingolni :) de FPS,RTS,RPG,MP gamek ezek mind csak PC-n élvehetők, ez tény de lehet vitázni. Mondjuk nézd meg a kinálatot a PC-n és konzolon...
De a világ nem fekete-fehér!! A konzolnak is vannak jó oldalai, ha nemcsak játszani szeretsz, hanem pl mapszerkesztés, modokkal szórakozni, saját zenét betenni játék alá és még sorolhatnám (növelve az élvezetet), akkor a pc nagyon befigyel! -
#139 Zsírfaszvagy muhahaha.... -
#132 Te tiszte hülye vagy, szerinted az xboxot, örökéletű lesz? ott is ugyanúgy évente meg kel majd venni, ha újabb játékokat akarsz. Maj djön az xbox2, aztán az xbox3, szóval ott is újjítani kell, és hidd el, hogy az xboxos játékok grafikája le van butítva,h goy ne szagasson, és Én itthon ezen a "szar" pc-n, és monitorn, sokkal szebb képet kapok, mint Te xboxon valah is fogsz. -
#130 ja és ez egy DEMO, ingyen van, nem végleges, elviselem hogy netán át kell írni az ini-t hogy menjen... -
#129 Semmivel sem jobb az x-box, mint egy pc.
Annyi a különbség a kettő között, hogy az xboxot, azoknak a looser-eknek találták, akik a pchez túl hülyék, és így midnent egyszerűbben megkaphatnak, viszont ez megy a minőség rovására is.
-
#128 igen a pc-re nem lehet rákötni az erősítőt meg a mélynyomót, mert fölrobban...
annak kis pici 21-es monitornak pedig 4x akkora a felbontása... -
#127 Igazi pöcs vagy mondták már? -
Xboxman #124 Na baromi a jó a game meg minden csak kiba akadozik valamiért pedig az alatta lévő vas elég jó:Intel P4 S478(Northwood) 1600mhz
BOX @ 2260mhz,Asus P4S333-M,512MB Pc 2700(333mhz)Samsung DDR,Abit Siluro Geforce 4Ti 4200 64MB(285/600),Seagate Barracuda IV. 60GB(7200RP,ATA100),NEC 1,44 FDD,SCS KKCHD02 HDD ventillátor(3venti),Acorp Feel-V,Teac W540E(40x)cd-burner,Edimax EN-9130TX 10/100
LEgújabb driverek vannak fönt semmi extra nincs bekapcsolva(aniso meg ilyesmi)! -
HoTDoG #123 Na az Xboxot aztán ténleg sokmindenre lehet használni... -
#122 ez tök kúl, srácok :D -
#121 nem, van olyan kazetta, amin tobb jatek van.. :) -
Xboxman #120 A Lazát lelövik ugye?
Ez it Laza helye! -
#119 minden ságra kazettán egy külön mario? :DD -
#118 en is gondolkodtem egy ilyen retro targy elokaparasan.. :)
na mindegy, karacsonykor nyomulok majd uncsitesom "sarga kazettas" (ez a neve:) masinajan...
van rajta 10 fele Mario... az egyik verzioban pl akkorat ugrik, hogy atrepuli az egesz palyat.. :D -
#117 varjal, varjal... most jonn...
uhhhuukkmmmmmkkkk.... ahhhhhhhhhhhhh.... de jot sz.... -
#116 erre nem válaszolok, mert új 'pc-s játékoknak...' topic indulna itt :)))
AFK foreva!!! :DD -
#115 csak egy X 58eFt, egy bika gep meg 200eFt (min.)... :) -
#114 ezért jobb a bika gép :D -
Xboxman #113 bázzeg mikor jön ki? -
#112 hat igen... ez a tipikus esete a PCs jatekok 'hatranyanak'...
vagy van egy bika geped, es fullban nyomhatod, vagy 'gagyizol'..
ezert jobb a konzol.. :D -
#111 mint mondtam, en a fullrol beszelek, nem a demorol... -
#110 ez te nem igen tudhatod, mivel csak egy demoval jatszol.. :D
egy pelda, hogy hol nincs arnyek:
a legelso kuldetesnel, mikor a rendorsegre be kell jutni... az ego hazbol kijovet egy teraszra ersz, ahol egy or dumal telcsin(?), egy masik pedig kijon a tetoteri hazbol... bemesz, jobbra egy bazinagy TV, itt meg van arnyek... majd mikor fellepsz a kis lepcson, es elmesz balra az L alaku folyosora, lass csodat, eltunik az arnyek...
volt, nincs.. :D -
Xboxman #109 mikor jön ki a full? -
HoTDoG #108 Nekem GeForce 2-m van, és sajna nem megy a hőlátás. Hát sajna ez van, újítani kell :(.
Egyébként nagyon hangulatos, játszható játék. Még játszhatóbb lenne, ha nem akadozna... -
#107 asszem min gef3 kell rendes hőképhez -
#106 nekem nagyon bejön a játék, ilyesmire számítottam.
a hkép viszont nálam csak egyszínű (kék), a melegebb dolgok nem különböznek (pl.:tagok). viszont a hulláknál a nyitott hűtőből látszik, hogy "szivárog a hideg". nálatok is így van? -
#103 Arra még várni kell, talán jövőre... -
#101 Alapbeállítás szerint az egér görgőjével lehet állítani a csóka "sebességét".