3838
  • Mnemomic
    Nekem tetszik :) Amit letöltöttél számítógépről azokat ha nyomsz egy esc-t ott tudod megnézni valamelyik opció alatt. Grafika nagyon állatt 1024-ben is szépen megy és igen jól nézz ki :)
  • CSOCSO
    hát nemtom.. nagyon jo lesz de nem a legjobb... MGS sokkal jobb ennél..persze ilyen kis pályából itélve?....:)))
  • Csacsi
    Nem használok semmi ilyet.
  • Cat #44
    használsz valamilyen hz fixálo programot? hogy a játékok ne fussanak 85Hz alatt vagy ilyesmi, van rakat, nvrefresh stb.

sztm ha használsz ilyet, lehet hogy nem tudja a játék azt a beállítást
    uninstalláld és ugy probáld ki
    más okot nem tudok, persze azonkivul hogy eleve szar a demo
  • Csacsi
    Ahogy olvasom külföldi fórumokon elég sok embernél előjön az a hiba amit a 37-ben írtam le.
  • Csacsi
    Semmi különös, meg kell keresni egy ügynököt, de már csak a hulláját találod meg, utána meg meg kell találni a biztonsági kamera terminálját.
  • Kaszi46
    istenkirály egy gamma lesz ez srácok
  • CSOCSO
    nemtom
  • Nyiri
    mi a feladat a demoban???
  • Csacsi
    Már csak egy kérdésem lenne

Hogy lehet az, hogy mikor felbontást váltok, akkor kikapcsolja a monitorom, és utána nem tudom elindítani a játékot.

Gépem : p4-1,7/512ddr/gef3ti200 128ddr/fujitsu monitor(17'')
    ja és fent van e legújabb detonator is(41.09)
    Eddig minden ment 1024*768-ba, de ezt még 800*600-ba sem tudom átkapcsolni.

Valaki help.
  • CSOCSO
    felugrasz.. aztán amikor felugrottál megint ugrás...
  • Csacsi
    Szóval akkor lássuk pontokba szedve.

Grafika: Elég szép, főleg a fény, és árnyék hatások. Igaz csak 640*480-ban sikerült játszanom, mert ha felbontást akartam váltani, akkor kikapcsolta a monitorom(Ha tudja valaki, hogy miért, az írja meg)
    AI: Nagyon jó kis mesterséges inteligánciát hoztak össze a játékban. Minden egyes rezdülésre felfigyelnek, és nem nézik éppen tétlenül, ha bemész, és lekapcsolod a villanyt. Segítik egymást, már amennyire tudják. Volt olyan, hogy bent voltam a szobába, kinyírtam két őrt, bejött a harmadik, és "okosan" elkezdet keresni, mert nem látott, mert egy sötét helyen megbújtam. Ez is plusz pont.
    Irányítás: Hát nekem ezzel a részével elég sok problémám akadt, Például meg akartam csinálni azt, hogy felugrom két fal között, és két lábbal tartom magam, de fogalmam sincs, hogy lehet.
    Aztán, mikro számítógéppel babrálok, akkor kiír valamit, de nem tudom megnézni, hogy mit töltöttem le. Egy csomó mindenre nem jöttem rá. Például a bemutatókban lehetett olyat csinálni, hogy egy pisztolyt fogtam az őr fejéhez, és lehettt vezetni, de itt ez sem sikerült. Aztán egyszer véletlenül bekapcsoltam a futás gombot, és nem tudtám kikapcsolni(azt sem tudom melyikkel kell)
    Szóval, ha valaki rájött már elég sok mindenre az igazán megoszthatná velem/vwlünk a dolgokat, mert gondolom nem vagyok egyedül ezzel. Vagy legalább adjon valaki egy külföldi fórum címet, ahol utána lehet nézni ennek.
    Játékmenet: Na erről sem tudok sokat írni, mert elég rövid a pálya. Anny viszont biztos, hogy nem lehet ész nélkül végigrohanni a pályákon, igenis gondolkozni kell. Ha hasonlítanom kéne valamihez, akkor az a hitman lenne, de egy azért annál szerintem jobb, bár ezt így, eme rövid demó után nehéz lenne megítélni, és nem is az Én dolgom.
    Hangok: A hangok egészen eltaláltak, viszont e beszédek, illetve a riasztó hangja szerintem kicsit gyengére sikeredett, a játék zenéje dinamikusan váltakozik, de a harcokhoz szerintem nem illik a zene, de ez is csak szubjektív vélemény.

Szóval kipróbálni mindenkinek érdemes, aki szereti az ilyen lopakodós, illetve taktikus játékokat, viszont aki csak lövöldözni szeretne, az messze kerülje el a játékot.

• Árnyvadász
    Rendben. És köszi.
  • Csacsi
    Hát eddig nem sokat játszottam, de majd igyekszem, most értem haza, szóval kb 3 percet játszottam, de majd olyan 2 óra múlva már többet tudok mondani.
  • Árnyvadász
    Csacsi ha játszottál vele, akkor még ma írj róla egy kis beszámolót milyen is lett. Grafika, hangok, játékmenet, hangulat, zene .... Ilyenekre gondoltam. Köszi.
  • Csacsi
    Rá jött már valaki, hogy hogy lehet elővarázsolni a trükköket?
  • Csacsi
    Még én sem jöttem rá egy csomó dologra, csak azt tudom, hogy ha felbontást változtatok, akkor kikapcsolja a monitoromat a játék, ezt nem tudja valaki, hogy miért?

Egyébkén 17 colos a monitorom.
  • dikki*yysw
    hardwired.hu
  • Tyler
    Állat a gama,ha valaki tudja hogy kell azokat az akrobata mutatványokat csinálni ami a bemutatóvideon ugyanezen pályán van az ne kiméljen.
  • Csacsi
    Hardwired-en fent van.
  • Csacsi
    Nah teszt.
  • Csacsi
    Már jön is fél óra, és teszt.
  • Csacsi
    KINT VAN A DEMO!KINT VAN A DEMO!KINT VAN A DEMO!KINT VAN A DEMO!KINT VAN A DEMO!KINT VAN A DEMO!KINT VAN A DEMO!KINT VAN A DEMO!KINT VAN A DEMO!
  • Csacsi
    Holnap este már lesz demo.....
    Már izzítom a netkapcsolatomat.. :)
  • Csacsi
    "Az Ubi Soft Entertainment kezei között formálódó kommandós játéknak, a Tom Clancy's Splinter Cell- nek a csütörökön(19-én) megjelen? demójáról került el? pár infómorzsa. A demó 90MB körül lesz és az els? misszióból lesz benne egy szint. "

Már alig bírok várni....
  • Csacsi
    Hir a demorol, a hardwireden.

Az XBOX tulajok kedvükre edzhetnek Sam bácsival, míg a PC-s részleg januárig kénytelen kihúzni kenyéren és vizen. A nehéz időszak átvészelését megkönnyítendő az Ubi Soft kiadja PC-re a DEMO változatot december közepe tájékán. Sóhaj...
  • Sith
    láttuk.. izé én láttma és nekem is kéne de a türelem fontos erény.. főleg ebbne a játékban :)
  • Csacsi
    Láttátok az új videót, hardwireden fent van. Nekem kell a játék. MOST!!
  • Csacsi
    Az még jó messze van sajnos , de azért remélem neten előbb lesz elérhető
  • Csacsi
    Nem tudni már valamit a megjelenés dátumáról? Én már nagyon várom. Isten egy game lesz!
  • Sith
    szerinte az az elözetes ne mvolt olyna rosz.. na mindegy amugy elég kevés info van róla igy nem igen leht beszélni róla..
  • Benő
    Amse pajtásnak teljesen igaza van. Nem is tudok mit hozzáfűzni, mert nem lenne új. De minnyá ittvan!
    Jujj, úgy izgulok...
  • Amse
    Hat csak!A tobbi jatekrol minek beszelnek ennyit?Elnyerte az ECTS 2002 legjobb game dijat es nem beszelunk egy ilyen game-rol?Ez gaz.Itt van a nyakunkon.Novemberre van kiirva es a novemberi jatekok fele mar polcokon ul.Csak eze kell rola beszelni.Szoval ha tud valaki hireket vagy barmit akkor azt ossza meg itt is.
    amse
  • Amse
    Tenyleg nem erdekell senkit ez a game???Nem ertem!Az elozetesekbol itelve k**** jo lesz.En mar varom!!!

amse
  • Benő
    Nem, a játékra gondoltam. Egyébként a megjelenését novemberre írták ki csakúgy, mint a Conflict: Desert Storm-ét és az már fent van FTP.
    Remélem már hamarosan ez is ott lesz. teljesen igazad van Dynamic abban, hogy nagyon elkussolták a bevezetőjét.
    Na csákó
  • Dynamic
    "Ha valaki FTP-re felrakja, fizetek, a letöltésért!"

A videóért fizetsz?Én felrakom.Vagy a játékra gondoltál? Bár az elég durva lenne így megjelenés előtt két hónappal.
    (Amúgy egy ilyen volumenű játéknak jobb bevezető illett volna:))
  • Benő
    Hi!

Lehet, hogy nem láttam, hogy van már ilyen oldal, pedig egy párszor megnéztem. Na... Van róla két ideóm, ebből ítélve: Minden Idők!!! A két videó címe: http://www.fpscentral.hu/temp/counter_1029353425,18492,.shtml
    és
    http://www.splintercell.com/
    Ha valaki FTP-re felrakja, fizetek, a letöltésért!
    Na csákó-mákó!