3838
  • dikki*yysw
    Beraktam 8 embert egy szobába. FBI-os résznél. Bevittem egy 9 majd egy 10-ediket, mire észrevettem, hogy a 9-edik már kihűlt. Majd a 10-edik is kihűlt.

Ez miért van? Visszatöltöttem az állást, és máshol helyeztem el a következő testeket, mert nem akarom, hogy bárki meghaljon. (mégha nem is ölöm meg, ha kihűl, meghal).

Még 12 testet tudtam volna leszállítani, de emiatt nem jöhetett létre a 20-as csúcstalálkozó, csak 8-an aludtak a szobában. :(

Most voltam a server roomban. Eddig nem sebesültem a játékban, 4 embert öltem meg, egyetlen golyót lőttem eddig emberre. :)
  • Vlala #3637
    Küldjük oda Frei Tamást, ő még a Maarson is találna magyarokat...
  • hykao #3636
    Az UBI-sok azt mondták annó, hogy nem.
  • Vlala #3635
    Tényleg, bunkó módon nem olvastam visszafelé. A rádiót nem nagyon hallgattam, de ezt megnézem... Ezek szerint magyar is van a fejlesztők között?
  • hykao #3634
    Kukk: #3535, de már az is csak nosztalgia volt...

Amúgy a rádióból meg Brahms: Magyar táncok szól valamelyik pályán!
  • Vlala #3633
    Láttátok már a kínai pályán a poént? Miket beszélek, biztos láttátok. Aki még nem, a kínai pályán keressen egty csatornafedelet (sötétben lesz, éjjellátó kell), és nézze meg, mi van ráírva!
  • hykao #3632
    Huhh, de veszélyes csóka vagy...(de mintha már mondtam volna neked ezt...)
  • hykao #3631
  • hykao #3630
    Az nem zártörő! Inkább zárfésű. Nem töröd el a cilindert vele, csak kinyitod a zárat.
  • Panjabi Mc
    ja megvan
  • Panjabi Mc
    Egyébként ha Kihallgatod a csaávókat nem lehet megnézni azt a jegyzettömböt amit kihozott? Hogy a kóddal ki tudd nyitni az ajtót
  • Breki33
    te csak fordíts :-)
  • Panjabi Mc
    Oké kösz szépen hálás köszönet!!!
  • schoma
    A négy darab mozgás billenyűt kell felváltva nyomogatni. Ez az én esetemben: A, S , D, W. (Tehát fel, le, jobbra, balra)
  • Panjabi Mc
    Valaki nem tudna máegmondani többet nem is fogok zavarni
  • Panjabi Mc
    Egy uccsó kérdés hogy töröm fel a zárat? Mert elnyomtam véletlen a szövegnél! Megjeleneik nagyban az a szerszám amivel feltöröd csak nem tudom mit kell nyomni mikor az megjelent hogy feltörjem
  • hykao #3622
    ááá, mostanában mindig lassú vagyok. amire bepötyögöm a dolgokat, addigra már valaki mindig megelőz...
  • dikki*yysw
    :))
  • Panjabi Mc
    Ok már megvan köszi
  • dikki*yysw
    gamehunters.hu -ról pl.
  • hykao #3618
    Rakd fel a magyarítást!!! Akkor talán rájössz, hogy az elején sorba bele kell nézegetni a piros lámpákba.

Magyarítás a GameHunter oldalon
  • dikki*yysw
    Nem most kell nézned a piros fényekre? Ha ennyire nem érted amit mondanak, töltsd le hykao magyarítását, mert különben semmit nem fogsz tudni csinálni.
  • Panjabi Mc

Msot kezdtem el és mikor a csávó beszél Sam-mel az elején megvan és most itt bejött a gyakorlópálya de nem ragál a gombokra nem tudok semerre sem menni mi lehet a gond?
  • dikki*yysw
    Úgy játszom most a SC-t, hogy nem sérülhetek, és nem ölhetek. Meg ha kilövök kamerát (ált. nem szoktam) akkor max. egy golyóval. Meg ilyenek :)
    Így elég sokáig kell néha szenvednem, viszont tök jó.

És szomorúan tapasztaltam, hogy amikor egy kéményről leereszkedve be kell törnöm vkinek az irodájába, ott áll ugye egy csóka; ő mindenképpen meghallja hogy bezúzom az ablakot, meg kell ölni; utána meg beront a szobába 3 katona őket is meg kell ölni :(( (mondjuk egyetlen pisztolylövés nélkül sikerült, a gránáttal).

8 ember fekszik ott most a padlón, és csak 4 él. Szomorú, nem akartam.
  • Evin
    Alapértelmezett: jobb egérgomb
  • Breki33
    shift???
    contlorrersben nézd meg

de nem emléxem távcsöves puskára a demoban

amúgy van saját topicja
  • Nyiri
    Hela!
    Most jatszok a sp: pandora demoval es mar elfelejtettem, hogy melyik gombbal lehet a tavcsoves puskanal leallitani egy rovid idore a lelegzest (mely levegot vesz).

Tudjatok melyik az?
  • dikki*yysw
    Eh fakk.
  • Evin
    Nálam is volt ilyen gubanc. Felraktam az 1.2 patchet, utánna már felment az 1.3 is.
  • dikki*yysw
    Én nem tom felrakni a patchet. Felraktam a SC-t, nem crackeltem, jönne a bonus cd. Rámegyek hogy 1.3 patch, mire kiírja: this patch is for Europe/North America/Middle East distribution only.
    :(
  • tomcooper
    Most toltam végig: kár hogy csak 3 pálya; kezdtem belejönni! :(
    Mindegy, kezdem újra, unásig!! :))
    Hykao: köszi, meggondolom, mert nekem eddig sosem teccett a magyarosítás egyik játékban sem, inkább megpróbálom az angolt! Azé tenx!! :)
  • hykao #3607
    Ha esetleg érdekel dobd rá a magyarítást, nemrég készültem el vele: GameHunter
  • tomcooper
    Köszi, megvan: uninstall a gém (warezes), majd reinst., cd-n lévő cracket NEM feltenni,ezután mission packról 1.3 pecs, majd a 3 level, és legvégül mission pack crackelt exéje be a gémmappába (bár lehet, hogy warezcd-n lévő crackkel is elindulna...
    Amúgy k. jó a mission, bár eddig első pályán nyomtam!!! Eddig teccik!!!
  • Gfreiter
    Hm... de érdemes lenne még kb +5 rugeszt rááldozni egy 128-asra, nem? Inkább várok vele akkor 1 hónapot. Az elkövetkezendő időszakban úgysem fogok tudni nagyon gamélni :(
  • hykao #3604
    ...viszont van eladó 8500-as 10e-ért (ha 64 megás akkor is agyonüti a Gef4mx-et!!!)
  • Gfreiter
    Hm, most láttam egyet, aki venne G 4MX-et max 10e-ért... Viszont eladó ATI-t 128 megásat nem találtam.
  • hykao #3602
    128-as volt, mindjárt megnézem (amúgy apronet)
  • Gfreiter
    Az nem rossz! 64 megás volt? Ez Gforce tényleg fos :( De ezek után ki venné meg tőlem annyiért, amennyiért már majdnem kapsz egy Radeont?
  • hykao #3600
    Én annó, amikor még 8500-as ati-m volt, a splintit 1024x768, minden fullon nyomtam! (csak viszonyításképp a Gef4MX-hez...)
  • Gfreiter
    Nincs mit szépíteni, elég szarul lett összeválogatva gépem konfigja... Pedig bíztam a gyerek szakértelmében, erre ő a lehető legszarabb dolgokat válogatta bele :(