Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hykao
Sztem add el gyoúrsan! Most még el tudod adni majdnem annyiért, amennyiért egy 8500-as ati-t tudsz venni!!! ...azon meg megy minden.
Gfreiter
Tudom, azért mondom, hogy szívás nekem :(

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
Ez a pandorára vonatkozik
Gfreiter
ez szopacs... Nekem Gforce 440 MX van

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
Nézd, nekem eredetiben van meg a játék mission pack-estül (collectors edition), így mélyreható tanácsadásban nem tudlak részesíteni a warezes cuccal kapcsolatban, de korábban már kitárgyaltak alapján:
-valahol a warezes mission pack cd-n (vagy iso-n) ott kell lennie a megfelelõ verziójú .exe indítófájlnak, ezzel felülírod az alapjáték .exe fájlját, és így már rá kell kúsznia, elõször az 1.3-as patch-nek, majd a bónusz három pályának
-elõfordulhat, hogy rosszul töltõdött le a mission pack, de az is, hogy az alapjáték (vagy a cd-k hibásak), ez nem mindig derül ki, hisz némelyik install egyszerûen hibaüzenet nélkül továbbugrik, ha egy fájlt nem talál, vagy nem tudja másolni (mint pl. nem sokkal korábban az egyik emberkével is ez történt: csak a mission pack installnál derült ki, mert egy olyan fájl-blokk hiányzott, ami az alapjáték pc-s verziójából végül kimaradt pályáé volt)

Szóval ha bõvebben kifejtenéd, hogy milyen hibaüzenet van, és a telepítés milyen fázisában, közelebb kerülnénk a hiba felderítéséhez.
Hykao, most akkó hogy köll föltennyi ezt a k. missön pekket? A hajam kezd ritkulni... Elõre is tenx!!
hykao
Hivatalos oldal tanúsága szerint:

1. Min Requirements:
Supported OS : Windows® 98/ME/2000/XP
Processor: 1Ghz Pentium® III or AMD Athlon processor
RAM: 128 MB of RAM
Video card: 64MB video card, ATI 8500 (or higher), GeForce 3 (or higher)
Sound card: Direct X8 compatible
CR-Rom: CD-Rom 8X
Peripherals: Windows compatible mouse and keyboard required
Network: Broadband modem 64Kbit upload
Hard Drive space needed: 2Go

Illetve még:

4. Not Supported:
GeForce 4MX and GeForce 4Go
, Game Pad
hykao
Mindenesetre, ha az "Csak mert annyi mindent szeretnék venni" a gépedre vonatkozott, akkor ram, proci, alaplap meg ilyeneknél elõrébbvaló a videokártya.
dikki*yysw
Lehet hogy szingliben igen, de ha akarsz multizni, ott nélkülözhetetlen lesz szerintem...

Szingliben én is most akarom újrajátszani (na jó, ezelõtt csak kb. 20%-ig jutottam) a játékot, egy MX440-en, ott tényleg nem kell majd igazából a thermo.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Adam II
Úgyis azt használom a legkevesebbet.

dikki*yysw
Menni fog. Szerintem thermo kókány lesz, többi rendben lesz.

Adam II
Szerintetek GeForce 2 fog majd üzemel az SC Pandorra tomorrow?
Csak mert annyi mindent szeretnék venni és a videokártya meg elég drága a pénz az meg ugye kevés:(

Hali!
Mostakkó azt köll csinálni, hogy a cd-n lévõ eredeti exét visszamásolni a gém mappájába, aztán felrakni az 1.3-as pecset? Vagy mi a jó sorrend, mert nekem folyamatosan hibaüzenettel áll le a telepítés, akárhogy másolgatom az exéket!!! Plíz help!!!
Gfreiter
Én is magyaron nyomom, de csak 5 gigám van, ezért a flashen szoktam. De kábelrõl, DSL-rõl egyaránt szarul jön le.

én csak magyar hubokon nyomom, ott találok nha T3-as vagy satellites arcokat,
ahonnan jön 60-70el :)

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Gfreiter
*byte*

Gfreiter
És utána még próbálkoztam erre arra csatlakozni, de mindenhonnan 5-15 kbit/s-sel jött le a cucc.

Gfreiter
*Jacques-ba macska*

Gfreiter
Csak az meg zsákbamacska. A napokban este elindítottam, hogy majd reggelre jól letölt egy-két cuccot, azt reggel még az elsõ cucc negyedénél volt, majd elmentem, gondoltam úgyis csak este leszek itthon. Este hazajövök, és még csak valamivel a 40% után csoszmorgott. Azaz kb 24 óra alatt jött le úgy 300 mega... Na azonnal kilõttem a faxba az egészet...

DC++ on elõbb

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Gfreiter
Hm, márc vége nincs messze. Kíváncsi vagyok HDC-n mikor lesz meg

insp
Ez a first person nézet NAGYON ütõs! Alig várom már!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

hykao
A splintercell.com-on is fennvan.
dikki*yysw
Hykao, lehet tudni honnét szedték pcdome-osok ezt a két videt? Sehol máshol nem találtam meg õket.

dikki*yysw
Híres leszek!

Majd megtalálják a neves gamer magazinok ezt a hozzászólást mert csak bedobják a gugölbe hogy "olyan hozzászólás ami neves gamer magazinunk cimlapján is szerepelhetne" és ez lesz az elsõ result..:)

dikki*yysw
Remélem is! Azzal az elképzeléssel ültem le:

"Na, most írok egy hozzászólást, amely akár a neves Gamer magazinok címlapjain is szerepelhetne, de most csak ide, az SG-re írom be!"

Ez a hozzászólás akár neves Gamer magazinok címlapján is szerepelhetne....

dikki*yysw
VáááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez odabasz! Nagyon fasza!

Gfreiter
Ha letöltött a MP, akkor letöltöm :)

Gfreiter
Köszi :)))

hykao
2 video a pandora multiplayer részérõl, amibõl kiderül, hogy kétféle brigád közül választhatunk: az egyik FPS nézetû, amolyan lerohanós csapat, a másik meg Sam Fisher féle TPS nézetû lopakodós...
...oldalanként két-két különleges látásmód dukál: elektromágneses mezõ látó + valamiféle mozgásdetektáló, a másik oldalon meg a már jól ismert éjjellátó + hõkép látó

érdekes lesz

ja, a két videó mérete olyan 15 mega körüli
hykao
...jó lapátozást!
Gfreiter
Na, már tõtöm lefele a Mission Pekket

Gfreiter
Azé vok hülye, mert mindig csak az autosavet használom, és így nem tok visszamenni adott pályákra De nem baj, úgyis végigviszem mégegyszer :)

Gfreiter
LOL, elég jók :D

Mint Mátyás.. Így járkált az alattvalók között...:)

hykao
...még a végén kiderül, hogy Hamlet grúz király volt...
De Õ csk egy söfõõõõr !!! - MOndja Õ...
De biztos ami biztos, õt is úgy basztam tarkón hogy csak ugy kongott a feje..:)

hykao
...az szovjet cucc, szal az ismerõs is lehet , amúgy a Grúz Védelmi Minisztérium garázsában a Lada (szerû) is ismerõs...csak az elejét elbaszták a modellnek...na meg a sofõr neve: Hamlet...LOLOLOLOL!!!
Nekem az utsó pályán radiátor is ismerõs volt.. ilyen kis barna oldschool.. tudod ott ahol van az a nagy terem, ahol miután felveszed a zárpiszká, bejön 2 õr.. és ki kell õket kerülni.. bemenni oda ahonna jöttek és ott a lépcsõn felmenni vigyázva hogy a lábadnmál levõ lézeres érzékelõkbe ne ütközz bele... na ott a fordulónál az is nagyon ismerõs, nagyanyámnak olyan radiátora volt :P

hykao
Mondjuk milyen érdekes, hogy a rádióból meg Brahms: Magyar táncok szól...hmmm, kamuznak ezek...van ott mégiscsak valamilyen magyar szál...
hykao
...vagy méginkább az ámerikaiak földrajztudását...
Ez sajnos mán a országunkat jellemzi....
Da !

hykao
szerintem az a "megoldás", hogy egyszerûen választottak egy olyan textúrát, amilyet találtak, mondjuk a neten...és amilyenre egy ámerikai polgár azt hiheti, hogy valami nagyon keleti...
hykao
...mint ahogy azt is, hogy 2004-ben Tbiliszi IV.kerületi rendõrkapitányságán mindenütt LCD monitoros PC-k figyelnének, valamint a kapitányságon belül, 20 méternyire a celláktól lenne egy "rendõrségi hullaház" is...LOL
Háááát nemtudod ?
A gém olyan rohadt intelligens, hogy megnézi a windows országbeállításiajit, és aszerint konfigolja a csatornafedelek textúráit.

Mayday
Akkor mi a megoldás?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...