3838
  • Veriel
    Nem fogom elmagyarázni, mert nincs értelme. Beszélhetnék a retina kémiájáról, a szinapszisokról, az agyról, geometriáról, de minek.

Egyszer csináltam egy FLASH animot, amin tökéletesen látni lehetett mindent. 3 téglalap mozgott, 30, 45 és 90 fps-sel. De akinek beverték a fejébe ezt a 30 fps hülyeséget, azt semmi se győzi meg...

Egyébként meg lehet nézni, csak olyan gép kell hozzá, amin fut a Flash 90-nel. NS alatt kisebb proci is elég hozzá.

http://www.mage.hu/doc/fps/
  • see.aakogh
    Haggyad... A burzsujnak már ha nem 99FPS akkor már szar a gép meg kell venni a legujabbat! Én eljátszogatok nagy gámákkal 15-20FPS körül a kis Cerka800MHz-mel meg a GF2MX-400 32Mb-ammal :>
    Speciel én tudok irtani 10FPS-el is, annak szarabb aki azt szokta meg hogy minden 99FPS-el megy
  • Kis Szabó [PT]
    A teljes ugye még nincs kinn??
  • Amse
    Dzsénvéj:te mirol beszelsz?Mi az hogy nalad 40fps-nel szaggat?A filmek 24 fps en mennek az neked szaggat?Elszall az agyam.
  • Rincewind
    Én úgy tudom, hogy 30 felett már nem is nagyon érzékeli a szem a különbséget, ezért törekszik minden fejlesztő a stabil 30 körülire, annál több, meg már max arcoskodásnak jó...
  • Veriel
    A tiédnek lehet.
  • I.C.ram
    50-60 FPS hogy az istenbe lenne már akadás! :D kb 20 fps-nél kezd úgy tünni a szemnek, hogy akad.
  • Rincewind
    30-40 FPS szaggatás? De sajnállak... :P
  • Rincewind
    Hmm, az automex-nél alőrendelhető 6,500 HuF-ért... :)
  • see.aakogh
    40FPS ??? Nekem a MoH:AA a The Bridge nevű pályán erősen 10FPS körül karcol, de már megszoktam, és 6FPS az ami nálam ugy már szuaggatásnak minősül! :>
  • gyandor
    és ebben a GeforceFX-es cikkben azt írják, hogy a kártya mellé adják a játékot, persze az nem egyértelmű, hogy a kártya már kapható-e.

http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=19693
  • Amse
    Na most mikor is jelenik meg?A Pc Dome-on azt irtak hogy Feb.17.De az Ubi Soft-os megjeleseknel meg marcius 20 van kiirva?
    Mikor is jelenik meg?
    amse
  • Blasta
    Hát úgy tünik! Az a 440-es kártya elég csíra ilyen gémekhez, az tuti!
    Majd ujitasz és go play!
  • gyandor
    lehet, hogy a végleges verzió már jobban meg lesz csinálva. Kíváncsi vagyok rá,mikor lehet már hozzájutni.
  • gyandor
    ezek szerint a videokártya a szűk keresztmetszet. Athlon XP 2000+ , 256 MB DDR,GF2 MX400-on szaggat minden felbontásban.
  • Spenser
    Nálam a demo 1,7+ 512 DDR GF2 TI 64 ...
    Ezzel a konfiggal sem szagatott 1024 full grafika...
  • Blasta
    hát nemtom, a demo nem szaggatott egy 1.2-es AMD-n GF4-gyel...
  • ToMy_
    Na most ezert vissza nem teszem, de asszem guggolas + ugras egyszerre, valami ilyesmit probalgass, aztan ha jo, akkor a nagyon titokzatos ugynok bukfencezik elorefele...
  • gyandor
    Ezt csekkoljátok:http://www.pcdome.hu/game.php?id=1397
  • Amse
    Na mi van ezzel a forummal?Ne hadjatok hogy lecsusszon.Kuldjetek screenshot-okat vagy valami.Senki nem tud gurulni?Vagy ez kamu?Nem hiszem.Akkor csak a fullba lesz.Ami a demoba van palya az nem 1 kuldetes hanem az elso palya utolso szakasza.:)Szoval nem lesz olyan rovid.
    IRJATOK!!!
    amse
  • Amse
    Kerdes:Van a hivatalos website-on egy ismerteto a mi draga Sam Fisher-unkrol es a Special Movement be van rolling(Gurulas).Valaki tudott mar csinalni?Mert nekem nem sikerult.Es ha ige akkor hogy?
    csácsá
    amse
  • Deajka
    Más: Árnyvadász lejjebb az AI-t méltatta.
    Nálam visszatérő jelenség ,hogy az outcast-ot feltelepítem és elveszek adelpha világában.
    Basszus, nem tudom, hogy a game fejlesztői mit csináltak de néhány példa:
    -Harc esetén simán hátba támadnak a katonák ha van lehetőségük.
    -a game egyik részénél pár katonát beszorítottam egy kis zsákutcába! Hát, az igen komoly fejtörést okozott nekik. Basszus, volt olyan hogy úgy próbáltak kijönni, hogy az egyik lőtt rám, a másik pedig próbált kijutni.
    -általában a szereplők igen inteligensek. Ha az ajtóban találkozol velük nem bírka módjára jöbnnek ki, hanem "elemzik" a helyzetet. Ha félreállsz akkor kijönnek, ha nem akkor félreállnak.
    -akkor amikor valamelyik npc-t követni kell, időnként megállnak és megnézik, hogy valóban követed-e őket. Ha nem akkor ők is mennek a dolgukra(az is van nekik) ha látótávolságra vagy akkor integetnek, hogy na,húzzá már bele.
    Ezeket csak azért írom ,hogy lássuk az elvárásokat bizony lehet teljesíteni.
  • Deajka
    Az egyik fájlban azt láttam, hogy ez a demo prealpha. mondjuk így már érthető ez a sok hiba.
    Azt viszont nem értem miért így adják ki?
  • Árnyvadász
    Nálam egy DirectSound error-t ír ki. De mikor leokézom a dolgot, bejön a játék és semmi hiba nincsen. Tehát ez nem gond.:)
  • styx
    nekem is megcsinálta ezt, újraraktam a játékot és a detonatort is.
  • Deajka
    Na, mia ..csa történt ? Még be sem fejeztem a mondokámat ! Ki látott már ilyet?!(:

Tehát vissza az eredeti problémához: tudna segíteni valaki?
  • Deajka
    Szasztok!
    Lenne itten egy kis problémám! A game leáll azzal az üzenettel ami az .ini fájlok beállítása előtt van. (bla-bla Urender D3D device.. stb.)
  • styx
    nagyon beindította a fantáziámat a dolog.
  • styx
    :) arra gondoltam, hogy nálam a gf2-n a termo csupa kék, azt annyi.
    Egyébként tényleg állat volna, ha az ellenfelek is éjjellátó optikával pásztáznák a terepet. Akkor pl. csak passzívan (hőkép) lehetne közlekedni, mert az infravetőt egy kilóméterről is kisúzúrják.
  • Árnyvadász
    Száloptika használata: Felszerelésből kiválasztod a száloptikát. Alapbeállításnál ez a CTRL és klikk az optikára. Majd ha ez megvan, akkor ajtóhoz odamenni és bal egérgomb megnyomni és ennyi. Majdan egérrel forgatni:)

styx: Szerintem lesznek olyan őrők. Mivel a trélerekben katonákat és kommandósokat is látni. Azoknak meg biztos, hogy van ilyen. Ez már alapfelszereltség a mai kommandósoknál az életben. De mint tudjuk: Majd kiderül:)
  • styx
    A hullaház kameráját ki kell lőni még az ajtóban állva és akkor nem lesz alarm. Nagyon zord lesz a játék. a hőkép még gef2-en is zúz, pedig nincsenek színek és a megjelenítés is fura. Ha a termo is annyira IRL lesz mint a többi akkor ez tuti no1 game nálam. Azon agyalok, vajon lesznek-e olyan ellenfelek (pl.: őrök, vagy kamerák) akik szintén éjjellátóval vannak felszerelve? Kemény volna; bár akkor szét kéne választani az aktív, passziv infrát. Na mindegy ez a fejlesztők dolga.
  • Deajka
    Fisher kezelése (controls) elég érdekes mert az ütésre vonatkozó infot nem igen találtam. Na így már sokkal jobb... Azt hiszem már elsőre hardon kezdek mert szerintem azért mert sok lehetőséggel bír a program így kevebb lesz a playtime.
    Azért remélem nem. A riasztó a hullaházban szerintem mindenképp meszólal. A száloptikát hogyan kell használni? azt még nem sikerült!
    Na, csá leesett a kalapács !
  • Árnyvadász
    Szerintem mindenképpen megszólal a riasztó bizonyos helyeken, de majd letesztelem újra.
  • Árnyvadász
    Az ablaküvegen én úgy emlékszem van lövésnyom. De lehet, hogy tévedek. Nyakonvágni lehet! Odamész mögé és egyszerűen leütöd. Vagy ha elkaptad hátúlról és fegyvert szorítassz a fejéhez, akkor a bal egérgombbal szintén leüti.

Szemtől szembe is lehet bunyózni. Csak olyankor beszedsz egy pár lövést. A kórboncnokos dolog: Érdekes. Ez biztos hiba. Mert amúgy meg vallatni is lehet az ürgét.
  • Deajka
    Nekem is gef3 van és tényleg nagyon szép. Nekem 667@950, 256ram,wi9n98se+gef3 van és minden fullon van ,simán megy 800x600. illetve megy 1024x768-ban is de akkor villogzik.Na mind1.
    Amit én nem láttam : az ablak üvegen a lövés nyom, (meg máshol sem) nem értem miért nem lehet nyakonvágni az ipsét( nem akarom lelőni).
    Az is kissé érdekes ha kórboncnokot kapásból lelövöm akkor fisher odamegy a hullához és elmondja azt amit egyébként a buci fejű ürge mondana el.Remélem világos voltam?
    Egyébiránt szerintem is nagyon tuti. várom.
  • Árnyvadász
    :)) Ez jó... Szerintem GF4 és GF3 között nincs különbség már. Okszi.
  • Árnyvadász
    Kipróbáltam otthon is a DEMO-t... Geforce3-al. Ég és föld a Geforce2-höz képest. A hőlátás egyszerűen: Letaglózó.... A lámpák fénysugarai is nagyon pöpecek. És a falnak látszó üveg, itt már tisztán üveg. A futási sebesség pedig még 1280*1024-ben is kiváló... Tuti ez a program. Várom a full-t.

Breki: Próbálkozz! Ne legyél már ennyire béna.

Amúgy a túszejtés: Az ellenfél háta mögé osonsz és nyomsz egy SPACE-t, amikor kiírja az interactiv jelzést a jobb sarokban. Ennyi.

A dumáló pasi dísz. Semmit nem kell vele csinálni. Kólásüveget előbb dobd el. Lehet változtatni a távolságot... Na.
  • Deajka
    Hát vazz, ilyen kérdéseket...
  • CSOCSO
    200
  • Csacsi
    Talán, ha reészleteznéd, hogy miért nem indul el, írj valami támpontot, hogy mit csinál, ha megpróbálod eilndítani.