3838
  • Galadriel
    Sajnos ki kell ábrándítanom sok embert.
    Megjelenés 2003 márc.21.
    Sajnos.
    Amúgy már én is várom.
  • djcom
    Ál.azért csuszott a megjelenés mert valami iszonyat gázos védelem van rajta.
    Ha meg a játékmagazinok már tesztelték(Gamer,Gamestar)akkor tuti meglehet már itt-ott,csak épp a warez ISO nem jött még ki:((
    Így volt a Syberia esetében is.A warez ISO ott is csuszott,holott már a tesztelők kezében volt a gamma...
  • Csacsi
    A gamer magazinban 97%-os értékelést kapott, és ott csak azt hozták fel negatívumként, hogy gyengék az átvezető animációk.

Kis Szabó: Lehet, hogy megvan neki, csak nem ilyen stílusban kéne előadnia, hameg tényleg megvan neki, akkor biztos konzolos, és így már érthető ez az életkorban hozzá illő hozzászólás :D LOL
  • Kis Szabó [PT]
    Jah én meg II. Pállal beszélek interurbán :PP
  • bazsi123
    kedves gyermekem, köszönjük építő jellegű hozzászólásodat.
  • Pilu OBI
    Megjlent már?
  • Pilu OBI
    Splinter Cell jelenj meg!
  • djcom
    Szerintem hétvégén kinn lesz....
  • Davidus
    Hu 1 másodpercre azt hittem kijött:)
  • djcom
    ISO,ISO!!!!!
    Rád várunk
  • Árnyvadász
    :)) Valahogy úgy.... Rulzzzzzzzzz!
  • a.carkey
    Tom Clancy! "Nem vagyunk rád méltók!" (WW)
    :)
  • Deajka
    Thanks. Splinter Cell nálam is igazi király ! Főként mert "okos" játék. Vásárlás ? Nehéz eset.
    Pénz, pénz, pénz... (sóhaj)
  • Árnyvadász
    Egy régebbi hozzászólásomban 97%-ot jósoltam neki. Kettővel eltértem. Bár így mondtam: Nem csodálkoznék azon, ha 97%-ot osztogatnának a magazinok erre a progira.

GS-ben hibaként azt vetette fel a tesztelő, hogy ha Sam-el búnyózni támad kedvünk, kétszer kell ütni, hogy kifeküdjön az ellenfél és a második ütés az elég lassú. Amit én is tapasztaltam. Azért ez hibának nem rossz... Mármint, hogy ennyi azt kész... Esetleg azt hozta fel még, hogy X-BOX-os változatban nehezebb volt célozni (PC-n egérrel ez nem gond), és a mentés lehetősége, ami X-Box-on nem lehetett "állandóan", mint PC-n. A többi pozitívum. :)
  • Árnyvadász
    Mellesleg az értékelések röviden:

Unreal2: 87%
    C&C: 85%
    Spl.Cell: 95%!

Ebben az a pöpec, hogy a Gamestar történelmében egyetlen program kapott 96%-ot! Ez pedig a CS, a Counter-Strike volt. Szóval a 95% nagyon brutál, de hát tudtuk jól a DEMO alapján, hogy Fisher barátunk nem hibázik.
  • Árnyvadász
    Szia Deajka!

A full gém a Gunlok nevű progi, melyet anno Videókártyák mellé is adtak, hiszen kihasználja a DirectX 8 lehetőségeit. Az én kártyám mellett is volt Gunlok CD, de az őszintét megmondva nem igazán tetszett a játék. Amúgy a magazin nagyon jó! Érdemes megvenni, mert :

-Unreal II
    -C&C: Generals
    -Splinter Cell

Megateszt van benne +

-Ufo: Aftermath
    -S.T.A.L.K.E.R. interjú (a progi üt, mint atom)
    -Warcraft kiegészítő lemez előzetes is van!

Splinter Cell szerintem jövőhét közepén már szedhető le a netről. De nagyon gondolkozom a bolti megvásárláson. Ez a progi igazi etalon:)
  • Deajka
    Ja, igen.. ez az uj Gs ? Ha igen akkor mi a full game?
    Légyszi...
  • Deajka
    Szerintem ne nagyon írj ide ilyeneket mert nagyon foglak utálni.:)
    Olyan mintha egy bombázó azt mondaná, hogy azt teszek vele amit akarok csak 5 mp-t fussak százon!)
    Na azt mikor lehet már simogatni a cd-t?
  • Árnyvadász
    Splinter Cell 95%-os értékelést kapott.

Épp olvasom a Gamestart és dobtam egy hátast! Mitől?

Saját szavaimmal.

Ime: Az őr bepötyögte a kódot. Majd kinyílt az ajtó és bement rajta. Odamentem én is. De vajon mi lehet a kód? Töröm a fejem, töröm a fejem. Túl messze áltam, hogy kivehessem. Na most mi lesz? Gondolkodom, aztán valahogy letoltam az arcomra a thermal vision szemüveget, hogy körülnézzek, hátha van valami a szobában ami nem tünt fel. ÉS ITT VOLTAM KÉSZ! Az őr újlenyomatainak melegsége még halványan ragyogott pirosas fényben a számok felett.

Én is itt voltam kész, amikor ezt olvastam.

Splinter Cell Über!
  • Davidus
    Meddig tart?:)
  • Davidus
    CS-hez geforce 2:)Valami normális nem mx és lám 100 fps.
  • Árnyvadász
    Ha jól emlékszem február 25-ke körül jelenik meg. Persze külföldön.
  • Sephi
    Mostanaban kell megjelenyen...
  • Sephi
    Ize alitolag ma jelenik meg vagy a napokban...
  • TheZsenyka
    Mit rakjak fel...

A lécet! Robbants be egy Gef4 Ti4200-at.
  • Árnyvadász
    Szembefordulsz a fallal. Utána: Ugrás gomb kétszer és BAL egérgomb egyszer. Mikor ez megvan (ott vagy a falon terpeszben) csak meg kell várni, hogy pont aládmenjen az őr. Ekkor megnyomod az ugrás gombot egyszer és Sam barátunk az őrt leüti, miközben leugrik a falról. Egyébként nem nagy kunszt rájönni a speckó dolgokra, csak próbálkozz a különböző helyeken (csövek a falon) és minden mozgás kombinációd meglesz. Próbálkozz!
  • budasp
    Szevasztok!
    Láttam néhány screenshoot-ot, amiken viszonylag szük folyosón, nagyterpeszben, a két szemközti falra feltámaszkodik a főhős.
    Nem tudjátok hogyan lehet ezt megcsinálni?
  • Kis Szabó [PT]
    Vki nevezze át a topicot Splinter Cell és az fps-re pls.
  • Kis Szabó [PT]
    Ajtónál: kinyitni ajtótra rámész, nyomvatartod a use-t, nyomsz lefelét, megjelenik óvatos kinyitás, use.
  • Amse
    Hagyjuk mar ezt a fps-ezest.Ez Splinter cell topic!Nyissatok masikat ha erool akartok beszelni.
  • Mihail
    Honnan lehet sc-t leszedni?
  • Goodwill
    értem... :)
  • Goodwill
    jelentkezz be te lófaszjóska senki, lebontalak (aztán szétkúrlak)
  • TheZsenyka
    Mondok példát:

-Terminator2 leg elején amikor a "kamera" a lepusztult területet pásztázza.

-Alien2-ben amikor a Gateway űrállomás meg a Föld látszik és úszik a kép.

-Gyűrűk Urában egy rakat tájképnél.
  • Goodwill
    én szoktam számítógépen játszani, mégse veszem észre...
  • TheZsenyka
    Tényleg szaggatnak a mozifilmek is meg a DVD filmek is. Sajnos. Elég bosszantó amikor pl. darabosan úszik el a táj vagy a bolygó a képen. Érdekes, akik nem szoktak számgéppel jáccani, nem veszik észre.
  • Amse
    Az elobb olvastam a Gamestar-on hogy kijott a Splinter Cell 3410-esre java-ban.BESZARAS.Kis platform game.Van egy animacio is az oldalon.Nezzetek meg.
    tsa
    amse
  • Ron Ragm
    Amikor elindítom a gamet kilép egyből a lent látható szöveggel
    Kipróbáltam amit lentebb írtatok de az sem segített
  • see.aakogh
    Valoban igy van; minnél több FPS számod van annál jobbb, annál élvezhetőbb, de azon kezdtunk vitatkozni hogy 30-40FPS már szaggatás meg minden. Na mindegy nem kivanok tovabb vitazni ezzel kapcsolaban, te szerencses vagy hogy lehet olyan geped amin 30-40FPS már szarnak számít.
  • Dynamic
    Ezt azért mondtam, mert Dzsénvéjnek kevés a 40 fps(még a Splinter Cellhez is).