3838
-
Galadriel #375 Sajnos ki kell ábrándítanom sok embert.
Megjelenés 2003 márc.21.
Sajnos.
Amúgy már én is várom. -
djcom #371 Ál.azért csuszott a megjelenés mert valami iszonyat gázos védelem van rajta.
Ha meg a játékmagazinok már tesztelték(Gamer,Gamestar)akkor tuti meglehet már itt-ott,csak épp a warez ISO nem jött még ki:((
Így volt a Syberia esetében is.A warez ISO ott is csuszott,holott már a tesztelők kezében volt a gamma... -
#370 A gamer magazinban 97%-os értékelést kapott, és ott csak azt hozták fel negatívumként, hogy gyengék az átvezető animációk.
Kis Szabó: Lehet, hogy megvan neki, csak nem ilyen stílusban kéne előadnia, hameg tényleg megvan neki, akkor biztos konzolos, és így már érthető ez az életkorban hozzá illő hozzászólás :D LOL
-
#369 Jah én meg II. Pállal beszélek interurbán :PP -
bazsi123 #368 kedves gyermekem, köszönjük építő jellegű hozzászólásodat. -
#366 Megjlent már? -
#365 Splinter Cell jelenj meg! -
djcom #364 Szerintem hétvégén kinn lesz.... -
#363 Hu 1 másodpercre azt hittem kijött:) -
djcom #362 ISO,ISO!!!!!
Rád várunk -
Árnyvadász #361 :)) Valahogy úgy.... Rulzzzzzzzzz! -
#360 Tom Clancy! "Nem vagyunk rád méltók!" (WW)
:) -
Deajka #359 Thanks. Splinter Cell nálam is igazi király ! Főként mert "okos" játék. Vásárlás ? Nehéz eset.
Pénz, pénz, pénz... (sóhaj)
-
Árnyvadász #358 Egy régebbi hozzászólásomban 97%-ot jósoltam neki. Kettővel eltértem. Bár így mondtam: Nem csodálkoznék azon, ha 97%-ot osztogatnának a magazinok erre a progira.
GS-ben hibaként azt vetette fel a tesztelő, hogy ha Sam-el búnyózni támad kedvünk, kétszer kell ütni, hogy kifeküdjön az ellenfél és a második ütés az elég lassú. Amit én is tapasztaltam. Azért ez hibának nem rossz... Mármint, hogy ennyi azt kész... Esetleg azt hozta fel még, hogy X-BOX-os változatban nehezebb volt célozni (PC-n egérrel ez nem gond), és a mentés lehetősége, ami X-Box-on nem lehetett "állandóan", mint PC-n. A többi pozitívum. :) -
Árnyvadász #357 Mellesleg az értékelések röviden:
Unreal2: 87%
C&C: 85%
Spl.Cell: 95%!
Ebben az a pöpec, hogy a Gamestar történelmében egyetlen program kapott 96%-ot! Ez pedig a CS, a Counter-Strike volt. Szóval a 95% nagyon brutál, de hát tudtuk jól a DEMO alapján, hogy Fisher barátunk nem hibázik. -
Árnyvadász #356 Szia Deajka!
A full gém a Gunlok nevű progi, melyet anno Videókártyák mellé is adtak, hiszen kihasználja a DirectX 8 lehetőségeit. Az én kártyám mellett is volt Gunlok CD, de az őszintét megmondva nem igazán tetszett a játék. Amúgy a magazin nagyon jó! Érdemes megvenni, mert :
-Unreal II
-C&C: Generals
-Splinter Cell
Megateszt van benne +
-Ufo: Aftermath
-S.T.A.L.K.E.R. interjú (a progi üt, mint atom)
-Warcraft kiegészítő lemez előzetes is van!
Splinter Cell szerintem jövőhét közepén már szedhető le a netről. De nagyon gondolkozom a bolti megvásárláson. Ez a progi igazi etalon:) -
Deajka #355 Ja, igen.. ez az uj Gs ? Ha igen akkor mi a full game?
Légyszi... -
Deajka #354 Szerintem ne nagyon írj ide ilyeneket mert nagyon foglak utálni.:)
Olyan mintha egy bombázó azt mondaná, hogy azt teszek vele amit akarok csak 5 mp-t fussak százon!)
Na azt mikor lehet már simogatni a cd-t? -
Árnyvadász #353 Splinter Cell 95%-os értékelést kapott.
Épp olvasom a Gamestart és dobtam egy hátast! Mitől?
Saját szavaimmal.
Ime: Az őr bepötyögte a kódot. Majd kinyílt az ajtó és bement rajta. Odamentem én is. De vajon mi lehet a kód? Töröm a fejem, töröm a fejem. Túl messze áltam, hogy kivehessem. Na most mi lesz? Gondolkodom, aztán valahogy letoltam az arcomra a thermal vision szemüveget, hogy körülnézzek, hátha van valami a szobában ami nem tünt fel. ÉS ITT VOLTAM KÉSZ! Az őr újlenyomatainak melegsége még halványan ragyogott pirosas fényben a számok felett.
Én is itt voltam kész, amikor ezt olvastam.
Splinter Cell Über! -
#352 Meddig tart?:) -
#350 CS-hez geforce 2:)Valami normális nem mx és lám 100 fps. -
Árnyvadász #349 Ha jól emlékszem február 25-ke körül jelenik meg. Persze külföldön. -
#348 Mostanaban kell megjelenyen... -
#346 Ize alitolag ma jelenik meg vagy a napokban... -
TheZsenyka #345 Mit rakjak fel...
A lécet! Robbants be egy Gef4 Ti4200-at. -
Árnyvadász #341 Szembefordulsz a fallal. Utána: Ugrás gomb kétszer és BAL egérgomb egyszer. Mikor ez megvan (ott vagy a falon terpeszben) csak meg kell várni, hogy pont aládmenjen az őr. Ekkor megnyomod az ugrás gombot egyszer és Sam barátunk az őrt leüti, miközben leugrik a falról. Egyébként nem nagy kunszt rájönni a speckó dolgokra, csak próbálkozz a különböző helyeken (csövek a falon) és minden mozgás kombinációd meglesz. Próbálkozz! -
budasp #340 Szevasztok!
Láttam néhány screenshoot-ot, amiken viszonylag szük folyosón, nagyterpeszben, a két szemközti falra feltámaszkodik a főhős.
Nem tudjátok hogyan lehet ezt megcsinálni? -
#338 Vki nevezze át a topicot Splinter Cell és az fps-re pls. -
#337 Ajtónál: kinyitni ajtótra rámész, nyomvatartod a use-t, nyomsz lefelét, megjelenik óvatos kinyitás, use. -
#336 Hagyjuk mar ezt a fps-ezest.Ez Splinter cell topic!Nyissatok masikat ha erool akartok beszelni.
-
Mihail #333 Honnan lehet sc-t leszedni? -
#332 értem... :) -
#331 jelentkezz be te lófaszjóska senki, lebontalak (aztán szétkúrlak) -
TheZsenyka #330 Mondok példát:
-Terminator2 leg elején amikor a "kamera" a lepusztult területet pásztázza.
-Alien2-ben amikor a Gateway űrállomás meg a Föld látszik és úszik a kép.
-Gyűrűk Urában egy rakat tájképnél. -
#327 én szoktam számítógépen játszani, mégse veszem észre... -
TheZsenyka #326 Tényleg szaggatnak a mozifilmek is meg a DVD filmek is. Sajnos. Elég bosszantó amikor pl. darabosan úszik el a táj vagy a bolygó a képen. Érdekes, akik nem szoktak számgéppel jáccani, nem veszik észre. -
#325 Az elobb olvastam a Gamestar-on hogy kijott a Splinter Cell 3410-esre java-ban.BESZARAS.Kis platform game.Van egy animacio is az oldalon.Nezzetek meg.
tsa
amse -
#322 Amikor elindítom a gamet kilép egyből a lent látható szöveggel
Kipróbáltam amit lentebb írtatok de az sem segített -
#321 Valoban igy van; minnél több FPS számod van annál jobbb, annál élvezhetőbb, de azon kezdtunk vitatkozni hogy 30-40FPS már szaggatás meg minden. Na mindegy nem kivanok tovabb vitazni ezzel kapcsolaban, te szerencses vagy hogy lehet olyan geped amin 30-40FPS már szarnak számít. -
#318 Ezt azért mondtam, mert Dzsénvéjnek kevés a 40 fps(még a Splinter Cellhez is).