3838
  • Kis Szabó [PT]
    Gamestar, Gamer magazin :)) (Ez itt a reklám helye)
  • Takigabi
    majd a teljesben lesz tréning ott majd kitanulhatod amugy én se nagyon tudom
  • Csacsi
    Most olvasom, hogy ez a demo, csak a játék 6 százalékát teszi ki, szóval lesz még mit felfedezni :))

Miért nem jön már? :(((
  • Mr. Perfect
    Na, most néztem meg az automex-nél 6990.- és február 27-re írják a megjelenést. Hát ez az ár nagyon jó lenne, pláne a NWN 16900.- hoz képest...
  • Nyiri
    6500ft lesz ha megjelenik
  • CSOCSO
    amugy nekem annyira nem tetszik..amugy ari meg jo ...tuti leszedem de .....MGS fényévekkel jobb...sok varázs nincs benne.. mondjuk az MGS szinte egy film...szal :))áhh mindegy..
  • Petyus_
    Ja csak már nem műxik a konzol minz előző demoban, nem tom kiíratni az fps-t..
  • CSOCSO
    ez rohadtul látszik főleg amikor az elején bejön a kis szürke + jel:)))tiszta unreal:))))))))))
  • Amse
    France van nekem 56-k/s os modemem!
    SHIT!
    Nembaj holnapra +lesz de addig mit csinaljak?
    Gurulnimeg mindig nem tudok.
    Elengedni nem lehet a tuszt csak leutni?
    Es hogy lehet a fejet a falbaverni?Lattam az egyik sreenshoton a Gamestar-ba.
    amse
  • Mr. Perfect
    Mondjuk egyébként én tutira meg fogom venni. Ez az a játék ami nagyon megéri a pénzt. És, hogy a fejlesztőket támogassuk!!! Csak mire nálunk is kapható lessz addigra lerágom mind a tíz körmöm :-))))
  • Mr. Perfect
    Saturn: elárulom, hogy az Unreal Warfare engine-t használja a játék :-)))))))
  • Mr. Perfect
    Tényleg miért nem jön már ki warez formában?
    Szinte az összes játék nemsokkal miután gold lett már megszerezhető volt. Valaki írta itt egy kicsit korábban, hogy valami nagyon baró másolásvédelme van a játéknak. Sajnos igaza lehet. De azért csak nem fog ki a warez csapatokon teljesen? Azért az nagyon durva lenne. Mindenesetre aggasztó ez a késés.......
  • CSOCSO
    neeem simán ugorj át..nem fox tudni de megkapaszkodsz és felhúzhatod magadat...izé..egér görgővel tudsz tempót állítani
  • Nyiri
    folotted van egy kotel kifeszitve abba kapaszkodj meg es csussz at
  • Cat #418
    jött ki uj demó, amiben már három pálya van
  • CSOCSO
    elmész hátra ahol az aljnövényzet van legugolsz és bemész alul...
  • Amse
    Akarom Akarom Akarom!Vegyetek + a Gamestart merk jo sok SC van benne.6oldal bemutato 2 o. Szakertoi velemeny Makrai Tiborral(BB-be volt a katona).Es 5 o. Tipp.
    Nagyon cool.
    amse
  • styx
    hát igen, a hőkép gef2-n elég ócska. a testeken átlátás gyakorlatilag 0. nem baj, nemsokára jön bele új kártya. tényleg aki radeonnal nyomja annak milyen? van valaki itt olyan?
  • SGP
    NP. Poénosnak akartam írni, de nem jött át ezek szerint.
  • PREMIERE1
    Ha a liftbe való beszálláskor a demonak vége, akkor végignyomtam. Bejött. Az első két "küldetés", elég tutorial szintű volt, a 3. viszont már zseniális. Minden nagyon jól működik. A távcsöves puska is ott van, bár kicsit nehézkes a célzás, de bele lehet jönni. A kiegészítők - sokkoló, altató - nagyon jók és alkalmazhatóak. Az általam látott játékok közül, itt oldották meg a "lockpick"-et a legötletesebben. Ráadásul minden zár más ... Nagyon cool és élvezetes. Már csak poénból is, de mindent kinyitottam. Az őrök AI-ja is nagyon jó lett. Az is nagy ötlet, hogy nem csinálok semmit a játékkal (éppen vacsoráztam, de bekapcsolva hagytam), erre Fischer beszól, kb. fél óra után: "mmm Pleeeassse!" Gondolom, hogy menjek már vele (még jó, hogy nem fordult hátra)... Poén.
    A 3. pályán, ha rálépsz a törmelékre, meghallják. Mint a Hitman 2-ben, a "pizzás pályán". Hehe. Reális. A sokkoló nagyon cool. Megrázkódik az ipse és a földön fekve is rángatózik. :)
    Fejbe is lőttem szegény(eke)t ...
    Jöhetne már a full. A story nagyon Clancy-s, szóval zseniális.
  • styx
    Zúz az új demo. A termo résznél még nem tartok sajna.
    A sima nv zölden valahogy jobban bejött. Na mindegy; ízlések és pofonok.
  • Pilu OBI
    Kérdezd meg Inquisitor-t ö itt a mindent tud a gamáról.
  • SGP
    Miért lennék sötét, mert nem tudtam, hogy a fő küldetések le vannak bontva több kisebbre?
    Nem baj, te mindent tudsz. Nyilván a spanyol viaszt is te szartad. Gratula
  • CSOCSO
    LOL szép lenne:)
  • ubi
    Kib@szott király játék!!!!!!Elélvezek a zenétől!
  • Rincewind
    10 köldetésből áll a játék!
    És ezek mind kisebb al-küldetésekre bomlanak még, amik természetesen egyre nehezednek. Az eddig megjelent 2 demó három ilyen kis rész-köldetést fedett fel csupán.
  • Pilu OBI
    http://www.hardwired.hu
  • Kis Szabó [PT]
    Nagyon ütős ez a DEMO. 1. küldetés fantasztikus, másodikat (első DEMO küld.) 0 golyóval kellett végigvinnem (meg pár medipackkal)
  • Davidus
    SP egy kurva jo game lesz de csak egy game. Az MGS egy érzés:)
  • SGP
    Én végignyomtam a MGS2-t, de szerintem az SP jobb
  • Davidus
    Jó kis game ez de nekem csak ráhangolónak lesz jo az MGS2 elött:)
  • SGP
    Hány küldetés is van? Asszem 7.
    Abból már 4-et kiadtak demóban. Tehát a 3 küldetés kerül majd 7000 Ft-ba(Automex szerint)
    Így már nem is olyan olcsó!
  • Rincewind
    Februárban jelenik meg. Ha szétnézel a neten már itthon is előrendelheted februári szállítással!
  • Csacsi
    Ez a demo valami iszonyat jó, jobb mint az előrőjé, mert jóval hosszabb, én még csak az 1. küldetést csináltam meg, de már annak is nagyon jó hangulata van :)))

ISO-t akarok :)
  • Mr. Perfect
    A Splinter Cell saját oldalán is a Február 18. áll, úgyhogy nekik már csak lehet hinni...
    Pl.ITT
  • Galadriel
    Neked legyen igazad.
    Amúgy a PC dome honlapján olvastam.
  • Mr. Perfect
    Én már töltöm is le, kíváncsi vagyok hogy milyen :-))))
  • mazsa
    KIJÖTT EGY ÚJ DEMÓ!!!
  • M@TriX
    Nanááááá! :))
  • djcom
    Azt nagyon rosszul tudod.Február 18-án jelenik meg a gamma..:))