3838
-
Takigabi #484 ez szerintem X-boxos kép -
Takigabi #482 http://www.jatekhirek.hu/sc.htm -
#481 figy, nem úgy van hogy márciusban jelenik meg a game??????az szar lenne mer én is kurvára várom már!!!! -
Takigabi #480 http://www.jatekhirek.hu/sc.htm -
#479 hat, remelem meg ma, de legkesobb holnap reggel megjelenik:) -
Takigabi #478 itt valami gáz van... -
#477 bocsánat nforce-t
-
#476 nem hiszem el, hogy még mindig nem elérhető a game :(
Arra ment el az egész napom, hogy figyeltem az isonews-t, meg az nforc-et, és semmi eredmény :(
-
Árnyvadász #475 Media Markt mi más? :) Szóval ott kell vásárolni, ha jó áron akarsz venni cuccokat. Ráadásúl fergeteges a választék is. EUROPARK, Határ út. -
#474 Jó lesz ez...
-
Deajka #473 A Cd galaxisban a régi, megszokott 10.000 fölött kínálják... -
Árnyvadász #472 Biztosított a hosszú játékmenet. Ez nem egy két-háromnap alatt végigviszem stuff. 50 óra játékidő van benne, ami azért valjuk be elég tisztességes... Na még ez is! :) -
Árnyvadász #471 Azért nem semmi, hogy a bolti ára is 7000Ft lesz!!! Ez a program aztán igazán minden téren ütős. Végre ezt is megéltük.... Hurrá:) -
#470 Hmmm... pedig elhúztam a kajaszüntetet, mégsincs semmi eredmény :((
-
#469 Én 5 percenként frissítem, de semmi eredmény :(
Most elmegyek félórás ebédszünetemre, mire visszajövök remélem már meglesz.
Hajrá Deviance, Fairlight, Razor -
djcom #467 Nem lezs egyszerű a feltörés valszeg,hogy miért azt már írtam lejjebb....
Szerintem optimális esetben szerda reggel-déleőtt lesz ISO.....
De bízzunk....:) Fairlight,Razor,Deviance rulez -
#466 Ilyen is régen volt már, hogy később lett meg a játék, mielőtt leírást olvastam volna róla akármelyik magazinban :D
-
Deajka #465 Ez szép. És ? -
#464 -
#463 Metal Gear Solid - konzolra.
Hasonló cuc mit ez, és az egyik legsikeresebb gém PS2-re! -
#462 Elméletileg már csak 15 óra, az azt jelenti, hogy olyan hajnali 1 óra körül jelenik meg, amit remélhetőleg reggelre feltörnek, ami azt jelenti, hogy holnap, ha hazaérek munkából, akkor már nyomhatom is.... :)
Lécci ne szomorítsatok el, olyan jó álmodozni :D
-
Zsoltee_a_bator #461 mi az az mgs? annyit emlegetitek. vmi hasonlo cucc? -
#460 de igen, van az első, a szabadtéri, aztán a rendőrség, utána meg az utolsó, ami egy parkolóházban kezdődik. Ez három pálya.
Nem küldetés volt, hanem pálya. Egy küldetés több pályából áll.
-
#459 a legjobb hogy ugyanugy megy szinte medium grafon mint low on..highot nem engedi..de medium sokkal szebb -
#458 Remélem a fullban már jó lesz majd a fejlövés, ugyanis most elég nehéz bevinni egyet. Egyébként Game of the year. -
#456 Hát igen, az azért van, mert ott van a demonak a vége :((( sajnos megint akkor mikor már kezd belejönni az ember :((
-
#454 Alitolag mar kedden kint is lesz :)
Mondjuk en alig varom mar hihe :)
A demot is csak azert toltotem le hogy meggyozodjek arrol hogy ez tenyleg rulez gama.
De a MGS 2 is mar ugy varom hogy jaj :) -
#453 Tényleg:) -
#452 Vki nem tudja miért lövi ki az új DEMO a hangot játék közben?? Egyszercsak elnémul, meg belassul mint a xar. A 2. pályán (a felhőkvarcolóknál) hol a rákba kell kinyitni azt a hülye ajtót Ivannak?? Ill. a felhők.-ból vissza lehet jutni a parkolóba?? -
Takigabi #451 nagyobb felbontásba -
Takigabi #450 szerintem ha átírod az egyik ini-t lehet hogy bejön -
Takigabi #449 szerintem a videókártya miatt van nekem se lehet állítani amúgy -
#448 hehh most nyomom hard on lőszerem már nincs..egyszerűen tehetetlen az ember...nekem nem tetszik a gamma.. kurva jo sok ötlet de egy fél játék az egész... leütni az embereket meg alig lehet...szar -
#447 Nekem csak 640*480-at engedi. Első demóban viszont tudtam állítani. -
#446 én nem mondtam hogy miért kicsi a látotávolság:))))))) -
Takigabi #445 miért ne lehetne... -
#444 MGS ben azért kicsi a látoótávolság hogy ne kelljen a visszatöltögetéssel szaggatni a játékmenetet. -
#443 Nem lehet valahogy az új demóban felbontást állítani? -
#442 hát igen azért jo sok különbség van a két gamma között....azért mgsben kicsi a látotávolságod neked is és az ellennek is.. nekem a demo annyira nem tetszett..oké jo szép meg minden..de...semmi extra nincs benne...
mgs ben meg nagyon odabaszott a zene!!! -
#440 Hat a MGS soha nem veri semi sztm... bar most jaccotam a Splinter Cell demoval es igazan erdekesnek tunt. Addig ugyan en velemenyt nem irok amig nem jacotam vegig.
A MGS lehet az is elonyere szalt hogy kulombozo szereplok voltak es erdekes feladatokat kaptunk. Mindekikel mashogy kellet harcolni meg miegymas.
Majd meglassuk :)