3838
  • Takigabi
    ez szerintem X-boxos kép
  • Takigabi
    http://www.jatekhirek.hu/sc.htm
  • oneal1
    figy, nem úgy van hogy márciusban jelenik meg a game??????az szar lenne mer én is kurvára várom már!!!!
  • Takigabi
    http://www.jatekhirek.hu/sc.htm
  • gergou
    hat, remelem meg ma, de legkesobb holnap reggel megjelenik:)
  • Takigabi
    itt valami gáz van...
  • Csacsi
    bocsánat nforce-t
  • Csacsi
    nem hiszem el, hogy még mindig nem elérhető a game :(

Arra ment el az egész napom, hogy figyeltem az isonews-t, meg az nforc-et, és semmi eredmény :(
  • Árnyvadász
    Media Markt mi más? :) Szóval ott kell vásárolni, ha jó áron akarsz venni cuccokat. Ráadásúl fergeteges a választék is. EUROPARK, Határ út.
  • Galy
    Jó lesz ez...

• Deajka
    A Cd galaxisban a régi, megszokott 10.000 fölött kínálják...
  • Árnyvadász
    Biztosított a hosszú játékmenet. Ez nem egy két-háromnap alatt végigviszem stuff. 50 óra játékidő van benne, ami azért valjuk be elég tisztességes... Na még ez is! :)
  • Árnyvadász
    Azért nem semmi, hogy a bolti ára is 7000Ft lesz!!! Ez a program aztán igazán minden téren ütős. Végre ezt is megéltük.... Hurrá:)
  • Csacsi
    Hmmm... pedig elhúztam a kajaszüntetet, mégsincs semmi eredmény :((
  • Csacsi
    Én 5 percenként frissítem, de semmi eredmény :(

Most elmegyek félórás ebédszünetemre, mire visszajövök remélem már meglesz.

Hajrá Deviance, Fairlight, Razor
  • djcom
    Nem lezs egyszerű a feltörés valszeg,hogy miért azt már írtam lejjebb....
    Szerintem optimális esetben szerda reggel-déleőtt lesz ISO.....
    De bízzunk....:) Fairlight,Razor,Deviance rulez
  • Csacsi
    Ilyen is régen volt már, hogy később lett meg a játék, mielőtt leírást olvastam volna róla akármelyik magazinban :D
  • Deajka
    Ez szép. És ?
  • Pupcika
  • Blasta
    Metal Gear Solid - konzolra.
    Hasonló cuc mit ez, és az egyik legsikeresebb gém PS2-re!
  • Csacsi
    Elméletileg már csak 15 óra, az azt jelenti, hogy olyan hajnali 1 óra körül jelenik meg, amit remélhetőleg reggelre feltörnek, ami azt jelenti, hogy holnap, ha hazaérek munkából, akkor már nyomhatom is.... :)

Lécci ne szomorítsatok el, olyan jó álmodozni :D
  • Zsoltee_a_bator
    mi az az mgs? annyit emlegetitek. vmi hasonlo cucc?
  • Csacsi
    de igen, van az első, a szabadtéri, aztán a rendőrség, utána meg az utolsó, ami egy parkolóházban kezdődik. Ez három pálya.

Nem küldetés volt, hanem pálya. Egy küldetés több pályából áll.
  • CSOCSO
    a legjobb hogy ugyanugy megy szinte medium grafon mint low on..highot nem engedi..de medium sokkal szebb
  • mazsa
    Remélem a fullban már jó lesz majd a fejlövés, ugyanis most elég nehéz bevinni egyet. Egyébként Game of the year.
  • Csacsi
    Hát igen, az azért van, mert ott van a demonak a vége :((( sajnos megint akkor mikor már kezd belejönni az ember :((
  • Sephi
    Alitolag mar kedden kint is lesz :)

Mondjuk en alig varom mar hihe :)
    A demot is csak azert toltotem le hogy meggyozodjek arrol hogy ez tenyleg rulez gama.
    De a MGS 2 is mar ugy varom hogy jaj :)
  • Davidus
    Tényleg:)
  • Kis Szabó [PT]
    Vki nem tudja miért lövi ki az új DEMO a hangot játék közben?? Egyszercsak elnémul, meg belassul mint a xar. A 2. pályán (a felhőkvarcolóknál) hol a rákba kell kinyitni azt a hülye ajtót Ivannak?? Ill. a felhők.-ból vissza lehet jutni a parkolóba??
  • Takigabi
    nagyobb felbontásba
  • Takigabi
    szerintem ha átírod az egyik ini-t lehet hogy bejön
  • Takigabi
    szerintem a videókártya miatt van nekem se lehet állítani amúgy
  • CSOCSO
    hehh most nyomom hard on lőszerem már nincs..egyszerűen tehetetlen az ember...nekem nem tetszik a gamma.. kurva jo sok ötlet de egy fél játék az egész... leütni az embereket meg alig lehet...szar
  • mazsa
    Nekem csak 640*480-at engedi. Első demóban viszont tudtam állítani.
  • CSOCSO
    én nem mondtam hogy miért kicsi a látotávolság:)))))))
  • Takigabi
    miért ne lehetne...
  • Davidus
    MGS ben azért kicsi a látoótávolság hogy ne kelljen a visszatöltögetéssel szaggatni a játékmenetet.
  • mazsa
    Nem lehet valahogy az új demóban felbontást állítani?
  • CSOCSO
    hát igen azért jo sok különbség van a két gamma között....azért mgsben kicsi a látotávolságod neked is és az ellennek is.. nekem a demo annyira nem tetszett..oké jo szép meg minden..de...semmi extra nincs benne...
    mgs ben meg nagyon odabaszott a zene!!!
  • Sephi
    Hat a MGS soha nem veri semi sztm... bar most jaccotam a Splinter Cell demoval es igazan erdekesnek tunt. Addig ugyan en velemenyt nem irok amig nem jacotam vegig.

A MGS lehet az is elonyere szalt hogy kulombozo szereplok voltak es erdekes feladatokat kaptunk. Mindekikel mashogy kellet harcolni meg miegymas.

Majd meglassuk :)