3838
  • TheZsenyka
    Akkor még nincs ISO?
  • Pilu OBI
    Nekem megvan!!! Három pályát végignyomtam már.

Ja nem. Ez csak a demo.

:DDDDDD
  • Petyus_
    Ha! Vót már sok ISO, de Szplintör Szell az míg nem vót!

(csak azér mer a szabványt így kiemelted )
  • TheZsenyka
    Na van már ISO?

(nem a szabványra gondolok)
  • Goodwill
    talán te voltál a riporter kocsordon? :D
  • Árnyvadász
    Bázzzz :)DDD
  • Árnyvadász
    Ismerős az eset.
  • Goodwill
    egyebet nem tudok mondani....kérem kapcsolja ki :D
  • Árnyvadász
    Most az lenne a poén ha valaki Jégermájszter nick névvel bejönne ide és azt mondaná: Miért ne? :D
  • Árnyvadász
    Józan paraszti ésszel: 1CD-s. Miért lenne több?
  • Csacsi
    Tényleg még mindig nem lehet tudni, hogy hán cd lesz a game?
  • djcom
    Cd-n:)
  • Csacsi
    Ennyire ne offoljuk szét a topicot, inkább mondjátok már hol található a játék :))
  • Árnyvadász
    Egyébként poénszinten még befér ide egy dolog:

Fiktív kutyámnak kapásból 75%-os méregellenállása lenne, így mikor egy Andariel kinézetű szomszéd befigyelne a mérgével, már a bejárati ajtóból lerohannám az én kedves simogatós egy ütés egy emberes pikámmal:)
  • Pupcika
  • Árnyvadász
    1. Hogy jön ez most ide?
    2. Nincs kutyám.
    3. Ha lenne és valaki megmérgezné, akkor az az ember többet nem jelentene semmit a számomra. Mert ha már megmérgezik, nyilván szomszéd, környékbeli vagy egyéb lenne és akkor ismerném.
    4. Diablo-t lehet szeretni, meg nem szeretni. Én szeretem. Egy darabig legalábbis biztos. Hosszú távra leköt és ezt ritkán adja meg egy játékprogram, pláne a mai felhozatalt tekintve.
    5. Szeretem az állatokat. Sőt, nagyon is! Vigyáznék rá, ahogy időm engedi. Lehetőleg így nem mérgeznék meg. (Bár ezt kivédeni nem könnyű, tudom nagyon jól.
    6. Az hogy Diablo függő vagyok, az nem azt jelenti, hogy nem foglalkoznék kellőképpen azzal ami az enyim, mondjuk jelen esetben a kutyám. Ami ugye nincs, de tegyük fel, hogy most mégis van.
    7. Igazából a függőségem egyik legrosszabb (de ezt most jónak ítélem meg) folyománya az, hogy nem igazán érdekelnek a kijövő játékok, legyen az U2, C&C stb... Egyedül a Splinter Cell az ami miatt félretenném a Diablo-t egy időre.
    8. Azonban a megjelenése számomra mind1, hogy ma vagy holnap vagy akármikor lesz, mert annyira nem vagyok beizgulva rá.
    9. Egyébként az is lehet, hogy megveszem a boltban. És akkor megvárom amikor ott már lehet kapni, ez pedig mondjuk jövőhét közepén már esedékes.
    10. Vége, nincs több mondanivalom.
    11. Neked van esetleg?
    12. Várom.....
  • Goodwill
    és mivan ha megmérgezik a kutyádat, diablózol tovább?
  • Deajka
    Ez igen érdekes hír! Ezek a crackek srácok szerintem (fairlight...stb) éppen az elérhetetlenségüknek köszönhetik létüket. Akkor te hogyan ? Bocs, de néni kétkedéssel fogadom a hírt...
  • Csacsi
    Ezt hol olvasod, hallod, kérdezed?
  • Sephi
    Nah en nons-stop on-line vagyok es figyelem mi tortenik :)

A jatek feltoresevel jelenleg 5 ember folgalkozik csak kicsit kivanak akadva mert alitolag tul jo a vedeleme rajta.

Amikor utolyara megkerdeztem hogy alnak akkor biztatoan aszonta hogy este mar "lehet" jaccani fogjak( magyarul holnap reggel). Szal ok fogjak mi meg nem tudom mikor :(
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Szerintem kint lesz ma ,vagy holnap kint lesz.
  • Árnyvadász
    Lényeg a lényeg: Ez legalább egy tisztességesen megcsinált jó játék lesz, ami a mai piacot tekintve fehér holló. Hisz hiába van Unreal2, C&C: Generals meg jó ég tudja mi még, azok tök átlagos programok. Legalábbis az öregebb rókáknak. Végül is a holnap vagy azután való törés, már mind1. Lényeg, hogy nem heteket kell várni, bár most engem az sem zavarna. Én most Diablo2 függő lettem, szóval teljesen mind1 mi van a kinti világban:)
  • Csacsi
    Hát az amcsik most éppen alaszanak, szóval ha lesz is ISO, az akkor majd az esti órákban várható csak :((
  • spR
    Sok gáz volt a crack-kal. Asszem a Razor féle törés hibás volt. De volt gáz a GTA3-mal is.Szal én inkább várok többet, csak a törés jó legyen, ne kelljen napokig a jó törés után kutakodni.
  • Árnyvadász
    Olvastam egy pár helyen. Én is meglepődtem.
  • djcom
    Szerintem ne lesz ma iso:(
  • Árnyvadász
    A Hitman2-vel mi volt a probléma?
  • spR
    Honnan ay infó a 7000 Ft-s árról? (Annyiért még meg is venném)
  • Csacsi
    Az a "szerencse", hogy nincs olyan védelem amit nem lehet feltörni :)
  • Sephi
    Ohh nos szomoruan kozlom hogy problemak vannak az ISO feltoresevel. Ismerosom elarulta hogy azert toltak el a megjelenest hogy valami ultra high vedelmet baszanak ra a jatekra. Szoval a warez ISO megjelenese ezert akar 3 nappal (matol szamolva) is eltolodhat. De lehet hogy 10 perc mulva feltezik. Egy bisztos a Failight meg dolgozik rajta asztan nem tudom mi van a Devinace es a Razor 1911 el mert alitolag nekik is megvan csak nehogy ugyanaz tortenyen mint anno a hitman 2 vel :(
  • Petyus_
    Szerintetek kinn lesz ma lesz vagy csak holnap?
  • djcom
    Legalább 3
  • Csacsi
    Azt már lehet tudni, hogy hány cd-s lesz?
  • Csacsi
    Nem hiszem el, úgy feküdtem le, hogy mikor reggel felkelek, csak pár klikkelés legyen,és már jöhet is lefelé a game, erre mit látok? Sehol semmi.

Miért nem jön már?
  • KeviN
    Na ja...ez azt jelenti, hogy a 30 perces nforce latogatasi ciklust csokkenteni kell 5 percre ;)
  • Takigabi
    ilye nincs elvileg már szállítják a boltokba...
  • darkman
    Ha valaki tud címet, ne kíméljen!!! Köszi
  • CSOCSO
    az lol hogy az ellen nem látja meg a szemüveged fényét 5 centiről sem:)))
  • Pupcika
    ez a cédé borító...
  • djcom
    ISO-t!