3838
  • Petyus_
    Mármint tudom, hogy nem az van a dobozon, de nem égbekiáltó a különbség.. :)
  • Petyus_
    Én ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy végre eljutunk arra szintre, hogy ingame screenshot kerül a dobozra..

Mai napig ha rémálmom van felidéződik benne a látvány a fekete-fehét Junosztyon (vagyis nem Junoszty, hanem valamilyen Star, olyan mint ami ÁÉrpinak van a hokedlin :)) ami a "Légicsata" című, fasza kis kétfedelest ábrázoló borítóval elláttott progi betöltése után fogadott.. Plus4 powa! :)
  • Csacsi
    Az biztos, hogy majd kiderül, hány cd lesz, akkor amikor kijön :D
  • RadyR
    Arrol nem is vitazunk, hogy ez 3D-s proggival keszult, de elmeletileg ez az Ubisoft hivatalos Splinter Cell dobozterve.
  • RadyR
    Jajj, tenyleg, bocsi, loginos usernek kell lenni, ahhoz, hogy lasd.

Mea culpa.

• batman
    sziasztok!
    Itt egy újabb ár összehasonlítás céljára, akit érdekel.
    Üdv
  • Csacsi
    Bár most meg ezt olvastam :

"Hey man.... do you think tha people are dupe
    to believe thats its a original case cds ??? lol

This is made with a 3D software...!!!!

damn... so stupid"

Hát amennyire jó az angol tudásom, ez azt írja, hogy nem is ez lesz, hanem az csak egy "csinált" kép.

Mind1. Majd ha kijön, akkor kiderül, bár nekem teljesen mind1, mert csütörtök estig úgysem tudnék vele játszani, és ha ma kijön, akkor csütörtök estig biztos meglesz.
  • Pupcika
    megéri még így is :DDDD
  • Csacsi
    Nah utánanézem, itt van az a kép, amit belinkelt Radyr.

http://www.pcgames.de/external/browser/?mode=article&article_id=129060&entity_id=-1&image_id=315540&page=1

Ebből tényleg az jön ki, hogy 3 cd-s lesz.
  • Csacsi
    Radyr : Én sem látom a képet, a linkre se tudok belépni, nert ezt írja

"You are not logged in or you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons"

Szóval nekem nincs lehetőségem megnézni, ha feltennéd máshova, és onnan linkelnéd be, akkor több lehetőségünk lenne látni.
  • RadyR
    Nem latod, vagy nem tudod?

Amugy a hivatalos Splinter Cell PC-CDROM doboz-es lemeztervet linkeltem ide...
  • Csacsi
    Mihez?
  • Örm
    Tud vki ftp címet?
  • Csacsi
    de milyen idő szerinti 9 óra? Mert nem mind1, hogy ottani idő szerint, vagy itteni idő szerint. Faszom kivan ezzel az időeltolódással. Nagyon tud idegesíteni.

Szóval én már semmit sem tudok követni.
    Csak egy dolgot, az pedig az, hogy nézem az isonews-t, meg az nforce-t, és ha lesz, belököm a kafa kis ftp programomat, és már töltök is lefele.
  • Sephi
    Akit esetleg erdekel :

Where?: IRC
    When?:February 18th, 9 AM PST
    Server Type: DALNet
    Channel: #splintercell
  • Sephi
    Szal nekem ugy irta le akkor nem tudom hogy mivan. Szoval ma 2 ora fele kellene megjelenyen es ahogy o leirta 2 Cd. Most nem tudom RadyR mit linkeltel be de gondolom errol van szo:)
  • RadyR
    2cd?

Persze ez lehet Photoshop is...
  • Spenser
    Már én is nagyon várok akkor végül is 2 cdé lessz?
  • Csacsi
    Te figy holnap nem 18-a van, hanem 19-e.

Szóval valamit nagyon elírtál, de mind1.

Remélem igazad van, és holnap tényleg letölthető lesz.

• CSOCSO
    ps2 és gc re nem tervezik????te sem vagy jol informálva
  • Pupcika
    ez ma a legjobb hír amit kaptam :)))))))))))))
  • Sephi
    Nah emberek lehet orulni!
    A jatek holnap (18.02.2003) 14:00 ora korul fog felkreulni a jobb warez FTP-kre es majd csak kesobb mashova is.

Ejjen ejjen csutortokon mar lehet jaccani addig csak lejon aza a ket CD !

Jah meg szolok hogy mar holnap lesz hozza kiadva oficiel patch is! Erdekes mi?
  • Petyus_
    Hehe, az egy konzolos műsor, és GC-re meg PS2-re nem tervezik.. viszont 2003 vége XBox az PC-re testvérek között is 2004.. már láto, hogy az első fizumból veszek magamnak egy Boxot.
  • DonnieBrasco
    http://www.eidosinteractive.com/games/info.html?gmid=125

HUH megnyugodtam...
    Na de hol a Splinter Cell mán????

DB
  • DonnieBrasco
    SZSZSZAMEG... bocsi
    Csak félig off... a lenti DX2 video végén ott a release dátum... 2003 vége Xboxra. Egyéb platformra nem tervezik... naneeeeeeeeeeeeeee

DB
  • KeviN
    illett volna odairni a forrast : hardwired
  • Csacsi
    Ez atom LOL :D

"Szegény Fisher bátyánk még még alig kzdte meg settenkedő tevékenységét, búzgó készítői máris foltozgatni akarják. A Splinter Cell forumokon elejtett infokból annyit deritethetünk ki, hogy két javítás fog érkezni, az első az AI-n javít valamit és a játékot gyorsítja fel, a második pedig egy antialiasing opciót tesz a játékba. Az első peccs nagyon hamar várható, meg az is lehet, hogy a mai nap folyamán."
  • Evilmann
    Már fordult elő pár nap késés új másolásvédelemi eljárás miatt. Persze, hogy nincs olyan amit ne lehetne feltörni, de azért némi idő kellhet hozzá.
  • Mr. Perfect
    Addig is marad nekünk a demo játtszatok azzal jól.
  • Mr. Perfect
    Ez tényleg hihetetlen,ilyet én még nem láttam. Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy olyan másolásvédelme legyen a játéknak amit ne tudnának feltörni.Szerintem ilyen még nem fordult elő a cracker csapatokkal, hogy ne tudtak volna egy játékot feltörni. Kiváncsi vagyok, ha egyszer mégis sikerül írnak-e majd egy két szót a késlekedésről az NFO file-ban...
  • Csacsi
    Ngayon nem akar kijönni ez a splinter cell :(
  • Petyus_
    Én is ezt tervezem! :))

DX _A_ csoda!! Én is most tervezem elkezdeni.. negyedjére. :D És a zenéje is állat.. mp3-ban is meghallgatom néha a Main Theme-t. :)

Hardwired-en DX2 videót nézzétek, Spector bá megbüntet mindenkit! :))

Ja és, hogy ne OFFoljak: gyűjjön má a Szplintör Szell!!
  • The Garrett
    jaja DX is nagy nagy mű :)
    DE jól beletaláltál :) lopakodós feeling powa :D
  • djcom
    Én is bízom a mai ISO-ban csak az a gond,hogy megyek dolgozni 1 óra mulva:((((
    Reggelig megőrölök:(
  • The Garrett
    *on
  • The Garrett
    come on come :) NEKEM SPLINTER CELL KELL MOST.
  • Pilu OBI
    Dolgozzanak gyorsabban!! Ezért fizetünk nekik!!!
    Szerintem benne vannak a nyers CD bizniszben.
    :DDDD
  • skorpio7
    Na csak nyugi , az elkövetkező 6 órában várható az ISO .Ugyan nem tudom , hogy mikor nyitnak a boltok az USA-ban , de már szerintem régen a crack-er csapatok kezében van a frissen megvásárolt game , mivel ugye hivatalosan mától kapható .
  • The Garrett
    van egy uj demo. Naggyon isten, Bár a régi nem indult el. :D
  • TheZsenyka
    Ez már a Final Demo?