3838
  • Árnyvadász
    Aha.... Na végül csak jóra fordulnak a dolgok:))
  • Árnyvadász
    Egyébként lehet előbb végigviszik, majd utána törik fel, mert nekik is annyira tetszik, hogy nem a törésen jár az eszük... Tényleg ha jobban belegondolok nagyon régen nem volt már ennyire jó játék a piacon. Mert Medal ide vagy oda, de azért ott is nagy megosztás volt. Erre a programra meg repkednek a 95-97%-os értékelések a magazinokban, interneten és máshol. Valóban forradalmit alkottak a készítők, mind grafikában, AI-ban és játékmenetben. Alacsony áron is adja a kiadó, 3CD stb....

Szerintem tényleg jó ötlet lenne ez a dolog amit lentebb leírtam.

Ami szuper játék azt nem törjük fel. Ez egy elv lenne. Azt kérem tessék megvenni, mert megérdemli. Ilyen meg mint írtam alább kb. 10 évben van mondjuk 10-15. Szóval a legjobbak. Lenne egy cracker, teszter gyülekezet akik szavaznának, hogy mennyire jó a program. Ha általuk mondjuk 95% felett végezne minden szempontból, akkor azzal nem bíbelődnének. Azt valóban vegyék meg a vásárlók. Ki ért ezzel egyet?
  • Oldern the 1st
    na ez jó gondolat, de a legtöbb crackernek semmi sem szent...
  • CSOCSO
    kétszer ugrás fal mellet de a titok nyitja ott van hogy a második ugrásnál nyomva kell tartani a gombot.. 100 cikk volt már a gamezről egyik sem irta le így a dolgot:) eléggé röhelyes..
  • Árnyvadász
    Tudom sajnos, hogy nem a játékkészítőknek válik a javára. Belemélyedtem a témába már régebben. Pontosan úgy van ahogy mondod. Egyszerűen leírtam amit gondoltam. Talán az lehetne megoldás, hogy az igazán jó játékokat (Splinter Cell-hez hasonlóan jó tényleg nem volt már jó pár éve) azokat nem törnék fel. Tehát valami elvet azért belehetne vezetni. És a UbiSoft nem 12-13 ezerért adja ki, hanem 7000Ft-ért ami igen meglepő! Tehát rejtuk is látszik a szándék, hogy odafigyelnek a tömegekre, akik nem tehetik meg, hogy a drága játékokat megvegyék. De 3CD-ért ennyi és ilyen jó játékért ez valóban kellemes csalódás egy fejlesztőcégtől és kiadótól.

Törjék fel a játékokat nembánom. Igazat is adok nekik. Valóban sok annyira gagyi és hamar unalmassá váló, ráadásúl kevés játékidő is van bennük, hogy meg is érdemlik.

De mi lenne akkor, ha lenne egy megállapodás a crackerek között, hogy a legtutibb gammákat nem törjük fel, mert az valóban megéri a pénzét. Demó meg van belőle, az alapján el lehet dönteni mennyire jó e. Itt már 2 demó is volt. És az igazán jó játékokból évente jó ha van 3 db. A többit meg törjék és tegyék azt amit jónak látnak. AKi meg leszedi és mégis tetszik eldöntheti megveszi e vagy sem. Tisztán az ő döntése akkor már.

De itt a Splinternél a fejlesztőcsapat és a kiadó is ugyanaz. Tehát nem a seggfej kiadó szedi le a sápot, hanem a fejlesztők kapják kézhez a bevételek nagyobb részét. Ez is egy indok lehetne.

Szerintem ebben lenne valami. Igy a fejlesztők is törekednének minnél jobb programok kiadására és nem klónoznák az unalmasabbál, unalmasabb játékötleteket szép grafikába öntve.

• Crazyn
    A demóban hol lehet split jump-ot csinálni (két fal közt terpeszteni)?
  • The Garrett
    áá jöjjön már ki :) mindjárt lemegyek uszni, hogy levezeseem ezt a felgyülemlett... várakozást :)
  • The Garrett
    nekem gyártott fegyvert is :) ugyhogy sikerült :)
  • Árnyvadász
    Igaz egyszer a Settlers esetében nem sikrült teljesen feltörni a gémet, mert a kovács malacokat gyártott fegyver helyett:)

Milyen poén lenne, ha Fisher meg lufikat lőne ki golyók helyett a tört verzióban...

Na de nem baszakszom tovább. Ámen, azt lesz ami lesz.
  • CSOCSO
    30perc:) az sem sok...mármint ugy értem az nagyon is sok...de kinek... nekik igen nekünk nem...
  • CSOCSO
    amugy a játék megjelent már... csak nem eu ban
  • Árnyvadász
    Azok 30 percesek kb..... Reméljük van csoda.... Bár kétlem... Egyszerűen jó lenne egy ilyen.... De ha nem, hát nem. Ez az élet. Ezt kell elfogadni.
  • Árnyvadász
    Egyébként nyugaton is megy a warez ezerrel... Nem kell őket sem félteni. Mindenki a nyugattal dobálódzik, hogy ott aztán igen, a többség veszi, mint a cukrot. Francokat. Ott is inkább leszedik, max. mivel nagyobb ország, nagyobb lakosság, több a bevétel a vásárolt termékből. De attól még jelentős a warez, fizetések ide vagy oda. Na nem akarok én senkit sem szapulni meg magamra haragítani, csak örömmel töltene el ha ezt a gammát nem tudnák feltörni... Legalább 1-0 lenne az igazság javára, már úgy is elszenvedett 10000000-0-os veszteséget.
  • CSOCSO
    ha jol tudom akármelyik gamezt progit kb 10 perc alatt fel lehet törni..sőőt még ennyi idő sem kell...persze vannak a nehéz falatok..azok nem 5 percesek
  • Árnyvadász
    Nem hinném, hogy sokat gondolok magamról. Ez csak egy vélemény volt kb. úgy ahogy köll. Egyszer már az is élvezkedhessen aki fizet érte. Vagy nem? Én nem mondtam, hogy te vedd meg... Vegye az meg akinek kell, akinek meg nem kell ne, csak ne törjék fel és akkor akinek kéne, de nem ad ki rá pénzt (mert ugye a híd alatt lakik- nyilván, na persze....) az egyszerűen ne tudjon játszani vele és ennyi. Valahol ez így lenne teljesen normális. Nem lenne rossz, ha egy ilyen jó játék még ezzel is kirukkolna, hogy nem tudják feltörni vagy ha igen már eltelt annyi idő, hogy érdektelenségbe fullad. Inkább azoknak mondanám, hogy mit képzelnek magukról, akik lehetővé teszik mindezt. Azaz feltörik. Mert ők aztán nagyon jó fiúk. Hiszen nem csinálnak semmi rosszat... Végül is nem. Lehet ezt fogalmazni sokféleképpen, de én nem a gazság, hanem az igazság mellett állok ki. Emberségesebb cselekedet. Aki nem így látja, az el is gondolkozhat rajta. Egyébként nagyon tudnálak sajnálni, ha nem tudnád letölteni. Szívem szakadna meg érted biztos.
  • Davidus
    Én úgy vagyok vele hogy ha feltörik leszedem ha meg nem leszarom játszok mással:) Ha minden szir szar programot megvennék nem lenne pénzem kajára se:) Az ember csak azt vegye meg ami tényleg a kedvence vagy pedig rá van kényszeritve(b.net).
  • Csacsi
    Szerintem is nagyon helyesen gondolkozik, Én a legtöbb játékot, ami több napig fent van a gépemen, kevés ilyen van, azt megveszem boltba, de ahhoz,h goy eldönthessem tényleg jó-e, ahhoz előbb ki kell próbálnom.

Szóval én mindent letöltök, de pl. örülök, hogy nem vettem meg a C&C-t, meg az unreal 2-t, mert 3 óránál tovább nem tudtak lekötni.

Most ha belegondolok, hogy mindezt boltba vettem volna meg, akkor elég súlyos összegeket dobtam volna ki, 6 óra játék miatt.

Szóval semmi baj nincs azzal, ha valaki letölti, de ha tényleg tetszik neki, és úgy érzi, hogy sokáig szórakoztatja, az szerintem úgy tiszta, és fair, ha meg is veszi.
  • petee
    nem vagy ellenszenves, jól beszélsz.
  • spR
    Én is tervezem megvenni, bár jó lenne ha biztos lenne a 7000 Ft-s ár infó.
  • Árnyvadász
    Egyébként kifejezetten örülnék annak, ha a védelem feltörése akár hetekig is eltartana, de a legjobb az lenne ha 2 hónapig vagy fél évig is. És akkor ugye meg kellene venni annak aki játszani akar vele. Milyen fura ugye? Pedig ez a rendje a dolgoknak. Sok kis ingyenélő warezolós majom, akik várják, hogy ingyen és bérmentve felteszik nekik a crackerek a cuccokat és meg vannak elégedve magukkal, hogy leszedik. Az eszükbe se jut, hogy legalább az ilyen játékot, ami ennyire jó és ilyen alacsony az ára megvegyék. Ha meg nem veszik meg akkor nem játszanak vele és kész. Nehéz elvislelni ezt? Inkább tegyétek össze a két kezeteket, hogy eddig mindent ingyen szedtetek össze. Persze tisztelet a kivételnek, mert olyan is van. De a nagy átlagra elmondható ez. Szóval remélem, hogy nem tudják feltörni jó darabig és élvezettel nézném ahogy itt a kis ingyenletöltők, hogy könyörögnének némi infóért a full iránt, amit tisztességgel megvett az ember a boltban. Ám sajnos biztos feltörik, méghozzá hamar és nem tudok kárörvendeni, pedig de jól is esne. Csacsit mondjuk kifejezetten sajnálom, de ő pont egy kivétel aki vesz is, nemcsak szed lefele. Ezzel most tudom ellenszenves lettem az itt lévők 98%-ának, de kinemszarjale.
  • Árnyvadász
    Akkor adom el ha már kijátszottam magamat vele. Ez nem biztos, hogy pont március 10 lesz. Az ár meg 4000Ft, ha 7000Ft lesz a mostani. De ha annyira tetszik, hogy nem bírok megválni tőle, akkor nem adom el. Ez majd kiderül. Amikor arra kerül a sor, úgyis ideírom a dolgokat.

Pl. A Haegemonia meg a Platoon pl. 10 perc alatt talált gazdára... Ha eladom és vársz rá, akkor a tied és megbeszéltük most. Na majd beszélünk még róla, egyenlőre jövőhét az is mire a boltba kerül.
  • mnorbi
    bocs CapsLock off
  • Csacsi
    Hagyjad, csak kiabálni tud, de sehol sincsen játék, sajnos Sephi kollégánk tévedett. :(
  • Deajka
    Let's CapsLock off!
  • mnorbi
    ELMULT 14 ÓRA HOL A JÁTÉK ?????????????????????????????????
  • Deajka
    14 óra. Hmmm...
  • Deajka
    3000 ért megveszem, márc. 10. én. Nos ?
  • Árnyvadász
    Viszont ha 3CD-s lesz és ilyen igényes a kivitel, amit látni lehet a képeken, akkor ebből nálam bolti verzió lesz. Pláne ha 7000Ft az ára is, akkor meg már 100%. Mert ez a progi aztán igen megéri az árát. Miután meg végigvittem vagy 3-szor, eladom és ennyi volt a történet. Na mindjárt 14:00-et üt az óra.
  • Deajka
    Lehet, hogy fogadásokat kéne kötni...
  • Csacsi
    Egy fél órán belül kiderül, hogy Sephi mennyire mondott igazat tegnap, ha nem jön, ki akkor ebből is látszik, hogy hazudott, hogy nagynak tűnjön, ha kijön, és 3cd-s lesz, akkor szerencséje volt.
    Ha Kijön és 2 cd-s lesz, akkor minden játéknál tőle fogok infót kérni, hogy mikor jön ki :)
  • Csacsi
    Ezt már tudjuk, csak azt nem értem miért kiabálsz. Aki akarja elolvassa amit írtál, aki meg nem akarja, az nem azért fogja elolvasni, mert csupa nagy betűvel írtad.
  • mnorbi
    AZT HALOTTAM HOGÍ NEM LEHET MEGTÖRNI EGYSZERÜEN MINT A TÖBBI GAMAT MERT VALAMI SPECKO TVÉDELEM VAN RAJTA!! EZÉRT NINCS MÉG ITT. REMÉLEM NEM IGAZ ..........
  • Csacsi
    Ja rájöttem, mert én rögtön akkor mozdítottam, amikor megjelent, de nem akkor kell, hanem mikor a psiztolyte veszi elő
    LOL
  • Csacsi
    Ez LOL, de nekem még nem sikerült megölnöm az első ellenfelet sem. Mit kell csinálni?
  • batman
    Amíg várjátok az áldást, addig egy kis idegnyugtató Hent álá flash Uff
  • Csacsi
    OFF : Nem hiszem el, kijött a project igi 2, de a splinter cell, sehol
  • Csacsi
    Melyik ajtóhoz, melyik kulcsot?a kép mögötti számítógépben találsz egy kódot, a kódzáras ajtóhoz, és arra kell továbbmenni, ha meg valamelyik ajtót nem tudod kinyitni, mert az írja zárva van, akkor használd a locpicket
  • mnorbi
    mit kell csinálni a demo 2 be az első pályán miután a kép mögött megvan a számítógép ??
    merre mejek ?? hol találom az ajtóhoz a kulcsot ??
  • Csacsi
    Hát nem tudom a második demot minden nap kétszer végignyomom, és mindig abban reménykedem, hogy ha beugrok ott a liftnél, akkor betölt egy új pályát , de sajnos mindig csalódnom kell
  • Csacsi
    Engem az sem érdekelne jelen pillanatban, hogyha nem is lenne meg cd-n a game, csak tudjam bemountolni a cd-ket daemon toolsal... :DD