3838
  • DonnieBrasco
    Na persze, persze.

Domain name registration (Step 1 of 5)
    Your domain name: PITBULLWAREZ.TK

This domain name PITBULLWAREZ.TK is still available and you can register it now!

DB
  • The Garrett
    főleg ha menne is valamelyik..
  • CSOCSO
    http://pitbullwarez.tk/0daygamez/Tom_Clancys_Splinter_Cell_FLT_CD1.BIN

http://pitbullwarez.tk/0daygamez/Tom_Clancys_Splinter_Cell_FLT_CD1.CUE

http://pitbullwarez.tk/0daygamez/Tom_Clancys_Splinter_Cell_FLT_CD2.BIN

http://pitbullwarez.tk/0daygamez/Tom_Clancys_Splinter_Cell_FLT_CD2.CUE

http://pitbullwarez.tk/0daygamez/Tom_Clancys_Splinter_Cell_FLT_CD3.BIN

http://pitbullwarez.tk/0daygamez/Tom_Clancys_Splinter_Cell_FLT_CD3.CUE

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ezé jöttök egy fagyival!!!!!
    hja és of korsz nehezen lehet csatizni..csak 1 szál csal egy file egyszerre!!!
  • Rincewind
    Aztán majd te leszel a legjobban meglepődve, ha pár év múlva már nem lesz mit letölteni.
  • Takigabi
    gondolom mevette a boltban
  • Lazarus
    ja, haho. Mindenki meghalt és nem lesz Splinter Cellünk
  • fucko
    haho
  • Takigabi
    mindent kimoderáltak?nem volt itt semmi
  • skorpio7
    Na meg a buta vita , hogy kié a gyorsabb fizetős , privát stb. ftp , szóval az tényleg nem idevaló .Szóval meg kellene tanulni , hogy csendben kell az ilyen dolgokat művelni , mert a kisördög soha nem alszik .
  • skorpio7
    Mindenestre mostmár sejtem , hogy miért is keresett Lifeforce vagy 3 órája .
  • skorpio7
    Szerintem csak egész egyszerűen nem szereti a nagyképű Dakota-st .
  • Davidus
    Mi a fasz van itt BSA-s a moderátor?
  • djcom
    hm...???
  • Takigabi
  • N1
    Hehe:)egy darabig nem lesz itt link sztem
  • Goodwill
    ügyesen ki tudjátok írni a nevét....de jobban örülnék ha linkelgetnétek :)
  • Petyus_
    Király vagy djcom! :)
  • [Rush]
    Hát, ha ennyi probléma adodik én már töltöm is lfelé a SPLINTER CELL-t
  • djcom
    Kb.fél óra mulva már lehet tölteni a sectorról!
  • mazsa
    Kijött!!!!!!
  • Örm
    Irj légyszi címet a Project Igi 2-höz.
  • djcom
    De van csak mire lejön reggel lesz....
    Meg még javában töltöm a Priject Igi 2-t:)
  • djcom
    Hát ezel sem fogok tudni játszani ma:(
    De kijött és ez a lényeg:)
  • Pilu OBI
    mivanmááá ménincs link?? 10 perce kint van!!
  • Kandurex
    1755Mb....hmmmm.
  • djcom
    Na senki nem commenteli az észrevételem??::))
  • djcom
    ÚÄÄÄÄ In Their 16th Year Of Glory, FairLight Released ÄÄÄÄ¿
    ÚÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
    ÚÙ Tom Clancy's Splinter Cell (C) Ubi Soft ÚÙ
    ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
    : Supplied by: FAIRLIGHT : : Release Date: 2/19/2003 :
    ³ Cracked by: FAIRLIGHT ³ ³ Game Type: Simulation ³
    ³ Packaged by: FAIRLIGHT ³ ³ Image Format: BIN/CUE ³
    ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-----ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´ ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
    ³ CDS: 3 ³ ³ Protection: SD2 ³
    ³ CD1 archives: 38 x 15 MB ³ ³ CD1: flt-sc1.001 -> .038 ³
    ³ CD2 archives: 34 x 15 MB ³ ³ CD2: flt-sc2.001 -> .034 ³
    ³ CD3 archives: 45 x 15 MB ³ ³ CD2: flt-sc3.001 -> .045 ³
    ³ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ³
    ³ System Requirements: a pimpin system to run this ³
    ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ

• Davidus
    :)
  • mnorbi
    azt irják az isonows forumon hogy kint van de még én nem látom. nem értem össsze vissza beszélnek.
  • Kandurex
    Hát ami xarul csináltak meg :))))))
  • Davidus
    De ha már itt tartunk amiket érdemes megvenni azok a Blizzard játékok. A Diablo 2-höz 3(HÁROM) évvel a megjelenés után is készül uj patch.
  • spR
    49.99$. Hmmm.... Nem lesz ez M.o-n 7000 Ft. Inkább 12000-re saccolnék.
  • Davidus
    Namármost választhatok hogy fizetek a cuccért 7 rugót esetleg letöltöm ingyen. Aki nem hülye az letölti ingyen. Aztán ha ez lesz a kedvence meg mittomén akkor majd megveszi mikor 1999 ft lesz az ára. Letöltöm mert 1. nem kell várni mikor hozza a postás 2. ingyen van
  • djcom
    "Tehát már szállítják"
    Vagyis percek,órák kérdése az ISO...
  • djcom
    < a href="http://www.ebgames.com/ebx/categories/products/product.asp?pf_id=224165">"Tehát már szállítják"
    Vagyis percek,órák kérdése az ISO...
  • Árnyvadász
    Na erre még válaszolok. NEM!!! Tévedés, hogy ebből élnek!!!!!

Egyáltalán nem így van. Ők ezért egy fillért sem tesznek zsebre. Semmi anyagi hasznuk nincsen ebből. Egyszerűen feltörik és kész, hogy kipróbálhasd ingyen és döntsd el magad megveszed e vagy sem. Nekik ez csak amolyan hobby!! Szóval lehetne ezzel mit kezdeni. Ez tényleg így van... Nem humbuk....akármilyen meglepő is. Én is azt hittem, hogy ezen keresnek, de semmi ilyen nincsen benne. Na holnap!!
  • Árnyvadász
    Ez nem csak a kiadók-fejlesztők érdeke lenne, hanem a mienk, játékosoké is! Hisz akkor a sok gagyi szeméttől megkímélnénk magunkat. Akkor megkéne vennünk azt ami jó és így a fejlesztők is meghálálnák második, harmadik résszel, de nagyon ütőssel, vagy egyszerűen jobb játékokat csinálnának. Hiszen jóval nagyobb lenne a bevételük és a pénz beszél manapság, meg mondjuk régen is. A konkurencia is akik gagyibbal jönnek elő, megmozdulnának és nem szeméttel szúrnák ki a szemünket, hanem igényesebb cuccokat fejlesztenének, mert lenne értelme!!! Nem csak a pénz lebegne a szemük előtt hanem, hogy végre normális jó játékot készítsenek nekünk. Persze a pénz is, de a lényeg rajtunk lenne! És akkor végre azt kapnánk ami a régi játékoknál is volt: Fantasztikus hangulat, remek új öteletek. És elfelejthetnénk a klónok hadát. Tudom ez most álomnak tűnik, de szerintem ha nehezen is de kivitelezhető lenne, csak sokaknak kell megmozdulni ez irányban.

De jó is lenne, ha ez bejönne. Sokak persze így is gagyit csinálnának, de higyétek el nagyot fordulna a világ. Az egyszer biztos. Ez lehet egy mozgatórugó.

Crackerektől függ ez. Őket kéne meggyőzni. na holnap folyt... Hali all!
  • Rodriguez
    Szerintem ez így nem lenne életképes. Nem hinném, hogy a crackercsapatok szakszervezetbe tömörülnének, aztán konferenciákat tartanának a játékok feltöréséről. Ha pedig mégis mindig lenne valaki aki saját szakállára dolgozik. Kereslet pedig lenne rá.
  • Rodriguez
    És azt ki döntené el, hogy melyik az a játék amelyik tényleg jó és nem törik fel? pl. a c&c generals szerintem tuti jó játék, de valaki szerint nagy bukta. A cracekeket szerintem nem érdekli, hogy milyen játék, feltörik és kész. Bűnözők, ebből élnek.
  • Árnyvadász
    El kéne érni Deviance-ot telefonon és megbeszélni vele a dolgot, mit szól hozzá :) De valóban nem lenne hülye dolog ez... És látom már van aki egyet ért vele.... Szavazzuk meg! Na nekem lassan mennem is kell. De aki olvassa ezt a topikot az kérem szavazzon erről. Elég igen meg nem is... Sokra nem megyünk vele, de legalább látnám ki mennyire ért vele egyet.