3838
-
#3758 Van egy kiegészítő ehhez az első részhez (+3 pálya - a történet után kapcsolódik - nevüket a bannerképen láthatod), aztán a 2. rész teljesen magyarul jelent meg (szinkron is) - ez szinte ugyanazt a grafikus motort használja, mint az első rész, a 3. rész viszont már lényegesen szebb grafikájú.
A 2. rész története is sztem elég jó, a 3. rész már kicsit nekem túl elrugaszkodott...a 4.-ről még csak pár infó van, de úgy tűnik, hogy Fisherből rosszfiú válik...legalábbis a sztori így fog kezdődni...
(kukkants be az említett részek topikjába, s ha van kedved, ess nekik bátran, sztem, ha az első rész tetszett, akkor a többiben sem fogsz csalódni - csak legalább legyen egy DX8-at tudó kártya a gépben...mert a többi rész már nemigen indul el DX7-es videókártyán - Gef4MX-en és társain...) -
gp56 #3757 Köszönöm a segítséget!Ugrani kellett jobbra.Nekem tetszett a játék,annak ellenére hogy már az 5. x-et taposom.Milyen a folytatásai?Más játékokban is tudtok segíteni?Hiába no,ugylátszik kezdem "kezdőként" élni a második gyerekkorom!Üdvözlök minden tagot! -
#3756 Ja ez tényleg az utolsó pálya, az Elnöki Palota - de még csak annak az eleje. -
#3755 Először is: az még nem az utolsó pálya.
Amúgy meg nem kell ugrani. A cső tetején egyszerüen mássz oldalra - ha jól emlékszem, ez az a rész. -
gp56 #3754 Üdv minden tagnak!Az utolsó pályán vagyok a vár tövében.Mászkálok,a hosszu ,függöleges csöre felmásztam/tetejéig/de nem tudok átugrani a jobb oldali sziklarészre!Már fogást is probáltam váltani,lejjebb mentem,stb.,de mindig csak simán elengedte a csövet és lezuhant.Hiába probálok még 1x rányomni,nem reagál!HELP!Elöre is köszönöm a segítségeteket! -
#3753 Ahogy érzed. -
#3752 Köszi, de akkor nem szerzem meg, ha csak 3 küldi van hozzá, az nagyon kevés. De ott a Pandorra Tomorrow és a Chaos heory, azokkal is lehet nyomulni. -
#3751 A CD-n rajta van még a mission pack felrakásához szükséges peccs (ez külön azt hiszem nem letölthető), valamint egy (talán) rajongói renderelt videó - ami az alapjáték történéseinek előzményeként készült... (ha jól emlékszem...) -
#3750 1 cd méretű és gondoltam, hogy azért valami tisztességes hosszúságú küldetések lesznek rajta, de sajna tévedtem -
#3749 Ráadásul elég rövidek is...dehát ezért mission pack, és nem kiegészítő... -
#3748 Hát az elég kevéske?! -
#3747 3 -
#3746 Nem tudjákok, hogy a játékhoz kiadott missionpack mennyi küldetést tartalmaz? -
#3745 köszönom segítségedet -
#3744 Parancsolj! -
#3743 találn azért mert ott nem segített senki. vagyis segített csak én lámáztam ott, és nem találtam cracket. -
#3742 És mér itt rinyánkodsz?! -
#3741 nekem kéne a 2-höz crack, de senki sem segítene. -
#3740 kár -
#3739 Nincs, csak a 2. és 3. résznek. -
#3738 van a sima SC-nek multi része? -
#3737 Hellósztok!
Remélem még jártok ide. Most szereztem meg a játékot. Melyik patchek kellennek hozzá? Az európai, vagy amerikai? És hogy rakjam föl őket, mert itt nem is látok 1.1-est. Jah, és magyarításból melyiket érdemes használni? A GameHunter álltal készítettet? Jah és még egy. A 3 CD-s verziót egybet tudom rakni valahogy, hogy 1 DVD legyen?
Apr 17, 2003 11.6 MB scus_ca_patch_1_2b.exe US/CA retail v1.2b patch
Apr 22, 2003 14.8 MB sc_emea_patch_1_2b.exe Euro/Asian retail v1.2b patch
Mar 08, 2005 95.6 MB splintercell13dvd.zip Euro/Asian retail v1.3 full patch
Jul 08, 2004 2.8 MB sc_special_patch_kalinatek.exe US Creative Labs bundle fix -
Somogyi Bence #3736 Császtok, ha valakit érdekel sok infó, érdekesség, letöltések, az látogassa meg a www.splintercellgames.gportal.hu internet címet -
#3735 Annyi még fontos ide, hogy a hatástalanítás csak akkor lesz sikeres, ha akkor nyomod meg a "hatástalanítás" gombot, amikor a jelzőfény zölden világít! -
#3734 Két lehetőséged van:
- vagy a leglassabban közelíted meg, amennyire lassan csak tudod és a bomba közelébe érve az akciólistában megjelenik a hatástalanítás és hatástalanításkor a bomba bekerül a készletedbe
- ha olyan helyzetben vagy, hogy a bomba felrobbanása nem okoz bajt (pl. nincsenek ártatlan civilek a közelben), akkor nyugodtan fuss el a bomba előtt, vagy fuss a bomba felé, aztán gyorsan távolodj el tőle. Mivel nem azonnal robban, ezért van időd biztonságos távolságba menni. -
The Sims 2 fan #3733 Hogyan kell hatástalanítani a falra szerelt bombát? -
#3732 Köszi megoldottam! -
#3731 vagy nem európai verziód van fenn vagy pedig már lekrekkelted...de ha jól emlékszem, van megoldás egy krekk formájában, ami tartalmazza az eredeti európai .exe fájlt...s így már felmegy rá...(nézz szét a gamecopyworld-ön) -
#3730 Srácok segítsetek már nekem egy kicsit!
Mi van akkor, ha a mission pack, 1.3áas patch-e azt mondja, hogy csak europe/middle east version only.
Nem jó az eredeti versióm? Mit lehet csinálni, hogy felmenjen a patch és ily módon a mission pack is? -
#3729 havernak ma adtam el az 'Ubi Soft Exclusive'-os Splinter Cell-t 1400Ft-ért:D -
#3728 Sajnos nem, legalábbis nem tudunk róla... -
#3727 Hi Skacok!
Lenne egy kérdésem! Nem lehet valahogyan megerőszakolni a Splinter Cell-t, hogy a párbeszédek alatt legyen felirat, mert le van forditva, meg benne van a szövegfile-ban, de nem jelenik meg.
Előre is köszi! -
#3726 na vegigtoltam , szuper, kituno jatek a ket legjobban tetszo resz:
- a csatorna Burmaban amikor tok sotetben csak a harom ellenseges katona zseblampaja vilagitott . ez am a beszaratas=)
- maszas a krasznahorkai varfalon .
ha valaki most kezdi azt tanacsolom nehez fokozaton nyomja mert ugy
is lazan vegiglehet vinni es lehetoleg az ellenseg fejere celozzon igy 1 loves 1 ember - golyosporolas =) -
#3725 tessék itt a topikja -
owen20 #3724 azért irom ide mert a topicját nem találtam kérlek ird le ide -
#3723 A topikjában épp a minap tárgyaltuk bi bazz. Miért ide??? -
owen20 #3722 valaki megtudná nekem mondani a Spliner Cell Pandora tomorrow hány cd-s?mert én ugytudom 3 és a 4-cd az csak valami kiegészitő hozzá!
Ez igaz? -
#3721 Az a kedvenc pályám! -
#3720 igen a szellozonyilas volt a megoldas! vegigmentem a palyan mostmar
a grúziai várnál tartok. egeszen hasonlit kivulrol Krasznahorka varara, pont tavaly mentunk ott korbe.
-
#3719 igen, sikerult a feluliros modszerrel felrakni mostmar hibatlan