Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
van a sima SC-nek multi része?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Duddits
Hellósztok!

Remélem még jártok ide. Most szereztem meg a játékot. Melyik patchek kellennek hozzá? Az európai, vagy amerikai? És hogy rakjam föl õket, mert itt nem is látok 1.1-est. Jah, és magyarításból melyiket érdemes használni? A GameHunter álltal készítettet? Jah és még egy. A 3 CD-s verziót egybet tudom rakni valahogy, hogy 1 DVD legyen?

Apr 17, 2003 11.6 MB scus_ca_patch_1_2b.exe US/CA retail v1.2b patch

Apr 22, 2003 14.8 MB sc_emea_patch_1_2b.exe Euro/Asian retail v1.2b patch

Mar 08, 2005 95.6 MB splintercell13dvd.zip Euro/Asian retail v1.3 full patch

Jul 08, 2004 2.8 MB sc_special_patch_kalinatek.exe US Creative Labs bundle fix

Császtok, ha valakit érdekel sok infó, érdekesség, letöltések, az látogassa meg a www.splintercellgames.gportal.hu internet címet
hykao
Annyi még fontos ide, hogy a hatástalanítás csak akkor lesz sikeres, ha akkor nyomod meg a "hatástalanítás" gombot, amikor a jelzõfény zölden világít!
ibrik
Két lehetõséged van:
- vagy a leglassabban közelíted meg, amennyire lassan csak tudod és a bomba közelébe érve az akciólistában megjelenik a hatástalanítás és hatástalanításkor a bomba bekerül a készletedbe
- ha olyan helyzetben vagy, hogy a bomba felrobbanása nem okoz bajt (pl. nincsenek ártatlan civilek a közelben), akkor nyugodtan fuss el a bomba elõtt, vagy fuss a bomba felé, aztán gyorsan távolodj el tõle. Mivel nem azonnal robban, ezért van idõd biztonságos távolságba menni.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Hogyan kell hatástalanítani a falra szerelt bombát?
berczy
Köszi megoldottam!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

hykao
vagy nem európai verziód van fenn vagy pedig már lekrekkelted...de ha jól emlékszem, van megoldás egy krekk formájában, ami tartalmazza az eredeti európai .exe fájlt...s így már felmegy rá...(nézz szét a gamecopyworld-ön)
berczy
Srácok segítsetek már nekem egy kicsit!
Mi van akkor, ha a mission pack, 1.3áas patch-e azt mondja, hogy csak europe/middle east version only.
Nem jó az eredeti versióm? Mit lehet csinálni, hogy felmenjen a patch és ily módon a mission pack is?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

tigeroo
havernak ma adtam el az 'Ubi Soft Exclusive'-os Splinter Cell-t 1400Ft-ért😄
hykao
Sajnos nem, legalábbis nem tudunk róla...
berczy
Hi Skacok!

Lenne egy kérdésem! Nem lehet valahogyan megerõszakolni a Splinter Cell-t, hogy a párbeszédek alatt legyen felirat, mert le van forditva, meg benne van a szövegfile-ban, de nem jelenik meg.
Elõre is köszi!

rekettyes
na vegigtoltam , szuper, kituno jatek a ket legjobban tetszo resz:
- a csatorna Burmaban amikor tok sotetben csak a harom ellenseges katona zseblampaja vilagitott . ez am a beszaratas=)
- maszas a krasznahorkai varfalon .
ha valaki most kezdi azt tanacsolom nehez fokozaton nyomja mert ugy
is lazan vegiglehet vinni es lehetoleg az ellenseg fejere celozzon igy 1 loves 1 ember - golyosporolas =)

hykao
azért irom ide mert a topicját nem találtam kérlek ird le ide
hykao
A topikjában épp a minap tárgyaltuk bi bazz. Miért ide???
valaki megtudná nekem mondani a Spliner Cell Pandora tomorrow hány cd-s?mert én ugytudom 3 és a 4-cd az csak valami kiegészitõ hozzá!
Ez igaz?
leslieboy
Az a kedvenc pályám!<#vigyor2>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

rekettyes
igen a szellozonyilas volt a megoldas! vegigmentem a palyan mostmar
a grúziai várnál tartok. egeszen hasonlit kivulrol Krasznahorka varara, pont tavaly mentunk ott korbe.

rekettyes
igen, sikerult a feluliros modszerrel felrakni mostmar hibatlan

hykao
Ez nekem könnyen feladás...
Nem a kódos baromságok...az különben sem az én bulim...
Mondtam már, hogy mit csinálj. Hidd el, hogy te nem csinálsz valamit jól. Ezerszer is leteszteltem az egész szart, mielõtt kiadtam a kezem közül, úgyhogy ne azt mondd, hogy nem mûködik...azért mert nem jól raktad fel...
Mondom mégegyszer: írd felül manuálisan azt kész! Így nem hibázhatsz!
leslieboy
Mégcsak az elején vagy a pályának!Bizony lesznek gondok késõbb is,ha itt megakadtál!<#miaz>Szerintem ez az(egyik)legszivatósabb pálya!<#violent><#gun>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

rekettyes
szerinted konnyen feladtam?
mivel nincs otthon internet eloszor hazavittem a magyaritas exe-t (sehol nem volt feltuntetve, hogy kell meg hozza mas is! )
Elinditottam a telepitest , erre ker valami kodot, de minek es milyen kod ??
masnap 2 oran keresztul olvastam a forumokat amig rajottem mi a
szar az a kod
harmadnap feltelepitettem termeszetesen a telepitesi utvonal helyere
eredmeny nulla - maradt angol es meg le is fagyott ...
ez neked konnyen feladas?
irtam mar , hogy kosz hogy leforditottad biztos sokat szivtal vele,
de mi a fszt csinaljak ha nem mukodik =)
mindegy ez mar ugyis az utolso palyak egyike lehet mingyart vegere erek

hykao
Kicsit több találékonyságot mindkét esetben!!!
Az udvar esetében nem árt néha felfelé is nézelõdni...vagy lefele... (ha jól emlékszem...)

A magyarítás pedig mûködik!!! Csak nem a megfelelõ helyre telepítetted, azaz telepítésnél nem a megfelelõ telepítési útvonalat adtad meg! Sajnos nagyon gyakori hiba ez...
Telepítsd fel a magyarítást ezúttal egy általad kijelölt helyre, és onnan manuálisan másolgass át mindent a játék könyvtárába a megfelelõ helyekre, úgy, hogy felülírod az eredeti fájlokat!
Elkeserítõ, hogy az ember ennyit kínlódik magyarításokkal, s aztán a játékosok ilyen könnyen feládják a játékba implementálását, mondván nem mûködik... 😞
leslieboy
Az udvaron végigmész,és jobb felé lesz egy beugró a legvégén,köröskörül aknák,úgyhogy legjobb a tereptárgyakat is kihasználni!Szóval jobbra a szeméttárolóhoz mész,és egy speckó kettõsugrással jutsz a szellõzõbe!

rekettyes
kösz de nem az a baj
nem az aknakkal van gond azokat mar kikerultem de nem talalom merre tovabb!!
csak kovajgok az udvaron, mindent megneztem

a magyaritas pedig nem mukodik
felraktam a gamehunterest vegre megtalaltam a hulye kodjukat is
de maradt angol minden

hykao
rekettyes: rakd fel a magyarítást és máris könnyebb dolgod lesz!!!

amúgy meg a hõképlátóval kiszúrhatod és így elkerülheted az aknákat! (alapból asszem 3-as gomb a hõképlátó)
hykao
Februárra írták....de bármikor összeállíthatod magadnak ezt a hangzatos "Espionage Pack"-ot...hisz nem áll másból, mint a Splinter Cell elsõ és második része... 😊
Tom Clancy's Splinter Cell Espionage Packrol mit tudtok, mikor jon ki?
Hmuda
Akkor meg peccs. Meg driverek, meg directX meg miegymás. Pecset hivatalos oldalon, crack meg a GCW.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

akyyy
tévecc... már párszor eleve végigvittem a gamét, azon a gépen meg eg se nyikkan... várhatsz bármire, körbe nézhetsz akár egész nap, utasítás akkor sem fog jonni...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hmuda
Akkor te ne hidd el. Csomóan jötek ezzel a problémával, aztán késõbb vették a fáradtságot meghallgatni hogy mit mondanak a rádióban a fejesek.

Csak nézelõdni kell, aztán majd mozoghatsz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

akyyy
akkor nem hidd e, hogy tényleg nem csinálsemmit se! már 2 helyen is talapsztaltam..amúgy eleve nem is add semmi utasítást

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hmuda
Se nem bug, se nem hiba, csak szimplán követni kellene a kiadott utasításokat és nem ész nélkül nyomkodni a gombokat. Nemhiába az a rész neve, hogy "Tutorial". 😛

akyyy
hali mért van az hogy ha felteszem az egyet- akkor lefagy....vagyis nem fagy le de nem ok semerre se menni az elsõ, tutorial páláyn... nem nekem kell, szal...biztos vmi pathc kell meg crack, hol tölthetek le hozzá? ami mûködik is. ?<#integet2>

hykao
Má' nem emlékszem pontosan, régen játszottam vele, de szvsz a Kalinatek (ahol Iván bezárkózott) az az USA-ban van, a szétlõhetõ akvárium meg a grúz elnöki palotában.
Ott van, amikor a szellõzõben szaladgálsz (asszem Kalinatek, ott kell Ivánnal találkozni), és faliaknákat kell késõbb hatástalanítgatnod. Jó kis rész... úgy a legegyszerûbb, hogy rohansz, mint az eszement, így a bombák mögötted pukkannak szét.

hykao
Akvárium sztem a grúz elnöki palotában van. Egész jól megcsinálták, hogy ahol belelövünk, elkezd kicsordogálni a víz, de csak addig a szintig folyik, ahol a lyuk van.
Tudom, csak megnéztem, figyeltek-e :-)

hykao
Kína??? Olyan helyszín nincs is a játékban.
Csak Burmában lévõ kínai nagykövetség van. De ott nincs Iván. Iván a Kalinatek épületben van, még korábban.
Én pölö még ezzel játszok, mert ez van meg. Még mindig jót röhögök szegény CIA-s biztonságiakon, amikor ott lapulok a falon, õk meg fél méterrel mellettem keresgélnek, hogy "disappeared..."
A másik kedvenc részem Kínában van, Ivan megmentésénél, amikor a szellõzõbõl szétlövöm az akváriumot, erre három õr odaszalad halat enni :-) és elég közéjük egy sokkolót elküldenem...
Azt is csak harmadik végigjátszásra tudtam meg, hogy az üvegekkel nem csak figyelmet tudok elterelni, hanem egy jó célzással lámpákat és õröket is lehet hatástalanítani.
Jó még ez a game...

hykao
Lassan már a Chaos Theory-val...
Lenditsük már fel a topikot bár tom már mindenki a Pandorával jáccik 😞

tibor16
Tudom, hogy hülyeség, de hogy a nyavajában mûködik a zoom. A 2. küldiben vagyok, van éjjellátóm, meg stukkerem. Alap beállítások, tekergetem az egér gombját, meg nyomogatom a nyilakat de nem mûxik. Esetleg a zoom csak spec eszközzel mûködik? -néha nagyon jól jönne... Hõlátóm sincs, de lehet, hogy azt se találom? Már végignyomogattam az összes gombot, -lehet, hogy van vmi trükkje?... (Olyan mintha most jáccanék elõször)...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

dtk1985
Hi. Nekem nem akar mukodni a magyaritas. 1.2B patch van a jatekon mission packem az nincs. Felraktam ra a magyaritast de a jatekban minden angol maradt. Mi lehet a gond?

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

tibor16
No, a megoldás az én problémámra (csak okulás végett) régebbi - 4.4-es Catalyst. .....csóóóközön....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Hmuda
Egyrészt nemtudom, másrészt meg a rendes PT topicban biztos van valaki aki tud válaszolni.

manuszka
ha neked jobb oda is megírtam már...

manuszka
de attól még válaszolhatsz rá ha tudsz...

Hmuda
Ha tudod hogy nem ide kéne akkor minek ide írod? Van a PT-nek is topic csak keresni kéne...