3838
  • Kurt97
    Am most egy olyan hiba jelentkezett, hogy lövök párat és elkezd recsegni a hang. Tegnap soka toltam és nem jelentkezett, most meg csak 2-t lövök...
  • Kurt97
    Nekem is úgy van meg és nálam is befagyot.. Aztán eszembe jutott, hogy felajánlotta a telepítés végén az Acrobat Reader telepítését, azzal faxán pörög.
  • tigeroo
    hmmm talán próbálj meg valami codec packot felrakni a gépedre
  • tigeroo
    fú lehet elő kéne venni ujra a stuffot:)
    pop:ww és e között hezitálok..
  • jaki88
    Sziasztok! Most vettem meg a splinter cell trilogy-t és az 1-el játszanék, de az első videó elején rögtön befagy ez miért van? Mi lehet a gond? Előre is köszi.
  • Qwerty4
    Biztos, csak a játékosi képességeidtől/türelmedtől függ...
    De arra nem emlékszem, hogy volt-e olyan feladat ahol mindenképp ki kellett nyírni valakit.Ha volt akkor nem úszod meg ölés nélkül semmiképp.
  • szucsy89
    hali!

most raktam fel a game-t, hosszú idő után újra, és az lenne a kérdésem h végig lehet e úgy vinni h nem ölök meg benne senkit?
  • Qwerty4
    nincs fennt a gépemen a játék
    de akkor miért zavarhatná a NOD?
  • fery02
    De ez a 3 fájl nálam crc-s, ennyi, nem vírusos, át is vannak nézve. Neked amúgy fenn van a game?
  • Qwerty4
    sztem csak akkor lehet köze a NOD-hoz ha vírosos vagy spywares az a 3 fájl és automatikusan törli azokat
  • strebacom
    Nekem a nod okozott ilyen hibát, nincs fenn a game!!!
  • fery02
    A nod-nak nem értem mi köze van hozzá. Mind1, megtudnád nekem nézni a kedvemért, hogy nálad ez a 3 fájl együtt mennyit foglal, ha fel van neked telepítve a játék egyáltalán? Köszi!
  • strebacom
    Ha nod32-d van akkor az is okoz ilyeneket, töröld le vagy használj más virusirtót......ez csak egyik verzió!!
  • fery02
    Van egy kis gondom, a játék telepítésekor 3 fájl-t nem tud feltelepíteni, mert CRC hibát ír ki. Valaki lenne kedves nekem feltölteni nekem ezt a 3 fájl-t valahová? Nagyon fontos lenne, köszönöm szépen, remélem nem nagy fájlok:
    Splinter cell\textures\ETexCharacter.utx
    Splinter cell\Videos\videointro.bik
    Splinter cell\sounds\MAPS.SM0
  • hykao #3784
    Menüből választható, emlékeim szerint nem kell végigjátszani hozzá az alapjátékot.
  • sorrow

A mission Pack pályákat hogy lehet kijátszani ??,
    menet közben vannak extra pályák vagy végig kell vinni a gémet és utána jönnek az extra pályák?
  • Akey
    Chaos Theory van már 3 ropiért az 576Kbyte Shopban.
  • Qwerty4
    talán csak én tudok róla hogy létezik a topic, de sajna a megoldást nem tudom
  • Qwerty4
    Ja tudok a 4. részről, Double Agent, de az az elkövetkező 2 évben biztos nem fog elindulni nálam.Szerezzem csak meg a Chaos Theory-t, s azzal elégedjek meg...
  • Akey
    Lenne egy problémám, amire nem találtam megoldást az eddigi hozászólásokban. A játék telepítése után patchelem, crackelem és indításnál ezt írja ki a konzolba:
    ReadFile failed: Count=0 BufferCount=-5205916 Error=Érvénytelen hozzáférés memóriahelyhez.
    Tudtok rá valami megoldást? Persze, ha tudtok róla, hogy létezik még SC1 fórum:D
  • Qwerty4
    Splinter Cell - Teljesítve - 2006. október
    Splinter Cell - Pandora Tomorrow - Teljesítve - 2006. január

Örülök hogy nem adtam fel a CIA-s pályánál!!!
    Na már csak 2 rész van, bár nem tudok sokat a 4. részről, egyáltalán megjelent-e vagy mi van vele.
    Ami azt illeti elég nagy kihívás Splinter Cellt játszani számomra, nehézségileg a legkeményebb játékok közé sorolnám, még a hasonló Thief is könyebb szvsz, de minél nehezebb egy játék annál nagyobb az öröm missziók kijátszása után.
  • Qwerty4
    megtaláltam, a lennti őröket leüttem, inkább nem lőttem, majd felmásztam a csövön és ott volt biza egy nagy adag töltény...
  • ibrik
    Van ott töltény, nyugi...
  • Qwerty4
    javítás:küldetésben
  • Qwerty4
    bazzeg az utolsó küldetésban vok, most kell lelőjjem azt a krapekot a legvégén és 4 db töltényem van és tele van a hely őrökkel, aszem újból kell kezdjem az alagsortól, ott túl sok töltényt elpazaroltam
    hogy utálom az ilyen helyzeteket
  • Tinman #3773
    Ez de jó! Ez tényleg működik :-)
    Köszi az infót!
  • tigeroo
    lementem addig kötéllel úgy, hogy még pont az ablak felett voltam (érthető?)és ha a pisztolyt elővettem pont az ablak tetjét be tudtam lőni (de azért takarjon az üveg, szal ne tudjon észrevenni az őr)

belövöd, az őr pattog, addig maradj ugy és menj ki kajálni, stb:) kicsit megnyugszik, de (először meg akartam várni hogy visszafordul a sarokba és bemászok de..) utána járkálni kezdett...amikor "alád ér" beugrasz és fordulatból le is rúgja sam.

utána a hullát vidd el a sarokba( ajtótól jobbra, ahol a másik sz.gép van) és teis bujj el, majd ha bejön pár muksó a riadó miatt csak lapulj - kimennek (fuu meddig próbálkoztam míg rájöttem..türelem, ugye)
  • Tinman #3771
    Figyi, én most kezdtem el újra és én is úgy tolom, hogy senkit nem ölök meg.
    De ez megragadta a figyelmem: "az 'olajkutas' pályáig (hard fokozaton ) senkit nem öltem meg"

Előtte volt az a pálya pont, hogy végén egy irodába kellett bejutnod a tetőről, méghozzá az ablakon kereszül. Hogy tudtad azt megoldani ölés nélkül, hogy az egyetlen 1 db őr ne figyeljen fel az ablak betörésének hangjára? Mert nekem az csak úgy ment, hogy a kötélen lógva fegyver elő és headshot.

Azt meg nem tartottam valami elegáns megoldásnak, hogy ablakon beugrok shiftel (ugye ilyenkor betörik az üveg) és a közben lövöldöző katonát leverem puszta kézzel.
    Vagy így csináltad?
  • tigeroo
    tegnap játszottam ki (sokadjára)

nemis tudom hogy melyik a legjobb rész...az 1-ben csak az öldöklős részek nem tetszettek...az 'olajkutas' pályáig (hard fokozaton ) senkit nem öltem meg, csak kalinateken, majd a vágóhídig szintugy .egész jól el lehet ökörködni a "kiutak, megoldások" keresésével, bár sokszor kell szerencse is ahhoz hogy elkerüljük az F9 gombot:D

most próbálom működésre bírni a (warezos) chaos theoryt, de szerintem ha megnyílik a teszkó akkor megveszem ^^ (főleg mert haverral tolnám ösziszünetben)

na uff!
  • burki6
    Lehet, h csak vmi patch kell, de ha az akkor azt hinnan szerezhetem meg? Mert csak fizertős oldalakat találtam (fileplanet, gamespot,...) 'ébként már nagyon várom a SC4-et!!
  • burki6
    Hi all! Nem tuggya vki, h miért van az, h amikor az olajfúrótornyos pályára érek, átmegyek a vezetéknél, és föl akarok menni annál a csapóajtónál, akkor resetel a gépem?
  • hykao #3767
    Ne csináld már ezt...már olyan olcsó a játék, hogy szemtelenség nem megvenni...
  • Neogan
    Nagyon kéne plz valaki töltse fel! Többször nem nyafogok :D Ja és Megashare hlyett Megauploadot akartam írni :)
  • Neogan
    Szóval fel tudja valaki tölteni? :(
  • Neogan
    nem-nem félreértettél, a rar van lepassosva :)
  • ibrik
    Nem kell oda jelszó, csak akkor, ha prémium szolgáltatásokra jogosult regisztrált felhasználó vagy (pénzért...) Ez esetben korlátozások nélkül mindent letölthetsz, várakoztatás nélkül.

Annyit kell csinálnod, hogy az általad megjelölt oldalon a "Download:" után következő "http://www.megaupload....." kezdetű linkeket egyenként beírod egy új IE-ablakba és az ezután megjelenő oldal tetején beírod azt a szám-betű kombinációt, amit grafikusan ír ki az oldal.
    Ha beférsz a Magyarországnak biztosított 100 db letöltési szálba, akkor egy kábé 1 perces visszaszámlálás után elkezdheted a letöltést.
    Ha nem férsz be, azt az oldal jelzi és kéri, hogy próbálkozz később.
  • Neogan
    Hi!
    Régóza kerestem a gammát, de csak ezt találtam: http://www.phazeddl.com/dl1.php?u=http%3A%2F%2Fgrabwarez.com%2Fnews.php%3Fnewsid%3D1719&a=Tom+Clancys+Splinter+Cell&id=566342
    csakhogy le van passozva ami az oldalon nincs feltüntetve. Fel tudná gammát valaki valahova tölteni? Lehetőleg Megashare, de Rapid is jó.
  • gp56
    Elnézést,hogy ideírok most egy régebbi játékkal kapcsolatos segítségért.A Codname:Outbreak-ról lenne szó,de itt a lapján utoljára 2002-ben irtak.A 9.pályán akadtam el./2RPG jármű,2 sátor a bázisnál/Mindenkit "lerendeztem",a földszinten és az emeleten jelezte hogy:itt a rádióadó-jel.Aztán csak rohangálok és nem tudom hogy mit tegyek!Tudnátok segíteni?Előre is köszönöm!
  • ibrik
    Mivel viszonylag már régi cucc, ezért torrenten nem valószínű, hogy megtalálod - max ha a számtalan közül az egyik tracker oldal fórumán megkérsz valakit, akinek megvan, legyen olyan kedves és tegye közzé...

Az ftp meg olyan, mint pl. a yeti - sokan állítják, hogy látták, de bizonyíték nincs a létezésére.
    (Konkrétan itt a nagy sebességű egyetemi szerverekre gondoltam, ahová "halandó" ember - mint pl. én - nem képes bejutni...)

Megjegyzés: Csak az én szemszögömből, én mindent ingyen szeretnék beszerezni és ha lehet, nem napokat-heteket várni rá. Mivel az összes többi FTP-vel ez a baj, hogy vagy fizetni kell az accért, vagy ha ingyenes, akkor meg modemes internet sebességnél is lassúbb némelyik. Még többet ront a helyzeten, ha ún. "ratio"-s szerverről van szó - ezeknél még külön kínlódhatsz is azzal, hogy előbb feltöltsd a jövőbeni letöltésedhez előírt feltöltési mennyiséget.

Végkövetkeztetés: Régebbi cuccoknál inkább próbáld a DC-t.
  • sorrow

Megtudnátok mondani, hogy honnan tudnám leszedni a missin Packot a Splinter Cell 1-hez. (torrent, ftp)

Kösz..