Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem a nod okozott ilyen hibát, nincs fenn a game!!!

fery02
A nod-nak nem értem mi köze van hozzá. Mind1, megtudnád nekem nézni a kedvemért, hogy nálad ez a 3 fájl együtt mennyit foglal, ha fel van neked telepítve a játék egyáltalán? Köszi!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ha nod32-d van akkor az is okoz ilyeneket, töröld le vagy használj más virusirtót......ez csak egyik verzió!!

fery02
Van egy kis gondom, a játék telepítésekor 3 fájl-t nem tud feltelepíteni, mert CRC hibát ír ki. Valaki lenne kedves nekem feltölteni nekem ezt a 3 fájl-t valahová? Nagyon fontos lenne, köszönöm szépen, remélem nem nagy fájlok:
Splinter cell\textures\ETexCharacter.utx
Splinter cell\Videos\videointro.bik
Splinter cell\sounds\MAPS.SM0

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

hykao
Menübõl választható, emlékeim szerint nem kell végigjátszani hozzá az alapjátékot.

A mission Pack pályákat hogy lehet kijátszani ??,
menet közben vannak extra pályák vagy végig kell vinni a gémet és utána jönnek az extra pályák?

Chaos Theory van már 3 ropiért az 576Kbyte Shopban.
Qwerty4
talán csak én tudok róla hogy létezik a topic, de sajna a megoldást nem tudom

Qwerty4

Qwerty4
Ja tudok a 4. részrõl, Double Agent, de az az elkövetkezõ 2 évben biztos nem fog elindulni nálam.Szerezzem csak meg a Chaos Theory-t, s azzal elégedjek meg...<#nyes>

Qwerty4

Lenne egy problémám, amire nem találtam megoldást az eddigi hozászólásokban. A játék telepítése után patchelem, crackelem és indításnál ezt írja ki a konzolba:
ReadFile failed: Count=0 BufferCount=-5205916 Error=Érvénytelen hozzáférés memóriahelyhez.
Tudtok rá valami megoldást? Persze, ha tudtok róla, hogy létezik még SC1 fórum😄
Qwerty4
Splinter Cell - Teljesítve - 2006. október<#eljen>
Splinter Cell - Pandora Tomorrow - Teljesítve - 2006. január<#eljen>

Örülök hogy nem adtam fel a CIA-s pályánál!!!<#nyes>
Na már csak 2 rész van, bár nem tudok sokat a 4. részrõl, egyáltalán megjelent-e vagy mi van vele.
Ami azt illeti elég nagy kihívás Splinter Cellt játszani számomra, nehézségileg a legkeményebb játékok közé sorolnám, még a hasonló Thief is könyebb szvsz, de minél nehezebb egy játék annál nagyobb az öröm missziók kijátszása után.<#smile>

Qwerty4

Qwerty4
megtaláltam, a lennti õröket leüttem, inkább nem lõttem, majd felmásztam a csövön és ott volt biza egy nagy adag töltény...<#smile>

Qwerty4

ibrik
Van ott töltény, nyugi...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Qwerty4
javítás:küldetésben

Qwerty4

Qwerty4
bazzeg az utolsó küldetésban vok, most kell lelõjjem azt a krapekot a legvégén és 4 db töltényem van és tele van a hely õrökkel, aszem újból kell kezdjem az alagsortól, ott túl sok töltényt elpazaroltam<#szomoru1>
hogy utálom az ilyen helyzeteket<#falbav>

Qwerty4

Tinman
Ez de jó! Ez tényleg mûködik :-)
Köszi az infót!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tigeroo
lementem addig kötéllel úgy, hogy még pont az ablak felett voltam (érthetõ?<#idiota>)és ha a pisztolyt elõvettem pont az ablak tetjét be tudtam lõni (de azért takarjon az üveg, szal ne tudjon észrevenni az õr)

belövöd, az õr pattog, addig maradj ugy és menj ki kajálni, stb😊 kicsit megnyugszik, de (elõször meg akartam várni hogy visszafordul a sarokba és bemászok de..) utána járkálni kezdett...amikor "alád ér" beugrasz és fordulatból le is rúgja sam.

utána a hullát vidd el a sarokba( ajtótól jobbra, ahol a másik sz.gép van) és teis bujj el, majd ha bejön pár muksó a riadó miatt csak lapulj - kimennek (fuu meddig próbálkoztam míg rájöttem..türelem, ugye)
Tinman
Figyi, én most kezdtem el újra és én is úgy tolom, hogy senkit nem ölök meg.
De ez megragadta a figyelmem: "az 'olajkutas' pályáig (hard fokozaton ) senkit nem öltem meg"

Elõtte volt az a pálya pont, hogy végén egy irodába kellett bejutnod a tetõrõl, méghozzá az ablakon kereszül. Hogy tudtad azt megoldani ölés nélkül, hogy az egyetlen 1 db õr ne figyeljen fel az ablak betörésének hangjára? Mert nekem az csak úgy ment, hogy a kötélen lógva fegyver elõ és headshot.

Azt meg nem tartottam valami elegáns megoldásnak, hogy ablakon beugrok shiftel (ugye ilyenkor betörik az üveg) és a közben lövöldözõ katonát leverem puszta kézzel.
Vagy így csináltad?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tigeroo
tegnap játszottam ki (sokadjára)

nemis tudom hogy melyik a legjobb rész...az 1-ben csak az öldöklõs részek nem tetszettek...az 'olajkutas' pályáig (hard fokozaton ) senkit nem öltem meg, csak kalinateken, majd a vágóhídig szintugy .egész jól el lehet ökörködni a "kiutak, megoldások" keresésével, bár sokszor kell szerencse is ahhoz hogy elkerüljük az F9 gombot😄

most próbálom mûködésre bírni a (warezos) chaos theoryt, de szerintem ha megnyílik a teszkó akkor megveszem ^^ (fõleg mert haverral tolnám ösziszünetben)

na uff!
burki6
Lehet, h csak vmi patch kell, de ha az akkor azt hinnan szerezhetem meg? Mert csak fizertõs oldalakat találtam (fileplanet, gamespot,...) 'ébként már nagyon várom a SC4-et!!

burki6
Hi all! Nem tuggya vki, h miért van az, h amikor az olajfúrótornyos pályára érek, átmegyek a vezetéknél, és föl akarok menni annál a csapóajtónál, akkor resetel a gépem?<#help>

hykao
Ne csináld már ezt...már olyan olcsó a játék, hogy szemtelenség nem megvenni...
Neogan
Nagyon kéne plz valaki töltse fel! Többször nem nyafogok 😄 Ja és Megashare hlyett Megauploadot akartam írni 😊

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Neogan
Szóval fel tudja valaki tölteni? 😞

Neogan
nem-nem félreértettél, a rar van lepassosva 😊

ibrik
Nem kell oda jelszó, csak akkor, ha prémium szolgáltatásokra jogosult regisztrált felhasználó vagy (pénzért...) Ez esetben korlátozások nélkül mindent letölthetsz, várakoztatás nélkül.

Annyit kell csinálnod, hogy az általad megjelölt oldalon a "Download:" után következõ "http://www.megaupload....." kezdetû linkeket egyenként beírod egy új IE-ablakba és az ezután megjelenõ oldal tetején beírod azt a szám-betû kombinációt, amit grafikusan ír ki az oldal.
Ha beférsz a Magyarországnak biztosított 100 db letöltési szálba, akkor egy kábé 1 perces visszaszámlálás után elkezdheted a letöltést.
Ha nem férsz be, azt az oldal jelzi és kéri, hogy próbálkozz késõbb.

Neogan
Hi!
Régóza kerestem a gammát, de csak ezt találtam: http://www.phazeddl.com/dl1.php?u=http%3A%2F%2Fgrabwarez.com%2Fnews.php%3Fnewsid%3D1719&a=Tom+Clancys+Splinter+Cell&id=566342
csakhogy le van passozva ami az oldalon nincs feltüntetve. Fel tudná gammát valaki valahova tölteni? Lehetõleg Megashare, de Rapid is jó.

Elnézést,hogy ideírok most egy régebbi játékkal kapcsolatos segítségért.A Codname😮utbreak-ról lenne szó,de itt a lapján utoljára 2002-ben irtak.A 9.pályán akadtam el./2RPG jármû,2 sátor a bázisnál/Mindenkit "lerendeztem",a földszinten és az emeleten jelezte hogy:itt a rádióadó-jel.Aztán csak rohangálok és nem tudom hogy mit tegyek!Tudnátok segíteni?Elõre is köszönöm!
ibrik
Mivel viszonylag már régi cucc, ezért torrenten nem valószínû, hogy megtalálod - max ha a számtalan közül az egyik tracker oldal fórumán megkérsz valakit, akinek megvan, legyen olyan kedves és tegye közzé...

Az ftp meg olyan, mint pl. a yeti - sokan állítják, hogy látták, de bizonyíték nincs a létezésére. <#vigyor>
(Konkrétan itt a nagy sebességû egyetemi szerverekre gondoltam, ahová "halandó" ember - mint pl. én - nem képes bejutni...)

Megjegyzés: Csak az én szemszögömbõl, én mindent ingyen szeretnék beszerezni és ha lehet, nem napokat-heteket várni rá. Mivel az összes többi FTP-vel ez a baj, hogy vagy fizetni kell az accért, vagy ha ingyenes, akkor meg modemes internet sebességnél is lassúbb némelyik. Még többet ront a helyzeten, ha ún. "ratio"-s szerverrõl van szó - ezeknél még külön kínlódhatsz is azzal, hogy elõbb feltöltsd a jövõbeni letöltésedhez elõírt feltöltési mennyiséget.

Végkövetkeztetés: Régebbi cuccoknál inkább próbáld a DC-t.

Megtudnátok mondani, hogy honnan tudnám leszedni a missin Packot a Splinter Cell 1-hez. (torrent, ftp)

Kösz..

hykao
Van egy kiegészítõ ehhez az elsõ részhez (+3 pálya - a történet után kapcsolódik - nevüket a bannerképen láthatod), aztán a 2. rész teljesen magyarul jelent meg (szinkron is) - ez szinte ugyanazt a grafikus motort használja, mint az elsõ rész, a 3. rész viszont már lényegesen szebb grafikájú.
A 2. rész története is sztem elég jó, a 3. rész már kicsit nekem túl elrugaszkodott...a 4.-rõl még csak pár infó van, de úgy tûnik, hogy Fisherbõl rosszfiú válik...legalábbis a sztori így fog kezdõdni...
(kukkants be az említett részek topikjába, s ha van kedved, ess nekik bátran, sztem, ha az elsõ rész tetszett, akkor a többiben sem fogsz csalódni - csak legalább legyen egy DX8-at tudó kártya a gépben...mert a többi rész már nemigen indul el DX7-es videókártyán - Gef4MX-en és társain...)
Köszönöm a segítséget!<#eljen><#eljen><#eljen>Ugrani kellett jobbra.Nekem tetszett a játék,annak ellenére hogy már az 5. x-et taposom.Milyen a folytatásai?Más játékokban is tudtok segíteni?Hiába no,ugylátszik kezdem "kezdõként" élni a második gyerekkorom!Üdvözlök minden tagot!
ibrik
Ja ez tényleg az utolsó pálya, az Elnöki Palota - de még csak annak az eleje. <#vigyor>

ibrik
Elõször is: az még nem az utolsó pálya.
Amúgy meg nem kell ugrani. A csõ tetején egyszerüen mássz oldalra - ha jól emlékszem, ez az a rész.

Üdv minden tagnak!Az utolsó pályán vagyok a vár tövében.Mászkálok,a hosszu ,függöleges csöre felmásztam/tetejéig/de nem tudok átugrani a jobb oldali sziklarészre!Már fogást is probáltam váltani,lejjebb mentem,stb.,de mindig csak simán elengedte a csövet és lezuhant.Hiába probálok még 1x rányomni,nem reagál!HELP!Elöre is köszönöm a segítségeteket!
hykao
Ahogy érzed.
Harly18
Köszi, de akkor nem szerzem meg, ha csak 3 küldi van hozzá, az nagyon kevés. De ott a Pandorra Tomorrow és a Chaos heory, azokkal is lehet nyomulni.

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

hykao
A CD-n rajta van még a mission pack felrakásához szükséges peccs (ez külön azt hiszem nem letölthetõ), valamint egy (talán) rajongói renderelt videó - ami az alapjáték történéseinek elõzményeként készült... (ha jól emlékszem...)
Harly18
1 cd méretû és gondoltam, hogy azért valami tisztességes hosszúságú küldetések lesznek rajta, de sajna tévedtem

hykao
Ráadásul elég rövidek is...dehát ezért mission pack, és nem kiegészítõ...
Harly18
Hát az elég kevéske?!

hykao
3
Harly18
Nem tudjákok, hogy a játékhoz kiadott missionpack mennyi küldetést tartalmaz?

Speedbreaker
köszönom segítségedet

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Duddits
Speedbreaker
találn azért mert ott nem segített senki. vagyis segített csak én lámáztam ott, és nem találtam cracket.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Duddits
És mér itt rinyánkodsz?!

Speedbreaker
nekem kéne a 2-höz crack, de senki sem segítene.

Speedbreaker
kár

hykao
Nincs, csak a 2. és 3. résznek.