3838
-
#3718 Ez nekem könnyen feladás...
Nem a kódos baromságok...az különben sem az én bulim...
Mondtam már, hogy mit csinálj. Hidd el, hogy te nem csinálsz valamit jól. Ezerszer is leteszteltem az egész szart, mielőtt kiadtam a kezem közül, úgyhogy ne azt mondd, hogy nem működik...azért mert nem jól raktad fel...
Mondom mégegyszer: írd felül manuálisan azt kész! Így nem hibázhatsz! -
#3717 Mégcsak az elején vagy a pályának!Bizony lesznek gondok később is,ha itt megakadtál!Szerintem ez az(egyik)legszivatósabb pálya! -
#3716 szerinted konnyen feladtam?
mivel nincs otthon internet eloszor hazavittem a magyaritas exe-t (sehol nem volt feltuntetve, hogy kell meg hozza mas is! )
Elinditottam a telepitest , erre ker valami kodot, de minek es milyen kod ??
masnap 2 oran keresztul olvastam a forumokat amig rajottem mi a
szar az a kod
harmadnap feltelepitettem termeszetesen a telepitesi utvonal helyere
eredmeny nulla - maradt angol es meg le is fagyott ...
ez neked konnyen feladas?
irtam mar , hogy kosz hogy leforditottad biztos sokat szivtal vele,
de mi a fszt csinaljak ha nem mukodik =)
mindegy ez mar ugyis az utolso palyak egyike lehet mingyart vegere erek
-
#3715 Kicsit több találékonyságot mindkét esetben!!!
Az udvar esetében nem árt néha felfelé is nézelődni...vagy lefele... (ha jól emlékszem...)
A magyarítás pedig működik!!! Csak nem a megfelelő helyre telepítetted, azaz telepítésnél nem a megfelelő telepítési útvonalat adtad meg! Sajnos nagyon gyakori hiba ez...
Telepítsd fel a magyarítást ezúttal egy általad kijelölt helyre, és onnan manuálisan másolgass át mindent a játék könyvtárába a megfelelő helyekre, úgy, hogy felülírod az eredeti fájlokat!
Elkeserítő, hogy az ember ennyit kínlódik magyarításokkal, s aztán a játékosok ilyen könnyen feládják a játékba implementálását, mondván nem működik... :( -
#3714 Az udvaron végigmész,és jobb felé lesz egy beugró a legvégén,köröskörül aknák,úgyhogy legjobb a tereptárgyakat is kihasználni!Szóval jobbra a szeméttárolóhoz mész,és egy speckó kettősugrással jutsz a szellőzőbe!
-
#3713 kösz de nem az a baj
nem az aknakkal van gond azokat mar kikerultem de nem talalom merre tovabb!!
csak kovajgok az udvaron, mindent megneztem
a magyaritas pedig nem mukodik
felraktam a gamehunterest vegre megtalaltam a hulye kodjukat is
de maradt angol minden
-
#3712 rekettyes: rakd fel a magyarítást és máris könnyebb dolgod lesz!!!
amúgy meg a hőképlátóval kiszúrhatod és így elkerülheted az aknákat! (alapból asszem 3-as gomb a hőképlátó) -
#3711 Februárra írták....de bármikor összeállíthatod magadnak ezt a hangzatos "Espionage Pack"-ot...hisz nem áll másból, mint a Splinter Cell első és második része... :) -
nobri #3710 Tom Clancy's Splinter Cell Espionage Packrol mit tudtok, mikor jon ki? -
#3709 Akkor meg peccs. Meg driverek, meg directX meg miegymás. Pecset hivatalos oldalon, crack meg a GCW. -
#3708 tévecc... már párszor eleve végigvittem a gamét, azon a gépen meg eg se nyikkan... várhatsz bármire, körbe nézhetsz akár egész nap, utasítás akkor sem fog jonni... -
#3707 Akkor te ne hidd el. Csomóan jötek ezzel a problémával, aztán később vették a fáradtságot meghallgatni hogy mit mondanak a rádióban a fejesek.
Csak nézelődni kell, aztán majd mozoghatsz. -
#3706 akkor nem hidd e, hogy tényleg nem csinálsemmit se! már 2 helyen is talapsztaltam..amúgy eleve nem is add semmi utasítást -
#3705 Se nem bug, se nem hiba, csak szimplán követni kellene a kiadott utasításokat és nem ész nélkül nyomkodni a gombokat. Nemhiába az a rész neve, hogy "Tutorial". :P -
#3704 hali mért van az hogy ha felteszem az egyet- akkor lefagy....vagyis nem fagy le de nem ok semerre se menni az első, tutorial páláyn... nem nekem kell, szal...biztos vmi pathc kell meg crack, hol tölthetek le hozzá? ami működik is. ? -
#3703 Má' nem emlékszem pontosan, régen játszottam vele, de szvsz a Kalinatek (ahol Iván bezárkózott) az az USA-ban van, a szétlőhető akvárium meg a grúz elnöki palotában. -
Vlala #3702 Ott van, amikor a szellőzőben szaladgálsz (asszem Kalinatek, ott kell Ivánnal találkozni), és faliaknákat kell később hatástalanítgatnod. Jó kis rész... úgy a legegyszerűbb, hogy rohansz, mint az eszement, így a bombák mögötted pukkannak szét.
-
#3701 Akvárium sztem a grúz elnöki palotában van. Egész jól megcsinálták, hogy ahol belelövünk, elkezd kicsordogálni a víz, de csak addig a szintig folyik, ahol a lyuk van. -
Vlala #3700 Tudom, csak megnéztem, figyeltek-e :-) -
#3699 Kína??? Olyan helyszín nincs is a játékban.
Csak Burmában lévő kínai nagykövetség van. De ott nincs Iván. Iván a Kalinatek épületben van, még korábban. -
Vlala #3698 Én pölö még ezzel játszok, mert ez van meg. Még mindig jót röhögök szegény CIA-s biztonságiakon, amikor ott lapulok a falon, ők meg fél méterrel mellettem keresgélnek, hogy "disappeared..."
A másik kedvenc részem Kínában van, Ivan megmentésénél, amikor a szellőzőből szétlövöm az akváriumot, erre három őr odaszalad halat enni :-) és elég közéjük egy sokkolót elküldenem...
Azt is csak harmadik végigjátszásra tudtam meg, hogy az üvegekkel nem csak figyelmet tudok elterelni, hanem egy jó célzással lámpákat és őröket is lehet hatástalanítani.
Jó még ez a game... -
#3697 Lassan már a Chaos Theory-val... -
tmate6 #3696 Lenditsük már fel a topikot bár tom már mindenki a Pandorával jáccik :( -
#3695 Tudom, hogy hülyeség, de hogy a nyavajában működik a zoom. A 2. küldiben vagyok, van éjjellátóm, meg stukkerem. Alap beállítások, tekergetem az egér gombját, meg nyomogatom a nyilakat de nem műxik. Esetleg a zoom csak spec eszközzel működik? -néha nagyon jól jönne... Hőlátóm sincs, de lehet, hogy azt se találom? Már végignyomogattam az összes gombot, -lehet, hogy van vmi trükkje?... (Olyan mintha most jáccanék először)... -
#3694 Hi. Nekem nem akar mukodni a magyaritas. 1.2B patch van a jatekon mission packem az nincs. Felraktam ra a magyaritast de a jatekban minden angol maradt. Mi lehet a gond? -
#3693 No, a megoldás az én problémámra (csak okulás végett) régebbi - 4.4-es Catalyst. .....csóóóközön.... -
#3692 Egyrészt nemtudom, másrészt meg a rendes PT topicban biztos van valaki aki tud válaszolni. -
#3691 ha neked jobb oda is megírtam már... -
#3690 de attól még válaszolhatsz rá ha tudsz... -
#3689 Ha tudod hogy nem ide kéne akkor minek ide írod? Van a PT-nek is topic csak keresni kéne... -
#3688 tudom hogy nem ebbe a topicba kellene írnom,na szóval a lényeg hogy leszedtem a splinter cell pandora tomorrow-t,fel is raktam meg is crackeltem,de amikor rákattintok a single playerre akkor ez az üzi vár:General protection fault!
History: ConfigUI <- InitEngine
És azt szeretném tudni hogy ezt hogyan lehet orvosolni!
PLS help!! -
#3687 Sziasztok,
vettem új karit, 9600XT, azóta a Splinter Cell alján és a jobb oldalán a képmező fehér kifutó széllel rendelkezik, (basszus) találkozott vki már ezzel? Újra raktam, felnyomtam az 1,02-es pecset, semmi. Piszok zavaró, főleg ha sötétben közlekedem. A catalyst a legújjabb a 4,6-os, a rendszer XP. Mi a tököm lehet? Változtatgattam a beállításokat, semmi. Egyedül ez a gém csinálja, ha vki tudja mi az oka -ne tartsa magában... -előre is köszi... -
Vlala #3686 Ez Kínában lehet, amikor másodszor járunk ott, a pálya vége felé...
Próbáld azt, hogy nem csinálsz semmit. A fegyveres teszi, amit tennie kell, megszabadítja a vlágot a kínaitól, aztán jössz Te. Holnapra pontosabban is meg tudom nézni... -
#3685 :))) -
#3684 Mi van???
Mellesleg te most melyik játékkal játszol? Mert ahogy elnézem, ugyanezt beírtad a Pandora tomorrow topikba is... -
necroman #3683 Ez itt nem egy chat?
-
necroman #3682 Ez itt nem egy chat?
-
#3681 Pontosabban nem lehetne??? Ki, mikor hol??? -
necroman #3680 van egy olyan pályarész,ahol egy liftes utazás után be kell jutni egy szobába,ahol egy részeg tiszt ül egy számitogép elött.Mellette egy katona áll,aki ráfogja a géppisztolyt.Kérdés:akármit teszek,mindenképpen vége a küldetésnek.Ha lelövöm vagy leütöm,vége.Elkapni nem lehet.Belopozni nem lehet,mert akkor jön az intro és lelö a fegyveres.Van itt megoldása valakinek? -
#3679 Igen-igen, tudom, magyarítással játszok! Azt írja, hogy túl zajos a lopakodás.. hallottam vkitől hogy nála is ez volt, és úgy sikerült megcsinálnia, hogy a két szakácsot bevonszolta a fagyasztóba! érdekes.. majd megpróbálom azt a verziót is! :)