Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom hogy nem ebbe a topicba kellene írnom,na szóval a lényeg hogy leszedtem a splinter cell pandora tomorrow-t,fel is raktam meg is crackeltem,de amikor rákattintok a single playerre akkor ez az üzi vár:General protection fault!
History: ConfigUI <- InitEngine
És azt szeretném tudni hogy ezt hogyan lehet orvosolni!
PLS help!!
History: ConfigUI <- InitEngine
És azt szeretném tudni hogy ezt hogyan lehet orvosolni!
PLS help!!
Sziasztok,
vettem új karit, 9600XT, azóta a Splinter Cell alján és a jobb oldalán a képmezõ fehér kifutó széllel rendelkezik, (basszus) találkozott vki már ezzel? Újra raktam, felnyomtam az 1,02-es pecset, semmi. Piszok zavaró, fõleg ha sötétben közlekedem. A catalyst a legújjabb a 4,6-os, a rendszer XP. Mi a tököm lehet? Változtatgattam a beállításokat, semmi. Egyedül ez a gém csinálja, ha vki tudja mi az oka -ne tartsa magában... -elõre is köszi...
vettem új karit, 9600XT, azóta a Splinter Cell alján és a jobb oldalán a képmezõ fehér kifutó széllel rendelkezik, (basszus) találkozott vki már ezzel? Újra raktam, felnyomtam az 1,02-es pecset, semmi. Piszok zavaró, fõleg ha sötétben közlekedem. A catalyst a legújjabb a 4,6-os, a rendszer XP. Mi a tököm lehet? Változtatgattam a beállításokat, semmi. Egyedül ez a gém csinálja, ha vki tudja mi az oka -ne tartsa magában... -elõre is köszi...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Ez Kínában lehet, amikor másodszor járunk ott, a pálya vége felé...
Próbáld azt, hogy nem csinálsz semmit. A fegyveres teszi, amit tennie kell, megszabadítja a vlágot a kínaitól, aztán jössz Te. Holnapra pontosabban is meg tudom nézni...
Próbáld azt, hogy nem csinálsz semmit. A fegyveres teszi, amit tennie kell, megszabadítja a vlágot a kínaitól, aztán jössz Te. Holnapra pontosabban is meg tudom nézni...
Mi van???
Mellesleg te most melyik játékkal játszol? Mert ahogy elnézem, ugyanezt beírtad a Pandora tomorrow topikba is...
Mellesleg te most melyik játékkal játszol? Mert ahogy elnézem, ugyanezt beírtad a Pandora tomorrow topikba is...
Ez itt nem egy chat?
Ez itt nem egy chat?
van egy olyan pályarész,ahol egy liftes utazás után be kell jutni egy szobába,ahol egy részeg tiszt ül egy számitogép elött.Mellette egy katona áll,aki ráfogja a géppisztolyt.Kérdés:akármit teszek,mindenképpen vége a küldetésnek.Ha lelövöm vagy leütöm,vége.Elkapni nem lehet.Belopozni nem lehet,mert akkor jön az intro és lelö a fegyveres.Van itt megoldása valakinek?
Igen-igen, tudom, magyarítással játszok! Azt írja, hogy túl zajos a lopakodás.. hallottam vkitõl hogy nála is ez volt, és úgy sikerült megcsinálnia, hogy a két szakácsot bevonszolta a fagyasztóba! érdekes.. majd megpróbálom azt a verziót is! 😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Az udvarról kell lézermikrofonozni, ha jól emlékszem Grinko és Masse beszélgetését az üvegliftben.
Mit ír ki, miért van vége a küldetésnek??? Nem véletlenül azért, mert túl sok a riasztás???
Rakd fel a magyarítást! Úgy könnyebb, és élvezetesebb is lesz!
Mit ír ki, miért van vége a küldetésnek??? Nem véletlenül azért, mert túl sok a riasztás???
Rakd fel a magyarítást! Úgy könnyebb, és élvezetesebb is lesz!
Nem megy! Nem igaz! Bemásztam egy csövön egy nyitott ablakba, ahol két szakács volt. Onnantól eljutottam egy retinavizsgálóhoz, amit az ezredessel kinyitottam! utána a kamera alatti ajtó van már csak, máshova nem tok menni, max vissza a szalácsokhoz! nem tudod, hogy honnan kell használni a lézer-mikrofont? mert ha a kamera alatti ajtótól csinálom, vagy az ablakból, nem mûködik! 😞
ahha köszi.. 😊 majd kipróbálom a mócceredet!
Hahó!
Valaki nem tud segíteni?
2. pályán elakadtam! egy ezredessel kellett retinavizsgáltatnom, megtörtént, és bementem azon az ajtón,ami egy kis terembe vezetett,egy kinyitható ajtóval, és egy kamerával! kamera nem okozott gondot, de amint hozzáértem az ajtóhoz, rögtön végre volt a küldinek (sikertelenül term 😊 )! és a feladat az lenne, hogy lézer-mikrofonozzam le vkiknek a beszélgetését az üvegliftbõl! (üvegliftet se találtam nagyon... ) szóval ennyi a gondom!
Valaki nem tud segíteni?
2. pályán elakadtam! egy ezredessel kellett retinavizsgáltatnom, megtörtént, és bementem azon az ajtón,ami egy kis terembe vezetett,egy kinyitható ajtóval, és egy kamerával! kamera nem okozott gondot, de amint hozzáértem az ajtóhoz, rögtön végre volt a küldinek (sikertelenül term 😊 )! és a feladat az lenne, hogy lézer-mikrofonozzam le vkiknek a beszélgetését az üvegliftbõl! (üvegliftet se találtam nagyon... ) szóval ennyi a gondom!
hmmm, az hogy a fenébe lehet?
az a baj, hogy nagyon nem tudok segíteni, mert nekem eredetiben van meg.
az a baj, hogy nagyon nem tudok segíteni, mert nekem eredetiben van meg.
mondom, a warezes mission pack-en rajta kell lenni egy olyan változatú eredeti .exe indítófájlnak, amit ha kicserélsz, akkor rámegy az 1.3, és utána a 3 bónusz pálya!!!
Igen, de nem megy fel az 1.3, és azt mondtad h az 1.2b-re majd rá fog menni.
De az 1.2b sem megy fel, höhöhö.
De az 1.2b sem megy fel, höhöhö.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
hát egy ilyen lapos oldaltáska szerûség. igazából cd-k tárolásán kívül nem tudom még mire lehetne használni...bár nem vagyok egy nagy táska buzi...
...de tölts le in-game videókat, és egybõl képet alkothatsz, hogy mirõl is van szó. (vagy kissé lejjebb gördülve találsz képeket is itt a topikban)
hát a felsõ egyértelmû (még a pandora tomorrow is elfutkározik rajta), a második az már elég gáz, de azért meg lehet próbálni vele...
hát egyszer van egy
celeron 1700mhz
512ddr ram
Radeon 9600XT 128mb
és van egy:
celeron 433
geeforce2 64mb
384 sd ram
celeron 1700mhz
512ddr ram
Radeon 9600XT 128mb
és van egy:
celeron 433
geeforce2 64mb
384 sd ram
nekem kell 1 szar pixel shaderes vid kari, addig nemtudok játszani...ugye? ://///////// gefmx440
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Na, leért az 1.2b patch, hogy felrakhassam az 1.3-at, remélem gyorsul kicsit a játék. 640*480ból átraktam ma 1024-be, néha 5-10 fps-el, de jól eljátszom 😄
Mondjuk így iszonyú lassan haladok. Az FBI-ból most cipelem ki az áruló csávót, mindjárt vége; hány mission van még?
Emlékszel gondolom, amikor a grúz csókának a számítógépét kellett h4x0lni. Kötélen leereszkedtem a kéményen, ablakon be, embert le KELLETT lõni (sajnos 😞 ). Putty.
Satchelbõl gránát fel, gépet h4x0lni, várni, gránát dob, ajtó nyílik, 3 berohanó katona elfekszik. :d
Kár, hogy 4-õjüket muszáj volt megölni 😞(
Satchelbõl gránát fel, gépet h4x0lni, várni, gránát dob, ajtó nyílik, 3 berohanó katona elfekszik. :d
Kár, hogy 4-õjüket muszáj volt megölni 😞(