Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schoma
Ezt nehéz megmondani. 😞( Eddig aki átküldte, annak gond nélkül megcsináltam. Nem állítottam be semmit, csak egyszerûen lehallgattam õket. Teljesen a tetõig kisértem a liftet, ameddig ki nem szálltak belõle!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

cervin
hiába irányitom az ablakra a micet piros lesz felveszi és a végén misson failedet mind,akkor is ha nem veszem fel csak állok ..mi a hiba segits
Mayday
N: ha meg tart a problemad, tegyel fel a videokartyadnak uj drivert!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

bizkit
Az oprendszered nem véletlenül Win 98 vagy Win Me???

...úgy hogy...no comment!

bizkit
A múlt havi Gamestarban benne volt az egész!

...úgy hogy...no comment!

schoma

Csak, hogy én is beleszóljak a társalgásba. 😊)

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Somának küld el az elmentésedet, az ini file-lal együtt, majd õ megoldja!
Igazad van!
cervin
de nem tom mert ha lehallgattam misson failed segits
Köszi a tegnapi file-t.
cervin
a faszit aki pont telefonál az ablakban a mikrofon müködik de vége
Milyen intro?Kit kell lehalgatni?
cervin
egy intro azt mutatja hogy az ablakban kell lehallgatni
SEGÍSÉGG!!!
Nem tudok játszani a Splinter Cell-lel mert ezt a hibaüzenetet írja ki:
General protection fault!

History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice:😛rimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport:😮penWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Mit tegyek?
schoma
Menj halkan mögé! (Gugolva) Majd kapd el! (Interact) És vidd oda a a retinascannerhez!

breki es honnet szedted le de meg mindig nem valaszoltatok gyakorlo kuldetes a faxit ra kell vennem nyissa ki ajtot help bocsi de bena vagyok kosz
schoma
Hát ez jó kérdés. Nekem elsõre sikerült. Lehet, hogy nem követted teljesen végig a beszélgetést.
Már a mikrofonnal a kezemben mentem ki az ajtón. Majd balra a fal mellett eloldalaztam, hogy a liftel szembe kerüljek. Ennyi.

schoma
Szerintem meg nagyon közel mentél a faszihoz, akit rádión felhívtak a tábornokhoz. Én kinyirtam a csatornában a faszit.

schoma
Akkor elküldöm úgy, hogy nincs becsomagolva!

schoma
Total Commander 5.50-nel van becsomagolva!

schoma
Mi a gond a levéllel?
Elküldöm mégegyszer!

schoma
Na ismét én. Neked is elküldtem a levelet!

Egyéb óhaj, sóhaj, bánat, panasz, kérdés?

schoma

SORRY! Visszavontam! Nem kell a config.ini! Már nézem is a te problémádat!

schoma
Te is nézdd meg a leveleidet! Hiányzik a config.ini! Így nem tudom megnézni!

schoma
Üdv. Mindenkinek, aki a mai nap folyamán küldött nekem mentett állást, kérem nézze meg a leveleit!
Köszi

Shep
Na ha ez az utolsó pálya akkor fel kell mászni a csatornacsövön a szemben lévõ teraszra, ha viszon ez az amikor le kell hallgatni a csókákat a liftben, akkor fogod a lasermicet ráirányítod a liftre és rajtatartod amiíg dumálnak, ha viszont ezt ár megtetted akkor viszon lesz egy ajtó ami nyitva van, ha esetleg egyik verzió sem igaz akkor nem tudom hol tartasz mert másik szökõkút most nem ugrik be.

dikk 43.00 nekem fel se megy hiányzik egy köteg file belõle

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na én is végigvittem, de lenne pár kérdésem. Mindenki megnézte az introt legalább 1x, na ebben van pár jelentet amiket én nem láttam a gaméban ilyenek mint: - usankás orosz terepruhás katonák AK-val, sima kommandósok urban színû terepruhában/no sisak vagy vmi./ és vmi pincében lövi õket,
meg az a jelentet amikor a gáránát repül felé /persze nincs kihúzva belõle a biztosító szeg/õ meg elkapja, és végezetül olyan Max Payne -es követem a kilõtt golyót egészen a becsapódásig effekt is volt az intróban én meg sajna ilyennel nem találkoztam. Benne vannak ezek a gaméban és csak az én figyelmemet kerülték el, vagy tényleg kihagyták õket?

Dikk azzal is szar 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Thx.
Megnézem!!!
faxom ki van mar bocs elottem egy faxi vele szembe egy ajto uveg mogott csavo es mindig ezt irja ki valasszam ki az ellenfelet es ujratolt mindig ezt csinalja
nah szoval 41.09-el texturak hol eltunnek hol elojonnek winxp ti4600 vkinek volt mar ilyen problemaja? MAsik az elejen megmasztam a falakat es lopakodni kell es ra kell venni a faxit hogy nyissa ki az ajtot nah eben help lehet bena vagyok bocsi THX ALL
schoma
Még nem láttam a leveledet!

schoma
Nézz vissza a #2462-es hozzászóláshoz. Lehet, hogy nálad is ez a probléma.

u.i.: este megnézem!

schoma
Le kell hallgatni a beszélgetést az erre szolgáló eszközzel (Laser Mic) Használata: kiválasztod, elõveszed, majd a tûz gombbal aktíválod a felvételt.

Hi all!
Most is persze elakadtam...(amugy thx,igen,a sotetbe kellet vinni a hullakat)
2. kuldetés,megy fel a lift.Ha nem csinalok semmit,misson over,ha bemászok az ablakon és leugrok a padlora,misson over.Bemegyek az ajton,semmi nincs,csak 3 csávo,akik meg sem mozdulnak.
Ja és ha rálovok a liftre,misson over.
Nem tom mit kéne,bár gondolom valamit a lifttel,de sajna nem tudok sehol felmenni.(de mit?)
Pls help,ha valaki tudja.
Elore thx!
schoma
Próbáld ki a nehezebb fokozaton. Úgy szvsz már nem olyan könnyû.

schoma
A sok hozzászólás nem ezt mutatja.

schoma
Ugyan ez a helyszín, de majd egy késõbbi pálya!
Te még, ha jól emlékszem, akkor még mész majd egy kínai étterembe. Aztán vissza kell menni a követségre!

schoma
Ma gyereknap van.
Ha nem jutsz tovább, akkor Te is küldd át a mentést. Megnézem mi a probléma. Így látatlanba elég nehéz megmondani. Nekem nem fordult elõ ilyen, mentésem meg nincsen. (nem nagyon mentettem a pályák közben).

schoma
OK! Este megnézem!

schoma
A save nem elég!! Tapasztalat. A config.ini is kellene!

schoma
A mentést és a config.ini-t! Meg azt, hogy milyen könyvtárban van.

schoma
??
Küldd át, este megnéze. (Elõbb sajna nem fog menni)

schoma
Milyen intro, Erre nem emlékszem! Már elég régen volt.

schoma

schoma
Helyes! Ne kapkodj! Egy idõ után hátat fordít neked és akkor mögé tudsz osonni. Nem olyan nehéz, mint ahogy elsõre tûnik. Különben is holt részeg, nem fog tudni eltalálni.

schoma
Milyen intro jön be? Az nem baj, ha meghal az õr.
Próbáld meg azt, hogy átmászol az íróasztalon,és úgy kerülsz mögé!

schoma
Egyszerû: valahogy kerülj mögé, ás kapd el! Majd kérd meg szépen, hogy lépjen be a számítógépébe!
Ennyi

Pontosan nem tudod leírni, rég játszottam vele?
Írj levelet SOMA-nak, õ végigvitte!