3838
-
BBking #2895 Szerintem ne játsz a játékkal ha ilyen szerencsétlen vagy.Ehhez leírás sem kéne. -
Braveheart #2894 Hali a 3. pályán (ministry of defence asszem vagy mi) "kihallgattam a sofőrt", és mikor az erkényröl felugrok a csőre hogy átmenjek a szomszéd nyiott ablakon át a szobába, mindig riadóznak mert megtalálják vkinek a hulláját (de csak akkor, ha már a csövön félúton vagyok, amúgy nem) Mi a baj. Ja és hol van a south wing? -
Pontosan a pálya neve..... nekem monduk egy X-es és egy ps2-es végigjátszás van... -
öcsém nyomjá egy esc>>notes ott van az a buzi szám sztem -
Végig nyomtam ma!! ps2-es -
Hoz_Hun #2888 Hmmm...nem emlékszem, hogy cserélgettem volna. Szerintem telepítsd fel újra, aztán rá a v1.2 egyből, minden csere nélkül. -
de az 1.1-es gond nélkul fel ment
nem cserélted vissza előtte az exe-t? -
Hoz_Hun #2886 Ja. Simán felment. Másodjára úgy vittem végig. No bug founded :)). Bár biztos maradt még benne, de a szutykos elakados bugokat kiirtották.
u.i.: ha verzió probléma miatt nem ment fel akkor a korrekt verziójut töltsd le (US, Európai, Francia, Német...mindenkinél költenek a program fordítására, csak nálunk nem, viszont cserébe drágábban vehetjük meg. Ja a szövegkönyvet lefordították, a röhögtetni akarnék, idéznék a fordításból. Ínyecségképpen az tetszett amikor ugy fordították az, hogy Sam fel tud mászni asztalra, ládára, hogy fel tud "csúszni" a ládára és ez a csúszó mászás néven fut nálunk!!!
. Hogy ezt honnan vették nem tudom, de azt hogy amikor függeszkedve mászik és a gugolás gomb megnyomásával felrakja a lábát a csőre, el se tudták képzelni. Amit ahoz írtak inkább nem is említem.)
-
Hoz_Hun #2885 Hát a www.splintercell.com -ról. Rámász a patch fülre azt katt a letöltésen.
Azonban, ha jó fiú voltál és megvetted a boltban, akkor az a patch nem jó ám. Ugyanis itt nálunk az Európai (szintén angol nyelvű) változat dukál. Ahoz más kell. Ebben az esetben a fent említett oldalról keress egy egy brit zászlót és azon kattints, és valamerre az ott megadott oldalon kolbászolva belebotlasz az Európai változatba, na akkor azt töltsd le.
Mindkét esetben ajánlom a nocd exe-t mert akkor nem kell variálni a cd-kel (van már az v1.2-hoz is). -
pl innen
de ti fel tudtátok rakni?
Nekem hibát irt ki
Vagy az eredeti exe-t vissza kell rakni elotte? -
Rendőrség. :) -
a gyakorlópályán :-)
meg talán a rendőrségen -
a gyakorlópályán :-)
meg talán a rendőrségen -
Hoz_Hun #2879 Már másodjára viszem végig, lenne egy kérdésem:
Ti találtatok olyan helyet ahol érdemes a spárga felugrás/rejtőzködést használni.
Mert én még nagyon helyet sem találtam, ahol alkalmazhatnám. -
Hoz_Hun #2878 Nem rejtettél el minden őrt. Vagy bug. Ha bug akkor neked is a ptchet ajánlom, a v1.2 már "szinte" mindent javít. -
Hoz_Hun #2877 Csovi: rakd fel a v1.2 patchet (de már a v1.1 patch is javítja a liftes mikrofonos részt, de valszeg akkor a Kínai nagykövetségnél akadsz el újab mikrofonos résznél, a v1.2 már azt is javítja). -
Na végigvittem szerintem nagyon jó játék volt! -
A konyhából hol mert ha lekapcsolom a villanyt és leütöm a szakácsot akkor észrevesznek a kinti őrök? -
A konyhából tudsz feljutni. :) -
A második kinai követtséges pályán hogy kell bejutni a követségre? -
Miután megöltem Grinkot mit kell csinálni? -
jobegér
-
Dns5000 #2862
masz fel a alaguttal szemben levo kukara nekifutasbol ugorrj a jobb falra, majd egybol duplla shift es mar meg is kapaszkodtal a parkanyon -
BBking #2861 Gyerekek ilyen játékkal akkor játszatok, ha már van min pIII 800-atok, vagy ilyesmi teljesítményt nyújtó gépetek.A mikrofonos faild-ek a gép gyengesége miatt vannak, azért volt az az ötlet, hogy le kell vennia a grafikát meg a hangmin.t minimumra.Plusz szerintem teljesen élvezhetetlen fos grafikával.Szinte mostani játékok között az egyik legszebb.(Grafika)(A Gamer-ben már van leírás) -
Igen! Csak arra lehet menni! -
Ugyanott akadtam el én is, szóval fel lehet ugrani? -
szani #2857 Szerintem a mikrofonozásnál az a lényeg, hogy a legelejétől kell kihallgatni és messziről.
És én is várom a választ kérdésemre. -
TneX #2854 Hmm hát ha létezne 100%-os fordítás akkor valószínűleg egyátalán nem vesződtek volna a fordítással,nemhogy megcsinálják 37%-ra..Ugyhogy addig akár nyugottan törölgetheted is a segged vele mig el nem készül a 100%-os :)) -
Ugáltam én észnélkül (:]
De már gondolom hogyan kell, majd hétvégén. Thx midenkinek. -
az edzésen is ezt gyakoroltadf
egyik fal másik fal -
még hányszor mondjuk el, hogy van magyaritás? P -
Csákó!
Nos én is elgabalyodtam: Abattoir pálya eleje, tetőn kell antennát rombolni, keresőlámpákat és taposóaknákat kerülgetve eljutottam a sarokba ahol 2 szemetes van, fent meg egy beugró rész ahova felugrani nem tudok. A romos falrészre felmászva átugorva a kis féltetőre sikerült, de innen...
Merre tova? -
axis #2841 ez mitol lehet ?
General protection fault!
History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine -
Gbr #2840 Jó gép kell!
Amikor másodszor vagyok a nagykövetségen,és bejutok az épületbe mit kell csinálni,mer nem tudok semmere menni? -
Megcsináltam! :o) Jó volt a game! Ha meg lesz a magyarosítás akkor szerintem még 1x végígviszem! -
A másik topicra vonatkozik -
Én a végén vagyok sok mással együtt.Segitünk ha kell egymásnak de az egész topc rendszerre nézve nem vagyunk tahok.A poén az poén a taho az taho.
Felbaszták az agyam pedig ez ritka.Mi is végig küldjük ajátékot hidd el -
AZ ÉJSZAKA A JÁTÉK ÖRÖME tE BAKKER NEMKELL AZ OKOSKODÁSOD MERT ELRONTOD A KOMOLY JÁTÉK VARÁZSÁT
-
SPLINTER
-
ÉN MÁR LEGALÁBB EGY HÓNAPJA JÁTSZOM,IDE ODA INNEN ODA SOK JÓ BARÁT,,,,JÁTÉKOS MINDEN ESTE,,,DE SPRINTELL CELLLL,, NÉVVEL NE NYISS TOPICOT MERT MEG ESZLEK BAKKER.....