Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
a 2. pályánál, amikor a csávót lenn a garázsba ki kell faggatni, utána felmegyek teljesen a lépcsõn. ott hogyan kell felugrani a tetõre? sehogy se tudok felugrani, mert mindig leesek.

schoma
Upsz. Bocsánat! Nem neked küldtem vissza! Valakivel keverlek!
Egyébként megkaptam! Amint hazaérek a melóból, megnézem.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Én meg már réges-régen vissza is küldtem neked!
Nem nézted meg a leveleidet?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

cervin
Meg kaptad?El küldtem a mentést.
schoma
Ez sem egy rossz megoldás. 😊)

schoma
Hát szívtam vele rendesen! Aztán beáltam az egyik sarokba. (ahogy kilépsz a liftbõl, akkor balra) Nyomtam két oldalra két gránátot, majd egyesével leszedtem õket. Ez egy elég hentelõs rész. Dehát mire jó a puska, ha nem erre?

schoma
Kommandósok? A pincében lévõkre gondolsz, miután lekapcsolták a villanyt?

schoma
Menj el az utca végére, ahol van egy konténer a fal mellett! Ugorj a konténer tetejérem, majd a falra. A fal bal oldalán hiányzik a szögesdrót, így itt fel tudsz kapaszkodni a tetejére. Majd leugrasz a túloldalon, és már benn is vagy a rendõrségen.

zaki
köszi

zaki
Breki, vagy más valaki, nem tudod hogy kell terpeszbe ugrani két fal között?

schoma
Nem kell feljutni! Le kell szedned az ablakból. Azon az erkélyen, ahol lõszert szerezted, állj a bal oldalra. Átlósan jobbra fenn lesz az a bizonyos ablak. Távcsõvel pedig már le is tudod szedni.

zaki
egyébként ha van magyar végigjátszás, az engem is érdekel, köszi

zaki
hogy lehet terpeszbe ugrani két fal között?

Zotya123
passz, pedig nekem fenn van a patch is

Nekem is pont ez a bajom.Képtelen vagyik megcsinálni!
Zotya123
na mindegy, elkezdem a pályát elõrõl

Zotya123
köszi, de ez mind megvan, de mégis failed... 😞

Zotya123
Sziasztok!
azon a pályán vagyok, ahol fent a tetõn indult a játék, leugrottam egy erkélybe
lementem a garázsba, ott elkeptam a sofõrt (szerintem) vmit dumált, majd kijutottam egy erkélyre, ahol van oldalt egy nyitott ablak, csõ a falon, ha elindulok azon, akkor failed...
mindanki leütve a pályán eddig, mit rontottam el, vagy mit felejtettem ki?

köszi, próbáltam ezt visszakeresni, de így nem láttam még erre a választ...
Zotya

Én a második pályán akadtam el.
Én a második pályán akadtam el.
köszke
a POLICE STATION elején
Ja én másikról beszéltem.
A szobában lévõ ajtó kódját szeretnéd akkor menj
oda az ágy melleti képhez húzd el és a mögötte lévõ számgéprõl megtudod.
még az elején a játéknak
ez a kód nem jó mert 6 számos
Sajna én elakadtam.MILLIÓ féle módon cheatekkel is megpróbáltam de nem akar sikerülni.Egyébként
szivesen.Hogy tetszik a játék?
köszi

és te tudsz nekem segíteni????????????????????
Én tudom 5929
miben??????????
nem tudjátok a POLICE STATION páján az ajtó kódot???????????????????????????????????
ha megadnátok nagyon megköszönném
Pokember:Tudsz segíten?
HELLÓSZTO
Mit TEGYEK???
Elakadtam a második pályán.Akkor amikor a Grinko Masse páros szövegét kell lefülelni.Kinyitom az ajtót rátartom a mikrofont a liftre hallom a hangjukat blblabla már a lényegre térnének?a lift kb a háromnegyedénél jár)aztán mindkét csávo megfordul rámbámul aztán a fõnök üvöltözik egyet és vége.
schoma
Kellene a mentett állás, és a config.ini, a biztonság kedvéért!

schoma
A következõ címre (ami benne van az adatlapomon is):
[email protected]

cervin
csaknem megy
cervin
Soma elküldeném a mentésemet mert nem tudok tovább menni 2 napja.Segits légyszi.Hova küldjem és mit?
barret
8X-os élsimitással vagy anélkül?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Looserke
Nagyoon szép a game, csak ne villognának az árnyékok a 41.09-es detonatoron. Béta detonatort meg nem akarok csak azért feltenni.

cervin
gyorsan mász be,egy helyen nincs szöges drot,ott és kapaszkodj fel a ventillhez idöre...az õrõket a kerités mellett haladva kerüld ki
cervin
ok megprobálom a kuty megvolt
Petyus_
Hi!

Patakpartra menjél szerintem, és amikor kezdõdik a bejátszás RÖGTÖN kezdd el felvenni ez a titka. Lehet a kutyát érdemes elõtte elintézni valami sötét helyen.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

cervin
közel megyek a házhoz/kinai a pálya/és akkor lehallgatom és nem enged tovább mission over.Már millio féle képpen probáltam.Hova kell álni a mikrofonnal?.Segitség
schoma
Épp az a jó, ha minél kevesebb enbert nyírsz ki!

cervin
nem sok õrt nyirtam ki inkább kikerültem õket.Nem ez a baj?
cervin
ez nem a liftes hanem az ablakban telefonálo csávo.Végig felveszi és megszolal az over......
schoma
Sajna el kell, hogy keserítselek. 😞 Nem véletlen, hogy nem tudod a nagyobb felbontást kiválasztani. Ehhez játékhoz már kevés a GF1-es. Ezzel a videókártyával nem fogsz jobb eredményt elérni. Sajna ez van. 😞((

shaba23
MAYDAY-nak igaza van, nekem is ez volt a problémám, de a driver megoldotta