3838
  • Amse
    Milyen sziklára?Az első pálya úgy kezdődik hogy be kell menni egy égő házba és ott lavírozni.Ott vagy?????Nem hiszem.

amse
  • kispalika
    Sziasztok! Jó pár oldalt visszaolvastam, de nem találtam választ a problémámra. Az első pálya elején vagyok elakadva: felmásztam egy csőre, átugrottam egy sziklára, végigcsimpaszkodtam 2 csövön és a sziklapárkányon. A sarok után állok egy sziklán (kicsit sötét van, szól a harang), a következő sziklára nem tudok átugrani, mert messze van, dupla ugrással leesek. Mit kell csinálni?
  • shaba23 #2984
    nincs is neki pro :)
  • Mayday
    Nekem sok jateknal ez volt a tunet a videoknal. Gamme maxban is fut szepen, rendesen, az introk, bevezeto animaciok meg szaggattak. 98 helyett azota XP-t hasznalok, es mostmar minden jo!
    (Ja, batyamnak fullos gepen, 9700Pro-val volt ugyanilyen baja, de csak 98 alatt, szinten!)
  • Mayday
    Ha Win98-ad van, akkor azert...
  • Szirob
    Tudna nekem valaki küldeni a 3. Cd-ről egy fájlt? A telepítő kiírja hogy hiányzik ez a fájl a videos mappából:5_1_1_PresidentialPalace_0sprey.bik
    Valaki küldje már el ezt: [email protected]
  • hiba
    Az atvezeto videok miert ugralnak?
  • hiba
    legjobb vidkartya es csak 1024be viszi fullon hihihi :)
  • neo-78
    Hi gyerekek, v.ki küldjön mán egy nocd-t a progihoz, mert az enyim format c: áldozatává vált, azt nem tudok játszani!!!
  • Free
    Halle mindenki
    Nem tudja valaki, nincs hozzá valahol egy írodott Multiplayer pach???
  • Skynet
    Ehhez a stuffhoz hamár így előkerült:) nem jött ki valami kiegészítő cucc,vagy modko vagy ilyesmi?:))
  • Breki33
    hát én magyarul olvastam a párbeszédeket......
  • Breki33
    a demo sem megy?

sztem inkább régi driver kéne
  • Breki33
    szóval kérdés ki az idióta :-)
  • Herold
    Ne viccelj már, az összes küldetés közül ez a legélvezetesebb, bejutni a követségre! Nehogy kihagyd!
  • Herold
    De bug! Rakd fel az 1.2-es patchot, az kijavítja.
  • shaba23 #2938
    Splinter Cell végigjátszás
  • stefan
    Hi!!
    Valaki küldjön nekem egy végignyomást.
    Köszike!!!!!!!!!!
    [email protected]
  • Breki33
    nekem az 1.1-es gond nélkül felment, de a 1.2-es nem volt hajlando lehet hogy a crack miatt
  • budasp
    Szevasztok!
    Problémáim vannak a pecseimmel:)
    3 darabot szereztem be: US1.1, US1.2b, UK1.2b
    Egyik se megy fel. A hibajelenségek skálája szerteágazó: telepítés közben fagyás, régió nem egyezőség (máskor ugyanez a probléma nincs ugyannazzal a patch-el), a patch telepítő ablakának megjelenítési problémái (szövegek egymások, hiányzó gombok, stb.)
    Segítséget kérek. Mi lehet a gond?
    Köszi.
  • Breki33
    ezt minden héten megkérdezik :-))))))
  • Herold
    Kösz!
  • Herold
    Tbilisziben, az udvaron, ahol a szökőkút van, hol lehet továbbjutni? Van egy boltív alatti rácsos kapu, azt próbálom átugrani, de nem sikerül.
  • Shaman
    Pontosítom magam,nem kell hogy melletted legyen fal 1 falról is megcsinálja a dupla ugrást,csak oldalt kell kicsit fordulni a falnak.Én a lámpára is így ugrottam fel,mikor jöttek lifttel.
  • Shaman
    Mié nem lehet megölni senkit? Én föleg leütögetem öket,de azé néha ölök.Mondjuk én még csak a liftbeszélgetés kihallgatás után vagyok,mikor jön 2 kommandós lifttel én meg felugrottam a lámpára,épp ott csücsülök:-)))
  • Shaman
    Emberök,itt sokan kérdezték a felugrás kettös ugrást ilyesmi. Nálam rendörségen egyböl felugrott.Mi a trükk,csak annyi,hogy fal mellé kell állni,ez nagyon fontos,mert mikor felugrszz,s újra ugrást nyomsz,akkor a meletted lévö falról lábbal rugaszkodik mégegyet,s simán felugrik.Tehát aki nem értette volna.Ha szembe van egy fal amire fel akarsz ugrani,ott ugorj,ahol oldalt is lesz neked fal(mert arról rúgja tovább magát),magyarán sarokból.Ugyanez,ha két fal közé akarjuk magunkat lábbal kifeszíteni,itt is fal mellöl ugorjunk.Ennyi
  • Imremagdi
    van a Splinter Cell-hez valakinek végigjátszása ?
  • Shaman
    Na mkira,úgyis most akarom majd végigtolni a gamét,akkor legalább magyarul teszem meg
  • Petyus_
    http://www.splintercell.com/us/

Megy egy visszaszámlálás.. kiegészítő vagy teljesértékű 3. rész lesz vajh? :)
  • Adi
    Kapcsold meg a hő láttó szemüveget...
  • Shaman
    Bocsi,de nincs idöm visszaolvasni.Patchet,meg hozzá cracket honnét took letöteni?Itt sg-n van mindkettö?Jah és hanyas peccs köll?
  • Blasta
    Ebben is van valami....
  • Breki33
    érdemes megvenni :-)
  • Blasta
    Pedig érdemes DC-n jobban utánanézni!
    Keress jófajta HUB-okat!
    Ajánlom a programok beszerzése/Direct connect topikot!
    Van nekik ott egy magyar Hub-listájuk!
    Tuti fenn van valakinél mind3 CD!
  • Shaman
    No én böcsületes szoktam lenni,s meg akarom majd venni a gamét,de látatlanba nem veszek semmit.Szal fennt van még valahol a game,ahonnan le lehetne tölreni? DC-n kerestem tegnap,de csak egy 3-as cd-t találtam. Ha valaki tudja plíz ossza már meg infót.Thx.
  • Breki33
    Ha ott bent rendesen mukodtél kijöve kinyilik a kapu és azon továbbmehetsz...

Az olajfúrós pályát nem irom le ezredszerre néha olvassatok is please...
  • dieselG
    Pls segitsetek. Elakadtam a szökőkutas résznél. Még mielött azt mondanátok h menjek be a bokorba ott van 1 kisebb alagút, már voltam. És? semmi. Felvettem az 1ik örnél levö csomagot, azzal se mentem sokra..igazán kijöhetne már a rendes forditás.. Szal hogy kell ott továbbjutni?
  • Adi
    Én azt tudom mondani aki nem tudja mit kell csinálni vagy esetleg nem tudja meg nézni mi van a notesba :) az vegyen egy leírást........... gondolom van pc guruba vagy gamestarba leírás vagy ha nem talál vegyen egy 576 konzol-t abba benne van az X-es.....
  • Breki33
    sztem a videokari a ludas
  • Breki33
    hat ha megtalálták akkor nem dugtad el...

ugye nem kell tovább magyaráznom :-)