Splinter Cell

Oldal 1 / 77Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

E3-ra remélem bejelentik a folytatást.
tigeroo
nincs mit, ez se most volt.
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tigeroo
10 éves játék de még mindig nagyon jó. bár az új részek kicsit gyorsabb tempójúak voltak már. a double agent azért bejött a félig akciós stílusával hiába volt kevésbé lopakodó, amikor lambertet megláttam hogy le kell lőni az kurvanagy katarzis volt. akkor nem tudtam lelőni, inkább a terrorista tagot😄 onnantól kezdve lebukott az álcám is. zseniális sorozat, zseniális mindegyik része a maga módján
Jim Morrison
hú, tényleg, de jó lenne újratolni ezeket a részeket 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

óóÓ, vannak benne bőven alternatívák, akár a Pandora Tomorrowban vagy a Chaos Theoryban <#crazya>
tigeroo
a double agent-et végigvittem múlthéten, most elővettem a legelső részt.

micsoda finomságok amikre csak most jövök rá😊

tigeroo
akkor valaki biztos kicserélte "reklamálva" már és visszavitte, gondolom ők meg újrafóliázták.
Ja és a pandora tomorrow-hoz nem tartozik cdkulcs... 😮

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

Sziasztok!

Megvettem a tesco-ban a Splinter cell trilogy-t (PC), a dobozra az van írva hogy ez a három játék van benne:
Splinter cell
Pandora Tomorrow
Chaos theory

de az eredeti splinter cell helyett a Double agent van a dobozban!!
Ez miiért van? Nem értek hozzá de a double agent-et 500 forintért adják, az eredeti meg kint van 2000 forintért. Lehet-e hogy a tesco átcsomagolta a dobozokat? Megtehetik? Újrafóliázzák? Vagy direkt van így? Én vagyok a hülye és valamelyik játék tartalmazza az alap splinter cellt??

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

Valahol máshol kell letölteni a játékot hogy jó legyen ehhez a verzióhoz???
Letöltöttem a splinter cell mission pack-pot vagyis a kiegészítõ pályákat de telepítésnél ezt írja ki:could not retrieve version number! Installation will be aborted.
Valaki segítsen!!!
Elõre is köszi!!!
THX!THX!
Gondoltam h abban a lyukban kell továbbmenni, ugráltam meg nyomogattad mindent!!!😄
KÖssz a gyors helpet!!!!!!!
suicid gibbon
A csöveknél tapadj a falra és sasszézz végig a csövek mentén. Adja magát de én is órákat bolyongtam anno, mire a homlokomra csaptam 😄

hello mindekinek!
Elakadtam!!!!!
Kínai követség 2.-szor.Bemásztam a követségre a szellõzõn.Bent van egy ki raktár vagy mi meg jobbra egy ajtó ami elvan torlaszolva,benézve alatta látok egy autómata géppuskát.Nemtom h merre kell menni.A raktárban jobbra ki van bontva a fal de ott csak csövek vannak valaki please segítsen!!
sniperelite
kössz

hykao
pl. Velvet Assassin, Thief sorozat
sniperelite
meglehet csinálni 😊

sniperelite
hali
tudtok splinter cellhez hasonló gamet???? aki tud légyszi írja le a nevét 😊

suicid gibbon
Röviden?
nem... 😄

tigeroo
na most járok a cia-nál.

az olajkutas pályát amugy meglehet csinálni gyilkolás nélkül?
Én múltkor (bár annyira nem is múltkor 1 hónapja kb.) a tesco-ba láttam 2000-ért.

tigeroo
hali! az a kérdésem hogy a cdgalaxisnál 1700ft a 3in1 Splinter Cell pakk...
Én a media marktban asszem 3ropiért láttam...hol a legolcsóbb a játék? sztem akkor megrendelem tõlük ha 1700 az alja..
NVIDIA GeForce 8800 GTX-em van. de ez elgondolkodtatott. köszönöm a segitséget. megpróbálom azt amit mondtál(régebbi drivert)
suicid gibbon
A jelek szerint ati videokártyád van, friss driverrel. Szedd le és keress egy régebbit. Jóval régebbit. 😊

sziasztok. felraktam a napokban a splinter cell elsö részét, de tul gyorsan mozog a fickó, meg minden felvan gyorsulva. mi lehet a hiba? tud segiteni valaki?
suicid gibbon
Az sajnos mindíg számít 😊 Néha 2 sarok után már riasztanak az otthagyott hullák miatt, hiába halt ki az egész pálya. Gondolom kísértetõrjárat 😊

Köszönöm szépen, de a pálya 5-6 végigjátszására kinyilt az ajtó. Igazából nem tudom mi lehetett a gond. Én is bugra tippeltem. De aztán kinyilt. Az egyetlen és talán lényeges különbség az hogy a hullákat a fényrõl egy sötét sarokba tettük. Bár lehet hogy ez túl sokat nem számított ennél a résznél.

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

suicid gibbon
Hahó!

Eltekertem odáig és az ajtó remekül nyílik. Elvileg az egyetlen kritériuma az ajtó nyílásának az az, hogy ott legyél :S Vagyis ez egy szép kövér bug. Azzal tudok segíteni, hogy küldök egy mentést az ajtó túloldaláról, ha még szükség van rá.

A nyagyon profi hsz-t tartsd meg magadnak. Nem kioktatásra van szûkségem, hanem segítségre. Nem én játszom a játékkal, hanem az egyik ismerösöm, akinek nincsen internete.
Leírás csak egy segítség, hogy mindenki tudja hol és miben akadtunk el.

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

hykao
Ott hibáztál, hogy leírást követve próbálsz játszani, ahelyett, hogy a saját fejedet használnád! Ha az angol nyelv gondot okoz, nosza tedd fel a magyarítást! A történet is kerekebb lesz, és a játékélmény is nagyobb lesz, ha saját kútfõt használva játszol!
SEGÍTSÉG!!!
Defense Ministry (második küldetés)

Majd másik barátunkkal is tegyük ugyanezt, csak õt ellenkezõ irányból közelítsük. Használjuk a számítógépet, majd az azután bejövõ õrt kapjuk el és ráncigáljuk el lentre a retina scannerig (jobb oldalt), majd nyomjuk rá a képét az eszközre, és ha befejeztük a mûveletet, üssük le Menjünk is be az ajtón és az árnyékból a kamerát is iktassuk ki Kimenve az ajtón fussunk el a bal oldali sövény belsõ sarkára, és kapjuk elõ a lézeres mikrofonunkat (laser mic) és tartsuk rá a liftre ami megy fel.

Na itt elakadtunk! A retina scan. használata után kinyilik egy ajtó. Az ajtón bemenve egy másik zárt ajtóhoz jutunk ami fölött van egy kamera. A kamerát kilõjük, de az ajtó nem nyilik ki. Nem tudunk tovább menni. Hol hibázunk és mit? Hogyan tudunk tovább menni.

hello! merre menjek hogy bejussak az olaj furóra mert ezek az õrültek
állandóan felrobbantják a hidat? még ennyit nem kinlodtam egy játékkal sem üdv

suicid gibbon
Emlékeim szerint csak lõsz vele, vagy use-olsz, de este elõkaphatom a gámét... kb másfél éve volt a kezemben... 😊 elõvenni sikerült? (csak, mert úgy dereng, hogy az volt a macerás rész)

helo! már megint elakadtam,nem tudok rájönni hogy kell használni a lézer mikrofont van valahol magyar végigjátszás mert csak angolt találtam üdv

köszi szépen megvan

suicid gibbon
Hahó!
Ez az a pont, ahol épp átmentél egy zöldekkel befuttatott pergola folyosó alatt, aminek a végén jobra fent egy ablakban egy fickó figyel? Ha igen, akkor balra az udvar végén van 1-2 konténer. Arra felpattansz és ha jól emlékszem túl magas a fal, tehát sarokugrással tudsz felkapaszkodni rá.

szasztok skacok!elkezdtem a gamet hol a turóba kell bemenni a rendõrségre az ajtó nyitó kod megvan irjatok

suicid gibbon
A recsegés pedig általában ugyanonnan ered, ahonnan a kiesõ hangok a Mafiában.
start menü,
futtatás,
dxdiag,
hang, vagy sound fül,
és a gyorsítást a csuszkával alapgyorsításra, vagy basic-re állítod.

suicid gibbon
Szia! Ha az olajfúrótoronynál jön a hiba, akkor sajnos egy remek bug, ami ati allergiából ered. Az egész játékban ez az egy ilyen hiba van. A video annyi, hogy a rossziúk elsétálnak a lépcsõig és befordulnak. kb 3-4 mp és semmi értéke. Nekem direkt el van rakva a mentés a video utánni pontról. Ha kell elküldöm bárkinek, csak a profilnév azt hiszem sam kell, hogy legyen. Legalábbis emlékeim szerint nem változtattam az alapértelmezetten. Ha nem azonos a profilnév, akkor nem tudja betölteni a játék. Ha kell valakinek, szóljon.

Am most egy olyan hiba jelentkezett, hogy lövök párat és elkezd recsegni a hang. Tegnap soka toltam és nem jelentkezett, most meg csak 2-t lövök...

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

Nekem is úgy van meg és nálam is befagyot.. Aztán eszembe jutott, hogy felajánlotta a telepítés végén az Acrobat Reader telepítését, azzal faxán pörög.

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

tigeroo
hmmm talán próbálj meg valami codec packot felrakni a gépedre
tigeroo
fú lehet elõ kéne venni ujra a stuffot😊
pop:ww és e között hezitálok..
Sziasztok! Most vettem meg a splinter cell trilogy-t és az 1-el játszanék, de az elsõ videó elején rögtön befagy ez miért van? Mi lehet a gond? Elõre is köszi.
Qwerty4
Biztos, csak a játékosi képességeidtõl/türelmedtõl függ...
De arra nem emlékszem, hogy volt-e olyan feladat ahol mindenképp ki kellett nyírni valakit.Ha volt akkor nem úszod meg ölés nélkül semmiképp.

Qwerty4

szucsy89
hali!

most raktam fel a game-t, hosszú idõ után újra, és az lenne a kérdésem h végig lehet e úgy vinni h nem ölök meg benne senkit?
Qwerty4
nincs fennt a gépemen a játék
de akkor miért zavarhatná a NOD?

Qwerty4

fery02
De ez a 3 fájl nálam crc-s, ennyi, nem vírusos, át is vannak nézve. Neked amúgy fenn van a game?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Qwerty4
sztem csak akkor lehet köze a NOD-hoz ha vírosos vagy spywares az a 3 fájl és automatikusan törli azokat
<#nemtudom>

Qwerty4

Oldal 1 / 77Következő →