Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
micsoda finomságok amikre csak most jövök rá😊

My head is bangin' You're killing me Please don't stop
Megvettem a tesco-ban a Splinter cell trilogy-t (PC), a dobozra az van írva hogy ez a három játék van benne:
Splinter cell
Pandora Tomorrow
Chaos theory
de az eredeti splinter cell helyett a Double agent van a dobozban!!
Ez miiért van? Nem értek hozzá de a double agent-et 500 forintért adják, az eredeti meg kint van 2000 forintért. Lehet-e hogy a tesco átcsomagolta a dobozokat? Megtehetik? Újrafóliázzák? Vagy direkt van így? Én vagyok a hülye és valamelyik játék tartalmazza az alap splinter cellt??
My head is bangin' You're killing me Please don't stop
Valaki segítsen!!!
Elõre is köszi!!!
Gondoltam h abban a lyukban kell továbbmenni, ugráltam meg nyomogattad mindent!!!😄
KÖssz a gyors helpet!!!!!!!
Elakadtam!!!!!
Kínai követség 2.-szor.Bemásztam a követségre a szellõzõn.Bent van egy ki raktár vagy mi meg jobbra egy ajtó ami elvan torlaszolva,benézve alatta látok egy autómata géppuskát.Nemtom h merre kell menni.A raktárban jobbra ki van bontva a fal de ott csak csövek vannak valaki please segítsen!!
Én a media marktban asszem 3ropiért láttam...hol a legolcsóbb a játék? sztem akkor megrendelem tõlük ha 1700 az alja..
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
Eltekertem odáig és az ajtó remekül nyílik. Elvileg az egyetlen kritériuma az ajtó nyílásának az az, hogy ott legyél :S Vagyis ez egy szép kövér bug. Azzal tudok segíteni, hogy küldök egy mentést az ajtó túloldaláról, ha még szükség van rá.
Leírás csak egy segítség, hogy mindenki tudja hol és miben akadtunk el.
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
Defense Ministry (második küldetés)
Majd másik barátunkkal is tegyük ugyanezt, csak õt ellenkezõ irányból közelítsük. Használjuk a számítógépet, majd az azután bejövõ õrt kapjuk el és ráncigáljuk el lentre a retina scannerig (jobb oldalt), majd nyomjuk rá a képét az eszközre, és ha befejeztük a mûveletet, üssük le Menjünk is be az ajtón és az árnyékból a kamerát is iktassuk ki Kimenve az ajtón fussunk el a bal oldali sövény belsõ sarkára, és kapjuk elõ a lézeres mikrofonunkat (laser mic) és tartsuk rá a liftre ami megy fel.
Na itt elakadtunk! A retina scan. használata után kinyilik egy ajtó. Az ajtón bemenve egy másik zárt ajtóhoz jutunk ami fölött van egy kamera. A kamerát kilõjük, de az ajtó nem nyilik ki. Nem tudunk tovább menni. Hol hibázunk és mit? Hogyan tudunk tovább menni.
állandóan felrobbantják a hidat? még ennyit nem kinlodtam egy játékkal sem üdv
Ez az a pont, ahol épp átmentél egy zöldekkel befuttatott pergola folyosó alatt, aminek a végén jobra fent egy ablakban egy fickó figyel? Ha igen, akkor balra az udvar végén van 1-2 konténer. Arra felpattansz és ha jól emlékszem túl magas a fal, tehát sarokugrással tudsz felkapaszkodni rá.
start menü,
futtatás,
dxdiag,
hang, vagy sound fül,
és a gyorsítást a csuszkával alapgyorsításra, vagy basic-re állítod.
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
De arra nem emlékszem, hogy volt-e olyan feladat ahol mindenképp ki kellett nyírni valakit.Ha volt akkor nem úszod meg ölés nélkül semmiképp.
Qwerty4
most raktam fel a game-t, hosszú idõ után újra, és az lenne a kérdésem h végig lehet e úgy vinni h nem ölök meg benne senkit?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!