3838
  • JonasSandor
    E3-ra remélem bejelentik a folytatást.
  • tigeroo
    nincs mit, ez se most volt.
  • Jim Morrison
  • tigeroo
    10 éves játék de még mindig nagyon jó. bár az új részek kicsit gyorsabb tempójúak voltak már. a double agent azért bejött a félig akciós stílusával hiába volt kevésbé lopakodó, amikor lambertet megláttam hogy le kell lőni az kurvanagy katarzis volt. akkor nem tudtam lelőni, inkább a terrorista tagot:D onnantól kezdve lebukott az álcám is. zseniális sorozat, zseniális mindegyik része a maga módján
  • Jim Morrison
    hú, tényleg, de jó lenne újratolni ezeket a részeket :)
  • mester1987
    óóÓ, vannak benne bőven alternatívák, akár a Pandora Tomorrowban vagy a Chaos Theoryban
  • tigeroo
    a double agent-et végigvittem múlthéten, most elővettem a legelső részt.

micsoda finomságok amikre csak most jövök rá:)

• tigeroo
    akkor valaki biztos kicserélte "reklamálva" már és visszavitte, gondolom ők meg újrafóliázták.
  • AdamBast
    Ja és a pandora tomorrow-hoz nem tartozik cdkulcs... :O
  • AdamBast
    Sziasztok!

Megvettem a tesco-ban a Splinter cell trilogy-t (PC), a dobozra az van írva hogy ez a három játék van benne:
    Splinter cell
    Pandora Tomorrow
    Chaos theory

de az eredeti splinter cell helyett a Double agent van a dobozban!!
    Ez miiért van? Nem értek hozzá de a double agent-et 500 forintért adják, az eredeti meg kint van 2000 forintért. Lehet-e hogy a tesco átcsomagolta a dobozokat? Megtehetik? Újrafóliázzák? Vagy direkt van így? Én vagyok a hülye és valamelyik játék tartalmazza az alap splinter cellt??
  • istvan65
    Valahol máshol kell letölteni a játékot hogy jó legyen ehhez a verzióhoz???
  • istvan65
    Letöltöttem a splinter cell mission pack-pot vagyis a kiegészítő pályákat de telepítésnél ezt írja ki:could not retrieve version number! Installation will be aborted.
    Valaki segítsen!!!
    Előre is köszi!!!
  • totus
    THX!THX!
    Gondoltam h abban a lyukban kell továbbmenni, ugráltam meg nyomogattad mindent!!!:D
    KÖssz a gyors helpet!!!!!!!
  • suicid gibbon
    A csöveknél tapadj a falra és sasszézz végig a csövek mentén. Adja magát de én is órákat bolyongtam anno, mire a homlokomra csaptam :D
  • totus
    hello mindekinek!
    Elakadtam!!!!!
    Kínai követség 2.-szor.Bemásztam a követségre a szellőzőn.Bent van egy ki raktár vagy mi meg jobbra egy ajtó ami elvan torlaszolva,benézve alatta látok egy autómata géppuskát.Nemtom h merre kell menni.A raktárban jobbra ki van bontva a fal de ott csak csövek vannak valaki please segítsen!!
  • sniperelite
    kössz
  • hykao #3822
    pl. Velvet Assassin, Thief sorozat
  • sniperelite
    meglehet csinálni :)
  • sniperelite
    hali
    tudtok splinter cellhez hasonló gamet???? aki tud légyszi írja le a nevét :)
  • suicid gibbon
    Röviden?
    nem... :D
  • tigeroo
    na most járok a cia-nál.

az olajkutas pályát amugy meglehet csinálni gyilkolás nélkül?
  • Sorius
    Én múltkor (bár annyira nem is múltkor 1 hónapja kb.) a tesco-ba láttam 2000-ért.
  • tigeroo
    hali! az a kérdésem hogy a cdgalaxisnál 1700ft a 3in1 Splinter Cell pakk...
    Én a media marktban asszem 3ropiért láttam...hol a legolcsóbb a játék? sztem akkor megrendelem tőlük ha 1700 az alja..
  • hghghgh
    NVIDIA GeForce 8800 GTX-em van. de ez elgondolkodtatott. köszönöm a segitséget. megpróbálom azt amit mondtál(régebbi drivert)
  • suicid gibbon
    A jelek szerint ati videokártyád van, friss driverrel. Szedd le és keress egy régebbit. Jóval régebbit. :)
  • hghghgh
    sziasztok. felraktam a napokban a splinter cell elsö részét, de tul gyorsan mozog a fickó, meg minden felvan gyorsulva. mi lehet a hiba? tud segiteni valaki?
  • suicid gibbon
    Az sajnos mindíg számít :) Néha 2 sarok után már riasztanak az otthagyott hullák miatt, hiába halt ki az egész pálya. Gondolom kísértetőrjárat :)
  • Blacksheep77
    Köszönöm szépen, de a pálya 5-6 végigjátszására kinyilt az ajtó. Igazából nem tudom mi lehetett a gond. Én is bugra tippeltem. De aztán kinyilt. Az egyetlen és talán lényeges különbség az hogy a hullákat a fényről egy sötét sarokba tettük. Bár lehet hogy ez túl sokat nem számított ennél a résznél.
  • suicid gibbon
    Hahó!

Eltekertem odáig és az ajtó remekül nyílik. Elvileg az egyetlen kritériuma az ajtó nyílásának az az, hogy ott legyél :S Vagyis ez egy szép kövér bug. Azzal tudok segíteni, hogy küldök egy mentést az ajtó túloldaláról, ha még szükség van rá.
  • Blacksheep77
    A nyagyon profi hsz-t tartsd meg magadnak. Nem kioktatásra van szűkségem, hanem segítségre. Nem én játszom a játékkal, hanem az egyik ismerösöm, akinek nincsen internete.
    Leírás csak egy segítség, hogy mindenki tudja hol és miben akadtunk el.

• hykao #3808
    Ott hibáztál, hogy leírást követve próbálsz játszani, ahelyett, hogy a saját fejedet használnád! Ha az angol nyelv gondot okoz, nosza tedd fel a magyarítást! A történet is kerekebb lesz, és a játékélmény is nagyobb lesz, ha saját kútfőt használva játszol!
  • Blacksheep77
    SEGÍTSÉG!!!
    Defense Ministry (második küldetés)

Majd másik barátunkkal is tegyük ugyanezt, csak őt ellenkező irányból közelítsük. Használjuk a számítógépet, majd az azután bejövő őrt kapjuk el és ráncigáljuk el lentre a retina scannerig (jobb oldalt), majd nyomjuk rá a képét az eszközre, és ha befejeztük a műveletet, üssük le Menjünk is be az ajtón és az árnyékból a kamerát is iktassuk ki Kimenve az ajtón fussunk el a bal oldali sövény belső sarkára, és kapjuk elő a lézeres mikrofonunkat (laser mic) és tartsuk rá a liftre ami megy fel.

Na itt elakadtunk! A retina scan. használata után kinyilik egy ajtó. Az ajtón bemenve egy másik zárt ajtóhoz jutunk ami fölött van egy kamera. A kamerát kilőjük, de az ajtó nem nyilik ki. Nem tudunk tovább menni. Hol hibázunk és mit? Hogyan tudunk tovább menni.
  • dupcsik
    hello! merre menjek hogy bejussak az olaj furóra mert ezek az őrültek
    állandóan felrobbantják a hidat? még ennyit nem kinlodtam egy játékkal sem üdv
  • suicid gibbon
    Emlékeim szerint csak lősz vele, vagy use-olsz, de este előkaphatom a gámét... kb másfél éve volt a kezemben... :) elővenni sikerült? (csak, mert úgy dereng, hogy az volt a macerás rész)
  • dupcsik
    helo! már megint elakadtam,nem tudok rájönni hogy kell használni a lézer mikrofont van valahol magyar végigjátszás mert csak angolt találtam üdv
  • dupcsik
    köszi szépen megvan
  • suicid gibbon
    Hahó!
    Ez az a pont, ahol épp átmentél egy zöldekkel befuttatott pergola folyosó alatt, aminek a végén jobra fent egy ablakban egy fickó figyel? Ha igen, akkor balra az udvar végén van 1-2 konténer. Arra felpattansz és ha jól emlékszem túl magas a fal, tehát sarokugrással tudsz felkapaszkodni rá.
  • dupcsik
    szasztok skacok!elkezdtem a gamet hol a turóba kell bemenni a rendőrségre az ajtó nyitó kod megvan irjatok
  • suicid gibbon
    A recsegés pedig általában ugyanonnan ered, ahonnan a kieső hangok a Mafiában.
    start menü,
    futtatás,
    dxdiag,
    hang, vagy sound fül,
    és a gyorsítást a csuszkával alapgyorsításra, vagy basic-re állítod.
  • suicid gibbon
    Szia! Ha az olajfúrótoronynál jön a hiba, akkor sajnos egy remek bug, ami ati allergiából ered. Az egész játékban ez az egy ilyen hiba van. A video annyi, hogy a rossziúk elsétálnak a lépcsőig és befordulnak. kb 3-4 mp és semmi értéke. Nekem direkt el van rakva a mentés a video utánni pontról. Ha kell elküldöm bárkinek, csak a profilnév azt hiszem sam kell, hogy legyen. Legalábbis emlékeim szerint nem változtattam az alapértelmezetten. Ha nem azonos a profilnév, akkor nem tudja betölteni a játék. Ha kell valakinek, szóljon.