3838
-
#3179 Nem úgy kérdeztem, hogy tényleg tudsz hackelni, hanem hogy tényleg, tudsz hackelni? Tudom, hogy nem mondtál ilyet. De ha mondjuk belépek egy fizetős oldalra, és ingyen töltök le, az hackelés? Nem csináltam ilyet, csak kérdezem. -
#3178 Nem tudok hack-elni, és nem is akarok!!!
Sosem állítottam ilyet!
A crack-elés egész más dolog: nem áll másból, mint felülírni (a saját gépeden) egy játék általában indító fájlját a tört indító fájl-al!!!
Öszekevered a két dolgot!!! -
#3177 Tényleg, tudsz hackelni? Pl e-mailt, gépet? -
#3176 Na majd megvariáljuk :))) Én még nem vagyok nagymester az ilyen hackelésben-crackelésben, de szeretnék sokat tanulni. -
#3175 Magyarul az eredetit is minden további nélkül lehet crack-elni.
Nekem a CE miatt az ehhez járó 1.3-as patch van rajta (ez után lehet felrakni a 3 plusz pályát), ehhez viszont nem találtam crack-et csak az 1.2-höz, így rádobtam az 1.2-es crack-et az 1.3-as patch-re, megy minden gond nélkül rendesen. -
#3174 Én is crack-eltem (mert crack-elni kell!!!) NO-CD crack-el, mert mi a faszért pörögjön a DVD meghajtó, ha nem muszály?! -
#3173 Az márciusban jön ki, ha nem fog késni. -
#3172 Azzal lehet crackelni?
-
#3171 Alcohol. -
#3170 A vonatos is?? Ja nem, az később jön ki, ugye? -
#3169 Hmm, lehet, hogy inkább megjátszom azt, és akkor minden megvan fullra.. De aezt csak jan közepén :( Akkor lesz egy kis gempa :( Addig elkérem a haveromtól az írottat, csak nem tom melyik verzió. A tiedet így pláne nem merném elkérni, mert nem is tudnám átírni (van íróm, csak nem tudnám crackelni), meg félnék, hogy valami történne vele (karc, stb). -
#3168 Ez a +3pályás verzió, amiből a legutoljára berakott képek is vannak. -
#3167 Media-ban vettem 9990-ért a Collector's Edition-t. -
#3166 Holnap valószínű meglesz a Splinter Cell, és nyomom neki 1000 L (meg neked a kérdéseket, ha segítenél :))) ) Neked origi v írottn van meg? -
#3165 nincs mit -
skristof #3164 ok, kössz szépen! -
#3163 Gamehunter-en.
Egy ingyenes regisztrálás után tudsz letölteni.
Ha bármi kérdésed, észrevételed van a fordítással kapcsolatban, írj.
Jó szórakozást! -
skristof #3162 kössz kiprobaslom
magyaritas merre leledzik? -
#3161 a lézeres lehallgatót kell használni, úgy, hogy amikor elindul fölfele a lift, ráirányítod, és egészen addig kell rajta tartani, amíg föl nem ér, ha a beszélgetés nem az elejétől a végéig van lehallgatva, vagy közben megszakad egy pillanatra, a küldetés sikertelen lesz.
Rakd föl a magyarítást, úgy könnyebb!!! -
skristof #3160 helo
másodkk pályán vok, ott aholis be kéne mikrofonozni a liftet, mielőtt elér a tetőre... de sehogysem megy... még végigjátszást is néztem, de az csak annyit ír, hogy bemikrofonozza....
valaki lécci kicsit részletezze már!!
előre is thx!
ui.: bocs, h nem olvasok vissza, de lusta vagyok :P -
#3159 Ha beszerzed az általam említett kártyák valamelyikét, rosszul nem jársz egyikkel sem. -
#3158 Van: gamecopyworld.com-on 1.2-es crack.
Én is ezt használom, mert nem szeretem a pörgő dvd meghajtó hangját.
Bár nekem 1.3-as patch van rajta, ez a bónusz cd-n van, és ez kellett, hogy a plusz pályák rámenjenek.
De tökéletesen megy az 1.2-es crack-el. -
#3157 Kösz, viszont. -
#3156 Ja, és Boldog Karácsonyt neked és az egész családodnak!!! :) -
#3155 Na lassan lépek aludni, holnap du talán még jövök, de aztán egy-két napig nem :( Hogy fogom kibírni? Köszi a segítséget, és jövök majd! És örülök, hogy jól végződött a vita :) LAS :DDD -
#3154 Úgyértem Crack 1.2 hez, lehet külön szerezni szted? -
#3153 Azt mondod? Hmm. Mivel diák vagyok, ezért sok dellám nincs, de ha szted még ennyiért el lehetne passzolni a mostanit, akkor meg is érné. Bár gondom nem volt még ezzel, de hát az Army-ban is mindent UltraLow-n nyomok :( Sokaknak van Radeon, és arra esküsznek, de én valahol nagyon sok csúnyát hallottam róla. Nem tom melyik verzió van neki, vmi warez oldalról szedte. De ha neki az 1.0 van, akkor Cracket lehet ilyen Crack oldalakról szeerzni szerinted? Ismerek pár jó oldalt, ha kell valami, és tok segíteni, csak szólj :) -
#3152 Battlefield nehezen hihető, hogy 345 mega lenne, de nem tudom, mert ez kimaradt az életemből.
Amúgy, ha van rá lehetőséged, cseréld le a videókártyát.
ATI 8500-on már igen szép a játék, amikor elkezdtem vele játszani, még nekem is ilyen volt, és 1024x768-on játszottam vele, minden max-on!!!
Az apronet-en már 15 körül vannak 8500-asok, vagy 9000-ek, 9100-ok, ezek lényegében ugyanolyanok.
A tiédet el tudnád adni majdnem 10-ért szerintem. -
#3151 Lehet patch-elni, de még azelőtt tedd meg, hogy le crack-elnéd, és nem mindegy, hogy us vagy eu verzió, ha nem a megfelelő patch-el próbálkozol, nem fog felmenni rá. (én is így csináltam)
Az 1.2-es patch-re 1.2-es crack kell!!!
Működik a magyarítás az 1.2-essel is, én így toltam végig a magyarosítás készítésénél. -
#3150 Egy havernak megvan írottan, de nem tom azt lehet e patchelni. Nekem még nem sikerült. A GameHunteren a honosítás az 1.0 -verzióra szól, de műxik az 1.2-essel is? Néztem a Battlefieldet, 345 mega? Hogyhogy? Jó lenne kihasználni a grafika legnagyobb teljesítményét, mert naon szépen van kidolgozva, csak sajnos a szaggatás igen ünneprontó tud lenni :) -
#3149 Szerintem igen, fogsz tudni játszani vele 800x600-ban, de van esély az 1024x768-ra is.
Elég jól skálázható a grafika.
Az 1.2-es patch-et mindenképp fel kell majd rakni. -
#3148 Na regeltem magam Wikinger néven, nézzük megjött e az e-mail.. -
#3147 De lehet szted majd legalább 800x600-ban nyomni? Egyébként 29-én lejár a korlát, szal utána már letom tölteni, de azért nagyon kedves vagy, hogy felajánlod :) Mondjuk kicsit félek is más CD-jét elkérni, mer a CD-vel mindig történik valami, karc, vagy ilyesmi :( -
#3146 Biztos menni fog rajta.
Még Gforce256-on is elindul. -
#3145 Oh de kár, az nagyon megfogott. És mi a rendszerkövetelmény? Nekem megmondom mim van: PIV 1.7 768MbRam Gforce MX 440 64Mb. Szerinted mennyit várhatok ettől? -
#3144 A vonatos rész az egyjátékos módban lesz.
De a pandora csak márciusban jön ki, sajnos. -
#3143 Nagyon jóó!!! Szép grafika, izgalmas jelenetek! Az a vonatos single modban is megvan? -
#3142 Nézem.. -
#3141 Amúgy nézd meg a Splinter Cell: Pandora Tomorrow topic-ot is, van pár kép a multi-ról is. -
#3140 FPS módot, az általam #3125-ben leírt módon lehet csinálni.
De csak fegyver elővételnél van.
Egyébként ez az a játék, ahol jól néz ki, és jól is működik a külsőnézet!!!
Nagyon komoly a karakter animációja.