Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom milyen küldetés lemez lehet ez, de én pl. a hivatalos Splinter Cell oldalon egy büdös szót sem találtam róla.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

nagykispeter
Ha nem eredeti az alapjáték akkor nemigen sikerül felrakni a küld.lemezeket másjátékhoz sem.Az ilyeneket 98-on érdemes feltelepíteni az nem foglalkozik a reg. codokkal.Már több játéknál jártam így!Egyébként milyen hosszú a küld.lemez mert 3 pálya az lehet 20 perc vagy 3óra játékidõ!???????

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Mayday
Eredetire probaltad?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hykao
Én még külön nem láttam, itthon legalábbis.
A Splinter Cell Collectors Edition-nak a része, a teljes alapjáték mellett ez a bónusz cd.
Melynek tartalma:
-1.3-as patch
-3 új pálya
-3 tréler: XIII,PoP, és egy egész pofás Splintis unofficial video
Herold
Splinter Cell mission pack??? Boltba' is lehet kapni, vagy ingyenes és letölthetõ?

Gfreiter

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
Én még csak az elsõt vittem végig anno, ha szeretted a splintit, akkor mindenképp érdemes...
Shep
Aki már kipróbálta a mission packot, az mondjon már róla véleményt, igényes küldetések vannak érdemes leszedni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hykao
Lásd: #3127, illetve még három tréler:XIII,PoP, Splinti kiegészítõ video
Örm
A mission pack cd hány pályát tartalmaz?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

hykao
Hogy ne merüljön feledésbe...
A kedvenc képsorom:

hykao
A lentebb említett bónusz cd felkerült az NFOrce-ra...
Herold
Hallottam a multiról, nagyon állat lehet õrködni egy bázison, és szivatni a népet, aki be akar szivárogni.

hykao
Úgy tûnik teljes játék lesz multi móddal, nem kiegészítõ!
Elméletileg március 16-án jön, remélem nem csak konzolokra!!!

Van neki saját topicja, ahol bõvebb infókat találsz, linkeket videókhoz, képeket!
Herold
Sziasztok

A Pandora's Tomorrow teljes játék lesz, vagy kiegészítõ? És mikorra várható a megjelenése?

hykao
A töltõképeket is megoldottad?
Gfreiter
Kutakodj itt!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Sajnos nekem még nincs meg a game... Csak úgy lábatlankodok itten 😊

Gfreiter
Ja igen, elfelejtettem, mert nekem már regisztrálva-bejelentkezve jön le a lap.

hykao
Ja, csak elõtte egy ingyenes regisztráción kell átesned.
Gfreiter
Ezt töltsd le.

Shep
a magyarosítást honnan lehet leszedni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ezzel az is a baj hogy a PoP abszolut hidegen hagy... legalább gondolnának rá ogy a splinter fps fanoknak van, adjanak hozzája Max Payne 2-õt 😄D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

hykao
Az eredeti online játszató a PoP oldalán!!!
hykao
A baj csak az, hogy az akció az USA-ban (esetleg Észak-amerikában) él...
nemtom, én lehet h bemegyek megkérdezni hogy a DOS-os PoP-ra is vonatkozik-e mert akkor kérek 😊

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Gfreiter
Ja, elolvastam. Most akkor kéne venni egy PoP-t? Nem értik ezek a lényeget. Nem azért nem vezsem meg a SC-t, mert nem akarom, hanem mert nincs pénzem. Így viszont a PoP-ra sincs pénzem 😊))

olvastama splintercellhq-n gondoltam beszurom, jofajta januári akció

Gfreiter
Ja... ez rozsomák... én idáig azt hittem hogy a majmok bolygójából van a figura... BOOCS!!!
#3186 ez itten micsoda?

hykao
Hát, ha tudnál csinálni egy enyémnél jobb Rozsomákosat (Wolverine az X-men-bõl), akkor nagyon megköszönném.
bár lehet hogy találok megoldást 😊
neked ne csináljak valami jót ? most nagyon elemembe vagyok 😊

persze mer a csávóarc feje az éjjellátóval már magas..... 20 pixelbe ez fér be 😞(

hykao
Bart Simpson-os...
Free Splinter Cell Submit News | Forums
Posted by: HomieX@ 01/03/04

Ubisoft announced a January promotion in which those who purchase any version of Prince of Persia will get a free copy of Splinter Cell for the same platform.

~Gamespot.com

-----------------------------------------------------------
Egyébként milyen az új userlogóm ?

jajoh, nem figyeltem 😊

hykao
Olvasd már el a privátodat...
csak az a szemétség, hogy ez 4 rugóval drágább mint az eredeti, jó, boltit nem veszek, de megiratni sem tom, ami kell azt lezedem mindig, de ezt nem találom ... 😞
Mindenesetre vigasztaló hogy már csak hatvanat kell aludni és itt a Pandora Tomorrow :-)

hykao
Én is kerestem ilyet, de nem találtam, ezért megvettem.

Egyébként ahhoz, hogy fel tudd telepíteni a 3 plusz pályát, fel kell tenni egy 1.3-as patch-et, ami csak a ce-hez készült.
Nem tudtok valami olyan helyet ahonnan a splinter cell ce-hez a +3 pályát le lehet tölteni splinter cell tulajoknak ?

hykao
Ja, értem már.
Azt már nevezhetjük hack-nek, ha egy fizetõs oldalról le tudsz tölteni fizetés nélkül.
Én sem csináltam ilyet.
Gfreiter
Nem úgy kérdeztem, hogy tényleg tudsz hackelni, hanem hogy tényleg, tudsz hackelni? Tudom, hogy nem mondtál ilyet. De ha mondjuk belépek egy fizetõs oldalra, és ingyen töltök le, az hackelés? Nem csináltam ilyet, csak kérdezem.

hykao
Nem tudok hack-elni, és nem is akarok!!!
Sosem állítottam ilyet!

A crack-elés egész más dolog: nem áll másból, mint felülírni (a saját gépeden) egy játék általában indító fájlját a tört indító fájl-al!!!

Öszekevered a két dolgot!!!
Gfreiter
Tényleg, tudsz hackelni? Pl e-mailt, gépet?

Gfreiter
Na majd megvariáljuk 😊)) Én még nem vagyok nagymester az ilyen hackelésben-crackelésben, de szeretnék sokat tanulni.

hykao
Magyarul az eredetit is minden további nélkül lehet crack-elni.

Nekem a CE miatt az ehhez járó 1.3-as patch van rajta (ez után lehet felrakni a 3 plusz pályát), ehhez viszont nem találtam crack-et csak az 1.2-höz, így rádobtam az 1.2-es crack-et az 1.3-as patch-re, megy minden gond nélkül rendesen.
hykao
Én is crack-eltem (mert crack-elni kell!!!) NO-CD crack-el, mert mi a faszért pörögjön a DVD meghajtó, ha nem muszály?!
hykao
Az márciusban jön ki, ha nem fog késni.
Gfreiter
Azzal lehet crackelni?

Dikkma
Alcohol.
Gfreiter
A vonatos is?? Ja nem, az késõbb jön ki, ugye?