3838
-
#3357 nincs mit -
#3355 Akkor nyomd meg a "2"-es gombot, és felveszed a nightvisiont!
Amúgy a szellöző a főbejárattól balra van, találd meg!!!
De ha felraktad a magyarítást, akkor olvashatod Lambert útmutatásait... -
#3352 Akkor asszem várok és köszi! -
#3351 akinek usa verziója van!például nekem is! annak nem indul el a patch sem az install akkor írd felül a régi exe fájlt a crack könyvtárban levő original exe-vel és úgy már engedi installálni!!! a végén meg kell törni az 1.3 crackelt exével és tökéletes!!! -
#3350 Nem akarok ígérgetni, mert mostanában sok a dolgom, de remélem max. pár hét még. -
#3349 Már akartam kérdezni hogy mikor de ha nem sokára akkor az kb. mit jelent mert akkor lehet hogy megvárom vele a végigjátszását?! -
#3348 Van a cd-n még egy unofficial splinter cell témájú video is, ami valami olaszos nevű fickó nevéhez fűződik.
Érdemes megnézni ezt is!!! -
#3347 Kösz.Már töltöm is. -
#3345 Fel kell installálni az alap játékra!
Előtte a mission pack cd-ről automatikusan feltelepedik az 1.3-as patch, majd erre telepíted rá a küldetéslemezt.
Ezek után a pályalista végén már ott díszeleg a három plusz küldetés, bármikor választhatóan! -
#3344 A "Láthatatlan légió"
Szóval a lényeg, hogy mindig vannak láthatatlan őrjáratok, amik akkor kerülnek elő, amikor te már továbbáltál!
A lényeg, ne hagyj világosban testeket! -
#3343 Jónak hangzik!
Hogyan kell használni a Mission Pack-ot?
Feltelepitem a rendes game-t és bemásolom a Mission Pack-ot a könyvtárába vagy instalálni kell?
És ki kell pörgetni a rendes gamet hogy tudj ezeken a pályákon menni? -
#3342 !!!SPOILER!!!
Három pálya: sorban, röviden, tömören:
A Harmadik Harcvonal (a mi ügynökségünk) az oroszországbeli Kola-félszigeten - egy elhagyatott gyártelepen - rátalál a Nikoladze-hoz hű erők egyik megmaradt egységére, ahol Philip Masse is tevékenykedik.
Gyaníthatóan Masse számítógépes programját használták Nikoladze-ék az USA elleni információs terrorista támadásnál.
Az első pályán meg kell szerezned Masset-től a program forráskódját, majd meg kell ölnöd őt!
A második pályán el kell érned, hogy a felszínre jöjjön az egykori specnaz-osok által megkaparintott tengeralattjáró,
majd a harmadik pályán a tengeralattjárón kell ügyködni... -
#3340 Olyat nem csinálnak a leütött csókák, hogy felélednek! -
#3338 Játszott már valaki az új mission packal?
Biztos vagyok benne!
Milyen küldetések vannak benne? -
#3336 www.Gamehunter.hu-ról. Letöltés előtt át kell esned egy ingyenes regisztráción.
Amúgy nemsokára elkészülök a bónusz cd magyarításával is! -
#3335 A testeket mindig sötét helyre kell letenni, ezt látod a jobb alsó saroknál lévő sötétség jelző csúszkán. -
#3332 Először is töltsd le a magyarítást, sokkal könnyebb, és tartalmasabb is lesz a játék, ha mindent megértessz!
Azt hiszem nem az a baj, hogy függeszkedsz a csatornán.
Amit írtál, abból inkább arra következtetek, hogy megtaláltak egy testet!
El kell rejteni a semlegesített testeket bizonyos pályákon, de erre Lambert fel is hívja mindig a figyelmedet! -
#3330 Most akkor hol is akadtál el?
A kompresszort még a szárazföldön kapcsolod ki.
Amennyiben már a tengeralattjárón vagy, a végén a torpedócsőbe kell bemásznod, ahogy ki is írja!!! -
#3328 nah ütöm még P -
#3327 Mert, ha leütöd, akkor még csak elájul. -
#3326 Jah oké akkor visszamegyek érte -
#3325 Amúgy biztos, hogy kinyírtad Masse-t???
Mert nem elég ám leütni! Leütés után fejbe is kell lőni!!! -
#3324 Huh, már nem emlékszem pontosan.
Más feladatot nem ír? Te is próbáltad a számítógépet?
Én úgy emlékszem, hogy kinyírtam Masse-t, és aztán kimentem valamerre, és vége is volt a pályának. -
#3323 Hát visszamentem ahonnan indultam, de semmi
hova kell pontosan? -
#3322 Ki kell menni, és KÜLDETÉS TELJESÍTVE! -
#3321 Bocsi, elírtam: a csóka kocsijában, amivel átment a piros lámpán, abban ültek még ketten, akik meghaltak, és után a faszi otthagyta a kocsiját, azt elmenekült. Szóval az ő ismerősei haltak meg, de ez nem változtat a helyzeten. -
#3320 Ennél a pályánál miotán rávettem a mukit hogy számítógépezzen és kinyirtam az utánna jövő öröket hova kell menni?
Úgynézem nem nagyon van már ellenfél -
#3319 Hali srácok! Ma két ember meghalt itt a Kosztolányin, csak azért, mert egy hülye fasz nyomta neki ezerrel, és lusta volt megállni lámpára, gondolta még áthúz a piroson. Aztán bele is rohant egy másik kocsiba, aki keresztbe ment, aminek az utasai meghaltak, ez a geci meg túlélte, és semmi baja nem lett, még el is menekült! Szóval lécci ne nyomjátok neki, mert nincs értelme, és figyeljetek másokra! Köszi! -
#3318 Vedd elő a pisztolyt aszzem at E-vel miközben fogod amukit és lődd le őket! -
#3317 Én lelöttem az őröket :-)
Nem ellenkeztek P -
pinehead #3316 Alekseevich-el a kezemben???
Érdekes volna, nna. Mielőtt elkapom, a számítógépnél még nincsenek sisaklámpás őrök, mire vinném a scanner-hez, addigra ott van kettő.Ha leütöm A.-t, vége a küldinek... -
#3315 Talán üsd le az őröket! -
pinehead #3314 Hogy a gyíkban lehet Alekseevich-et kivinni a 2 őr mellett a scanner-hez??? -
#3313 Nem tud valaki 1 wap címet ahonnan le lehet szedni a Splinter Cell java változatát Nokia 3650 esre INGYEN? -
#3312 Igen, a Rainbow Six jatekra.
Amennyire tudom, a nagy Tom Clancy konyvek vagy a Jack Ryanrol szolnak (politikus) vagy pedig John Clarkrol (katona/kommandos).
Meg vannak a "rovidebb" konyvek, amit a Steve Piecznikkel irt (ha jol irom a nevet), azokbol viszont egyet olvastam meg.
Viszont meg kell hagyni, ez a Rainbow Six konyv tenyleg nagyon jo, ajanlom mindenkinek, aki Tom Clancyhoz kedvet kapna! -
#3311 Mármint a Rainbow Six játékra gondolsz?
Amúgy - sajnos - én nem találtam olyan könyvet, ami a Splinter Cell-ről szólna, pedig kerestem. -
#3310 Egy kerdes:
Van Tom Clancynak olyan konyve, amiben Sam Fisher a foszereplo? Vagy o csak a jatekhoz lett kitalalva?
Most ugyanis eppen a Szivarvany-kommandot olvasom, es a jatek szereploi megegyeznek a konyvevel teljesen.
Szoval Splinter Cellnek is van "konyv-alapja"? -
#3309 Bizonyos ajtók belülről vannak eltorlaszolva, ezek zárjait hiába is próbálnád zártörőzni. -
#3308 ujrakezdtem most a feltöréssel szarakodok
istennek se jön be a feltörö pedig kijelölöm -
#3307 Nekem ATI-m van.
Ha lezáródott asszem akkor riasztással kell megcsinálnod, de már nem emlékszem pontosan.