3838
  • hykao #3357
    nincs mit
  • hykao #3355
    Akkor nyomd meg a "2"-es gombot, és felveszed a nightvisiont!
    Amúgy a szellöző a főbejárattól balra van, találd meg!!!
    De ha felraktad a magyarítást, akkor olvashatod Lambert útmutatásait...
  • nagykispeter
    Akkor asszem várok és köszi!
  • rorr
    akinek usa verziója van!például nekem is! annak nem indul el a patch sem az install akkor írd felül a régi exe fájlt a crack könyvtárban levő original exe-vel és úgy már engedi installálni!!! a végén meg kell törni az 1.3 crackelt exével és tökéletes!!!
  • hykao #3350
    Nem akarok ígérgetni, mert mostanában sok a dolgom, de remélem max. pár hét még.
  • nagykispeter
    Már akartam kérdezni hogy mikor de ha nem sokára akkor az kb. mit jelent mert akkor lehet hogy megvárom vele a végigjátszását?!
  • hykao #3348
    Van a cd-n még egy unofficial splinter cell témájú video is, ami valami olaszos nevű fickó nevéhez fűződik.
    Érdemes megnézni ezt is!!!
  • grebber
    Kösz.Már töltöm is.
  • hykao #3345
    Fel kell installálni az alap játékra!
    Előtte a mission pack cd-ről automatikusan feltelepedik az 1.3-as patch, majd erre telepíted rá a küldetéslemezt.
    Ezek után a pályalista végén már ott díszeleg a három plusz küldetés, bármikor választhatóan!
  • hykao #3344
    A "Láthatatlan légió"

Szóval a lényeg, hogy mindig vannak láthatatlan őrjáratok, amik akkor kerülnek elő, amikor te már továbbáltál!

A lényeg, ne hagyj világosban testeket!
  • grebber
    Jónak hangzik!
    Hogyan kell használni a Mission Pack-ot?
    Feltelepitem a rendes game-t és bemásolom a Mission Pack-ot a könyvtárába vagy instalálni kell?
    És ki kell pörgetni a rendes gamet hogy tudj ezeken a pályákon menni?
  • hykao #3342
    !!!SPOILER!!!

Három pálya: sorban, röviden, tömören:

A Harmadik Harcvonal (a mi ügynökségünk) az oroszországbeli Kola-félszigeten - egy elhagyatott gyártelepen - rátalál a Nikoladze-hoz hű erők egyik megmaradt egységére, ahol Philip Masse is tevékenykedik.
    Gyaníthatóan Masse számítógépes programját használták Nikoladze-ék az USA elleni információs terrorista támadásnál.
    Az első pályán meg kell szerezned Masset-től a program forráskódját, majd meg kell ölnöd őt!

A második pályán el kell érned, hogy a felszínre jöjjön az egykori specnaz-osok által megkaparintott tengeralattjáró,

majd a harmadik pályán a tengeralattjárón kell ügyködni...
  • hykao #3340
    Olyat nem csinálnak a leütött csókák, hogy felélednek!
  • grebber
    Játszott már valaki az új mission packal?
    Biztos vagyok benne!
    Milyen küldetések vannak benne?
  • hykao #3336
    www.Gamehunter.hu-ról. Letöltés előtt át kell esned egy ingyenes regisztráción.
    Amúgy nemsokára elkészülök a bónusz cd magyarításával is!
  • hykao #3335
    A testeket mindig sötét helyre kell letenni, ezt látod a jobb alsó saroknál lévő sötétség jelző csúszkán.
  • hykao #3332
    Először is töltsd le a magyarítást, sokkal könnyebb, és tartalmasabb is lesz a játék, ha mindent megértessz!
    Azt hiszem nem az a baj, hogy függeszkedsz a csatornán.
    Amit írtál, abból inkább arra következtetek, hogy megtaláltak egy testet!
    El kell rejteni a semlegesített testeket bizonyos pályákon, de erre Lambert fel is hívja mindig a figyelmedet!
  • hykao #3330
    Most akkor hol is akadtál el?
    A kompresszort még a szárazföldön kapcsolod ki.
    Amennyiben már a tengeralattjárón vagy, a végén a torpedócsőbe kell bemásznod, ahogy ki is írja!!!
  • Breki33
    nah ütöm még P
  • hykao #3327
    Mert, ha leütöd, akkor még csak elájul.
  • Breki33
    Jah oké akkor visszamegyek érte
  • hykao #3325
    Amúgy biztos, hogy kinyírtad Masse-t???
    Mert nem elég ám leütni! Leütés után fejbe is kell lőni!!!
  • hykao #3324
    Huh, már nem emlékszem pontosan.
    Más feladatot nem ír? Te is próbáltad a számítógépet?
    Én úgy emlékszem, hogy kinyírtam Masse-t, és aztán kimentem valamerre, és vége is volt a pályának.
  • Breki33
    Hát visszamentem ahonnan indultam, de semmi
    hova kell pontosan?
  • hykao #3322
    Ki kell menni, és KÜLDETÉS TELJESÍTVE!
  • Gfreiter
    Bocsi, elírtam: a csóka kocsijában, amivel átment a piros lámpán, abban ültek még ketten, akik meghaltak, és után a faszi otthagyta a kocsiját, azt elmenekült. Szóval az ő ismerősei haltak meg, de ez nem változtat a helyzeten.
  • Breki33
    Ennél a pályánál miotán rávettem a mukit hogy számítógépezzen és kinyirtam az utánna jövő öröket hova kell menni?
    Úgynézem nem nagyon van már ellenfél
  • Gfreiter
    Hali srácok! Ma két ember meghalt itt a Kosztolányin, csak azért, mert egy hülye fasz nyomta neki ezerrel, és lusta volt megállni lámpára, gondolta még áthúz a piroson. Aztán bele is rohant egy másik kocsiba, aki keresztbe ment, aminek az utasai meghaltak, ez a geci meg túlélte, és semmi baja nem lett, még el is menekült! Szóval lécci ne nyomjátok neki, mert nincs értelme, és figyeljetek másokra! Köszi!
  • Amse
    Vedd elő a pisztolyt aszzem at E-vel miközben fogod amukit és lődd le őket!
  • Breki33
    Én lelöttem az őröket :-)
    Nem ellenkeztek P
  • pinehead
    Alekseevich-el a kezemben???
    Érdekes volna, nna. Mielőtt elkapom, a számítógépnél még nincsenek sisaklámpás őrök, mire vinném a scanner-hez, addigra ott van kettő.Ha leütöm A.-t, vége a küldinek...
  • Amse
    Talán üsd le az őröket!
  • pinehead
    Hogy a gyíkban lehet Alekseevich-et kivinni a 2 őr mellett a scanner-hez???
  • Amse
    Nem tud valaki 1 wap címet ahonnan le lehet szedni a Splinter Cell java változatát Nokia 3650 esre INGYEN?
  • Mayday
    Igen, a Rainbow Six jatekra.
    Amennyire tudom, a nagy Tom Clancy konyvek vagy a Jack Ryanrol szolnak (politikus) vagy pedig John Clarkrol (katona/kommandos).
    Meg vannak a "rovidebb" konyvek, amit a Steve Piecznikkel irt (ha jol irom a nevet), azokbol viszont egyet olvastam meg.
    Viszont meg kell hagyni, ez a Rainbow Six konyv tenyleg nagyon jo, ajanlom mindenkinek, aki Tom Clancyhoz kedvet kapna!
  • hykao #3311
    Mármint a Rainbow Six játékra gondolsz?
    Amúgy - sajnos - én nem találtam olyan könyvet, ami a Splinter Cell-ről szólna, pedig kerestem.
  • Mayday
    Egy kerdes:
    Van Tom Clancynak olyan konyve, amiben Sam Fisher a foszereplo? Vagy o csak a jatekhoz lett kitalalva?
    Most ugyanis eppen a Szivarvany-kommandot olvasom, es a jatek szereploi megegyeznek a konyvevel teljesen.
    Szoval Splinter Cellnek is van "konyv-alapja"?
  • hykao #3309
    Bizonyos ajtók belülről vannak eltorlaszolva, ezek zárjait hiába is próbálnád zártörőzni.
  • Breki33
    ujrakezdtem most a feltöréssel szarakodok
    istennek se jön be a feltörö pedig kijelölöm
  • hykao #3307
    Nekem ATI-m van.

Ha lezáródott asszem akkor riasztással kell megcsinálnod, de már nem emlékszem pontosan.