Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Hagyd a picsába azt a gusztustalanságot bameg!
Undorító egy film. (mármint a halál ezer arca)
Gfreiter
Na Shreknél legalább van hang 😊 Nem tudja valaki véletlenül hol lehet megszerezni a Halál ezer arcát? Érdekelne. Persze a neten csiliárdokért árulják 😞 Na ezennel nem offolok többet, ne hari 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
LOL, ki tudja, talán tényleg fog tetszeni 😊 De a Taxi2-nél nincs hang, és nem is lesz 😞

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Breki33
Atyaisten te a Shrekre mondod hogy valami?
Az már kultuszfilm olyan jó
Gfreiter
De köszi a helpet 😊)))))))

Gfreiter
Most telepítettem, de nincs azzal se hang, plusz ki is lépett magától a BSPlaya. Mindegy, nézem a Shreket. Bár az annyira nem érdekel 😞

zaki
pont ezt akartam ajánlani 😛

Gfreiter
Ja, csak anyámat nem akarom zavarni. Nemtom alszik e, vagy TV-t néz, de ha tévézik, akkor biztos nem azt nézi, ami engem érdekelne. És hát az õ tévéje, nem variálok bele. De szeretnék majd saját tévét. Immáron vagy 10 éve...

hykao
Egyébként bameg a TV-ben egész jó filmek mennek: pl: M1: Szellemkutya, TV2: Ahol alvó kutyák hevernek, Viasat: Gyilkos Mezõk!!!
Gfreiter
A filmnek, (Taxi2). Meg mostmár nekem sem, mer egy órája õrjöngök...

hykao
Minek nincs hangja?
Ha valamelyik filmnek, akkor: K-lite codecpack!!!
zaki
minek nincs hangja?

zaki
😛PPP

Gfreiter
Lehet, hogy megnézem. Bár én megmondom õszintén, hogy horror-rajongó vagyok 😞 Fõleg éjszaka nagyon jó dolog horrort nézni, és utána ha vége, lekapcsolni a lámoát, és úgy tenni, mint aki nincs beszarva... 😊

Gfreiter
Nincs hang...

zaki
a Shrek az pedig jó 😊

Gfreiter
Kicsit off, bocsi:
Egy haverom ma mondta, hogy van egy csomó jó filme CD-n, én egybõl átrohantam hozzá (kb 15km kocsival), erre ott találta ki, hogy csak 4 film van nála, mert a többit kölcsönadta, csak elfelejtette. A 4-bõl 1-et már látta, a másik valami Shrek, de a rajzfilmek nem nagyon jönnek be, akkor van a Lovagregény, amire azt mondta, hogy hû de jó, kb 15 perc után kivettem a cd-t, a 4. meg a Taxi 2. Már csak abban bízom... 😊 De még azér benézek, lehet 😊

Gfreiter
Még nem fekszem, csak nézek valami fos filmet... 😊 Lehet, hogy idõnként bekukkantok.

hykao
Jó éjt neked is! (de korán fekszünk!)
Gfreiter
Akkó így jártam megin... 😞 Na mindegy, letõtöm a netrõl! Jóccakát mindenkinek 😊

hykao
De õ még nem játszotta végig az alapjátékot!
Az érdekelné!
Breki33
ez még nem biztos
sztem egy próbát megér
hykao
Az alapjáték 3cd-s!!!
...a bónusz, 1cd-s, de csak az alapjátékkal megy!
Van még valami üres cd-k mellé adott 1cd-s, de az csak 2-3 pályát tartalmaz!!!

Úgyhogy az 1cd mindenhogyan kevés!
Gfreiter
Ööö... amit én kaptam egy havertól, az 1CD-s. Létezik ez?

[Rush]
Így megy köszi Soma(mi van veled rég láttalak😉
Köszi hykao!!

hTTp://ror.hu/

schoma
Nah szóval, ismét köztetek. Remélem örültök.

Akinek gondja van a kiegészítõ felrakásával, azaz nem megy fel az 1.3as patch, arra hivatkova, hogy nem megfelelõ a játék verziója, az tegye a következõket.

Mint már korábban leírta valaki (hykao):
-tedd fel az eredeti játékot (3 cd)
-de ne crackeld fel.
-másold át a kiegészítõ cdrõl a DEVIANCE\Orig-Exe könyvtárból az exe fájlt a játék system könyvtárába.
- most kezd el telepíteni a kiegészítõt
- ezt creckeld fel!

És lõn, mûködik.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

hykao
Lehet, hogy ez a Collectors Edition csak Európában jelent meg.
Egyébként kíváncsiságból keresgéltem 1.3-as patch-et, meg crack-et (mert azért le szoktam nocd-zni az eredeti játékokat is - fenének kell a DVD meghajtó pörgése), de nem találtam sehol.

Sajnos lehet, hogy meg kell szerezni az eu változatot az eredeti játékból.

Az alapjátékhoz van full magyarítás, a bónusz 3 pályának a jövõ héten ugrok neki.

Magyarítás link: GameHunter
hykao
Én boltban vettem, a Collectors Edition részeként.
[Rush]
Hykao nekem us-es változat van, de a patch a cd-n eu változat, nincs valami hely ahol fenn van és ismered a US 1.3 full patch?
magyarítás van különben a játékhoz?

hTTp://ror.hu/

A Kola Cell Pályán hol van az extraction pont ?
Breki33
ja igen amúgy a pár pályás
Breki33
okés bocsi olvasgattam de most kezdtem el komolyabban körülnézni
sajna magyar hub-on elég kevés helyen van fent
nektek privátról van?
hykao
Lemezek mellé adott verzió, az a pár pályás dolog?
Jó kérdés, ki kell próbálni, elméletileg van rá esély, hisz nem kellenek hozzá a pályák...

Amúgy ha visszaolvsol párat, bõvebben kifejtem a pack tartalmát...
Breki33
voltmár standalone pack-om

de sztem tultárgyaltuk
kérdezek egy nehezebbet

A lemezek mellé adott verzióval is megy?
hykao
akkor nem pack lenne
Breki33
nem szoktam komolytalanul kérdezni lehetne standalone is
nagykispeter
Ezt komlyan kérdezted?Persze hogy kell!!!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Breki33
a mission pack-hez kell az eredeti játék?
hykao
Magyarítást pattintsd rá, aztán írj, ha elakadnál.
Gfreiter
Megkaptam a haveromtól a gamet!! Holnap fel is telepítem 😊 Azt mondta, hogy a legújabb verzió... Majd meglátjuk. 😉

hykao
Ha minden igaz, a jövõ héten nekilátok a bónusz cd magyarításának.
hykao
nekem felárért hozzácsaptak hõkép érzékelõst...
...rám akartak még sózni felragasztható Sam Fischer borostát is, de az nem köllött, mer' az van nekem is, csak õszíteni köll rajta...
Breki33
mi az iso pontos neve?
insp
Én infraszemüveget kaptam a CE-hez!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Mayday
Jaja. 😊))
Nem tudtak meg krekkelni!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

nagykispeter
mit a hátizsákot?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

hykao
Ha kicsit bõvebben leírnád, hogy mi a fészkes fene a probléma.
Elõljáróban annyit, hogy felmegy a másoltra is, de nem mindegy, hogy us. vagy eu. verzód van-e, és ez a warezes cucc nem tudom, hogy melyik.

-másolt játék felrak (nem crack-el!!!)
-bónusz cd felrak (most crack-el!!!)

mielõtt a bónusz pályák felkúszhatnának, felrak a cd-rõl egy 1.3-as patch-et, s csak ezután rakódnak fel a pályák...
hykao
A hátizsák az sajnos inkább egy nem is tudom minek nevezzem valami.
Táskának kicsi, taxisbrifkónak nagy...használhatatlan...
hykao
Bameg, csak 4-et kellett volna visszaolvasnod!!!
Mayday
Kiadtak a jatekot Collector's Edition-ben, es abban volt benne, meg Splinter Cell hatizsak is volt tan benne, de azt meg nem lattam az NFOrcon... 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...