Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Egy haverom ma mondta, hogy van egy csomó jó filme CD-n, én egybõl átrohantam hozzá (kb 15km kocsival), erre ott találta ki, hogy csak 4 film van nála, mert a többit kölcsönadta, csak elfelejtette. A 4-bõl 1-et már látta, a másik valami Shrek, de a rajzfilmek nem nagyon jönnek be, akkor van a Lovagregény, amire azt mondta, hogy hû de jó, kb 15 perc után kivettem a cd-t, a 4. meg a Taxi 2. Már csak abban bízom... 😊 De még azér benézek, lehet 😊
Na mindegy, letõtöm a netrõl! Jóccakát mindenkinek 😊 
...a bónusz, 1cd-s, de csak az alapjátékkal megy!
Van még valami üres cd-k mellé adott 1cd-s, de az csak 2-3 pályát tartalmaz!!!
Úgyhogy az 1cd mindenhogyan kevés!
Akinek gondja van a kiegészítõ felrakásával, azaz nem megy fel az 1.3as patch, arra hivatkova, hogy nem megfelelõ a játék verziója, az tegye a következõket.
Mint már korábban leírta valaki (hykao):
-tedd fel az eredeti játékot (3 cd)
-de ne crackeld fel.
-másold át a kiegészítõ cdrõl a DEVIANCE\Orig-Exe könyvtárból az exe fájlt a játék system könyvtárába.
- most kezd el telepíteni a kiegészítõt
- ezt creckeld fel!
És lõn, mûködik.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Egyébként kíváncsiságból keresgéltem 1.3-as patch-et, meg crack-et (mert azért le szoktam nocd-zni az eredeti játékokat is - fenének kell a DVD meghajtó pörgése), de nem találtam sehol.
Sajnos lehet, hogy meg kell szerezni az eu változatot az eredeti játékból.
Az alapjátékhoz van full magyarítás, a bónusz 3 pályának a jövõ héten ugrok neki.
Magyarítás link: GameHunter
magyarítás van különben a játékhoz?
hTTp://ror.hu/
sajna magyar hub-on elég kevés helyen van fent
nektek privátról van?
Jó kérdés, ki kell próbálni, elméletileg van rá esély, hisz nem kellenek hozzá a pályák...
Amúgy ha visszaolvsol párat, bõvebben kifejtem a pack tartalmát...
de sztem tultárgyaltuk
kérdezek egy nehezebbet
A lemezek mellé adott verzióval is megy?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
...rám akartak még sózni felragasztható Sam Fischer borostát is, de az nem köllött, mer' az van nekem is, csak õszíteni köll rajta...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Nem tudtak meg krekkelni!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Elõljáróban annyit, hogy felmegy a másoltra is, de nem mindegy, hogy us. vagy eu. verzód van-e, és ez a warezes cucc nem tudom, hogy melyik.
-másolt játék felrak (nem crack-el!!!)
-bónusz cd felrak (most crack-el!!!)
mielõtt a bónusz pályák felkúszhatnának, felrak a cd-rõl egy 1.3-as patch-et, s csak ezután rakódnak fel a pályák...
Táskának kicsi, taxisbrifkónak nagy...használhatatlan...