3838
-
#3398 A fagyasztóban én a hőkép szemüveget használtam. -
#3397 Na ja, az automata ágyúkat még nem is mondtam. Meg mikor az orrodig se látsz a fagyasztóban a ködtől. Szivatós pálya, az biztos.
A felugrásnál én csíteltem. -
#3396 egyik fal másik fal perem
ez a pálya jobb felső sarkában van -
TTomi #3395 pontosan itt tartok, és én sem érem el a peremet! ha egyáltalán jó peremnél próbálkozom....
szal hol kell próbálkozni???
képet beszúrni sajna nem tudok. -
#3394 szerintem tuti az lesz.
vágóhidas pálya.
...először az antennát kell tönkretenni, hogy az amerikai katonák és a kínai előkelőségek kivégzése semmi szín alatt ne kerülhessen képernyőre, majd - ha van még idő - kimenteni őket... -
#3393 rakj be egy képet és megmondom az-e
amire én gondolok ott a kétfalast kell alkalmazni.
Anno mindenki itt akadt el.
Nem érte el a peremet -
TTomi #3392 biztos, passzolok! a küldetés szerint a tetőn lévő antennát kellene hazavágnom. -
#3391 Csak nem a hűtőházzal szenvedsz? Az egy szemét pálya, de nem az aknás, azt infrával kikerülöd, hanem ott kezdődik mikor az aknamező mögötti házban fel kell ugrani a dobozokon a folyosóra. Na nekem az nem sikerült. -
TTomi #3390 nem tudom, de biztos, mert még most is ezzel küzdök! szal tudod a megoldás, egyáltalán jó falnál próbálkozom??? -
#3389 ez nem az amikor a falról kell ugrani és mindenki megszenvedte? -
#3388 úgy emlékszem be kell menni az épületbe, de már elég régen nyomtam végig az alapjátékot, nem emlékszem pontosan. -
TTomi #3387 Köszi! Magyarítás fent van, teljesen korrekt. Nem az aknákkal van gond, hanem azzal, hogy nem tudok kijutni az udvarról? Nem igazán tudom, hogy merre tovább. Több lehetőséget is látok, de vagy egy hajszállal kisebbet ugrik (falról elrugaszkodva is), vagy nem jó irányba rugaszkodik el. Szal merre ki az aknás udvarról??? -
#3386 Na, végigtoltam ezt a három bonuspályát...
Hát, mit mondjak? Már éppen kezdtem belelendülni, amikor egyszercsak vége! Hmmm... lehetett volna még egy-kettőt csinálni. -
baman #3385 hola!
talaltam egy megoldast az altalam (es masok altal is) emlitett problemara (bonus pack, 2. palya, kompresszor terem zarva, belul allunk hujen):
http://ubbxforums.ubi.com/6/ubb.x?a=tpc&s=400102&f=752101431&m=365104461
latszik, hogy ott is tobbeknek elojott ez (miert nem mindenkinek? mert ez bug. nem? van mas magyarazat?), de valaki talalt megoldast. en speciel nem tudtam ezt alkalmazni (mint ahogy ott egy masik arc sem), mert vagy nem ertettem meg, hova is kellene allnom, vagy valoban milimeterre pontosan kellene helyezkedni, es en meg 2 mm-rel arrebb varakoztam.
akinek szinten nem segit ez sem, az csaljon egy picit, mert ebben a helyzetben ez szerintem nem szamit igazi csalasnak. F2-t nyomva jon a konzol alul, es oda be kell irni, hogy 'ghost' (idezojelek nelkul, termeszetesen). ennek hatasara atmehetsz a falakon, de vigyazat, mert fuggolegesen is! tehat ovatosan, vizszintesen elore nezve kell allni, es haladni kicsit, ameddig at nem jutsz a bezart ajton. itt ujra F2 es oda beirni, hogy 'walk' (ismet csak jelek nelkul), melynek hatasara ujra talajt fog sam fisher, es mar lehet is folytatni a valodi jatekot.
erdekes volt latni ezek utan, hogy senki nem allt az ajto mogott, sem a kozelben, sem tavolabb. legkozelebb a lepcsohaz also szintjen varakoznak a rossz fiuk, akiknek ezek szerint eszuk agaban sem volt feljonni. de az is lehet persze, hogy ez a bug azzal is jart, hogy nem aktivalta azokat a szereploket, akiknek be kellett volna torniuk a kompresszor szobaba, es a lent allo 4 csavo egyebkent is ott lenne, mint kovetkezo akadaly.
udv. -
#3384 Amennyiben a Burmai Kínai Nagykövetség féle pályán vagy, akkor:
Igen, a csatornán keresztül kell továbbjutni!
Kell lennie egy feljáratnak, amin továbbjutsz, és nem az, ahol lementél természetesen!
Neked is: Magyarítás!!! -
#3383 Az udvaron úgy tudod kikerülni az aknákat, hogy felveszed a hőkép headset-et ("3"-as gomb)!!!
Egyébként neked is csak azt tudom ajánlani, hogy tedd fel a magyarítást, mert pl. ezen a pályán is a lehallgatott rádiózásokból kiderül a megoldás!!! -
#3382 A jelenleg letölthető magyarítás felrakása nem javasolt a Bónus CD esetén!!!
Már megoldottam a dolgot, de addig nem akarom felrakatni, amíg kész nem vagyok a Bónusz Pack magyarításával is.
Reményeim szerint max. pár hét és megvagyok.
Addig kis türelem mindenkitől!!! -
#3381 Megvan:)Újratettem a gamét és leszedtem a magyarítást.(Végre folytathatom:) -
#3380 Légyszi irja meg vki a mission pack 2. pályáján lévő 1. számzáras ajtó kódját! -
Prof-X #3379 Lehet elég hülye kérdés de nem tudtok egy oldalt mondani ahonan le lehetne tölteni?
köszi -
Prof-X #3378 Lehet elég hülye kérdés de nem tudtok egy oldalt mondani ahonan le lehetne tölteni?
köszi -
Zsolo #3377 Hy!
Elakadtam! Egy olyan pályán ahol rendőr jeep-ek vannak és nem szabad fegyvert használni! Leütök mindenkit és lemegyek a csatornába ott is leütök mindenkit és ott csak 3 létra van 1 ahol lejövök meg még 2 ami nem nyílik! Merre menjek? Mert van egy kapcsoló de amikor odamegyek semmit nem ír hogy "kikapcsolni" vagy valami! Szóval merre? :o)) Előre is köszi! -
TTomi #3376 Hali! Én most játszom még csak az originallal és elakadtam. Azon a pályán vagyok ahol először vannak az udvaron hőérzékelős aknák. A feladat szerint a tetőn lévő antennát kell hazavágni. Az udvarról sehova sem tudok menni. Szal hova merre lehet kijutni az udvarról???
-
#3375 Sziasztok!
Mission pack 2. pályáján tartok, találtam egy számzáras ajtót, de nem tudom, milyen számokkal nyílik. Szerintem azért nem találtam meg a számokat, mert nem írja ki nálam se a Jegyzeteket, sem az Adatokat. Lehet, hogy a magyarítás miatt? És meg tudnátok irni mi a helyes kombinaciot ahhoz az ajtohoz?
Elore is koszi:) -
#3374 Ok, megint ugyanolyan hülye vagyok, mint voltam, amikor először játszottam vele! Most ugyanúgy beszívattam magam! -
#3373 Sziasztok!
Van egy problémám! Felraktam a játékot a bonus cd-t is, minden felment, de a játékban nem tudok semmit csinálni. Egyáltalán nem reagál a billentyűzetre, csak az egérrel tudok forogni. -
#3372 bocs az előző üziért!
Már viccaolvastam és megy! -
#3371 Sziasztok!
Leszedtem a bonus packot,de mikor az 1.3-at akarom telepíteni és már a végénél van kiírja ezt:
"This Patch is designed for Europe/Middle-East/Asia distribution only"
Ha tudtok akkor lécci segítsetek! -
#3370 Hmm nem vágom, nekem nem volt ilyen.
Bementem, kompresszor leállít, aztán már csak a sok beáramló rosszfiút kellett kifingatni, és az ezzel egyidőben kinyílt dupla ajtón kifáradni, és jött a 3. pálya, a tengeralattjáró.
De a magyarítás tesztelésénél úgyis végignyomom még vagy kétszer, megnézem majd, kíváncsivá tettetek. -
baman #3369 nem emlekszem a palya nevere, de nem hinnem, hogy a 3-bol egynel tobb helyen van kompresszor kikapcsolasi feladat. es mi van, ha atmegyek alatta? nem az zarja be az ajtot, mert miutan egyszer mar bennragadtam, kiprobaltam azt, hogy belepes utan megallok ott a vezerlopult elott es varok. eleg hamar automatikusan bezarodott az ajto. nem kellett ahhoz nekem tennem semmit. sajna. egyebkent termeszetesen kikerultem mindket fotocellat, mert persze :-)
szoval vmi mas itt a gaz. de mi? -
#3368 A Vselka infiltrate pályán vagy???
Kicsit bővebben már!
Amúgy ha igen van egy lézeres fotocella mindkét számítógéphez vezető oldalon, a jobb oldali alatt simán átsétálsz guggolva. -
baman #3367 jim_001!
> A control room-ban deaktiváltam a kompresszort, de az ajtó
> bezáródott, sehogy sem tudok kijutni.
en is pontosan ott allok, es nem ertem. neked lett mar megoldas valahonnan? tobbfelekepp is probaltam elutni oda, hatha valahol elotte valamit hibazok, es azert allok csak ott a csukott ajto mogott, de semmi. 'use computer', riasztas, lambert dumal a fulembe opsat-on, aztan nem tortenik semmi. kizart, hogy ennel tobber kellene varakozni arra, hogy tovabb menjen a dolog. valami nem stimmel, vagy egyszeruen csak nem talalok meg egy kijaratot?
elotte egy datastick-ben van info arrol, hogy a kommandosok lepecsetelt ajton (sealed door) is bejohetnek, ha a kompresszor termet megtamadjak, es most ugye eppen ez a helyzet, es szerintem ez az info pont azert all rendelkezesre, hogy tudjam, azon az altalam ki nem nyithato ajton be fognak jonni. de nem jonnek.
??? -
#3366 LOL, már kezdtem sajnálni szegény rusznyákot :) Ez itt biza a kökemény kapitalizmus :))) -
Rusy #3365 Ja visszaolvastam én is :)))) -
Rusy #3364 Nem ah hogy neked us vagy uk splintered van?
a bonus cd, meg europe asia stb?
-
#3363 a kiegésziítő lemezen nézd csak meg alaposan az origi exe-t
és máskor olvass vissza P -
Light #3362 Sziasztok!
Lenne egy problémám...most toltam végig a Splinter-t:)...és gondoltam, felrakom a kiegészítőt hozzá...ott a gond, h kell neki az 1.3-as patch..., de vmi hibaüzenettel jött...mind1, mondom, újraraktam, crackelés nélkül...és most meg ezt írja: 'This patch is designed for Europe/Middle-East/Asia distribution only!' És kampec:(.
Ezzel mit lehetne kezdeni??
Köszi!
Pás! -
#3361 Hehe, egy kis érdekesség a Splinter Cell bónusz CD fordításából (Philip Masse írja az egyik ruszkinak), az egyik megszerezhető adatállományból:
"Gavril,
nem vagyok biztos benne, hogy a korod miatt emlékszel rá, de az akkori kormányotok annak idején - még a '90-es évek elején - elvesztette a Hidegháborút, és ezzel együtt a Kommunizmus eszményébe vetett hit is szertefoszlott. Ami számodra azt jelenti: hogy ha azt kérem, hogy pakold azokat az istenverte dobozokat, akkor kezdd el pakolni azonnal! Nem a kávészünet után, nem miután az ombudsman is egyetért vele, hanem azonnal. Kapd fel azokat a rohadt dobozokat, és kezdd el pakolni! Ez nem a munkás-szakszervezet. A termelö eszközök pedig nem a te, és a hozzád hasonlók kezében vannak. Csináld amit mondok neked, különben búcsút inthetsz a pénzednek. Tűnjenek el azok a dobozok a szerver terembe vezetö bejárat elöl egy órán belül, különben kénytelen leszek megkérni Nikolai-t, hogy szabadítson meg a nyelvedtöl egy kertiolló segítségével.
pHilip MAsSE" -
#3360 elméletileg -
Rusy #3359 Én is megvárom a magyarítást, még van egy csomó magyar game amivel játszok, a 2 a pandora... az márciusba jelenik meg télleg?