3838
  • hykao #3438
    Mondjuk a hőképlátóra (!!!SPOILER!!!) - ha jól emlékszem - összesen három alkalommal van igazán szükség: az aláaknázott udvaron, a hűtőházban, és amikor az egyik kódos ajtón csak úgy tudunk átjutni, hogy a minimális hőmérsékletkülönbséget kihasználva "leolvassuk" a kódot.
  • dikki*yysw
    Aham. Hát ez elég gáz :))
    Mindegy, akkor asszem elkezdem, max. hazahozom hétvégére az aktuális mentést, és itt nyomom onnéttól ha megvan a thermo :)

köszi!
  • hykao #3436
    Na megtaláltam:

0ppika rakta be a pandorás topikba.
  • hykao #3435
    Van thermo GF2-n is (még valamelyik emberke képeket is rakott be róla, vagy ide, vagy a pandora tomorrow topicba).
    A teljes játékban csak a végefelé kapsz hőkép headset-et.
  • dikki*yysw
    Jut eszembe a GF4-emmel sem volt a teljesben, csak a demóban, de az gondolom vmi beállítási hiba lehetett, vagy nem tudom. Viszont ha jól emlékszem kell shader a thermóhoz. Nem? Mintha GF2-vel is ment volna, csak gyengébben?
  • dikki*yysw
    Ez a játék is benne van abban a kb. 10-15 1-3 éves játékban, amit előkotortam a sufniból azzal a céllal, hogy na én most végigviszem őket.
    Aztán később eszembe jutott... GF4 MX440-el gondolom nincs thermovision?
  • hykao #3432
    úgy, hogy szétnézel a mission pack-en, ahol megtalálod az európai .exe-t (amennyiben warez cuccod van, de ha nem az lenne, akkor ez a kérdés fel sem merült volna...)
  • Rusy
  • Örm
    Hogylehet US verzióra rátelepíteni a kiegészítő cd-t?
  • hykao #3429
    Kukkold meg a #3385-öst!
  • Shep
    A 3 bonus pálya közül a 2-on, miután bejutottam a szerverszobába, ott a szoba túloldalán ügyködök a számítógépen, aztán jön egy bejátszás, hogy jön rám 2 katona, aztán visszavált a kép, de nem jönnek a szobából pedig nem tudok kimenni, mert az ajtó bezáródott és kinyitni meg nem lehet /még fel se ajánlja ezt a lehetőséget/ Akkor most itt mitt kellene csinálni?
  • hykao #3427
    Elkészült, átküldtem Methosnak.
    Remélhetőleg pár nap, és felkerül a GameHunter-re.
  • hykao #3426
    Amúgy finishbe értem a magyarítással (Mission Pack).
    Most kezdem a pepecselést a töltőképernyőkkel.
    Legkésőbb este küldöm Methosnak, aztán remélhetőleg pár nap, és letölthető lesz.
  • hykao #3425
    Nálam nem segített, de másnál se, már volt erről szó itt.
    Én Omega Drivert használok.
  • Shep
    Szóval, akkor a driver csere se segít, mert most DNA driver van fent
  • hykao #3423
    Hmm, jó kérdés, nálam is ugyanez volt a 9500-asommal, és most a 9800-assal is.
  • Shep
    Srácok, ATI Radeon 9700PRO -nál hiába van bekapcsolva a FSAA-ing, a játékban ez nem működik, mi lehet ennek az oka?
  • hykao #3421
    Ma már a kis hozzáfűznivalót kihagynám!
    ...de nem volt kedvem javítgatni már!
  • cyrus #3420
    Ehhh, hykao, most vittem végig a splintit magyarul... láttam a kis hozzáfűznivalódat az utsó misszió végén (az amerikai szabadságjog...stb)

Kis funny volt :)
  • rezsofiz
    Nincsen semmi baj. Hisz erre való a fórum.
  • IMEVIL
    Semmi. Már rájöttem!Boccs!
  • rezsofiz
    Szerintem az a baj,hogy crackelt az .exe-d. rakd vissza az eredeti .exe-t,utana telepits patchet,utana 1.3 crack.igy elvileg menni fog.
  • IMEVIL
    Nem tudja valaki, hogy hogy kell felrakni a SC-hez az 1.3-as patchet a bónusz CD-ről? Mindig valami európai verzióról jön be ehy hibaüzenet. Légyszi segítsen valaki!!! Köszi!
  • Rusy
    Én már nagyon várom...
    Még bem jáccottam vele a kieggel...
  • hykao #3414
    Mindenkinek (akit érdekel): Legkésőbb jövő hétvégéig befejezem a bónusz 3 pálya fordítását, töltőképestül, kiegészítő információstul, párbeszédestül, magánlevelezésestül, egyszóval szőröstül-bőröstül!!!

Úgy tervezem, hogy a már meglévő - GameHunterről letölthető - full alapjáték magyarítás lesz kiegészítve ezzel, a további zavarok elkerülése végett.
  • hykao #3413
    Úgy tűnik, vagy ennyire nem értessz angolul, vagy ennyire nem veszed a fáradtságot, hogy olvass (nem baj - ha az első az igaz - az ilyen embereknek készítem elsősorban a magyarítást!!!): CSAK AZ EZREDESEK RETINÁJÁRA VAN HITELESÍTVE A LEOLVASÓ!!!

Ha az első muki után (akit én egyébként a lapáttal vágtam fejbe, miközbe telefonált) a szűkítésnél átugrod a lézert (éjjellátóval látható), akkor nem fog lezáródni az üvegajtó (nem a retina letapogatós!).
  • magillagorilla
    Ne add fel ilyen könnyen! Pont az a jó ebben a játékban, hogy elsőre nem mindíg egyértelmű, mit kell csinálni.
  • otiq
    Ugorj fel a pallóra ott ahol sok lézeres mozgásérzékelő van, majd ott ahol retinavizsgáló van, találsz egy kinyitható szellőző rácsot.
    Aztán csak tovább előre :-)
  • grebber
    Ez valami félelmetes a Mission Pack első pályáján rögtön az elején mit kell csinálni?
    Ott az az ember a retina vizsgálatra nem jó leütöm!
    Ott egy zárt ajtó a szobában egy ember áll!
  • Breki33
    nézz körbe P

vagy olvass vissza
  • hykao #3408
    Te vagy kb. az 1000. !!!!
    Sorban - ahogy Lambert mondja - bele kell nézegetni a piros lámpákba!
    Aztán "tudsz" mozogni is.

Rakd fel a magyarítást!!!
  • Viper
    Hi
    Az a problémám, hogy feltettem a gamet,(simát nem a missont)és nem tudok mozogni emberünkkel :)
    egérrel tudok körbeznézni, de nem akar semmit csinálni csak áll 1helybe.
    valami 5let van erre valakinek mi lehet a gáz?
  • Breki33
    MSI-s a videokarim

és mondom két teljesen különboző gépben csináltam
    a régi gépemben is és a nyert negyedmillás Brand gépben is.
    A kettőben egy dolog volt azonos a videokari.

Engem már annyira nem érdekel mert végigjátszottam.
    Nálam van amikor félóráig is ment van amikor 5 percig.
  • otiq
    De mi lehet?
    Driver gond? De a mission pack most jelent meg, csak megy új driverekkel is.
    MSI alaplapom van, XP pro, 2.4 P4, 512 DDR,
    INNO Gef 4200 Ti, a monitor 100 Hz 1024x768-ban megy, Realtek AC 97 integrált hangkártya.
    Egyezik valami a tieddel?
  • Breki33
    sztem ugyanaz a gondunk
    csak nekem újraindul

a kártyánk ugyanaz tehát az lehet a ludas

emléxem régen másik géppel ugyanez volt akkor valahogy megoldottam
    gondolom a fórumban le van írva, de lusta vagyok visszakeresni
  • otiq
    Miért fagy le nekem ez a szar?
    Gondoltam újra felteszem és kipróbálom a mission packot, de 1 perc játék után vagy még annyi sem kell neki lefagy az egész gépem.
    Régebben nem emlékszem ilyen hibára az eredetinél.
    Gef Ti 4200-am van 53.03 driverrel.
    Próbáltam már hardveres gyorsítás levenni a hangról, régebbi drivert (45.23), setupban defaultra állítani, nincs már felhúzva sem a kártya, minden minimálison van és mégis.
    Másnál nem volt ilyen gond?
  • TTomi
    Kössz Fiuk! Bazz! Végigolvastam amit irtatok, mondom akkor tuti, hogy jó helyen próbálkozom. Game start, Tomi ugrik, és figu elsőre megkapaszkodik a párkányban. :) Fasza! Köszi mégegyszer a segítséget!!!
  • hykao #3401
    Az alábbiak alapján, úgy tűnik mégse.
  • Breki33
    azt hittem ez ekvivalens P
  • hykao #3399
    Az autómata gépfegyvereket meg ki lehet kapcsolni, vagy átprogramozni, hogy mindenre lőjön ami mozog, ne csak az ellenségre (azaz ránk).