Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Jah oké akkor visszamegyek érte
hykao
Amúgy biztos, hogy kinyírtad Masse-t???
Mert nem elég ám leütni! Leütés után fejbe is kell lõni!!!
hykao
Huh, már nem emlékszem pontosan.
Más feladatot nem ír? Te is próbáltad a számítógépet?
Én úgy emlékszem, hogy kinyírtam Masse-t, és aztán kimentem valamerre, és vége is volt a pályának.
Breki33
Hát visszamentem ahonnan indultam, de semmi
hova kell pontosan?
hykao
Ki kell menni, és KÜLDETÉS TELJESÍTVE!
Gfreiter
Bocsi, elírtam: a csóka kocsijában, amivel átment a piros lámpán, abban ültek még ketten, akik meghaltak, és után a faszi otthagyta a kocsiját, azt elmenekült. Szóval az õ ismerõsei haltak meg, de ez nem változtat a helyzeten.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Breki33
Ennél a pályánál miotán rávettem a mukit hogy számítógépezzen és kinyirtam az utánna jövõ öröket hova kell menni?
Úgynézem nem nagyon van már ellenfél
Gfreiter
Hali srácok! Ma két ember meghalt itt a Kosztolányin, csak azért, mert egy hülye fasz nyomta neki ezerrel, és lusta volt megállni lámpára, gondolta még áthúz a piroson. Aztán bele is rohant egy másik kocsiba, aki keresztbe ment, aminek az utasai meghaltak, ez a geci meg túlélte, és semmi baja nem lett, még el is menekült! Szóval lécci ne nyomjátok neki, mert nincs értelme, és figyeljetek másokra! Köszi!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Amse
Vedd elõ a pisztolyt aszzem at E-vel miközben fogod amukit és lõdd le õket!

Breki33
Én lelöttem az õröket :-)
Nem ellenkeztek P
Alekseevich-el a kezemben???
Érdekes volna, nna. Mielõtt elkapom, a számítógépnél még nincsenek sisaklámpás õrök, mire vinném a scanner-hez, addigra ott van kettõ.Ha leütöm A.-t, vége a küldinek...

Amse
Talán üsd le az õröket!

Hogy a gyíkban lehet Alekseevich-et kivinni a 2 õr mellett a scanner-hez???

Amse
Nem tud valaki 1 wap címet ahonnan le lehet szedni a Splinter Cell java változatát Nokia 3650 esre INGYEN?

Mayday
Igen, a Rainbow Six jatekra.
Amennyire tudom, a nagy Tom Clancy konyvek vagy a Jack Ryanrol szolnak (politikus) vagy pedig John Clarkrol (katona/kommandos).
Meg vannak a "rovidebb" konyvek, amit a Steve Piecznikkel irt (ha jol irom a nevet), azokbol viszont egyet olvastam meg.
Viszont meg kell hagyni, ez a Rainbow Six konyv tenyleg nagyon jo, ajanlom mindenkinek, aki Tom Clancyhoz kedvet kapna!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hykao
Mármint a Rainbow Six játékra gondolsz?
Amúgy - sajnos - én nem találtam olyan könyvet, ami a Splinter Cell-rõl szólna, pedig kerestem.
Mayday
Egy kerdes:
Van Tom Clancynak olyan konyve, amiben Sam Fisher a foszereplo? Vagy o csak a jatekhoz lett kitalalva?
Most ugyanis eppen a Szivarvany-kommandot olvasom, es a jatek szereploi megegyeznek a konyvevel teljesen.
Szoval Splinter Cellnek is van "konyv-alapja"?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hykao
Bizonyos ajtók belülrõl vannak eltorlaszolva, ezek zárjait hiába is próbálnád zártörõzni.
Breki33
ujrakezdtem most a feltöréssel szarakodok
istennek se jön be a feltörö pedig kijelölöm
hykao
Nekem ATI-m van.

Ha lezáródott asszem akkor riasztással kell megcsinálnod, de már nem emlékszem pontosan.
Breki33
ha lezárodott már nemjó?

valami driver dologra emléxem van itt olyan akinek Geforce van és megy rendesen?

driver érdekelne
hykao
Nem onnan kell megközelíteni!
Ha az elsõt átugrod, nem záródik le az ajtó!

Újraindulásra nincs tippem, nem biztos, hogy a játékon múlik.
Breki33
de felül és alul is van

az ujraindulásra tipp?
hykao
El lehet kerülni a riasztást!
Ne sétálj bele! Ugord át!
Infrával látod, hogy hol van.
Breki33
sziasztok

na sikerült felrakni, lenne két kérdésem

1. Az elsõ pályán a lézeres riasztást el lehet kerülni, vagy utánna egyesével el kell kapni õket?

2. Az elõbb újraindul a gépem ésd beugrott hogy anno sokat küszködtem ezzel pedig teljesen más gép volt.
Tehát vszinüleg nem gépfüggõ

Szval miis volt az újraindulós hiba megoldása emléxik rá valaki?
Gfreiter
Hol? Úgyis kéne vennem egy csomó üres CD-t. Ezek egyszer, vagy újraírható CD-k?

jaja
10es sony mellé dobálják

football without ultras is nothing

nagykispeter
nem
ez 3 pályát tartalmaz!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Gfreiter
Köszike!!

balcooo
lenne egy igen lama kerdesem, ami mos kijott kiegeszito missionok az ugye még nem a pandora?
Az original kib nagy kedvencem volt tavaly és enyhen beszartam mikor lattam hoyg még tovabb tapoltak az efekteket a pandora trailerjeben.. de akkor mos ami kijott az még nem az ugyebááár?

hykao
G:
A HDC-rõl letöltheted az alapjátékot + a bónusz cd-t is
nagykispeter
Én is most raktam és tényleg megy,köszi SOMA!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

schoma
Én semmi misztikus dolgot nem tettem. Betûrõl betûre úgy csináltam, mint ahogy azt a #3248 hozzászólásomban leírtam.
Hja, és csak a tréning van megcsinálva. (Új telepítés volt, a mentést meg nem másoltam be)

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Gfreiter
Tudom, csak tényleg nem merném elkérni. Nálam nincsenek jó kezekben a dolgok. :) Sosem volt jó vége, ha valaki nekem valamit kölcsönadott, pedig mindig vigyáztam a cuccra. Vagy anyám pakolt rá valami dögnehéz cuccot, vagy beesett a hörcsögök közé, vagy a haverom följött, és ráborított egy üveg sört, vagy valami hasonló... Nem születtem szerencsés csillagzat alatt... De azért ezer köszi!!

hykao
Már az elején mondtam, hogy kölcsönadom.
schoma
Hm.
Nem volt rossz ez a kiegészítõ, csak csöppet rövid volt, annak ellenére, hogy 1 cds.
Nah mindegy. Nekem tetszett. :)

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Gfreiter
A tilyedet meg nem merem elkérni, mert az eredeti, és abból sosem sül ki jó...

Gfreiter
Nem tom megvan e neki. Mert a tesója csinál olyanokat, hogy felteszi, aztán csak a játékindító CD-t hagyja ott. Nyem balym malyd letöltöm az egyik warez oldalról :(

hykao
Akkó kérd el tõle az elsõ 2 cd-t is.
Gfreiter
Sziasztok! Na megnéztem, és ez a 3. CD :( errõl lehet installálni a DirectX 9.0-t, meg az Acrobat Readert, azt annyi... Hát a tököm. Mondjuk a srác, akitõl kaptam, az tök nem ért az egészhez, neki a bátyja installálgatja a dolgokat, szal sztem asse tudta, hogy hány CD-s, meg ilyesmi, gondolom csak a kezébe akadt elsõ CD-t, amire SC volt írva, azt passzolta nekem. Nya mindegy...

hykao
Valószínûleg egyáltalán nem jelennek meg nála a pályalistában. Hibás telepítés miatt.
schoma
Nem. Alapból lehet mindhárom kiegészítõ pályát választani.
Nálad csak nem kis lakatok vannak a pályanév elõtt?

Gfreiter
Végignéztem, és tényleg nagyon LOL :DDD Tényleg hatalmas volt, fõleg a vége! A sárkány az nagyonnagy fõnök :))) Jó éjszakát mindenkinek! (immáron másodszor)

[Rush]
Ezt a filmet át kell érezni......;)
(sztem hatalmas)

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Nézem a Shreket. Úristen, ez a szamár akkora kretén, mint a tököm!!!!! Bocsi, de ezt el kellett mondanom...

Gfreiter
Áh, inkább akkor kihagyom. Csak valahogy azóta eszembe jut. Én is valamikor a 80-as években, még az általánosban láttam. Lehetett vagy 15-18 éve.

hykao
Asszem minden halál igazi, ez egy dokumentumfilm.
Gfreiter
De gondolod, hogy igazi? Minden szart kitaláltak már, hogy az emberek bevegyék, ez tényleg igaz. Én csak egy-két részletet láttam, de azóta valahogy mindig eszembe jut.

hykao
Én még a 80-as években láttam, de elég gyomorforgató!
Villamosszék, lefejezés ilyesmik vannak benne.
Gfreiter
Nemtom, nagyon nagyon régen láttam belõle egy részletet egy havernál. De ha te mondod, hogy szar, akkor hagyom.