Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert nem elég ám leütni! Leütés után fejbe is kell lõni!!!
Más feladatot nem ír? Te is próbáltad a számítógépet?
Én úgy emlékszem, hogy kinyírtam Masse-t, és aztán kimentem valamerre, és vége is volt a pályának.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Úgynézem nem nagyon van már ellenfél
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Érdekes volna, nna. Mielõtt elkapom, a számítógépnél még nincsenek sisaklámpás õrök, mire vinném a scanner-hez, addigra ott van kettõ.Ha leütöm A.-t, vége a küldinek...
Amennyire tudom, a nagy Tom Clancy konyvek vagy a Jack Ryanrol szolnak (politikus) vagy pedig John Clarkrol (katona/kommandos).
Meg vannak a "rovidebb" konyvek, amit a Steve Piecznikkel irt (ha jol irom a nevet), azokbol viszont egyet olvastam meg.
Viszont meg kell hagyni, ez a Rainbow Six konyv tenyleg nagyon jo, ajanlom mindenkinek, aki Tom Clancyhoz kedvet kapna!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Amúgy - sajnos - én nem találtam olyan könyvet, ami a Splinter Cell-rõl szólna, pedig kerestem.
Van Tom Clancynak olyan konyve, amiben Sam Fisher a foszereplo? Vagy o csak a jatekhoz lett kitalalva?
Most ugyanis eppen a Szivarvany-kommandot olvasom, es a jatek szereploi megegyeznek a konyvevel teljesen.
Szoval Splinter Cellnek is van "konyv-alapja"?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ha lezáródott asszem akkor riasztással kell megcsinálnod, de már nem emlékszem pontosan.
valami driver dologra emléxem van itt olyan akinek Geforce van és megy rendesen?
driver érdekelne
Ha az elsõt átugrod, nem záródik le az ajtó!
Újraindulásra nincs tippem, nem biztos, hogy a játékon múlik.
na sikerült felrakni, lenne két kérdésem
1. Az elsõ pályán a lézeres riasztást el lehet kerülni, vagy utánna egyesével el kell kapni õket?
2. Az elõbb újraindul a gépem ésd beugrott hogy anno sokat küszködtem ezzel pedig teljesen más gép volt.
Tehát vszinüleg nem gépfüggõ
Szval miis volt az újraindulós hiba megoldása emléxik rá valaki?
10es sony mellé dobálják
football without ultras is nothing
ez 3 pályát tartalmaz!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Az original kib nagy kedvencem volt tavaly és enyhen beszartam mikor lattam hoyg még tovabb tapoltak az efekteket a pandora trailerjeben.. de akkor mos ami kijott az még nem az ugyebááár?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Hja, és csak a tréning van megcsinálva. (Új telepítés volt, a mentést meg nem másoltam be)
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Vagy anyám pakolt rá valami dögnehéz cuccot, vagy beesett a hörcsögök közé, vagy a haverom följött, és ráborított egy üveg sört, vagy valami hasonló... Nem születtem szerencsés csillagzat alatt...
De azért ezer köszi!!\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Nem volt rossz ez a kiegészítõ, csak csöppet rövid volt, annak ellenére, hogy 1 cds.
Nah mindegy. Nekem tetszett. :)
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Nálad csak nem kis lakatok vannak a pályanév elõtt?

Villamosszék, lefejezés ilyesmik vannak benne.
)