3838
-
#3438 Mondjuk a hőképlátóra (!!!SPOILER!!!) - ha jól emlékszem - összesen három alkalommal van igazán szükség: az aláaknázott udvaron, a hűtőházban, és amikor az egyik kódos ajtón csak úgy tudunk átjutni, hogy a minimális hőmérsékletkülönbséget kihasználva "leolvassuk" a kódot. -
#3437 Aham. Hát ez elég gáz :))
Mindegy, akkor asszem elkezdem, max. hazahozom hétvégére az aktuális mentést, és itt nyomom onnéttól ha megvan a thermo :)
köszi! -
#3436 Na megtaláltam:
0ppika rakta be a pandorás topikba. -
#3435 Van thermo GF2-n is (még valamelyik emberke képeket is rakott be róla, vagy ide, vagy a pandora tomorrow topicba).
A teljes játékban csak a végefelé kapsz hőkép headset-et. -
#3434 Jut eszembe a GF4-emmel sem volt a teljesben, csak a demóban, de az gondolom vmi beállítási hiba lehetett, vagy nem tudom. Viszont ha jól emlékszem kell shader a thermóhoz. Nem? Mintha GF2-vel is ment volna, csak gyengébben? -
#3433 Ez a játék is benne van abban a kb. 10-15 1-3 éves játékban, amit előkotortam a sufniból azzal a céllal, hogy na én most végigviszem őket.
Aztán később eszembe jutott... GF4 MX440-el gondolom nincs thermovision? -
#3432 úgy, hogy szétnézel a mission pack-en, ahol megtalálod az európai .exe-t (amennyiben warez cuccod van, de ha nem az lenne, akkor ez a kérdés fel sem merült volna...) -
Rusy #3431 #3345 -
#3430 Hogylehet US verzióra rátelepíteni a kiegészítő cd-t? -
#3429 Kukkold meg a #3385-öst! -
#3428 A 3 bonus pálya közül a 2-on, miután bejutottam a szerverszobába, ott a szoba túloldalán ügyködök a számítógépen, aztán jön egy bejátszás, hogy jön rám 2 katona, aztán visszavált a kép, de nem jönnek a szobából pedig nem tudok kimenni, mert az ajtó bezáródott és kinyitni meg nem lehet /még fel se ajánlja ezt a lehetőséget/ Akkor most itt mitt kellene csinálni? -
#3427 Elkészült, átküldtem Methosnak.
Remélhetőleg pár nap, és felkerül a GameHunter-re. -
#3426 Amúgy finishbe értem a magyarítással (Mission Pack).
Most kezdem a pepecselést a töltőképernyőkkel.
Legkésőbb este küldöm Methosnak, aztán remélhetőleg pár nap, és letölthető lesz. -
#3425 Nálam nem segített, de másnál se, már volt erről szó itt.
Én Omega Drivert használok. -
#3424 Szóval, akkor a driver csere se segít, mert most DNA driver van fent -
#3423 Hmm, jó kérdés, nálam is ugyanez volt a 9500-asommal, és most a 9800-assal is. -
#3422 Srácok, ATI Radeon 9700PRO -nál hiába van bekapcsolva a FSAA-ing, a játékban ez nem működik, mi lehet ennek az oka? -
#3421 Ma már a kis hozzáfűznivalót kihagynám!
...de nem volt kedvem javítgatni már! -
cyrus #3420 Ehhh, hykao, most vittem végig a splintit magyarul... láttam a kis hozzáfűznivalódat az utsó misszió végén (az amerikai szabadságjog...stb)
Kis funny volt :) -
#3419 Nincsen semmi baj. Hisz erre való a fórum. -
#3418 Semmi. Már rájöttem!Boccs! -
#3417 Szerintem az a baj,hogy crackelt az .exe-d. rakd vissza az eredeti .exe-t,utana telepits patchet,utana 1.3 crack.igy elvileg menni fog. -
#3416 Nem tudja valaki, hogy hogy kell felrakni a SC-hez az 1.3-as patchet a bónusz CD-ről? Mindig valami európai verzióról jön be ehy hibaüzenet. Légyszi segítsen valaki!!! Köszi! -
Rusy #3415 Én már nagyon várom...
Még bem jáccottam vele a kieggel... -
#3414 Mindenkinek (akit érdekel): Legkésőbb jövő hétvégéig befejezem a bónusz 3 pálya fordítását, töltőképestül, kiegészítő információstul, párbeszédestül, magánlevelezésestül, egyszóval szőröstül-bőröstül!!!
Úgy tervezem, hogy a már meglévő - GameHunterről letölthető - full alapjáték magyarítás lesz kiegészítve ezzel, a további zavarok elkerülése végett. -
#3413 Úgy tűnik, vagy ennyire nem értessz angolul, vagy ennyire nem veszed a fáradtságot, hogy olvass (nem baj - ha az első az igaz - az ilyen embereknek készítem elsősorban a magyarítást!!!): CSAK AZ EZREDESEK RETINÁJÁRA VAN HITELESÍTVE A LEOLVASÓ!!!
Ha az első muki után (akit én egyébként a lapáttal vágtam fejbe, miközbe telefonált) a szűkítésnél átugrod a lézert (éjjellátóval látható), akkor nem fog lezáródni az üvegajtó (nem a retina letapogatós!). -
#3412 Ne add fel ilyen könnyen! Pont az a jó ebben a játékban, hogy elsőre nem mindíg egyértelmű, mit kell csinálni. -
otiq #3411 Ugorj fel a pallóra ott ahol sok lézeres mozgásérzékelő van, majd ott ahol retinavizsgáló van, találsz egy kinyitható szellőző rácsot.
Aztán csak tovább előre :-) -
#3410 Ez valami félelmetes a Mission Pack első pályáján rögtön az elején mit kell csinálni?
Ott az az ember a retina vizsgálatra nem jó leütöm!
Ott egy zárt ajtó a szobában egy ember áll! -
#3409 nézz körbe P
vagy olvass vissza -
#3408 Te vagy kb. az 1000. !!!!
Sorban - ahogy Lambert mondja - bele kell nézegetni a piros lámpákba!
Aztán "tudsz" mozogni is.
Rakd fel a magyarítást!!! -
Viper #3407 Hi
Az a problémám, hogy feltettem a gamet,(simát nem a missont)és nem tudok mozogni emberünkkel :)
egérrel tudok körbeznézni, de nem akar semmit csinálni csak áll 1helybe.
valami 5let van erre valakinek mi lehet a gáz? -
#3406 MSI-s a videokarim
és mondom két teljesen különboző gépben csináltam
a régi gépemben is és a nyert negyedmillás Brand gépben is.
A kettőben egy dolog volt azonos a videokari.
Engem már annyira nem érdekel mert végigjátszottam.
Nálam van amikor félóráig is ment van amikor 5 percig. -
otiq #3405 De mi lehet?
Driver gond? De a mission pack most jelent meg, csak megy új driverekkel is.
MSI alaplapom van, XP pro, 2.4 P4, 512 DDR,
INNO Gef 4200 Ti, a monitor 100 Hz 1024x768-ban megy, Realtek AC 97 integrált hangkártya.
Egyezik valami a tieddel? -
#3404 sztem ugyanaz a gondunk
csak nekem újraindul
a kártyánk ugyanaz tehát az lehet a ludas
emléxem régen másik géppel ugyanez volt akkor valahogy megoldottam
gondolom a fórumban le van írva, de lusta vagyok visszakeresni -
otiq #3403 Miért fagy le nekem ez a szar?
Gondoltam újra felteszem és kipróbálom a mission packot, de 1 perc játék után vagy még annyi sem kell neki lefagy az egész gépem.
Régebben nem emlékszem ilyen hibára az eredetinél.
Gef Ti 4200-am van 53.03 driverrel.
Próbáltam már hardveres gyorsítás levenni a hangról, régebbi drivert (45.23), setupban defaultra állítani, nincs már felhúzva sem a kártya, minden minimálison van és mégis.
Másnál nem volt ilyen gond?
-
TTomi #3402 Kössz Fiuk! Bazz! Végigolvastam amit irtatok, mondom akkor tuti, hogy jó helyen próbálkozom. Game start, Tomi ugrik, és figu elsőre megkapaszkodik a párkányban. :) Fasza! Köszi mégegyszer a segítséget!!! -
#3401 Az alábbiak alapján, úgy tűnik mégse. -
#3400 azt hittem ez ekvivalens P -
#3399 Az autómata gépfegyvereket meg ki lehet kapcsolni, vagy átprogramozni, hogy mindenre lőjön ami mozog, ne csak az ellenségre (azaz ránk).