48078
-
#44582 -
stain #44581 Van egy olyan érzésem, hogy nem ismerjük az adott darab előéletét. Ha mondjuk visszadobnák nekem a garis gépet, hogy kapjam be, mert ráfogják, hogy ezért romlott el, mert leejtettem, akkor lehet, hogy én is valami hasonló módon végezném ki... -
#44580 pf baromállat -
#44579 Az, hogy az MM-ben melyiket ajánlották az attól függ, hogy épp melyiket adják ki parancsba, vagy mennyire (nem) ért hozzá az eladó. Panasonic se rossz választás - a legfontosabb, hogy vedd kézbe, kapcsold be, és amelyiknek tetszik a menüje és kényelmes a kezedben azt vedd meg. -
#44578 Dislike -
Lateralus #44577 Nem tűzálló! -
#44576 Van különbség ebben az árkategóriában is. Voltam a Media Markt-ban és a Canon-t ajánlották, de nekem nem tetszett. A Nikon csak rózsaszínben volt. A Panasonic tetszett még, az 1280 x 720 Videofelbontással, de nem tudtam döntem. Még azt is mondták a Sony jobb ugyanabban az árban. Holnap megyek és veszek valamilyet. -
#44575 Anno 1975 - a film nélküli, tisztán elektronikus fényképezőgép. Memóriakártya hiányában még normál kazettaszalagra rögzíti 23 másodperc alatt a 100 soros képet, amelyet visszajátszáskor 400 soros NTSC képre interpolált az olvasó. -
DecenS #44574 ebben az árkategóriában nagyjából mindegy... pláne az általad felsorolt nevek között. ugyanazt fogod kapni kilóra... apróságokban lehet eltérés.
menj el a boútba, nézd meg a kínálatot, vedd kézbe, és vidd ami szimpatikus. -
#44573 amit írtál bármelyik, esetleg még Sony is - amelyiknek tetszik a kezelőfelülete és úgy érzed szívesen használnád. Ilyen kategóriában nincs olyan különbség a normális gépek között, ami döntő lenne. -
#44572 Sziasztok!
Milyen digitális fényképezőgépet ajánlatok 30-40 ezer ft közötti árban?
Canon? Panasonic? Nikon? -
DecenS #44571 elfogyott :((
...de a westendben még volt 3 doboz tegnap délután.
(kösz a tippet) -
#44570 Aha. Nekem nem takar be 17 millin se. Két polárnak inkább az a baja, hogy elszínezi a képet, egyenetlenül. -
stain #44569 Schwartzschield cmos-nál? Ott indul a szívás, hogy a sötétek csak hagyományos kivitelben vannak, nincsen slim. Szóval vagy nagyobbat veszek gyűrűvel, vagy vignettál. A két polár meg eleve eléggé vignettálna... -
#44568 Nehéz vele számolni, mert ugye Schwarzschild. Kell amúgy, 64x szerintem kevés. Forgass össze két polárt, az olcsóbb. -
stain #44567 Azt számolgatom, hogy nappali fénynél kell-e vajon a 1000x-es ND filter, hogy csíkot húzzanak a felhők, vagy elég a 64x-es is... Bár azért a két-három fotóért kicsit húzós árban van egy ilyen... -
stain #44566 Mindég olyankor, amikor már álmos vagyok :) -
#44565 Szeretnéd tudni hol,mikor van a kékóra?:) -
stain #44564 Az ott Eric Clapton a leicával? -
stain #44563 Az enyém pl. szar. Bepirosodnak/belilulnak tőle az arcok egy picit. Nem nagyon, csak annyira, hogy ne legyen természetes a bőr színe. Nem is használom, lehet, hogy kéne vennem egy másikat. -
#44562 Én is használom ám, szerencsére én a legigénytelenebb újságnak adok el képet :) -
#44561 Hé, nem kezdhetem rögtön stúdió felszereléssel, ernyőkkel stb :) -
#44560 Ez LOL! -
#44559 Mutass már olyat, ami nem jó. -
stain #44558 Akkor szerencséd volt. -
#44557 Diffúzorkupakkal vakuzás eleve nem a legigényesebb műfaj, de én még nem láttam olyan kupakot, ami érezhetően elvitte volna az 5500K-t. -
#44556 és igaz, találtam is... -
stain #44555 Ha nem jó anyagból van, akkor elkúrja a fehéregyensúlyt. -
#44554 Egy darab műanyag kupakért ez is rengeteg, ebayről vegyél, 2-3 USD szállítással. -
#44553 Diffuzorokra mennyire legyek igényes? Edigitalos micnova jöhet vagy sto-fennél ne adjam lejjebb? :D -
#44552 (8 db-os Eneloop 5990 az Andrássy úti iStyle-ban) -
stain #44551 Nem viszi le soha. Vagy ha igen, akkor rá a szenzorra :) Igaz is, hogy pucolnak jól canon-t? Próbaképp beadnám a filmeset, mert az überkoszos, aztán ha azt megcsinálják szépen, akkor megkapják a digitálisat is egy körre. Milyen jó is egy 6x6-os gép. Ki lehet venni a mattüveget, aztán megmosni a csap alatt :) -
#44550 Camera Kft hivatalos Canon szerviz egy EU tagállamban, nem hiszem hogy nagyon szívózhatnak, persze kinézem belőlük hogy bepróbálkoznak a fizetős javítással. Vakuval amúgyse lesz baj. -
#44549 Próbáltam, de makacs folt :) ( Giotto Rocket )
Találtam egy 430EX II-t expresszen, 54ért, új, Németországból... hogy állnak ezekhez az itthoni szervízek, ha baj van vele elfogadják a garanciáját? -
#44548 PuNpa -
#44547 Piszok van a keresőben, érdemes nekiállni házilag vagy vigyem inkább szervízbe, ha igen hova? ( Canon 40D ) -
DecenS #44546 nekem is az van úgy 3 éve, eddig nem volt vele semmi gondom... -
#44545 sajnos alig találok használt vakukat... ha meg találok akkor igen érdekes áron :) -
#44544 Nem.
Használt 430EX. -
#44543 szeretnék vásárolni egy vakut, érdemes beruházni egy canon 270-esbe? Csak nagyon alap dolgokra használnám, de többet most nem tudnék rászánni, más szóba jöhet még ilyen árban??