48078
-
#15671 gondolom, úgy cserélhető, mint a CMOS :) majd a szervíz megoldja :D -
#15670 de inkább egy kártyaolvasó.... -
obe #15669 épp nézem az 5D-t , azt irja hogy cserélhető lesz a mattüveg, de a képen nem látom hogy le lehetne venni a prizmát róla?!
vagy hogy oldják meg a cserét? -
#15668 nincs valakinek 1 képe amin 350D-re fel van rakva valami nagyobbacska optika + vaku+ portrémarkolat?:) -
#15667 Jah mondjuk az is megfelel -
cyrus #15666 aki még nem látta volna :D
van ilyen ? :D -
#15665 XP -
#15664 Na ma egy Fuji S5500-as tulajdonosa lettem,sikerült megvennem egy boltban 65e-ért. Még csak ismerkedek a géppel:)
Milyen progit ajánlotok hozzá amivel át lehet rakni a gépre? -
G_ArchAngel #15663 én is szeretlek...:P -
G_ArchAngel #15662 szerintem megfelelő kémiai előkészítéssel magasabb hegyeinkben nem lenne gond...
csak ugye ott nincs építési terület... -
akos #15661 De csak ott állandóan párás, nedves a levegő és nincs nyáron 40 fok. Nincs a fával semmi gond ott, ahol állandó a nagy szárazság, vagy a nedvesség. De ahol a kettő váltakozik...... -
Lateralus #15660 Ja ismerem a helyett. Nem az a bolt, ahol nagy farostládákban árulják a Canon EOS 300X-eket ? Viszik, mint a cukrot. Asszem 10-12ezer darabja.
:))) -
G_ArchAngel #15659 nem az Alföldre építkeznék, hanem 800m körül a Mátrába vagy Bükbe, patak közelbe, emberektől távol...
Norvégiában szerinted nem szívja a vízet magába - a vikingek kitalálták ám ezt jól:) -
akos #15658 Hasított pala rulz.
De szerintem a faház alapvetően nem erre az éghajlatra van kitalálva.
Nyáron szárad mint az ökör, ősszel/télen meg szívja magába a sok vizet.
Persze semmi sem megoldhatatlan... de ettől függetlenül faház nem idevaló sztem. -
G_ArchAngel #15657 én is csak azért, mert alkalmazottként olcsón kapnám meg...
amúgy a vágyam egy IGAZI skandináv gerendaház, terméskővel, hasított pala vagy fazsindely tetővel - de ugye ez itthon a megfizethetelen kategória... -
G_ArchAngel #15656 egy építési rendszerről...
www.prokoncept.hu -
#15655 most miről van szó? -
akos #15654 Én nem vállalnám be... Olyan kis gagyi az egész. Meg mondjuk egy komolyabb páraterhelésű helyiség (konyha, fürdő...) simán berohad a műanyag alatt.
Heti 1-2 fűtési alkalom? Az azért nagyon meseszép. -
G_ArchAngel #15653 C=K
király nem?
én is majdnem beszartam rajta, de eddig mindenkitől pozitív visszajelzés jött...
páran olyan képtelenséget mondtak, hogy Ytong-os koromban sem hittem volna: télen állítólag heti 1-2 alkalommal kell fűteni és kész...
a klímát/párát meg a gipszkarton elraktározza és leadja, mikor kell
a poén, hogy bárki tud belőle egyenes falat rakni, mert LEGO az egész -
akos #15652 ProConcept LOÁL! :DDD
A tavasszal lehidaltam, amikor megláttam a műanyag házakat, percekig hinni sem akartam a szememnek, gondoltam ez csak valami blöff.
:DD -
G_ArchAngel #15651 nettó 251...
hosszú távra szeretnék venni obikat, igaz "csak" Sigma, Canon drágább lenne... -
#15650 de ez a 3 optika mennyibe van?nekem vékony a pénztárcám.:/
nekem bejön a 2 zoom-os optika így kezdésre. -
G_ArchAngel #15649 ezért írtam, hogy a természetfotózásra illendő zoomok nélkül, mert az nekem is kell majd (írok Télapónak)...
de addig, 105 (170mm) szerintem elég lesz eseményfotózáshoz, a 50mm (80mm) általános obinak, a 20mm (32mm) pedig nagylátónak...
sajnos a Canon fixem nagyon karcos, de azzal úgyis csak obe által ajánlott ff Kodakra próbálkozom...
és ha még egy 150-es és 14-es fixre is futná...hmmm...fincsi lenne... -
#15648 Én csak azt nem értem, mi a rossz pl. egy 70-200 4L-ben (nem beszélve a 2.8L-ról)???
Az árát nem számítva természetesen. -
G_ArchAngel #15647 már félig megszabadultam tőle...
(hál'sten) -
G_ArchAngel #15646 nézd, én sem a helyes utat követem, ha tényleg szívvel lélekkel akarsz megtanulni fotózni, akkor veszel 3 fixet és megoldasz azzal mindent, kivéve a természetfotózást, mert ugye 800-as fixet nem fogsz mostanában venni...
szóval 20mm, 50mm, 105mm és hajrá:) -
#15645 Ez a kombó beza nem hagzik rosszul. -
#15644 megszabadulsz a 170-500-tól is? -
G_ArchAngel #15643 a fixeket 2-3 héten belül megkellene vennem egy vaku kiséretében, mert jön a BNV és végre belső ember leszek, tehát szabadon fotózhatok hostesseket:)))
és a cégünk egyik hostesse a Miss Balaton lesz:P
szívesen látok mindenki a ProKoncept-standon egy kis vizuális fagyira:) -
#15642 az szép:)
most épp azon filózom, hogy nem lenne e elég nekem 1
Sigma 24-135mm f/2.8-4.5 + Sigma 135-400mm f/4.5-5.6 Aspherical párosítás.
ez nettó 200e ből megvan és ez elég 1 lelkes kezdő-nek neme?főleg, hogy dolgozom mint állat, de a pénzem nem gyülekszik:/ -
G_ArchAngel #15641 röhögni fogsz, ha Te ezt megveszed, IvJoe a másikat, Blasta a harmadikat, akkor a Sigma 170-500-as, amit hétvégén vesznek meg, így egy Canon EF 28mm f/1.8 USM lesz optikám a jövő héten, és 3 vázam...:)
röhej... -
#15640 jah azt hittem, hogy olyat vettél és a fix-re gyűjtessz:)most milyen optikáid vannak a 350Dhez? -
G_ArchAngel #15639 nekem nincs, mert korábban írtam, hogy az árából vettem a 350D-t:)
de most arra gyúrok, hogy legyen... -
#15638 thx.Sigma 100-300mm f4 EX HSM-ed van ugye?azt is megnézem. -
G_ArchAngel #15637 PBASE samples -
#15636 nemtom, körúttól kb. 500m jobb oldalon a deák felé
kis bolt, asszem kirakat sincs, csak felirat (sárga fal) -
#15635 tudsz adni 1 linket ahol csináltak vele tesztképeket meg van pár technikai adat? -
G_ArchAngel #15634 én is ez mellett döntöttem, végzek egy szép nagy melóval, kapok érte egy kis pénzt, abból majd futja rá...:)
addig csak nézegetem... -
#15633 áhh fixre nincs keret.én is azt nétem.azt még megtudom fizetni és jónak tűnik. -
akos #15632 Király utca hanyas szám?