Digitális és analóg fényképezőgépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amugy nem fotózok különösebb érdekességeket, de mikor valakire ráállítom a gépet, és a képen az elfordított feje látszk az arca helyett amire fókuszáltam, és ez egymásután többször elõfordul, akkor az idegesítõ.

Galy
fényt nekie!
Blasta
Automatán használod ugyi?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Próbáld meg követni a madarat :-DDDDDDDD
Iszonyat nehéz!
Pláne lefotózni!

Ha forod valami a tengelye körül, akkor beállítasz egy gyors záridõt, fókuszálsz és katt.

Igen de a madarat tudod követni pár másodpercig, de ha saját tengelye körül forog valami, azt nem tudod elkapni tuti.......

Blasta
Nézd.
Mutatok egy képet:

Egy magyar arc fotózta S3000-rel!!!!
Tehát nem lehet túl lassú a cucc, ha repülõ madarat elkapott vele ilyen szépen!

Galy
mit fotózol?
Blasta
LOÁL :-D

Biboldeaux
Nem lehet hogy bekapcsolva maradt az önkioldó?

hegyeSHALOM

Na szóval.......Ismét kicsit a lassú digitális gépekrõl. Háááát, ez bizony még nem a legjobb formám. Beállítástól függetlenül, a kép általában nem az exponálás pillanatát adja vissza. A gép amugy nagyon jó, de ez engem piszkosul bosszant. Miért nem lehet erre nagyobb hangsúlyt helyezni? Nem mindenki az Országházat fényképezi, ami általában nem mozog......

jaja, az én képeimmel is ez van
mindenki kiröhög, hogy csak 2mpx-es a canonom, de amikor meglátják a képeket szószerint tátva marad a szájuk 😊

Galy
ja, király!
Blasta
Én most rendeltem meg a zötmegapikszeles KÁZIÓ kárcórámat jápánbó!
Tud 487szeres digizúmotiss, a haverok aszonták az király! :-D

tomsolo
én már nagyon várom a digifotós kinai öngyújtókat...😄DD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
ATTÓL FÜGG MILYEN MESSZIRÕL NÉZED. 😊

pl. 60m x80 m-est is csinálhatsz belõle, de akkor csak 30 m-rõl lesz éles 😊

sokat segíthet még egy kissebb felbontású nyers képen az is a ha fraktált csinálsz belõle és úgy húzod fel... de csak akkor ha nem kézben tartva akarod nézni...

ajánlott ps plug: genuine fractalprint (ha jól emlékszem 😊)

The Garrett
Mert az egyszeri vásároló bemegy a boltba megnézi hány MPX és azt veszi amelyikben a legtöbb. LEgalábbis minden ismerõsöm így vett gépet aztán csodálkozott hogy a 3.2 es canon a70 nek szebb a képe mint a 4-5 mpx eles HP jának 😛

Aztán elmagyaráztam neki(k) hogynem az a lényeg 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Blasta
Hát igen.
Én is eltünõdtem, hogy ugye a fejlõdés nem fog megállni az ultra kompakt kategóriában sem, hisz MUSZÁJ! :-D
De akkor is. 3mpx-nél nagyobb tudású ultra kompakt gépre a világon senkinek nincs szüksége.
Totál felesleges.
De úgyis megérjük, hogy 10-20 mpx-es tenyérnyi kis szarok lesznek a piacon és minden ember pénztárcájában... :-DDDD

Dzsini
ehhh....
meg itt is ehh....
tudom, presztizskérdés, de akkoris ez má' minek? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

akkor negatív...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Biboldeaux
digitális fotó magazinban láttam

hegyeSHALOM

linket!😛PP

Biboldeaux
Augusztus 1 határidõvel aktfotópályázatot hirdettek meg, fõdíj egy Leica Digilux 2

hegyeSHALOM

Dzsini
akkor pedig akkorában ami oda illik, meg amihez mondjuk kereted vagy üveglapod van...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Biboldeaux
szobám falára

hegyeSHALOM

Dzsini
attól függ mire akarod használni... óriásplakátnak pl az A4 elég bután néz ki 😊

Biboldeaux
Szerintem már kérdeztem, de ma mennék képeket kinyomtattatni, hova menjek? Buda a legjobb, de pest se gond, csak ne a halál 'szára kelljen kimennem.
5mpx-es képbõl A4-esnél nagyobbat érdemes nyomtatni?

hegyeSHALOM

Dzsini
nekem se volt ilyesmim.. anno még a 6.valamik terén volt egy nagyon instabil build, de amúgy nem szokott gondom lenni vele... és a nem regisztrált változat is csak reklámcsíkozgat, nincs visszafogva.

Guest
Na ezt lepasszolom, majd Dzsini mond rá valami okosat... 😊 Én csak böngészõnek használom, minimális e-mail forgalmamat webes felületrõl intézem.
az mitõl volt, hogy havonta eldobta a levelezésem az Opera, utána megint mindent be kellett állítani...?

Guest
Az Opera jó, értem? 😊

Most pl. kipróbáltam a Firefoxot, de az Opera kezelése nekem egyszerûen sokkal jobban bejön. 😊
Dehogyis !

Dzsini
nem fogok áttérni, mert sok éve Operát használok, ebben van minden levelezésem, bukmarkom, és megszoktam már... ja, és ezért is: (opera:about)
Registration information
Registered Yes
Name Efreet

használj SlimBrowser-t, majdnem ua., mint az Opera, én is arról tértem át...

Biboldeaux
Most rám célzol 😄

hegyeSHALOM

Galy
ok
Biztos azért vannak a cikkekben hibák, hogy a nagyon okosok minden olvasás után megerõsödjenek hitükben, hogy õk mennyire azok 😊

Dzsini
operában nemmegy, mert St lusta beírni azt a 2-3 sort ami megjavítaná :o) pedig párszor már kértem 😄

Biboldeaux
Gveszt mindék ezzel szenved, és neki az van.

hegyeSHALOM

Dzsini
egy olyan munka ahol ilyenre van szükség, vagy rengeteg szabadidõ és olyan környezet...
jelenleg nincs, és nem is nagyon hiszem, hogy lesz rá szükségem. az s602 nagyjából a leg"nagyobb" tudású gép amire igényem van. persze, így adódnak olyan helyzetek, hogy "opsz, de jó lett volna, ha..." - ezt a felét meg már ezerszer kitárgyaltuk.

Blasta
Abban tudtommal müxik.
Vagy nem?

Biboldeaux
O/A?

hegyeSHALOM

Blasta
Milyen böngészõt használsz, hogy nem müxik a "válasz erre" kapcsolód?

Biboldeaux
😄

hegyeSHALOM

tomsolo
hmm...

Galy
mi kell ahhoz, hogy ki akard használni?

<ÉRDEKLÕDIK>
Dzsini
hát, annyi kell különben nem lenne alatta a fórumnak értelme :o)

Dzsini
nekem nincs rá szükségem. eladnám úgy ahogy van, nem tudom és nem is akarom kihasználni egyelõre.

Biboldeaux
Csak azért kérdem, mert majdnem mindegyik cikkben van valami tévedés.

hegyeSHALOM