48078
-
#15911 Thaiföld 129 +repjegy (ez durván 300) 12 napra
én 300-ból egy hónapos utat tervezek Thaiföldre -
G_ArchAngel #15910 EUPOLIS outdoor utazási iroda
kicsit kellemesebb áraik vannak, mint az igencsak elszállt Barakának... -
G_ArchAngel #15909 EISA 2005
"LENS Sigma 3.5-6.3/18-200 mm DC" - ez azért erős túlzás...(szvsz) -
G_ArchAngel #15908 Jó link, sorry, tényleg hibás volt... -
G_ArchAngel #15907 "digitális fényképezőgép... jó nem jó milyet?" -
#15906 [TUD]
Na szevasztok. -
#15905 paszek, még hasonlít is, bár nekem konkrétabb az orrom :D -
#15904 ez a szó szerinti "becsokizás" :D -
#15903 Dupla élvezet, beszteszt. -
#15902 vettem!!
cseee! -
Cat #15901 oda csak alulról lehet, végbélkúp formájában :D -
#15900 Elernyedek menten, ágyamba be. gn -
#15899 enned kell menten?? -
#15898 Belembe be. -
#15897 így hozta a sors
hova utaljam a rudiakatö? -
#15896 Namégeccerszeddle. -
#15895 Bazki, ménem vagy VIP. :C -
#15894 A feltöltendő kép maximális mérete 8 Kbyte!
-
#15893 Ehh.
Remélem nem lesz túl komoly Neked. -.- -
#15892 ÉJFÉL VAN, ennél jobb ihletidő nincs (meg különben is legyen má 2 perced, nem baj, ha Lacc-szinten tolod, csak már unom a mostanit - meg sose tetszett) -
#15891 :o))))) Ha tényleg kell, csinálok ihlet-idején. -
#15890 tévedtem
engem az nem izgat, ha ő a legjobb, őt akarom, kerülhet AKÁRMENNYI rudiba!!!!!!!!! ha épp Bush elnöknek csinál logót, akkor is elvárom, hogy félbeszakítsa -
#15889 Itt csak Loál János rendkívüli stílusa segíthet, csak Ő nagyon elfoglalt manapság. :( -
#15888 hmmm, ez valójában nem Válasz 'Sné Zsuzsa' üzenetére (#15882)
de mindegy, asszem most épp úgyis egyedül vagyok errefelé :D
-
#15887 micsoda randa logóm van.... még a végén benézek a logókovács hülyegyerekekhez (vagy kihívás elé állítom Blasta tehetségét) :D -
#15886 gondolom, nem nepáli kényszermunkások csinálják, ne csak az anyagköltséget nézd..... -
#15885 Ebben mi 3500Ft? Egy darab pausz, meg valami merevítő a szélén. -
#15884 Itten e! -
#15883 Vettem egy Hama cirkuláris polárt. 9 rugó volt. a CCS-en másik HOYA 62-es infra 15-be volt, salz ez valami "hályperszuperűberdrágadurvacucc".
A HOYA csomó optikai cumóban jó, nekem volt HOYA kontaktlencsém. Roxx! -
#15882 Na mind1...csak szerettem volna beszélgetni vele...2 napig nem leszek gép közelben...majd gondolom ezt úgyis olvassa holnap:
Szia Yeltz, majd szeretnék veled beszélni. Mármint cset! :) -
#15881 De igen!
Délután 1től úgy 3ig egyfolytában! -
#15880 Nem láttad Yeltzint? -
#15879 :DDD Loller!! Jujjj :DDD -
#15878 A HOYA szűrők jó minőségűek. Mondjuk nekem fogalmam nincs milyen árban van egy közepes minőségű IR szűrő, de ezt azé ígyis soknak tartom -
#15877 Hmmm, ez mi? Ára az van, miből van a szűrőfoglalat, arany?
Gondoltam fel kellene próbálni a gépemre egy infraszűrőt, meg venni akartam egy polárt. Szolnokon esélyem sincs ilyesmire.
Bemegyek, kérek egy árlistát képkidolgozás áráról. 3 helyen voltam, ebből egy helyen ismerték azt a szót, hogy árlista, ott tudtak fénymásolni is. A másik két helyen, miután megismertettem őket a szó fogalmi tartalmával, elém tettek egy lapt. "Kaphatnék egy példányt?" "Csak ez az egy van." :O Így kénytelen voltam lefényképezni. :D
Polárt azért kaptam Fujiéknál, ők tudtak árlistát fénymásolni is.
Röhej, hogy mindenhol ilyen hülyék az eladók. -
#15876 Köszönöm szépen a segítséget! -
#15875 Szasz Zsu!
60e-ért már olyan kompakt gépet vehetsz, amivel kirándulásokon, különféle rendezvényeken is szép, korrekt fotókat készíthetsz és ha úgy van affinitásod hozzá akár kicsit komolyabban is elmerülhetsz a rejtelmekben, mert teljesen manuális módban is használhatod.
Több ilyen gép akad, én per pillanat a Canon PowerShot A520-at ill. ennek reinkarnációit ajánlom!
Manapság br. 60 körül kapható, de hónapok múlva jóval olcsóbb lesz. És igen, erre való a topik, kérdezz nyugodtan.
-
#15874 ÖÖ...na jó... :) Szal nem rázom a rongyot, mivel nem vagyok gazdag...sőt....egyáltalán nincs pénzem és most csak arra vagyok kiváncsi, hogy milyen gépet érdemes venni...és, hogy egyáltalán 60e-ért jó gépet kapok e vagy sem (sajnos nem vagyok tisztában ezekkel az árakkal)...szal ez egy körülbelüli ár...nem tudom, hogy még hogy lesz, mert még nincsrá pénzem, mert feltehetőleg a Lidl-ben fogok hétvégi munkát vállalni havi 30 ezerért, mivel mindeközben készülök az emelt angolra és törire, mert nem vettek fel egyetemre, + bevállaltam egy OKJ-s képzést, hogy tutira ne unatkozzak...szal nem rázom magam, nem vagyok gazdag...ÉRDEKLŐDÖM! Vagy talán nem erre van ez a topik? -
#15873 Szerintem ezt itt:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1059001122
Magam is itt szoktam kiélni az ilyen irányú polgárpukkasztásaim... -
#15872 Nnnna, itt sem tudják megállni a pontozás használatát.
" Valamint egy 10-es skálán értékelni kell az adott terméket."
Az alsó link tán hibás-e?