Digitális és analóg fényképezőgépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
én is megcsinálnám, de feketére

Riszpekk

geronimo77
A németeknél már van FZ20. Kb. 700EUR

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Blasta
Pfejj

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

The Garrett
Hat az ezüstszürke komolyabban néz ki.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Itt az igazi letisztultság ! Házi barkács, sárgára festett EOS 300D:

De lehet, hogy egy tesztpéldány a Canon új, csecsemõknek szánt DSLR-jébõl.

Blasta
Nekem azok a méretes tárcsák jönnek be nagyon!
Kéne kéne :-D

és mehetünk Ákost fotózni? köszi😊

http://gaborszantai.co.uk/

Buzerga László
A1-ben is ez a 'kaotikus darabosság' tetszik a legjobban.

Buzerga kurvaanyámt!

FREAK
mondjuk LETISZTULT az a jelzõ, amivel nem illetném a váz felépítését, sokkal inkább a KAOTIKUSAN DARABOS jut eszembe róla

de biztos jó gép, kéne hát

Riszpekk

jól néz ki, de túl sok mindent nem árultak el a riportban...

Buzerga László

Buzerga kurvaanyámt!

Galy
jön majd az hamar, ne izgulj 😊
Buzerga László
Jah, gondolom kényszerbõl. A3 meg még sehol.

Buzerga kurvaanyámt!

Galy
gyors volt a modellváltás
Buzerga László
Hmm, lehet mégse, de az elmúlt pár napban már csak 590 ojró volt a minimálár.

Buzerga kurvaanyámt!

Buzerga László
Gondolom már az utolsó készletek ezek, az enberek meg még mindig kívánják 😊

Buzerga kurvaanyámt!

Galy
he?

megfordult az idõ?
Buzerga László
Emelkedik az A1 ára

Buzerga kurvaanyámt!

Hálás köszönet urak

Dzsini
ahogy nézem emule-on van belõle sokféle változat - 80-450megáig minden méretben és ízben (az utóbbi gondolom a teljes CD image)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

szerintem az index.hu fotós fórumain nézzél körbe, ott van Olympus topic - valaki elküldi neked, ha szépen megkéred...

Dzsini
hát filecserélõkön talán ráakadsz, de hivatalosan csak a frissítéseket szokták felrakni a netre...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sziasztok!
Vettem használtan egy Olympus C-360ZOOM tipusú gépet!
A dolog szépséghibája hogy a kábelen kívül semmit nem kaptam, hozzá! Aszittem valahol tudok hozzá szerezni progit, de sajna nem tudtam letölteni Olympus honlapról, mert ott csak frissítések vannak. Esetleg nem tudjátok honnan szerezhetnék egy CAMEDIA Master Pro 4 progit!!
Elõre is köszi...

Dzsini
meg hatalmas marketingkampányban vannak, azért utcán nem látsz sok digifénykép óriásplakátot, az is HP (meg mostanában van asszem Canon a pixelvadászos képekkel...)

nem kell venni: sok akcióban adják más termékekhez😊

Punkerwork
komolyan mondom nem értem ki az a barom aki HP fényképezõt vesz, most is hoztak egyet (szervízpont vagyunk) a nõ megvette 19-én és 20-án már adta is vissza az eladónak, ha a garos arányt veszem akkor 5 cuccból 3 fényképezõgép, szal nem értem, tényleg ilyen buták az emberek

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Galy
"megilyedtem" ?????????????

HE?
Dzsini
najó, 1 gigánál más érzés... én most pl arról beszéltem, hogy egy szkennelt könyv pl 50 mega pdf helyett 4,5 mega djvu-ban, és még minõségre is jobb 😊

Galy
nem hát, mert mire lementi a cf-re a 18 megás tiffet, addigra....

tomsolo
hát egy egygigás kép az még mindig sokáig tart..😄

amennyire jól tudom egy csomó nagy nyomtató/levilágító ripszoftvere már alapból így bontja... plusz még ehhez hozzá jön amikor a nyomtatási rácsot is random fraktálba konvertálja... valami eszméletlen minõsége lesz a nyomatoknak (érdekes, hogy nálunk ez nincs még nagyon elterjedve de germán testvéreinknél szinte már hagyománya van - talán megfizetik a tudást? 😄)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
a fraktál alapú képtárolásra meg ilyesmikre egyre több dolog épül, hatalmas potenciál van benne, és a gépek számítási teljesítménye már észrevehetetlenné teszi a hosszadalmas háttérgondolkodást.

tomsolo
elvben jobb minõséget kell hogy kapjál egy a gép által interpolált mint pl.a photoshop által felhúzott képrõl...

géptõl függ, fuji-nál így van...

s-spline-nal meg vigyázni... egyáltalán nem olyan nagy szám mint azt sokan hiszik...

nagyon nagy méretû nyomtatáskor pedig 80%-ban fraktált szoktak csinálni a képbõl... ami persze szintén egy óriási "csalás" de még mindig ez a legjobb eredmény...

Blasta
Huh, akkor jóvan, már megilyedtem, hogy fingja sincs róla, milyen száksz gépe van :-)))))))))))q

FREAK
tud róla, nem használja, meg arra különben is ott az s-spline

Riszpekk

Dzsini
a Foveon érzékelõktõl eltekintve minden fényképezõs ccd csal 😊

Blasta
Fudzsi száksz!
Szójjunk Galynak? :-D

FREAK
*image

Riszpekk

FREAK
egy igényes "images size = 200%" funkció 😊

Riszpekk

tomsolo
interpolálás pl. a photoshopban amikor felhúzol egy képet... van egy rakat formátuma...

digi gépeknél annyiban különbözik hogy a ccd elhelyezkedõ pontok alapján számolja, ami pl. a fuji-nál azért jobb mert a nyolszögletû rácsokból nyolszoros minta vételézést jelent a köztes pontok kiszámolása...

Blasta
Áhhháááá!
Szal csalás :-DD
Tuttamén

Dzsini
matematikailag egy függvény mért pontjai közötti értékek "kiszámolása" - digifényképezés terén arról van szó, hogy pl. a fuji SCCD-jén van 6 millió érzékelõ, mégis 12megapixeles képet alkot 😊 a köztes helyet matematikával tölti ki 😊

Blasta
Mit jelent az interpolálás?

Dzsini
"Today, CCD's are getting large enough and computers are getting fast enough that it is significantly easier to find these types of planetoids than it was even 5 years ago. We use a 172 Megapixel camera mounted on a robotic telescope to find these things."
persze, 8 megapixel mi? meg 12 interpolálva... sajt 😄

Örülök, hogy segíthetem !

A barátnõddel kapcsolatban meg:

"Pénz olvasva, asszony verve jó", mondja a magyar.
😊))

oh, köszi, most megkönnyítetted az életemet😊))

Nem régebbi a Sony F828 a Pana FZ10-nél. Kb egy idõben jöttek ki.

Dzsini
na igen, ez is egy indok 😊) (és talán nyomósabb, mint az eddigiek 😄 )

meg valami olyasmi is rémlik, hogy a barátnõm kitekeri a nyakam, ha idén költök még pénzt fényképezõgépre😊

marad a Pana, legfelejebb, ha fekete lesz az FZ20, majd azt mondok, hogy garanciális burkolatcsere volt, mert megrepedt...😊

tomsolo
arról nem is beszélve hogy a nagyobb mérettel mindig több az utómunka...

igazad van...
asszem megvárom az FZ20-at, abban nem csalódhatok😊