48078
-
G_ArchAngel #15951 Cápamese óta nem hiszek a cápákban:DDD -
G_ArchAngel #15950
ugye én nyeretem? -
#15949 meg az, hogy olyan fotó még nincs, amin egy cápa barátságosan nyalogatja a fotós orrát :D -
#15948 azé sejted, mi maradna a maciból :D
-
G_ArchAngel #15947 a cápa és a jegesmaci között az a különbség, hogy ez utóbbi nem végez félmunkát... -
#15946 Vavau! -
G_ArchAngel #15945 nem-nem, cápa nem móka:)
az a szép, mikor...
-
#15944 nemtom, de mintha több lenne a cápa a trópusokon :)
ja, és a The Beach helyszínét is fel fogom keresni, rajongók már kezdhetik az adományozást :D -
G_ArchAngel #15943 norvég búvártanfolyam mókásabb: fjordok mélyén, minuszban, éhes ragadozók között:)
trópusi búvárkodás nyugdíjasnak való...:DDD
(tudok úszni, de utálom a vízet, így nem irigykedem...:P) -
#15942 a cucc megvan, ezzel már nem kell foglalkoznom
azt a pénzt majd inkább nemzeti park belépőkre meg búvártanfolyamra költöm -
#15941 Akkor azt javaslom hogy kint, Thaiföldön vedd meg a gépet amivel kariert akarsz befutni :)
Vicc nélkül, thailand azon ritka országok egyike, ahol kb fele annyiba kerülnek a műszaki cuccok, mint máshol a Földön. Amikor megjelent a 300D egyik ismerősöm utazott ki, és fel is ajánlotta hogy elhozza majdnem fele annyiért, amennyi az indulóára volt az USAban, csak nem volt pízem :/ (nem mintha most lenne :D)
-
Cat #15940 ha valaki nem látta volna, kurvajó panorámaképek -
#15939 szó szerint neki(k) -
G_ArchAngel #15938 amúgy tegnap olvastam a FotóVideóban a tesztjét, tényleg szép jószág:) -
#15937 Áhh, de komolyan, mikor meglátom rajta a feliratot, elmegy tőle a kedvem.
"7.1 megapixels."
UGYAMMÁ, fasznak kellaz? :-) -
#15936 én még ki se bontottam a Sonyt :D sőt asse tudom, hova tettem -
#15935 elég lesz az, nálunk csak Blasta az alkoholfeldolgozó-üzem, nekem két korty Jäger elég egy fél évre :) -
#15934 NEHOGY!!!! :-)
(vazze, szerelmes lettem az IXUS 700-ba, tán vissza se adom :-))) -
G_ArchAngel #15933 akkor ha egyszer elmegyek veletek fotózni, egy üveg bacardit nem viszek, mert látom annyi kevés lenne...:P -
#15932 Ezért kell fgépet vinni, nekem most egy rakás élmény térne vissza a képek alapján, ha a bacardi nem törölte volna ki őket végleg :-))) -
G_ArchAngel #15931 láttam én már fatert névnapja után "betegen" teáért nyöszörögni:) -
G_ArchAngel #15930 egyszer volam Rióban, de nem maradt élményem:)
(igaz az előtte magamba töltött majd' 2 üveg Bacardi is közreműködhetett ebben...) -
#15929 :-))))))))
Faterok okosak iz! :-) -
#15928 nem biztos, hogy erre értette :D -
#15927 Hát ezzel még nincs gond, mivel még részeg vagyok, így még legénykedem, majd pár óra múlva lesz gáz :-)))) -
G_ArchAngel #15926 erre mondta apám: "aki éjjel legény, az nappal is legyen az..." -
G_ArchAngel #15925 nem, de gyorsan fut...:P -
#15924 Norvégia FOREVA!!!!!
(de ahogy hallom mostanság, nem mindenki gondolja így) :-) -
#15923 hehe, a Chello mellé kaptam egy repjegyet, és Stockholm tetszetős uticél, csak kéne zsé az ottlevésre
meg egy kurva nagy kabát kucsmával :D -
#15922 [TEGNAP ESTE SPONTÁN BULIBA KEVEREDETT A RIO-BAN, 5RE ÉRT HAZA, MÉG RÉSZEG ÁLLATMÓD] -
#15921 Vazze, most folyton össze foglak keverni egy LOÁL JÁNOS nevű ezsgés csokker moderátorral akinek eltéveszthetetlen stílusa van logók terén. :-)))) -
#15920 Blasta iz nem egy bagyobb darab személy :-D -
#15919 G_ArchAngel jól beszél, nálunk erre a hónapra ígérik egyébként. -
#15918 köszi! -
G_ArchAngel #15917 Nyugat-Európában már kapható, 9500-as néven (asszem ua. a kettő) -
#15916 lehet valamit tudni, hogy miko jön be az S9000-es? (Fujifilm) -
G_ArchAngel #15915 nekem egy skandináv túra lenne az álmom, de abból kijön egy Dominica + Seychelles...
marha drága időt lehet tölteni a norvég nemzeti parkokban - nem is találni ott kivetnivalót, mert a "divat öko-túrista" ezt amúgy sem fizetné meg... -
G_ArchAngel #15914 szerintem vidd Blastát (vagy vmi nagyobb darab személyt), én nem mennék Távol-Keletre egyedül, talán csak Japánba...
ja, és vesevédőt titániumból csinálj, azt nem vágja az orvosi penge... (bozótvágó) -
#15913 ha tudnád, mennyim van rá (kb. 1500 Ft) :D
de ez lesz életem nagy útja, ettől várom a fotós karrierem indulását is, plusz még sok egyéb dolgot
azért is megyek egyedül, egy 20 fős csoport nem rulez -
G_ArchAngel #15912 én benne vagyok, ha megszervezed, remélem vmi ciprusi légitársasággal...:PPP
amúgy én csak az elérhető túrákat néztem (értsd: ötszámjegyű)
van képtáruk is, néhány kívételes tehetséggel...:)