Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem találsz 100asnál kisseb érzékenységû filmet nem gond, arról is jó lesz a nagyítás.
Mire kell odafigyelni... hát ez eléggé változó. Mit fényképezel? Ha tutibiztosra akarsz menni csinálj egy 3-as vagy 5ös bkt sorozatot, hogy tuti jó legyen az expó...
Az lenne a kérdésem, hogy van én nekem egy nem digitális Canon EOS 300N vagy 3000n, vagy 2000n, vagy 200N, nem tom pontosan, lényeg, hogy a legalapabb tükörreflexes gép a canontól. na, szal ha ebbe veszek vmi alacsony érzékenységû filmet, mondjuk egy ISO 60-asat, akkor tudok-e vele olyan jó minõségû képet csinálni, hogy az jól kinagyítva, kb. A3-asban se legyen szemcsés. meg mikre kellene odafigyelnem? SÜRÕS!
Maradjunk annyiban, hogy nem tetszik a képe, mielõtt hosszadalmas vitákat kezdenénk róla.
lehet hogy van olyan is hogy szemcsésség, de ez itt képzaj
Riszpekk
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
én se tuttam eddig hogy van ilyen fuji gép...😊
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
viszont képminõség az nincs rajta 😊 milyen típus ez?
Riszpekk
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
De nem feledem, köszönöm.
Htx!
De azért érdekelne, hogy mihez képest nevezhetõ rossznak a 6mpx-es felbontása...
Happy Birthday!

120 ezerért, h Fujifilmet akarsz, akkor már az S7000-et is megkapod. Ez 6 megapixeles, de nincs szép 6 megapixeles képe. 4 megapixelesként viszont teljesen oké.
Vagy ott van a Canon S1 IS. 3 megapixel, mint az S602, de stabilizátoros 10x zoommos optikával.
Mindkettõ 120-125 körül már kapható.
Úgy tudtam mindenki várja már ezt a masinát. 😊
amatõr fotósnak milyen gépet ajánlotok a mostani, elérhetõ kategóriából? Nekem a Fuji Finepix s602 a nagy vágyam már egy éve... Úgy néztem, 100-120e körül kapható már itthon is.
Vélemény? Egyéb típusok ebben az árkategóriában?
Javallószínû. Inkább kocsit veszek 😄
16,7 megapixel
fullfrém
satöbbi...

OKE. Akkor szerintem jo vetel lesz. De igazabol miben kulombozik a tobbi Canon-tol?
Ja es ezt csak 32 mega memoval aruljak. Azt meg lehet tenni hogy egybol egy 256-ossal kerjem?
(tok nem igen kell, majd kesobb veszek ha lesz tobb penzem)